Akikre a legbüszkébbek vagyunk

Marik László
panikakademia.hu, profitabla.hu

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Bele vágtam  a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá.
Kis időt múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztél meg. (pont jó időben)

A tanfolyam első része alap, és kötelező mindenkinek.
Engem mégis a második videó fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos része a desing, és annak megtervezése. Ez egy jól, és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán van belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkádat.

Lukáts Andrea
azadminisztrator.hu

Nagyon jó döntés volt, amikor a WPKURZUS tanfolyamát választottam saját weboldalam létrehozásához! Gyorsan kellett magamnak egy oldal, és addig még nem csináltam soha wordpressben weboldalt, ráadásul az idő eléggé sürgetett. Rögtön bele is kezdtem, megvettem a tárhelyet és a sablont is Attiláéknál, mindez villámgyorsan megvolt és kezdhettem is a munkát.

Logikusan, érthetően, tényleg lépésről lépésre vezet végig Attila a wordpress rögös útjain, amibe egyedül, rutintalanul és tapasztalatlanul bele sem kezdtem volna.

Azóta is áldom az eszem, hogy befizettem hozzájuk és egyre több anyagot adnak, amiért hálás vagyok!

Nagy László
szamitogeplaptopjavitas.hu, dr.laszloanita.invenio.hu, dunachange.hu

Az interneten levő online tanfolyamok közül kiemelkedően igényesnek és profinak tartom a WPKurzust.

Érthető, dinamikus, értékes és naprakész tartalommal szolgál.

Mindig érdeklődéssel várom a legújabb bejegyzéseket.

Hasznos információkat ad, mint tananyag a WP oldalam fejlesztéséhez.

Nagyon tetszik a videók hangvétele és a kreatív stílusa.

Papp Tibor
ticitransport.hu, blero-horgaszto.hu

Mondhatni, hogy zéró webfejlesztő tudással álltam neki a tanfolyamnak, adtam magamnak 2 hetet, hogy látványos eredményeket érjek el, az oktató anyagnak köszönhetően.

A harmadik napon már egy működő weboldalam volt, amit még a hozzáértő kritikusok is csak hitetlenkedve néztek.

Olyan részletes és átlátható a tananyag, hogy saját magam megdöbbentem, minek húztam-halasztottam 5 hónapig az elkezdését.

Tóth Zsolt
tzsweb.net

Korábban egy fórum motort használtam, de a WPKurzusnak köszönhetően nagy örömmel vágtam bele a WordPress-szel való ismerkedésbe. Kedvet kaptam egy saját blog elkészítéséhez.

A kurzusok érhetőek, jól el vannak magyarázva, így aki kevés (vagy akár semmilyen) webes programozói tudással rendelkezik, annak is merem ajánlani, hogy használja a WordPress-t, ha blogot vagy átlátható, könnyen kezelhető, igényes weboldalt szeretne magának!

Venczel-Kovács Zoltán
venczelkovacszoltan.eu

Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!

Görbe Roland
szegedbike.hu

Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!

Henn Bianka
fejfajaskezeles.hu

Új, hasznos bővítményeket, valamint a WordPress sablonokkal való weboldalkészítés egy másik útját, módszerét ismerhettem meg (eddig a sablonok komplex átdizájnolásával foglalkoztam).

Ha valaki WordPress honlapot szeretne készíteni, és nem szeretne a sablon teljes átszabásával, továbbá programozással bajlódni, akkor ez a kurzus minden szükséges tudnivalóra megtanítja.

A minőségi oktatóvideók remekül vannak összeállítva, nem mellesleg a blogon is számos, jól alkalmazható tanács és tipp olvasható.

Mizsák Lajos
pictureshop.hu

Már dolgoztunk az Avada sablonnal, amikor találkoztunk a „wpkurzus” oktató anyaggal. Probáltunk angolnyelvű videókat, de nem volt minden egyértelmű. Ezért volt nagy segítség a tananyag részletekbe menő sablonbeállításokat bemutató anyaga.

Az Avada Fusion builder elemek beállításainak bemutatása is segített az oldalunk végső kialakításában.

Ha most szeretnél megismerkedni a themeforest legkedveltebb sablonjával feltétlenül ajánlom az anyag megvásárlását! Ha már használod, de vannak még kérdéseid, itt biztosan megtalálod a megoldást. Ha mégsem, nyugodtan fordulhatsz a szerzőhöz kérdéseddel.

Czirják Anikó
otthonedesotthon.hu

Én nem a kedvességetekre, vagy a segítőkészségetekre helyezném a hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy aki emberekkel foglalkozik annak ez természetes.

Akinek ajánlom a WPKurzus tanfolyamait annak elmondom, hogy évek óta nyomasztott, hogy még nem készítettem honlapot a vállalkozásaimnak. Alapvetően kreatív ember vagyok és a munkámban is a maximalizmusra törekszem, ezért miután felkerestem néhény webdesignert és sitebuildert rájöttem, hogy egyedül kell boldogulnom. Hosszútávon kiborítottam volna őket, mert nekem egyszerűen ezer féle variációt ki kell próbálnom, mire meglesz az az “AHA”-érzés, amire várok mindig a munkám során is.

Rengeteg videót megnéztem, néhány tanfolyamra fölöslegesen beruháztam, mire meglett a WPKurzus. I-MÁ-DOM! Évek óta tanulok online tanfolyamokon, de ilyen profi módon elkészített, összeszedett anyaggal még nem találkoztam. Kellemes az Attila hangja, kiváló a videók tempója és a hossza, a nyelvezet érthető, könnyen követhető. Gyakran a videó lejátszásával egy időben elvégeztem az aktuális beállításokat. Én macerás vagyok, sokszor átalakítottam a készülő honlapom, de a WPKurzus videóinak segítségével 3 hét alatt elkészül a működő weboldalam. Lassan a végére érek a tanfolyamnak, de eddig még nem találkoztam olyan problémával, amit a videók, vagy a kiváló “WPKurzus facebook csoport” segítségével ne tudtam volna megoldani.

Köszönöm szépen!

Péter Anita Helga
szupertudatos.hu

Rendszerezett, egy kezdőnek minden kérdésre kitérő ismeretanyagot tudtam elsajátítani.

Leginkább a gyakorlatiasságot, a “szájbarágósságot” szerettem meg.

A videók alapján simán össze lehet állítani egy weboldalt, és nagyon tetszett, hogy SEO szempontokra, a biztonságra és a használandó bővítményekre is kaptam támpontokat, már rögtön az elején.

Nagyon megkedveltem a srácokat, rendkívül segítőkészek és a WPKurzus zárt csoportban is kaptam ötleteket és megoldásokat a honlapomhoz.

Stinner László
riaszto-kamera-tuzjelzo.hu

Mikor elkezdtem még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem. A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Ulrich András
ajbo.hu

A WordPress rendszert egyszerűen és érthetően lehet elsajátítani, aprólékosan elmagyarázva annak felépítési sorrendjében. A kiegészítő tananyagokkal a mai kornak és marketing elvárásoknak az alapjai elsajátíthatóak (Landing page, ActiveCampaign, Divi, …)

A Divisablon szerintem a legjobb, főleg a folyamatos fejlesztések elképesztőek. Nagyon megszerettem 🙂

A csapat, ami kiépült is remek, hasznos segítséget lehet meríteni a kérdések, hozzászólások mentén. A segítségetek gyors és a problémát megoldó. 🙂

Gratulálok a kurzusaitokhoz és köszönöm, hogy részese lehetek az örökös tagságnak.

Magyar Éva

rozsaszinszemuveg.hu

Fiatalos, lendületes, szakmailag alaposan felkészült csapat.

Mind a készített videókban, mind a blogbejegyzésekben, barokkos túlzás nélkül állíthatom, hogy mesterei a területüknek.

Bakos Bátor

underline.hu

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweaver-t tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Kuti Veronika

asszonyszovet.hu

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.