Hogy készítsd el a saját profi WordPress weboldalad 2017-09-19T18:40:29+00:00

Hogyan készítsd el a saját profi WordPress weboldalad

Irány a tanfolyam

Weboldalkészítés programozás nélkül? Azt meg hogy?

Igen ez ma már lehetséges. Nem kell megtanulnod kódolni, hogy tökéletesen működő weboldalt készíthess.

7 tanfolyam, 50 videó, PDF-ek, Csekklisták

A WordPress-szel mindössze fogd és vidd módszert és egyszerű kattintgatásokat kell használnod. Ráadásul a blogbejegyzéseid úgy kell elkészítened, mintha csak Word-ben dolgoznál.

Álljunk össze, mint 2 kicsi lego

A WordPress nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy bárki fejlesztheti a kódot. Ez azért jó, mert nagyon sok képzett programozó, hihetetlen jó sablonokat, bővítményeket készít, így elképesztően megkönnyítik a Te dolgod.

Nem kell a bonyolult programozással foglalkoznod, hanem vizuálisan készítheted el a saját weboldalad.

Nézd csak meg, hogy működik az egész:

Ilyen egyszerű blokkokból és elemekből épül fel az oldalad. Olyan mintha újra a gyerekszobába kerülnél és összelegóznád a honlapod. Csak ezzel most pénzt is kereshetsz.

A WordPress-szel mindössze fogd és vidd módszert és egyszerű kattintgatásokat kell használnod. Ráadásul a blogbejegyzéseid úgy kell elkészítened, mintha csak Word-ben dolgoznál.

Álljunk össze, mint 2 kicsi lego

A WordPress nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy bárki fejlesztheti a kódot. Ez azért jó, mert nagyon sok képzett programozó, hihetetlen jó sablonokat, bővítményeket készít, így elképesztően megkönnyítik a Te dolgod.

Nem kell a bonyolult programozással foglalkoznod, hanem vizuálisan készítheted el a saját weboldalad.

Mi kell egy WordPress weboldal felépítéséhez?

Elsőnek is Te kellesz hozzá!

Nem kell fejlesztő, designer, szövegíró meg még kitudja micsoda.

Te vagy aki a legjobban ismered a terméked, a vágyaid, a céljaid és ezzel a módszerrel már képes lehetsz létre is hozni, amit elképzelsz.

Ha már eldöntötted, hogy magadnak akarod elkészíteni a honlapod akkor szükséged lesz egy brutál jó sablonra.

Hidd el, kiválasztani a sablonod a legfontosabb lépésed lesz. Ne aggódj, én pontosan megmondom melyik sablont válaszd ki, így a hosszú keresési procedúrától megkíméllek.

Nagyon olcsók ezek a sablon (akár $60-tól) és a saját kedved szerint szabhatod át őket. Nyugi, attól, hogy többen ugyanazt a sablont használják, nem fog hasonlítani a weboldalad egy másik ugyanolyan sablonú honlapra. A Te tartalmad lesz rajta, a te képeidet rakod be, így egyedi lesz és könnyen el fogod tudni készíteni.

Melyik sablonnal dolgozunk?

A tréningen a 2 legjobb sablonnal foglalkozunk. Az Avadával és a Divivel. Mindenképp fizetős sablonba kell befektetned, mert ez adja meg a WordPress esszenciáját. Ez a befektetés a töredéke annak, amennyiért egy webfejlesztő készítené el neked.

Ha ez megvan, végigvezetlek a legfontosabb alapbeállításokon, funkciókon, amikre mindenképp szükséged lesz a weboldalad elkészítése közben.

Már az alap rendszerrel is nagyon sok mindent el tudsz érni a weboldaladdal, de ezután jönnek a bővítmények. MINDEN problémára készítettek már egyet, amivel megoldhatsz bármit.

Több mint 45 000 bővítmény közül választhatsz jelenleg. Ezekben nagyon könnyű elveszni, de én konkrétan megmondom melyik az a 10-15 bővítmény amelyik a problémáid 99%-át megoldja. Ráadásul mindegyiket lépésről lépésre bemutatom, hogy a beállításukkal se legyen problémád.

A technikai dolgokon kívül szükséged lesz még tartalomra. Egy termékre vagy szolgáltatásra, amit eladsz és arra, hogy ezt jól bemutasd a látogatóidnak.

Ha mindez meg van, akkor minden adott lesz egy jól működő, sikeres weboldalhoz. És mint mondtam, ezt Te is simán meg fogod tudni csinálni, ha a WordPress-szel készíted el a saját honlapod.

WordPress weboldal felépítés
Én is szeretnék saját WordPress weboldalt

Miért készítsd el saját magad a weboldalad?

 • Százezreket spórolhatsz meg! Egy tényleg profi csapat által elkészített weboldal több százezer Ft-ba is kerülhet. És ez csak az indulás! A folyamatos karbantartási díjak súlyos tízezrekbe fognak kerülni.

 • Ha egy olcsóbb fejlesztőt bízol meg, ő nem ért a Te vállalkozásodhoz, nem tudja mi az igazán fontos neked. Egy külsős nem ért olyan jól a marketinghez, az üzletedhez mint Te, így nem fog tudni olyan eredményeket hozni, mintha a saját kezedben tartanád a weboldalad készítését.

 • Régen mindig fel kellett hívni a fejlesztőt, minden egyes kis változtatásért. Neked van időd napokat vagy akár heteket várni, ha egy új ötleted van és meg akarod valósítani? Kitaláltál egy új kampányt, de fel kell hívni a programozód? Akár 2 hétbe is telhet míg mindent megcsinál. Ma már egyszerűen erre nincs idő.

 • A legtöbben ugyanazt csinálják, mint amit te is meg fogsz tudni a tanfolyam elvégzése után. Egy kész WordPress sablonba belemásolják a tartalmad. Persze vannak egyedi webfejlesztők, de sokkal drágábban dolgoznak! Ha elvégzed a tanfolyamot, szinte ugyanarra leszel képes, mint a programozó, akit felvennél!

Weboldal hős

Egy saját magad által elkészített weboldalra van szükséged, amire a WordPress a legjobb megoldás!

A magam ura akarok lenni

Miért van mostanában mindenkinek WordPress weboldala?

SEO-ra optimalizálva

Matt Cutts a Google WebSpam csapatának vezetője (aki tud 1-2 dolgot a keresőoptimalizálásról) a következőket mondta:
“WordPress is a fantastic choice. It takes care of 80-90% of the mechanics of SEO”
Azaz fantasztikusnak tartja a WordPress-t, mert könnyűvé teszi a Google keresőrobotjainak az oldalad átkutatását, így sokkal nagyobb eséllyel kerülhetsz a keresések élére. Mintha csak SEO-ra alakították volna ki az egész rendszert.

Keresőoptimalizálás, SEO
Reszponzív weboldalak

Reszponzív weboldal pillanatok alatt

A reszponzív, mobilbarát weboldal ma már kötelező. Miközben készíted a weboldalad SEMMIT se kell tenned, hogy mobilra is optimalizáld. A WordPress automatikusan elvégzi ezt neked. Az elemek egyből átrendeződnek kis képernyőre. Más rendszereknél lehet, hogy külön fel kell építeni a mobil verziót is. Itt tényleg hihetetlen egyszerű. Észre se veszed, de mobilra optimalizált weboldalt készítesz, bármilyen plusz beállítás nélkül.

Magyar kezelőfelület

A fő adminisztrációs felület magyar, így angol tudás nélkül is el tudod készíteni a weboldalad. Az egész Divi sablon teljesen és az Avadának a nagy része is magyar, így azokkal se lesz problémád. Igaz, hogy a bővítmények általában angol nyelven érhetőek el, de megmutatom, hogy mire kell bennük figyelned, ráadásul mivel minden vizuális, a kis ábrákból minden egyértelmű lesz.

Magyar WordPress kezelőfelület
A WordPress biztonságos

A WordPress biztonságos

Sokszor mondják, hogy a WordPress nem biztonságos. Ez egyáltalán nincs így, csak mivel nagyon sokan használják, úgy is hogy nincs alapismeretük, így könnyebben áldozatul esnek. A WordPress-t nagyon könnyen biztonságossá fogod tudni tenni. Kb. 10 perc alatt konkrétan meg fogom neked mutatni a lépéseit.

Egyszerű integrálhatóság

A különböző marketinges eszközök könnyen összekapcsolhatók, integrálhatók. Egyszerűen beintegrálhatod az email marketing szoftvered, fizetési megoldásod, számlázó rendszered, stb…

Ha kijön egy új eszköz, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy WordPress-hez könnyű hozzákapcsolni. Egy régebbi HTML fejlesztésű weboldalhoz külön el kell ezeket készíteni, amire csak a fejlesztőd lesz képes, súlyos pénzekért.

Egyszerű integrálhatóság: Szamlazz.hu, PayPal, MaiLChimp, UpdraftPlus, Dropbox, Facebook
Gyönyörű weboldalak: RB Fitness, NetMasters, Szamlazz.hu

Gyönyörű weboldalak bárkinek

Én se vagyok designer, de kitaláltam a megoldást, az esztétikus weboldalak készítésére. Megmutatom hogyan szerezz inspirációt, ötleteket a weboldalad kialakítására és hogyan ültesd át őket a saját weboldaladba. A sablonod fogja elvégezni a dolog oroszlánrészét, így neked igazából csak pár képet és szöveget kell kicserélned. El se fogod hinni, hogy ezt Te csináltad. Ráadásul ha az ajánlott sablonokat használod, kész oldalakat is oda fogok neked adni, amit 3 kattintással bemásolhatsz a honlapodba. Ezek a magyar piacra vannak optimalizálva és csak a tartalmat kell átalakítanod.

Kis és nagy cégek is használják

Az egyszerű blogoktól kezdve a kisebb vállalkozásokon keresztül olyan cégek is használják, mint a TechCrunch, Sony Music, Facebook News vagy Star Wars.

Mindenki megtalálja a számításait. A kisvállalkozók körében még ennél is elterjedtebb a rendszer. Olcsón, tényleg minőségi weboldalt lehet vele készíteni.

WordPresst használók (CNN, TNYT, Volkswagen, Yahoo...)
Legnépszerűbb webáruház motor: WooCommerce

Legnépszerűbb webáruház motor

A webáruházakban való vásárlás egyre növekszik. A WordPress weboldalad és a hozzá tartozó ingyenes WooCommerce bővítménnyel tökéletesen működő webáruházat hozhatsz létre.
Több mint 14 millióan használnak WooCommerce webáruházat. Ennyi ember nem tévedhet!
Irány a tanfolyam

Miért kell tanfolyam, ahhoz hogy megtanuld a WordPress-t?

Nem tudod csak úgy magadtól megtanulni?

Egyedül én se vágnék neki ismét. Mivel ingyenes a WordPress, nagyon sokan egyedül próbálnak meg elboldogulni vele, de szinte mindig beletörik a bicskájuk. Ha Te is így jártál, nem a Te hibád, ez elképesztően nehéz feladat.

Sokan azt hiszik, hogy segítség nélkül is boldogulni fognak. Azt gondolják, hogy mindenre van egy útmutató, oktatóvideó, elég egy Google vagy Youtube keresés és meg is van a megoldás.

Ez igaz is, de…

Mi van akkor, ha nem tudod milyen problémád van?

Magadtól…

 • nem tudod kitalálni, hogy az elején milyen alapbeállításokat végezz el.

 • nem tudod, milyen sablont válassz.

 • nem tudod melyek azok a bővítmények, amelyekre szükséged a több mint 45.000 közül és hogyan állítsd be őket.

 • nem tudod, hogy van-e egy teljesen más megoldás, amivel sokkal könnyebben meg lehet csinálni a feladatot, mint ahogy te gondoltad.

 • és nem tudod, hogy mit nem tudsz 🙂

Ráadásul a túl sok útmutató és videó közül nagyon nehéz megtalálni az igazán hasznosakat. Ezért raktam össze egy helyre azokat, amelyekre tényleg szükséged van.
Én is egyedül kezdtem el és folyamatosan falba ütköztem. Szerencsére találtam egy fejlesztőt aki megnézte, hogy mit csinálok az oldalamon. Szinte mindenre volt valami megoldása, amivel harmad annyi idő alatt meg lehetett oldani a feladatot, ráadásul sokkal profibban.

Így egy nagyon gondosan felépített tematikát tudtam kialakítani neked, amivel tényleg lépésről lépésre tanulhatod meg a WordPress használatát. Ha valaki újonnan próbálja ki a rendszert, sokkoló lehet a sok menüpont. Nyugi, én végigvezetlek a különböző beállításokon, funkciókon, menüpontokon úgy, hogy közben ne csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerezz.

Több tucat emberen teszteltem és mai napig is tesztelem a tanfolyamot, hogy minél jobban kiszolgáljalak. Nekem az igazi siker, látni a fejlődésed és a szebbnél szebb weboldalaid.

Milyen leckékből áll a WordPress All-in tanfolyam?

A fő tanfolyamunk a WordPress All-in kurzus. A kezdetektől a kész weboldalig, mindenen végigvezetlek, amire szükséged van egy saját WordPress weboldal elkészítéséhez.

Nézd meg milyen részekből áll a tanfolyam!

Elsőnek is az alapokkal kezdjük. A WordPress telepítésével indítunk és egyből sablont is választunk. Ez nagyban meghatározza a weboldalad építését és kinézetét.

Leckék:

 • 1. Mi a WordPress?
 • 2. WordPress telepítése
 • 3. Sablon kiválasztása 1/2 – Ingyenes vagy Prémium sablon?
 • 4. Sablon kiválasztása 2/2
 • 5. Sablon telepítése

Megismerkedünk a a kezelőfelülettel és a WordPress különböző részeivel. Megmutatom az alapbeállításokat is, amelyeket minden weboldal készítésénél el kell végezni.

Leckék:

 • Vezérlőpult
 • Bejegyzések vs. Oldalak
 • Alapbeállítások
 • Új felhasználó létrehozása

Elkezdünk tartalmat, pontosabb bejegyzéseket csinálni. Egyre jobban meg fogod ismerni a felületet, különböző gombokat, beállításokat és a végére már egyedül fogsz tudni jó bejegyzéseket csinálni.

Leckék:

 • 10. Új bejegyzés létrehozása
 • 11. Meglévő bejegyzés szerkesztése
 • 12. Hibák visszavonása
 • 13. Kategóriák és Címkék
 • 14. Képek hozzáadása
 • 15. Videó beágyazása
 • 16. Linkek létrehozása

Ha a felülettel már magabiztosabban dolgozunk ideje lesz áttérni a bonyolultabb oldalakra és a menüre. Meg fogod tanulni az oldalak technikai részleteit és azt is, hogy építsd fel őket.

Ezekből a leckékből van, ami 2 videó egyben, mert külön megmutatom az Avada és a Divi sablonnal is a módszereket.

 • 17. Oldalak létrehozása
 • 18. Menü létrehozása
 • 19. Oldal telepítése demóból
 • 20. Oldal telepítése sablonból

Megjegyzés: Az oldalak elkészítéséről az Avada és Divi tanfolyamon még ennél is többet megtudhatsz.

Egy hosszabb modul, a bővítmények bemutatása és használata. Pontosan megmutatom, hogy melyik bővítményeket használd és azt is, hogy állítsd be őket. Nagyon sokat kipróbáltunk, hogy megtaláljuk azokat, amelyek a legjobbak.

Leckék:

 • 21. Bővítmények – Bevezető
 • 22. Widgetek
 • 23. WordPress frissítése
 • 24. Süti értesítő
 • 25. Hozzászólások kezelése
 • 26. Képek optimalizálása
 • 27. Cache
 • 28. Pop-up
 • 29. Bejegyzések másloása
 • 30. Bejegyzések megosztása – Közösségi Média
 • 30. Remarketing
 • 31. Keresőoptimalizálás – SEO
 • 32. Űrlapok
 • 33. Fordítás
 • 34. Webáruház – WooCommerce – Telepítés
 • 35. WooCommerce – Termék hozzáadás
 • 36. WooCommerce – Alapbeállítások
 • 37. Biztonság

A 2 legjobb WordPress sablon tanfolyama

Magyarországon és a világon is a két legtöbbet letöltött sablon az Avada és a Divi. Nem véletlen, nagyon jó sablonok.

Ezeket ajánlom Neked is!

2 külön tanfolyamot készítettünk, hogy ne kelljen átrágnod magad az angol dokumentáción, hanem pár videó alatt megtanuld a sablon beállításait, funkcióit, trükkjeit, amire magadtól nagyon sok idő alatt jönnél rá.

Divi tanfolyam

DIVI TANFOLYAM

Az Elegant Themes csapat fő sablonjáról a Diviről tudhatsz meg mindent ebben a kurzusban.

A telepítéstől kezdve a funkciókon, beállításokon, elemeken keresztül mindent megmutatok az egyik legjobb (ha nem a legjobb) sablonról a piacon. 

Ráadásul általunk elkészített oldalakat, elemeket, összeállításokat adunk, amelyeket 3 kattintással betölthetsz a weboldaladba, így sokkal gyorsabban készítheted el a saját oldalaid.

Külön megvásárolva: 24.900 Ft

Leckék
Avada tanfolyam

AVADA TANFOLYAM

A másik legnépszerűbb sablonról is készül tanfolyam. Az All-in kurzust is főleg Avadával tartjuk, de ez az Avada tanfolyam csak a sablonra koncentrál.

A telepítéstől kezdve, elemek, beállítások, tippek, trükkök, amelyek hihetetlenül leegyszerűsítik a feladatod. Itt is kapsz olyan oldalakat, amelyeket magyar piacra készítettünk, szép grafikával, hogy gyorsabban el tudd készíteni az oldalaid.

Még nincs kész a tanfolyam, de 2-3 hét és teljesen elkészül!

Külön megvásárolva: 24.900 Ft

Leckék

4 tanfolyam 79.600 Ft értékben. Ingyen.

Tervezés tanfolyam - Hogyan tervezd meg a weboldalad?

Hogyan tervezd meg a saját weboldalad?

Mielőtt elkészítenéd a weboldalad, nagyon ajánlott meg is tervezned előtte. Ebben a 6 részes, 1,5 órás kurzusban megmutatom, hogyan válaszd ki a betűtípusod, hogyan párosítsd össze a színeket, milyen képeket használj, hogyan modellezz le sikeres weboldalakat és hogyan készítsd el az oldalad vázát. Ha elvégzed ezeket a lépéseket, akkor a kivitelezést sokkal gyorsabban és egyszerűbben fogod tudni megcsinálni.

ÉRTÉKE:

24.900 Ft

Gyorsítósáv tanfolyam – Weboldal 2 óra alatt

Gyorsítósáv – Weboldal 2 óra alatt

Ha villámgyorsan szeretnél egy profi weboldalt elkészíteni, akkor ez lesz a te tanfolyamod. A 2 órás tréning alatt megmutatom a pontos lépéseket, amivel mi is készítjük a weboldalakat az ügyfeleknek. Minden lépést dokumentáltam, hogy semmit ne hagyj ki. Ezek után már csak a saját tartalmad kell bemásolnod a direkt erre a célra készített oldalakba. Ha megtanulod a lépéseket, akkor ezek után pofonegyszerű lesz egy új honlapot felhúznod.

ÉRTÉKE:

24.900 Ft

WordPress – Landing Page készítő tanfolyam

Landing Page készítő tanfolyam

A kurzusban pontosan megmutatom hogy készíts el különböző célra landing page-eket simán a sablonoddal. Kidolgoztam a rendszert, amivel INGYENESEN olyan aloldalakat készíthetsz, mint a LeadPages-zel vagy ClickFunnels-szel, amelyek 10 000 Ft-nál többe kerülnek HAVONTA. Ráadásul már bevált, brutálisan konvertáló, előre elkészített sablonokat adok, hogy tényleg pillanatok alatt elkészíthesd a saját értékesítési rendszereid! Előtte természetesen elmagyarázom, hogy mik is a landing page-k, milyen elemeik vannak. Ha ez megvan, utána jöhet a megvalósítás!

ÉRTÉKE:

19.900 Ft

ActiveCampaign – A hirlevélküldés mesterien

ActiveCampaign – A hirlevélküldés mesterien

Az ActiveCampaign a kedvenc email szoftverem, ami a hátán viszi az egész marketingem. Igaz, hogy könnyű elkészíteni benne a különböző automatizálásokat, de létrehoztam egy több, mint 5 órás tanfolyamot, amely segítségével a legjobb megoldásokat mutatom be. Nem csak azt mondom el, hogy mikor hova kattints a különböző beállításokhoz, hanem segítek egy egyszerűbb (vagy akár bonyolultabb) automatikus értékesítési folyamatot létrehozni. Mivel az ActiveCampaign olcsó a versenytársaihoz képest, így kezdőknek és haladóknak is ajánlott a használata.

ÉRTÉKE:

9.900 Ft

Irány a tanfolyam

3 kattintással betölthető kinézetek az Avada és a Divi sablonhoz

Indulj el előre elkészített oldalakból! Másold be a kész szerkezeteket, változtasd meg a színeket, képeket, szövegeket és kész is van az új aloldalad. Exkluzív, kizárólag a tagjaink által elérhető kinézeteket adunk oda, így nem kell 0-ról elindulnod és több órát spórolhatsz.

WPKurzus betölthető kinézetek

3 bónusz csekklista, ami órákat spórol
+ Exkluzív Facebook csoport

Weboldal készítő csekklista

Weboldal készítő csekklista

Az összes lépés pontosan dokumentálva egy WordPress weboldal elkészítéséhez. Ezzel a csekklistával, bárki képes lesz honlapot létrehozni.

ÉRTÉKE:

4.900 Ft

32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése

32 Ingyenes Online Marketing Eszköz

A tervezés tanfolyamhoz összeszedtem azokat az eszközöket, amikkel gyerekjáték lesz az egész folyamat. Titok nélkül megmutatom mindent.

ÉRTÉKE:

4.900 Ft

Struktúra sablon

Struktúra sablon

Egy sablonba összeszedtem, hogy milyen adatokra lesz szükséged a honlapod megtervezésére és így gyorsabban fogsz haladni.

ÉRTÉKE:

4.900 Ft

Facebook logó

A csatlakozásoddal beléphetsz a zárt Facebook csoportunkba is, ahol nem csak mi próbáljuk megválaszolni a kérdéseid, hanem a többi tagunk is előszeretettel szokott segíteni.

“Ki(k)től fogok tanulni?”

Nagy Attila - WordPress oktató

Nagy Attila vagyok és én leszek az, aki a videókon keresztül fogja segíteni az utad.

Én fogom bemutatni a lépéseket számodra. Fontos rólam tudni, hogy nem tudok programozni, így sokkal jobban át tudom érezni, hogy te min mész keresztül a weboldalad építése közben. A WordPress rendszert 3 éve használom és készítek vele weboldalakat, pont úgy, ahogy neked is meg fogom mutatni.

Az online marketingben találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom milyen egyedül, mély technikai tudás nélkül érvényesülni manapság. Nagyon sok kis pici vállalkozás építésben vettem részt, szóval nagyon testhez illő a feladat. Nagyon sokat tanultam erről, főleg külföldi kurzusokból, emberektől, melyeket a magyar gyakorlatba átültettem, hogy Te is meg tudd őket valósítani.

Mindig tökéletesítem a videókat, hogy minél gördülékenyebben tudd megtanulni a WordPress-t és elérhesd a céljaid. Én tényleg boldogabb leszek attól, ha láthatom egy tanítvány sikeres weboldalát, vállalkozását épülni.

Nagy Bence - WordPress szakértő

Nagy Bence vagyok és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért és azért, hogy a weboldal, amelyet készíteni fogsz a videók hatására, technikailag is megfeleljenek.

Web designerként és grafikusként, több tucat weboldalt, arculatot készítettem, egyedül és csapatban is.

A videókban nem fogsz velem találkozni, de testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk ki a WPKurzust. A designbam és technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek, ahhoz hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalat tudj elkészíteni.

Az Avadával és a Divivel is nagyon sok oldalt készítettem már, így nagyon sok mindent tudok róluk. Ha kérdésed van, engem is nyugodtan kereshetsz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem egy csomó kérdést, amik eszedbe juthattak eddig. Nyugodtan olvasd el őket, remélem minden kérdésedre kapsz választ.

Ha mégse így lenne, csak írj egy emailt az info@wpkurzus.hu címre.

Én nem árulok zsákbamacskát, nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be annak, hogy 2 óra alatt WordPress gurut csinálnak belőled.

Az egésznek a kulcsa, hogy a gyakorlatban is használd a megnézett videókat! Ha türelmesen végignézed a videókat, közben házi feladatként megcsinálod, amit láttál, akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, hogy magabiztosan kezeld a WordPress különböző funkcióit. Vállalom, hogy a videóimmal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű használatára.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy haladni fogsz, csak legfeljebb kicsit lassabban.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert nem tudod, hogy mit hol találsz, de idővel folyamatosan hozzászoksz az egészhez és végül egy nagyon jó weboldalad lesz a végén.

Egyáltalán nem! Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és legpénztárcabarátabb (van ilyen szó?) tanulási módszer. Több 100 ezer ember tanulta meg így a WordPress használatát és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudtak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom mit kell csinálnod.

Egyáltalán nem drága. Akár hobbi weboldalnak is bőven megéri ez a kis befektetés. Múltkor kiszámoltam, hogy elindulni kb. 37 000 Ft-ba kerül. Ez főleg a sablonod és a tárhelyed ára.

1 év után pedig havonta akár 2 000 Ft-ból is ki tudod hozni a weboldalad. És ez nem olcsó megoldás. Ennyiből is szuperül működő honlapot futtathatsz, minden olyan funkcióval, amire szükséged van. Persze a plusz fizetős bővítmények, eszközök valamennyi pénzbe kerülnek (pár dollár), de ezek több 100-szorosan visszahozzák a befektetést.

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y generációba tartozol-e vagy 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Word-öt tudsz használni és legóztál már, akkor menni fog.

Mivel látod, hogy mit csinálok és közbe magyarázok, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy simán meg fogod tudni csinálni a látottakat.

Dehogyis! Ez az egyik legszebb az egészben.

Ha végigmész a tanfolyamon akkor lesz egy rálátásod a WordPress-re, tudni fogod hogy hozz létre bejegyzéseket, oldalakat, miket állíts be, hogy technikailag rendben legyen az oldal, milyen bővítményeket telepíts, hogy készíts el landing page-eket. Ez bőven elég lesz!

Nem kell tudnod a HTML, CSS kódolást, hanem elég csak a fogd és vidd módszert használni.

Olyan módszereket mutatok, amivel stresszmentesen, kattintgatásokkal kell oldalakat készítened.

Jelenleg ez kb. nettó 6 órát tesz ki. Azért jelenleg, mert folyamatosan frissülnek a videók. Ha valamelyik nem elég jó akkor csinálok egy újat, hogy tényleg megértsd azt amire szükséged van. Ráadásul lesznek új modulok, amivel kicsit hosszabb lesz a tanfolyam, de hidd el azok annyira prémium anyagok lesznek, hogy imádni fogod őket.

Nem annyira szeretem az ilyen tanulási anyagokat óránként nézni, mert nem ez a lényeg, hanem az hogy ennyi idő alatt meg lehessen tanulni.

2 óra alatt nem tudok megtanítani mindent. Húzhatnám a videókat, hogy legyen 20 óra anyag, de az a célom, hogy a lehető leggyorsabban megtanuld a WordPress-t és utána a gyakorlati alkalmazáson legyen a hangsúly.

Többen is csatlakoztak hozzánk, azért hogy ne verjék őket át a programozók a túlárazott ajánlataikkal. Nem akarnak minden részt egyedül csinálni, de egy jó rálátást akarnak a WordPress-re.

Ebben az esetben is tudom neked ajánlani a tanfolyamot. Ha csak felhasználói ismereteket szeretnél, akkor is ez a tanfolyam lesz a legjobb választás a számodra!

Manapság divat a havi vagy éves díj. Hát nálam még nem! MOST, ebben a fázisban, örökös hozzáférést kaphatsz az összes videóhoz, tananyaghoz, csekklistához! Folyamatosan új modulokat készítek, amelyek a jövőben már NEM lesznek ingyenesek. Ezeket Te most mind megkaphatod előre. Később mikor kijönnek az új modulok, valószínűleg éves díjat fogok bevezetni, de ha most jelentkezel, mindent meg fogsz kapni a jövőben is, teljesen INGYEN.

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik és a weboldalad soha se lesz teljesen kész, mindig kell valami újat csinálni rajta, így mi se állunk meg. Minden nagyobb rendszerfrissítésnél, új eszköznél, bővítménynél frissítem a tanfolyamot, így ha szeretnéd, Te is folyamatosan fejlesztheted a weboldalad.

Ha vállalkozásod van elsősorban magadnak tanulsz. Ha esetleg egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van, mert egyre nagyobb értéke van a WordPress tudásnak. Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének, hogy lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 blogbejegyzést. Ezeket Te kisujjból kifogod rázni. Folyamatosan váltani fognak a vállalkozások WordPress-re és ha neked nem kell majd elmagyarázni, hogy kell bánni a rendszerrel, akkor a főnököd imádni fog.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor készíthetsz WordPress weboldalakat ügyfeleknek is akár.

Nagyon nagy segítség és ugródeszka lesz, hogy már végigmentél a tanfolyamon.

Sok tanfolyamon az a baj hogy túl sok mindent mutatnak meg. Oké, sok része van a WordPress-nek, de egyszerűen nem lehet mindent megtanulni. Én direkt úgy alakítottam ki a tréninget, hogy végigvezesselek egy weboldal készítésén és a felesleges dolgokat ne kelljen megtanulnod. Ha van pár kisebb kérdésed szívesen válaszolok ha tudok. Lesznek speciális problémáid és szeretném ezeket veled együtt megoldani.

Hidd el, ugyanolyan vagyok mint Te. Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni. És mégis, hogy tudlak így tanítani? Megtanultam minden lépését egy weboldal elkészítésének, úgy hogy egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni. 1 webfejlesztő és egy programozó segítségével raktuk össze a kurzust, hogy minden szempontból tökéletes legyen. Tudom, hogy nehéz velük megérteni a hangot, így én igazából közted és a programozó között leszek a kapocs. Lefordítottam emberi nyelvre és lépésekre bontottam mindent, hogy hatékonyan tudj tanulni.

Tudom milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni a videókat.

A videókat online nézheted egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be. Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogyha tanulsz, akkor közbe ne nézd a Barátok közt-öt, de akár a nappaliban ülve, tévézés közben is okosodhatsz.

Nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. A saját tempódban haladhatsz. Ha szükséged van egy kis rugdosásra szólj és külön odafigyelek arra, hogy nehogy abbahagyd a fejlődést. A tanfolyamot akár 1-2 hét alatt is elvégezheted, de ha neked 1-2 hónap kell, az se probléma. Ugyanúgy meg fogod érteni a WordPress használatát.

Akkor lesz csak igazán hasznos. Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni.

Én is egyedül kezdtem és mikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden. Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el megcsinálni. Előtte ami 2 óra volt utána 20-30 perc lett. Technikailag jobb lett a weboldalam és a különböző oldalak felépítése sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Irány a tanfolyam

Oldalak, amelyek a WPKurzus tagjai által készültek

4 tanítványunk a sok közül, aki fantasztikus weboldalt készített a tananyagaink segítségével

Venczel-Kovács Zoltán – saját weboldal | venczelkovacszoltan.eu

Venczel-Kovács Zoltán – saját weboldal

venczelkovacszoltan.eu

“Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!”

Görbe Roland – SzegedBike | szegedbike.hu

Görbe Roland – SzegedBike

szegedbike.hu

“Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkésztéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!”

Henn Bianka – Fejfájás kezelés | fejfajaskezeles.hu

Henn Bianka – Fejfájás kezelés

fejfajaskezeles.hu

“Új, hasznos bővítményeket, valamint a WordPress sablonokkal való weboldalkészítés egy másik útját, módszerét ismerhettem meg (eddig a sablonok komplex átdizájnolásával foglalkoztam). Ha valaki WordPress honlapot szeretne készíteni, és nem szeretne a sablon teljes átszabásával, továbbá programozással bajlódni, akkor ez a kurzus minden szükséges tudnivalóra megtanítja. A minőségi oktatóvideók remekül vannak összeállítva, nem mellesleg a blogon is számos, jól alkalmazható tanács és tipp olvasható.”

Kanyó Gábor – Szabó Gábor Salesegyetem | szabo-gabor.hu

Kanyó Gábor – Szabó Gábor Salesegyetem

szabo-gabor.hu

“0 WordPress tudás, 0 tapasztalat. Így álltam neki a honlapszerkesztésnek. A WPKurzus segítségével gyorsan megértettem az alapokat és sikerült kiszállnom az online útvesztőkből. Nagyon idegesítő amikor egy egyszerű feladatot nem tud az ember megcsinálni, vagy nem úgy néz ki valami ahogy el lett tervezve. Amikor elakadtam, Attila mindig készségesen és gyorsan kisegített. Nemcsak a Divi kezelését tanultam meg, hanem azt is, hogy rengeteg időt és pénzt spórolok meg, ha hallgatok azokra, akik előttem járnak. Köszönöm Attila!”

Nem akarom, hogy melléfogj!

Annyira hiszek a tanfolyam erejében, abban hogy bárkinek meg tudom tanítani a WordPress használatát, hogy 30 napon belül ha bármikor úgy érzed, hogy a kurzus nem neked való, dobj egy email-t és kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

Biztos vagyok benne, hogy olyan tematikát, trükköket gyűjtöttem neked össze, hogy 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan újítom a videókat, ha valami megváltozna. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig törekszem arra, hogy friss anyagokból tanítsalak.

Ez az ajánlat sajnos nem fog örökké tartani. Később kénytelen leszek éves díjat kérni, annyi újdonság van, de ha most csatlakozol, akkor be leszel biztosítva WordPress tananyagokkal.

Itt az összes tananyag, amit megkapsz a mostani csatlakozással

Tervezés tanfolyam - WPKurzus

TERVEZÉS TANFOLYAM

ÉRTÉKE:

2.900 Ft

Divi tanfolyam - WPKurzus

DIVI TANFOLYAM

ÉRTÉKE:

24.900 Ft

Avada tanfolyam - WPKurzus

AVADA TANFOLYAM

ÉRTÉKE:

24.900 Ft

Gyorsítósáv tanfolyam - WPKurzus

GYORSÍTÓSÁV TANFOLYAM

ÉRTÉKE:

29.900 Ft

Landing Page tanfolyam - WPKurzus

LANDING PAGE TANFOLYAM

ÉRTÉKE:

19.900 Ft

ActiveCampaign tanfolyam - WPKurzus

ACTIVECAMPAIGN

ÉRTÉKE:

9.900 Ft

BLOGGER

ÉRTÉKE:

24.900 Ft

Hogyan készítsd el a saját WordPress weboldalad - Mindenegyben - WPKurzus

7 TANFOLYAM 1 ÁRÁÉRT

Külön-külön megvásárolva: 172.200 Ft
Most ennyiért csatlakozhatsz:

39.900 Ft

Kérem mind a 7 WPKurzus tanfolyamot