Hogyan hozd ki a legtöbbet a Divi sablonból

A legfontosabb alapbeállítások, oldalak elkészítése, 3 kattintással betölthető elrendezések és az álom weboldalad létrehozása rekord idő alatt.

Milyen a Divi sablon?

Készíts el vizuálisan. Bármit.

A Divinek az egyik legjobb tulajdonsága a vizuális oldalkészítője. Egyből, élesben látod a változtatásokat, amiket elvégzel.

Hihetetlen gyorsaság

Nem is lehet érzékelni késéseket. Én nagyon utálom a kis 2-3 másodperces szüneteket, de itt ha átraksz egy elemet vagy frissítesz egy modult, az egyből meg is fog történni.

Elképesztő sokan használják

Már több mint 500.000 felhasználója van a Divinek, így a legtöbbet megvásárolt sablon címet viseli.

Fogd- és vidd módszer

Sima kattingatásokkal és a végletekig egyszerű fogd- és vidd módszerrel tudod rakosgatni az elemeid.

45+ előre elkészített elem

Ezeket szokták használni a legtöbb weboldalon, így nem neked kell őket összerakosgatni 0-ról.

Testreszabhatsz bármit

Teljesen át tudod szabni az összes elemet. Színek, betűtípusok, méretek, design. Ezektől lesz egyedi a weboldalad.

Bármennyi telepítés

Nem csak 1 domain címre, hanem végtelen számúra feltelepítheted a Divi sablonod. Elég csak 1× megvásárolnod a sablont.

Reszponzív szerkesztés

Élőben meg tudod nézni, hogy fog kinézni az oldalad asztali számítógépen, mobilon vagy akár tableten.

Magyar nyelv

Szerencsére az egész kezelőfelület magyar nyelven is elérhető. A beállításoktól kezdve az oldalkészítőig, minden magyarul van.

Import és Export

Elmentheted az elemeid/oldalaid és átviheted másik honlapra. Természetesen én is tudok Neked adni elemeket és oldalakat.

Beépített elrendezések

Egész oldalakat készítettek el neked előre, hogy sokkal gyorsabban fel tudd állítani az oldalaid.

A design új generációja

600+ beépített elrendezés

A Divihez több mint 600 előre elkészített elrendezést (layout-ot) kapsz. Ezek olyan oldalak, amelyeket szinte minden weboldalhoz lehet használni. Gyönyörű, egyszerű, modern, esztétikus oldalak, amelyekbe csak a saját szövegeid és képeid kell bemásolni. Olyan mintha egy grafikus készítette volna az egész honlapod.

Készíts és ments el saját elrendezéseket!

Ha elkészítettél egy olyan elemet vagy akár oldalt, amit később felhasználnál akkor jó hírem van. El tudod őket menteni és be tudod tölteni bármilyen Divis weboldalba. Ez hihetetlenül felgyorsítja az oldalak készítését. Elég 1× nagyon jól megcsinálnod elemet és utána már ezt bármikor fel tudod használni.

Egyediség? Nem gond.

Átlagos felhasználóként is ki tudod használni a sablon nyújtotta lehetőségeket, könnyen el tudod készíteni a weboldalad a legós módszerrel. Ha viszont programozó vagy designer vagy aki egyedibb változtatásokat akar, akkor is könnyen boldogulni fogsz. A sablon mindenhol lehetőséget nyúlj arra, hogy kódokkal nyúlj bele, de erre egyébként nem sokszor van szükséged.

Bővítmények

Elkészítettek 2 nagyon jól sikerült bővítményt is. Egy felugró ablakos (Bloom) és egy közösségi média megosztós bővítményüket (Monarch) más fizetős bővítményeket fognak helyettesíteni. Mi is használjuk ezeket.
A felugró ablakos, popup-os, feliratkoztatós Bloom bővítmény az egyik legjobb, amit használhatsz. Bemutatom, hogy készítsd el őket és milyen beállítási lehetőségeid vannak.
A nagyon modern és szép designnal rendelkező Monarch bővítmény több megosztáshoz fog segíteni. Megmutatom a legfontosabb beállításait.

Egyedülálló beépített A/B tesztek

Okos tesztelés

Nem kell manuálisan felügyelned a különböző verzióid, hanem be tudod állítani, hogy automatikusan válassza ki a Divi a nyerő oldalt. Így nem fogsz feleslegesen látogatókat küldeni a gyengébb verziódra, amivel jobb eredményeket érhetsz el.

Szemléletes statisztikák

A különböző eredményeket nagyon egyszerűen követni tudod a statisztikák menüpontodon. Egyből látni fogod hogy teljesít a kampányod, landing page-d, feliratkozó űrlapod.

Szemléletes statisztikák

A különböző eredményeket nagyon egyszerűen követni tudod a statisztikák menüpontodon. Egyből látni fogod hogy teljesít a kampányod, landing page-d, feliratkozó űrlapod.

A Divi sablon megvásárlása

A saját WordPress weboldalad elkészítésénél bele kell fektetned egy tárhelybe, domainbe és egy prémium sablonba is. Ezeket nem lehet megúszni.

Már maga a sablon is nagyon sok pluszt segítséget ad a sikeres projektedhez, de ez még csak a kezdet.

Ahhoz, hogy kihasználd a benne rejlő lehetőségeket, abban hihetetlen sokat tudunk segíteni.

Magát a sablont nem tartalmazza az ajánlatunk, ezt neked külön meg kell vásárolnod.

Kérdezheted, hogy miért nem adjuk oda, ha úgyis végtelen számú weboldalon lehet használni a sablont?

Ez azért van, mert úgy nem tudnád használni az ügyfélszolgálatukat, nem tudnál bármikor belépni a fiókba, nem lenne a tulajdonodban igazából a sablon joga. Hidd el, a WordPress-ben való munkához mindenképp szükséged lesz egy általad megvásárolt sablonra. Ezt ne szükségtelen költségnek vedd, hanem befektetésnek.

Teljes ár, vagy bérlés?

Általában én is jobban szeretem az egyszer fizetős termékeket, de egy ilyen fontos eszköznél mint a sablon, jó tud lenni hogy éves fizetési lehetőség is van. Így biztosan tudod, hogy folyamatosan fejleszteni fogják a rendszert és meg lesz a pénzügyi keretük a legjobb programozókra, ügyfélszolgálatosokra. Ha mégis egy részletben szeretnél fizetni, azt is megteheted, egy magasabb árért. Mindegy melyiket választod, ugyanazokat a funkciókat kapod.

Szerencsére jó kapcsolatban vagyunk a Divi fejlesztőivel és szereztem Neked kedvezményt az éves fizetési és az egyszeri fizetési ajánlatukhoz is.

Megjegyzés: Ha az éves ajánlatot választod, később bármikor tudsz $160-ért upgrade-elni az egyszer fizetős, örökös csomagra.

Éves fizetés esetén
$89 $70
Hozzáférés az összes sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés
Egy összegű fizetés
$249 $224
Hozzáférés az összes sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés

Miről szól a WPKurzus Divi tanfolyam?

Jelenleg szerintem nincs jobb sablon, mint az Elegant Themes csapat sablonja, de ha egyedül vágsz neki, akkor valószínűleg nem fogod kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Ráadásul egy csomó időd el fog telni a különböző beállításokkal.

Viszont, ha szeretnéd a weboldalad elkészítésének folyamatát extrém sebességre felgyorsítani, akkor tudom neked ajánlani a speciálisan Divire készített tanfolyamunk.

A sablonod plusz alapbeállításokat tesz lehetővé, amit lézer pontosan bemutatunk. Ez lesz az egyik fontos része a kurzusunknak.

Természetesen bemutatjuk a többi fontos beállítást, azt, hogy mit hol találhatsz meg és a különböző elemeket is, amelyekkel felépítheted az oldalaidat.

Az elemek bemutatása nem átlagos funkcióbemutatás lesz! Több, mint 108 különböző mintát készítettünk el a különböző elemek felhasználási módjára, amiket 3 kattintással be fogsz tudni tenni a saját weboldaladba. Ezekbe már be vannak építve különböző színek, képek, elrendezések, minták és lépésről-lépésre bemutatom, hogy hogyan érdemes őket használnod.

Brutális, mennyire meg fogja könnyíteni a munkát, már csak az, hogy látod a különböző felhasználási módokat.

Az, hogy pár másodperc alatt beteheted a weboldaladba és nem kell már figyelned a térközre, margóra, reszponzivitásra, az meg egyszerűen lenyűgöző.

Divi sablon telepítése

A legelső lépéseknél is fogom a kezed. Megmutatom milyen módszerekkel lehet feltelepíteni a sablonod, hogy ne legyen közben semmilyen probléma.

Divi sablon beállítások

Több 100 beállítási lehetőséget találsz a sablonban. Ezeken egyesével végigmegyünk, hogy tudd, mi az amire mindenképp figyelned kell és mik azok, amik a fontos dolgokról vonják el a figyelmed.

Elemek bemutatása

Megnézzük a 45+ elem közül azokat, amelyeket tényleg használni fogsz. Nem csak egyszerűen bemutatom őket, hanem általad letölthető példákon keresztül nézzük meg a beállításokat és a felhasználási módjukat.

Master Layout Pack használata

Elkészítettünk egy olyan 60 blokkból álló elrendezést, ami egy tökéletes alapja lehet a weboldaladnak. Lekutattuk a világ vezető oldalait és kiszedtük azokat a sávokat, amelyek kiváló alapjai lehetnek álmaid weboldalának. Teljesen reszponzívvá tettük őket és megmutatom, hogy miként tudod a lehető legjobban felhasználni a céljaid eléréséhez.

Bloom és Monarch

Megmutatom, hogy használd a 2 legjobb bővítményüket. Milyen kis trükkök vannak vele, mit érdemes igazából használni.

Oldalak, amelyek a WPKurzus Divi tananyagaival készültek

4 tanítványunk a sok közül, aki fantasztikus weboldalt készített a tananyagaink segítségével

Venczel-Kovács Zoltán – saját weboldal

venczelkovacszoltan.eu

“Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!”

Görbe Roland – Kies zenekar

kies.hu

“Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!”

Keserű Balázs – saját weboldal

epadat.hu

“A WPKurzus Divis anyaga egy új világot nyitott meg előttem. Elérhető vált számomra, hogy ne csak szemlélője, de építője is legyek a digitális világnak. A kapott tananyaggal, programozói tudás nélkül, de alkotó, strukturált gondolkodással fel tudok építeni egy online felületet, akár órák alatt. Ez pedig egy felbecsülhetetlen érték számomra.”

Kanyó Gábor – Szabó Gábor Salesegyetem

szabo-gabor.hu

“0 WordPress tudás, 0 tapasztalat. Így álltam neki a honlap szerkesztésnek. A WPKurzus segítségével gyorsan megértettem az alapokat és sikerült kiszállnom az online útvesztőkből. Nagyon idegesítő amikor egy egyszerű feladatot nem tud az ember megcsinálni, vagy nem úgy néz ki valami ahogy el lett tervezve. Amikor elakadtam, Attila mindig készségesen és gyorsan kisegített. Nemcsak a Divi kezelését tanultam meg, hanem azt is, hogy rengeteg időt és pénzt spórolok meg, ha hallgatok azokra, akik előttem járnak. Köszönöm Attila!”

“Ki(k)től fogok tanulni?”

Nagy Attila

WordPress oktató

Nagy Attila vagyok és én leszek az, aki a tanfolyam videóin keresztül fogja segíteni az utadat. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom bemutatni és megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem igazán tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy Te min mész keresztül a weboldalad építése közben.

Az online marketingben és a válallkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni ebben a világban, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Nagyon sok kisvállalkozás építésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Tarts velünk Te is!

Nagy Bence

WordPress specialista

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljenek.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 100 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Divivel építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem egy csomó kérdést, amik eszedbe juthattak eddig. Nyugodtan olvasd el őket, remélem minden kérdésedre kapsz választ.

Ha mégse így lenne, csak írj egy emailt az info@wpkurzus.hu címre.

A Divi sablont is hozzáadjátok a tanfolyamhoz?
Nem.

A sablont magát, Neked kell megvásárolnod. Így tudod teljesen legálisan használni a sablont. Ehhez van egy exkluzív kedvezményünk.

$70-ért tudod megvásárolni éves fizetéssel vagy egyben $224-ért. Ez 20 illetve 10%-os akció a normál árukhoz képest.

Csak 1 weboldalra telepíthetem a Divit?
Nem.

Bármilyen konstrukcióban is vásárolod meg a sablont, bármennyi weboldalra, domain névre telepítheted fel a Divit.

Szükséges előzetes tudás a Divi tanfolyamhoz?
Igen.

A Divi kurzushoz, szükséged van egy alapvető WordPress tudásra. Ebben a tanfolyamban csak a Divi sablonhoz tartozó speciális beállításokról lesz szó.

Ezt az előzetes tudást egyedül is megszerezheted, de ha csomagban vásárolod meg a kurzusainkat, akkor a Mindenegyben tanfolyamunk végigvisz mindenen, amire szükséged van egy WordPress weboldal elkészítéséhez.

Nem lesz baj, hogy csak online tanulok?
Egyáltalán nem! Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és legpénztárcabarátabb (van ilyen szó?) tanulási módszer. Több 100 ezer ember tanulta meg így a WordPress használatát és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudtak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom mit kell csinálnod.

Nem vagyok nagy számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?
Természetesen!

Mindegy, hogy az Y generációba tartozol-e vagy 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Word-öt tudsz használni és legóztál már, akkor menni fog ?

Mivel látod, hogy mit csinálok és közbe magyarázok, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy simán meg fogod tudni csinálni a látottakat.

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is megérheti csatlakozni?
Többen is csatlakoztak hozzánk, azért hogy ne verjék őket át a programozók a túlárazott ajánlataikkal. Nem akarnak minden részt egyedül csinálni, de egy jó rálátást akarnak a WordPress-re és a Divire.

Ha már van Divi weboldalad, akkor pedig sokkal többet fogsz tudni kihozni belőle.

Lesznek frissítések?
Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik és a weboldalad soha se lesz teljesen kész, mindig kell valami újat csinálni rajta, így mi se állunk meg. Minden nagyobb rendszer frissítésnél, új eszköznél, bővítménynél frissítem a tanfolyamot, így ha szeretnéd, Te is folyamatosan fejlesztheted a weboldalad.
Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?
Manapság divat a havi vagy éves díj. Hát nálam még nem! MOST, ebben a fázisban, örökös hozzáférést kaphatsz az összes videóhoz, tananyaghoz! Folyamatosan új modulokat készítek, amelyek a jövőben már NEM lesznek ingyenesek. Ezeket Te most mind megkaphatod előre. Később mikor kijönnek az új modulok, valószínűleg éves díjat fogok bevezetni, de ha most jelentkezel, mindent meg fogsz kapni a jövőben is, teljesen INGYEN.
Nem lesznek rossz minőségűek a videók?
Tudom milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni a videókat.
Hol nézhetem meg a videókat?
A videókat online nézheted egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be. Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogyha tanulsz, akkor közbe ne nézd a Barátok közt-öt, de akár a nappaliban ülve, tévézés közben is okosodhatsz.
Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?
Akkor lesz csak igazán hasznos. Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni.

Én is egyedül kezdtem és mikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden. Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el megcsinálni. Előtte ami 2 óra volt utána 20-30 perc lett. Technikailag jobb lett a weboldalam és a különböző oldalak felépítése sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

30 napos garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel. 

Mindenegyben

Hogyan váltsd valósággá az elképzeléseid

 Örökös hozzáférés

 Későbbi frissítések ingyenesen

 Tervezés tanfolyam (1+ óra)

 32 ingyenes eszköz a tervezéshez

 Weboldaltervező munkafüzet

 Guru tanfolyam (4+ óra)

 Landing page alapok (PDF)

 Divi sablon tanfolyam (2,5+ óra)

 Divi Master Layout Pack

 WooCommerce kurzus (2+ óra)

 WooCommerce Layout Pack

 A jövőben készült tanfolyamok INGYEN

}

9,5+ óra tudásanyag

Most ennyiért csatlakozhatsz:

124.200 Ft  39.900 Ft

2015-2019 © Minden jog fenntartva! | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat
2015-2019 © Minden jog fenntartva! | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat