Hogyan tanuld meg a WordPress működését és építsd fel a weboldalad sziklaszilárd alaprendszerét 1 hétvége alatt

Érthetően, programozás nélkül, a lehető leggyorsabban.

Miről szól a WordPress Guru tanfolyam?

A WordPress Guru tanfolyam a technikai alapok tökéletes elsajátításában segít neked.

Tanfolyamaink zászlóshajója a WordPress Guru kurzus, amiben a WordPress rendszert hihetetlen alapossággal járjuk körbe.

Ne aggódj: bár minden fontos dologra kitérünk, mégsem unalmas funkcióleírásokról és beállításokról szólnak a leckéink.

Gyakorlatias, lényegre törő útmutatást adunk, hogy a leckékkel együtt haladva megalapozhasd az okosan és biztonságosan működő saját weboldalad.

Lépésről lépésre végigmegyünk az igazán fontos lehetőségeken, és minden leckével egyre közelebb kerülsz hozzá, hogy a weboldalad végre önálló életre keljen.

Miért tudjuk biztosan, hogy a Guru kurzus Neked is hasznodra lesz?

Ezen a tanfolyamon a nulláról indulva rakjuk össze az első WordPress-rendszeredet. A weboldalad alapköveit logikus sorban tesszük le. Csak követned kell a leckéket és minden fontos alapbeállításod meglesz.

Több éve dolgozunk WordPress-szel és több száz honlapot készítettünk már el vele.  Ennek köszönhetően pontosan tudjuk, mire lesz szükséged új webes projekted lehető legegyszerűbb és leggyorsabb elkezdéséhez.

Nincsenek “szakmai titkok”, a kurzusokban minden tudásunkat, bevált módszerünket átadjuk neked! 🙂

Attól sem kell tartanod, hogy nem érted majd a leckéket. Nálunk a programozók által használt szakzsargon NÉLKÜL, érthető emberi nyelven, gyakorlatias útmutatók segítségével tanulod meg, hogyan érdemes felépítened a rendszered.

Vágj bele most, hogy pár óra múlva már sziklaszilárd alapokon futhasson az új WordPress-honlapod!

Milyen részekből áll össze a Guru tanfolyam?

Guru tanfolyamunk fő része nagyjából 5 óra (számolva azzal, hogy az utolsó modulban szereplő bónusz bővítményekből mindenki egyéni igényei szerint válogat).

Az egyes leckéket nagyobb tematikus egységekben, modulokban fogjuk össze.

Ezek logikus sorrendben követik egymást, szóval tényleg csak annyit kell tenned, hogy elkezded nézni az első videót, aztán pedig haladsz tovább leckéről leckére. 🙂

Nézzük meg közelebbről is, milyen modulokból áll a tananyag:

01

Kezelőfelület

A legelső lépésekkel kezdünk: segítek kiválasztani a tárhelyszolgáltatód és feltelepíteni a WordPress-t. Ehhez olyan lépésről lépésre útmutatót adok, amivel gyerekjáték lesz e technikai feladat elvégzése.

Ha pedig ezt az akadályt leküzdöttük, akkor irány a WP kezelőfelülete!

Megnézzük a különböző menüpontokat, a legfontosabb alapbeállításokat, tartalomformátumokat, szóval megismerkedünk magával a rendszerrel.

02

Bejegyzések

A tartalommarketing szorosan összefügg a blogolással, így fontos megtanulnod, hogyan érdemes használni a bejegyzéseket.

A bejegyzés egy egyszerűbb tartalomformátum, de fontos, hogy megértsd, hogyan működik. Megismerkedünk a bejegyzésszerkesztő nyújtotta lehetőségekkel is, hogy minden hamar kézre álljon.

03

Oldalak

Az oldalak és a menük felépítését is megnézzük, belekóstolunk a Divi sablonba.

Minden egyes leckével épülni fog az oldalad és fantasztikus érzés lesz látni, hogy a puzzle darabok kezdenek a helyükre kerülni.

04

Weboldal karbantartása

A weboldaladnak nem csak a létrehozása, hanem a fenntartása is fontos dolog lesz. Rendszeres időközönként rá kell majd nézned és elvégezned apró beállításokat, hogy se az idő múlása, se a hackerek ne kezdhessék ki a rendszered,

Ebben a részben megnézzük, mire kell odafigyelned ahhoz, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással rendben működjön a honlapod minden része.

05

Egyéb bővítmények

Több mint 50.000 bővítmény közül lehet választani jelenleg. A weboldalad működése szempontjából nélkülözhetetleneket már szépen beállítottuk, de különböző fontosabb problémákra, gyakori igényekre is ajánlok ilyen kiegészítőket.

Így nem kell egyedül utánajárnod, hogy egy adott funkcióra melyik bővítményt válaszd, ráadásul olyan esetekre is mutatok

Oldalak, amelyek a WPKurzus tananyagaival készültek

Venczel-Kovács Zoltán – saját weboldal

venczelkovacszoltan.eu

“Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!”

Görbe Roland – Kies zenekar

kies.hu

“Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!”

Szerinted mennyit számít, hogy az oldalad alapja rendben legyen?

A weboldalkészítés 3 alappillére

Nagyot fejlődött néhány év alatt a világ. Hatalmas eredmény, hogy ma már programozói tudás nélkül is bárki saját honlapot készíthet.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a weboldalkészítés még mindig egy sokrétű szakma!

Több kisebb lépésből, folyamatból áll össze végül a remekmű, ezért ha a saját weboldaladat építed, hihetetlenül fontos, hogy átlásd az egész rendszeredet.

Életbevágó lesz, hogy ne csak BUMM belecsapj a lecsóba, hanem egy megtervezett haladási útvonalat kövess.

3 fő alappillére van a honlapod elkészítésének:
  1. Tervezés, hogy később minden sokkal gyorsabban menjen
  2. Szilárd technikai alapok lefektetése
  3. Oldalak felépítése, dizájnolása és a tartalom közzététele
Igaz, hogy a Guru hatalmas lépéssel fog közelebb vinni téged a kész weboldaladhoz. A megfelelő technikai alapozás a honlapod elkészítésének egyik kihagyhatatlan pillére!

Mégis muszáj felhívnom rá a figyelmedet, hogy ez a kurzusunk nem az első és nem is az utolsó a legjobb tudásunk szerint ajánlott haladási menetben!

Ha viszont szeretnéd a töredékére csökkenteni az elkészítés idejét és ragaszkodsz a minőségi végeredményhez, akkor a másik két pillért sem szabad semmibe venned.

Igazi eredmények

Tanulóink weboldalai

Meglepetés: BÓNUSZ kurzus!

Annyira bosszantana, ha kihagynád, hogy inkább ingyen odaadjuk Neked!

Tervezés tanfolyam

A tervezés folyamata a weboldalkészítés 1. alappillére. A legtöbben viszont csak későn jönnek rá, mennyire hasznos lett volna még az építkezés előtt az elvégzése. Te, aki Guru tanfolyamunkat készülsz beszerezni éppen, megérdemled, hogy a sok bosszúságtól és időfecsérléstől megkíméljelek!

Tervezés tanfolyamunk 1,5 órás tananyaga INGYEN a tiéd lesz. Hidd el, később meg fogod köszönni, hogy az előre gondolkodásra rávettelek!

ÉRTÉKE:

19.700 Ft

Oldalak, amelyek a WPKurzus tananyagaival készültek

Keserű Balázs – saját weboldal

budalakas.hu

“A WPKurzus Divis anyaga egy új világot nyitott meg előttem. Elérhető vált számomra, hogy ne csak szemlélője, de építője is legyek a digitális világnak. A kapott tananyaggal, programozói tudás nélkül, de alkotó, strukturált gondolkodással fel tudok építeni egy online felületet, akár órák alatt. Ez pedig egy felbecsülhetetlen érték számomra.”

Kanyó Gábor – Szabó Gábor Salesegyetem

szabo-gabor.hu

“0 WordPress tudás, 0 tapasztalat. Így álltam neki a honlap szerkesztésnek. A WPKurzus segítségével gyorsan megértettem az alapokat és sikerült kiszállnom az online útvesztőkből. Nagyon idegesítő amikor egy egyszerű feladatot nem tud az ember megcsinálni, vagy nem úgy néz ki valami ahogy el lett tervezve. Amikor elakadtam, Attila mindig készségesen és gyorsan kisegített. Nemcsak a Divi kezelését tanultam meg, hanem azt is, hogy rengeteg időt és pénzt spórolok meg, ha hallgatok azokra, akik előttem járnak. Köszönöm Attila!”

“Ki(k)től fogok tanulni?”

Nagy Attila

WordPress oktató

Nagy Attila vagyok és én leszek az, aki a tanfolyam videóin keresztül fogja segíteni az utadat. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom bemutatni és megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem igazán tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy Te min mész keresztül a weboldalad építése közben.

Az online marketingben és a válallkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni ebben a világban, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Nagyon sok kisvállalkozás építésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Tarts velünk Te is!

Nagy Bence

WordPress specialista

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljenek.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 100 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Divivel építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

Marik László
panikakademia.hu, profitabla.hu

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Belevágtam a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá. Kis idő múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztél meg (pont jó időben).

A Guru tanfolyam alap, és kötelező mindenkinek.

Engem mégis a Tervezés kurzus fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos része a desing, és annak megtervezése. Ez egy jól, és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán van belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkádat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet olvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Szükséges előzetes tudás a Tervezés tanfolyamhoz?

Nem. 🙂

A tanfolyamainkat úgy építettük fel, hogy mindenki számára fogyaszthatóak legyenek. Pontról pontra haladva sorban egymás után vesszük a szükséges lépéseket, és minden egyes lépés elvégzését megmutatjuk videón is, valamint egy hozzá mellékelt külön írásos útmutatóban.

Az anyagaink összeállításánál mindig a 0 technikai jártassággal rendelkező jelentkezők igényeit tartjuk szem előtt.

Nehéz megtanulni a WordPress használatát?

Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress-gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a videóimmal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy haladni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Nem vagyok nagy számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100 000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár 1-2 hét alatt is elvégezheted, de ha neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlen. 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?

A tervezés tanfolyam 1,5 óra, a Guru tananyag fő része 4 óra (vannak bónusz bővítmények, amiket nem mindenki fog használni), míg a Divi kurzus 2,5 óra.

Meddig férhetek hozzá az anyagokhoz?

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket. Amíg a WPKurzus működik, lesz hol elérned a leckéket.

Lesznek a tananyaghoz frissítések?

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted. 🙂 Ráadásul nem csak ezeket!

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! MOST, árazásunk ezen szakaszában ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz az összes videónkhoz, tananyagunkhoz, csekklistánkhoz!

Folyamatosan új leckéket, tananyagokat készítek, amelyek a jövőben már NEM lesznek ingyenesek. Ezeket Te most mind megkaphatod előre. Később, amikor kijönnek az újabb tananyagegységek, valószínűleg mi is éves díjat fogunk bevezetni, hogy fenntarthassuk a fejlődésünket.

Szerencsés vagy, amiért még időben ismertél meg minket: ha most jelentkezel, mindent meg fogsz kapni a jövőben is, teljesen INGYEN.

Hol nézhetem meg a videókat?

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok közt-öt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzem...

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében havi cirka 3.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projekted. Én nem tudok más ilyen szórakoztató befektetést, ami ennél olcsóbb lenne. 🙂

Piacképes tudást ad a tanfolyam?

Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress-tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltani fognak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az vezet a célra, ha WordPress-fejlesztőt képzünk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejed.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Nem akarok megtanulni programozni. Biztosan menni fog így is?

Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni. Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal elkészítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni. Fő kurzusunkat egy webfejlesztő és egy programozó segítségével raktuk össze, mert azt akartuk, hogy minden szempontból tökéletes legyen.

Én már edzett vagyok, mert a WPKurzus másik társalapítója, Bence wedizájnerként is dolgozik, de pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvere, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni. 🙂

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is érdemes lehet csatlakozni?

Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?

Igen, sőt: szinte így lesz csak igazán hasznos.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan tenni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, egyszerűen megváltozott minden.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 20-30 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Ha minden tanfolyamunkat megrendeled, lehetőséged lesz a honlapod összes területét és elemét szakértő módon átnézni és elemezni, és az addig csak hol jobban, hol döcögve működő gépezetből egy szuperhatékony online rendszert kialakítani.

30 napos garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel. 

WordPress Guru

A sziklaszilárd WordPress rendszerért

 Örökös hozzáférés

 Későbbi frissítések ingyenesen

 Tervezés tanfolyam (1+ óra)

 32 ingyenes eszköz a tervezéshez

 Weboldaltervező munkafüzet

 Guru tanfolyam (4+ óra)

 Hogyan építsd fel a weboldalad

 Landing page alapok (PDF)

 Divi sablon tanfolyam (2,5+ óra)

 Divi Master Layout Pack

 WooCommerce kurzus (1,5+ óra)

 WooCommerce Layout Pack

 A jövőben készült tanfolyamok INGYEN

}

1+ óra tudásanyag

Most ennyiért csatlakozhatsz:

54.500 Ft  24.900 Ft

Mindenegyben

Hogyan váltsd valósággá az elképzeléseid

 Örökös hozzáférés

 Későbbi frissítések ingyenesen

 Tervezés tanfolyam (1+ óra)

 32 ingyenes eszköz a tervezéshez

 Weboldaltervező munkafüzet

 Guru tanfolyam (4+ óra)

 Hogyan építsd fel a weboldalad

 Landing page alapok (PDF)

 Divi sablon tanfolyam (2,5+ óra)

 Divi Master Layout Pack

 WooCommerce kurzus (1,5+ óra)

 WooCommerce Layout Pack

 A jövőben készült tanfolyamok INGYEN

}

9+ óra tudásanyag

Most ennyiért csatlakozhatsz:

124.200 Ft  39.900 Ft

Minden jog fenntartva! © 2015-2018 | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat
Minden jog fenntartva! © 2015-2018 | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat