Hogyan hozd ki a legtöbbet a Avada sablonból

A legfontosabb alapbeállítások, oldalak elkészítése, 3 kattintással betölthető elrendezések és az álom weboldalad létrehozása rekord idő alatt.

Milyen a Avada sablon?

Téma opciók

Minden egyes kis pici részletét be fogod tudni állítani a weboldaladnak, programozás nélkül. Több 100 beállítási lehetőség, amelyek lehetnek teljes honlap szintűek is, de minden oldalad teljesen egyedileg tudsz alakítani. Ennél a sablonnál lehet a legtöbb funkciót személyre szabni.

Saját oldalépítő

A jobb sablonok elkészítették a saját oldalépítőjüket, így az Avada is. Sajnos nem vizuális szerkesztő, de a háttérben nagyon jól működik.

Több, mint 50 elem

Az oldalaidhoz szükséges építőkockák az elemek. Mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy egyedi aloldalakat építs és könnyen személyre is szabhasd őket.

Reszponzív dizájn

Alapértelmezetten reszponzív dizájn készül az oldalaidból, így plusz munka nélkül is jól fognak megjelenni mobilon és tableten is.

35+ letölthető demo

Az egyik legjobb plusz a sok különböző demo, amelyekből elindulhatsz. Ha olyat találsz, amibe bele tudod képzelni a saját tartalmad, akkor töredékére csökkenti a munkád.

Több száz aloldal sablon

Nem csak egész demokat tölthetsz be, hanem ezek különböző aloldalait is, így elképesztő sok különböző elrendezést tesznek elérhetővé.

Bővítmények

Több bővítményt is beleintegráltak a sablon ajánlatába, hogy egyes funkciókat, mint slider, feliratkoztatás, felugró ablakok, könnyen el tudd érni.

Ha slidert szeretnél használni, akkor a Slider Revolution az egyik leggazdagabb beállíttással rendelkező bővítmény. Sok sablonjuk is van, így ha nem akarsz 0-ról indulni, akkor is könnyen elboldogulsz.

A felugró ablakok használata nagyon fontos feliratkoztatás szempontjából. Igaz, hogy idegesítő lehet a látogató számára, de sok e-mail címet lehet így segíteni. Ebben segít ez a bővítmény.

A weboldalkészítés 3 alappillére

A WordPress teljesen megváltoztatta, sokkal nyitottabbá tette az online világot.

Hatalmas eredmény, hogy ma már programozói tudás nélkül is bárki készíthet jól működő honlapot.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a weboldalkészítés még mindig egy sokrétű szakma.

A webfejlesztő cégeknél dolgoznak elemzők, designerek, programozók, akiknek a feladatát te 1 emberként fogod átvenni.

Több kisebb lépésből, folyamatból áll össze végül a remekmű, ezért ha a saját weboldaladat építed, hihetetlenül fontos, hogy átlásd az egész rendszeredet.

Életbevágó lesz, hogy ne csak BUMM belecsapj a lecsóba, hanem egy megtervezett haladási útvonalat kövess.

3 fő alappillére van a honlapod elkészítésének:
  1. Tervezés, hogy később minden sokkal gyorsabban menjen
  2. Szilárd technikai alapok lefektetése
  3. Oldalak felépítése, dizájnolása és a tartalom közzététele
Ha eme 3 pillér mindegyikére kellő figyelmet fordítasz, nem csak hogy töredékére fogod csökkenteni az elkészítés idejét, hanem a végeredmény is minőségi lesz.

Miről szól a WPKurzus Avada tanfolyam?

Mivel az Avada az egyik legrobosztusabb sablon, így a sok száz beállítás között nagyon könnyű elveszni.

Egy csomó beállítást nem fogsz megtalálni, ha egyedül futsz neki, ebben szinte biztos vagyok.

Mi már kitapasztaltuk miket érdemes az elején beállítani és ezeken kívül is bemutatom a többit is, hogyha valamire szükséged lenne, pontosan tudd, mit hol találsz.

A könyvtár és a Fusion Builder (az Avada oldalszerkesztője) használata lesz a legfontosabb, mert ezek fognak segíteni az egyes oldalaid elkészítésében.

Olyan tippeket, trükköket mutatok, amik a töredékére fogják csökkenteni a munkád idejét.

Nem csak egyesével bemutatom az elemeket, hanem felhasználási példákat adok, hogy a gyakorlatban hogy hasznosítsd őket.

Ezeket 3 kattintással be tudod tölteni a saját oldalaidba, így egy felturbózott változatból indulhatsz.

Nézzük meg közelebbről milyen modulokból is áll a tananyag.

Alapok

Az Avada feltelepítésével, regisztrálásával és az alap felépítésével kezdjük. Milyen nagyobb részekből áll és nagy általánosságban mit hol találsz.

Sablon beállítások

Egyszerűnek tűnik, de ez a sablon tényleg nagyon fel van pakolva lehetőségekkel. 2 órán keresztül fogom magyarázni a különböző lehetőségeidet, de ne aggódj, mert közben elmondom, mi az, amit egyből állítsd be, szóval azért nem fog dögunalmasan telni az idő :).

Fusion Builder és könyvtár

A “rövid” beállítási rész után térünk rá az oldalkészítőre, könyvtárra és a különböző demok telepítésére.
Ezekkel fogod a legtöbb időt eltölteni, itt fog születni a kreatív munka, így az alapokkal mindenképp jól meg kell ismerkedned.

Elemek

A sok különböző elem felhasználási módjaival is sok időt töltünk, hogy utána mikor már az oldalaid készíted, tudd mit mire fogsz használni, milyen beállítási lehetőségek vannak és a gyakorlat közben se ess kétségbe.

Bónusz kurzusok

Ha az alapokat már magad mögött hagytad

Tervezés tanfolyam

Szinte mindenki átsiklik a tervezés fontosságán. A lehető legjobb szolgáltatást szeretném neked nyújtani és tudom, hogy jobb honlapot fogsz készíteni, ha előre gondolkodsz.

A Tervezés tanfolyamunk 1,5 órás tananyagát ingyenesen odaadom és hidd el, ezt később meg fogod köszönni.

ÉRTÉKE:

2.900 Ft

Divi tanfolyam

Van, aki az elején nem biztos a sablonja kiválasztásban. Nem szeretném, hogy csalódnod kelljen, így ingyenesen odaadom az Divi sablon tananyagait is.

Nem kell hozzányúlnod, ha az Avada-t fogod használni, de a lehetőséged meg lesz rá.

ÉRTÉKE:

29.900 Ft

Oldalak, amelyek a WPKurzus Avada tananyagaival készültek

4 tanítványunk a sok közül, aki fantasztikus weboldalt készített a tananyagaink segítségével

Venczel-Kovács Zoltán – saját weboldal

venczelkovacszoltan.eu

“Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!”

Görbe Roland – Kies zenekar

kies.hu

“Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!”

Keserű Balázs – saját weboldal

budalakas.hu

“A WPKurzus Divis anyaga egy új világot nyitott meg előttem. Elérhető vált számomra, hogy ne csak szemlélője, de építője is legyek a digitális világnak. A kapott tananyaggal, programozói tudás nélkül, de alkotó, strukturált gondolkodással fel tudok építeni egy online felületet, akár órák alatt. Ez pedig egy felbecsülhetetlen érték számomra.”

Kanyó Gábor – Szabó Gábor Salesegyetem

szabo-gabor.hu

“0 WordPress tudás, 0 tapasztalat. Így álltam neki a honlap szerkesztésnek. A WPKurzus segítségével gyorsan megértettem az alapokat és sikerült kiszállnom az online útvesztőkből. Nagyon idegesítő amikor egy egyszerű feladatot nem tud az ember megcsinálni, vagy nem úgy néz ki valami ahogy el lett tervezve. Amikor elakadtam, Attila mindig készségesen és gyorsan kisegített. Nemcsak a Divi kezelését tanultam meg, hanem azt is, hogy rengeteg időt és pénzt spórolok meg, ha hallgatok azokra, akik előttem járnak. Köszönöm Attila!”

“Ki(k)től fogok tanulni?”

Nagy Attila vagyok és én leszek az, aki a tanfolyam videóin keresztül fogja segíteni az utadat. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom bemutatni és megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy te min mész keresztül a weboldalad építése közben. A WordPress rendszerrel 4 éve készítek weboldalakat, pontosan úgy, ahogy azt a kurzusainkban neked is megmutatom.

A weboldalak készítése mellett az online marketingben találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni a világban. De azt is tudom, hogy nem lehetetlen. 🙂

Nagyon sok kisvállalkozás építésében vettem már részt, így online marketinggel foglalkozni számomra különösen testhezálló feladat. Sokat és rendszeresen olvasok és tanulok erről, főleg külföldi kurzusokból és véleményvezérektől. A tapasztalataimat “hazaérve” mindig átültetem a magyar gyakorlatba, hogy Te is meg tudd őket valósítani a saját projektjeidben.

A tanfolyamaink videóit folyamatosan tökéletesítem, hogy minél gördülékenyebben menjen a WordPress-szel való megismerkedésed. Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Tarts velünk Te is!

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljenek.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több tucat weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzust, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Az Avadával és a Divivel is nagyon sok oldalt készítettem már, így kívülről-belülről ismerem őket, és nagyon sok mindent tudok róluk. Ha kérdésed van, engem is bármikor nyugodtan kereshetsz.

Marik László
panikakademia.hu, profitabla.hu

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Belevágtam a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá. Kis idő múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztél meg (pont jó időben).

A Guru tanfolyam alap, és kötelező mindenkinek.

Engem mégis a Tervezés kurzus fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos része a desing, és annak megtervezése. Ez egy jól, és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán van belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkádat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem egy csomó kérdést, amik eszedbe juthattak eddig. Nyugodtan olvasd el őket, remélem minden kérdésedre kapsz választ.

Ha mégse így lenne, csak írj egy emailt az info@wpkurzus.hu címre.

Az Avada sablont is hozzáadjátok a tanfolyamhoz?
Nem.

A sablont magát, Neked kell megvásárolnod. Így tudod teljesen legálisan használni a sablont.

Szükséges előzetes tudás az Avada tanfolyamhoz?

Igen.

Az Avada kurzushoz, szükséged van egy alapvető WordPress tudásra. Ebben a tanfolyamban csak az Avada sablonhoz tartozó speciális beállításokról lesz szó.

Ezt az előzetes tudást egyedül is megszerezheted, de ha csomagban vásárolod meg a kurzusainkat, akkor a Mindenegyben tanfolyamunk végigvisz mindenen, amire szükséged van egy WordPress weboldal elkészítéséhez.

Nem lesz baj, hogy csak online tanulok?
Egyáltalán nem! Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és legpénztárcabarátabb (van ilyen szó?) tanulási módszer. Több 100 ezer ember tanulta meg így a WordPress használatát és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudtak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom mit kell csinálnod.

Nem vagyok nagy számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?
Természetesen!

Mindegy, hogy az Y generációba tartozol-e vagy 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Word-öt tudsz használni és legóztál már, akkor menni fog ?

Mivel látod, hogy mit csinálok és közbe magyarázok, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy simán meg fogod tudni csinálni a látottakat.

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is megérheti csatlakozni?
Többen is csatlakoztak hozzánk, azért hogy ne verjék őket át a programozók a túlárazott ajánlataikkal. Nem akarnak minden részt egyedül csinálni, de egy jó rálátást akarnak a WordPress-re és a Divire.

Ha már van Divi weboldalad, akkor pedig sokkal többet fogsz tudni kihozni belőle.

Lesznek frissítések?
Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik és a weboldalad soha se lesz teljesen kész, mindig kell valami újat csinálni rajta, így mi se állunk meg. Minden nagyobb rendszer frissítésnél, új eszköznél, bővítménynél frissítem a tanfolyamot, így ha szeretnéd, Te is folyamatosan fejlesztheted a weboldalad.
Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?
Manapság divat a havi vagy éves díj. Hát nálam még nem! MOST, ebben a fázisban, örökös hozzáférést kaphatsz az összes videóhoz, tananyaghoz! Folyamatosan új modulokat készítek, amelyek a jövőben már NEM lesznek ingyenesek. Ezeket Te most mind megkaphatod előre. Később mikor kijönnek az új modulok, valószínűleg éves díjat fogok bevezetni, de ha most jelentkezel, mindent meg fogsz kapni a jövőben is, teljesen INGYEN.
Nem lesznek rossz minőségűek a videók?
Tudom milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni a videókat.
Hol nézhetem meg a videókat?
A videókat online nézheted egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be. Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogyha tanulsz, akkor közbe ne nézd a Barátok közt-öt, de akár a nappaliban ülve, tévézés közben is okosodhatsz.
Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?
Akkor lesz csak igazán hasznos. Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni.

Én is egyedül kezdtem és mikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden. Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el megcsinálni. Előtte ami 2 óra volt utána 20-30 perc lett. Technikailag jobb lett a weboldalam és a különböző oldalak felépítése sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Nem akarom, hogy melléfogj!

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve! 🙂

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Épp ezért ez az ajánlat sajnos nem tud örökké tartani. Annyi újdonság lát folyamatosan napvilágot, hogy nemsokára kénytelenek leszünk mi is éves díjat kérni, ha viszont még most csatlakozol, akkor ezeket mind ingyen megkapod.

Nem akarom, hogy melléfogj!

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve! 🙂

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Épp ezért ez az ajánlat sajnos nem tud örökké tartani. Annyi újdonság lát folyamatosan napvilágot, hogy nemsokára kénytelenek leszünk mi is éves díjat kérni, ha viszont még most csatlakozol, akkor ezeket mind ingyen megkapod.

Avada tanfolyam

N
Avada tanfolyam
N
4+ óra Avada tudásanyag
N
Későbbi frissítések INGYEN
N
Örökös hozzáférés
N
Általunk készített beépített elrendezések
L

Tervezés tanfolyam (2.900 Ft)

L

Divi tanfolyam (29.900 Ft)

29.900 Ft

Mindenegyben – 8 tanfolyam 1 áráért

N
Tervezés (2.900 Ft, 1,5 óra)
N
WordPress Guru (24.900 Ft, 5+ óra)
N

Avada (29.900 Ft, 4+ óra)

N

Divi (29.900 Ft, 2+ óra)

L
Gyorsítósáv (9.900 Ft, 2 óra)
L
Blogger (24.900 Ft, 3+ óra)
L
Landing page (4.900 Ft)
L
ActiveCampaign (9.900, 4+ óra)
N
Landing page (4.900 Ft)
N
Örökös tagság, folyamatos frissítések
N
Facebook csoport tagság

Értéke: 137.200 Ft
Most ennyiért csatlakozhatsz:

39.900 Ft

Minden jog fenntartva! © 2015-2018 | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat
Minden jog fenntartva! © 2015-2018 | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat