7 részes ingyenes online oktatóvideós WordPress tanfolyam

Ha valami miatt nem érnéd el a Mini kurzusunk leckéit, akkor itt mindegyiket megtalálod.

1. A WordPress alapjai

Az első részünkben a technikai alapokat tesszük rendbe. Ezekkel mindenképp tisztában kell lenned ahhoz, hogy egy weboldal működését és felépítését átlagemberként is megértsd és elképzelhesd.

Elmesélem, hogyan alakult ki maga a WordPress, és hogy miért nevezik tartalomkezelő rendszernek. Azt is megmutatom, hogy hogyan alakította át a WordPress vizuális szerkesztőfelülete a hagyományos kódoláson alapuló webfejlesztési lehetőségeket.

2. Melyik WordPress sablont és oldalépítőt válaszd?

A WordPress valójában az oldalad keretrendszerét biztosítja, aminek az igazi erejét a sablonok és oldalépítők adják meg. Vannak különböző fejlesztőcsapatok, akik legyártják ezeket, hogy felturbózzák a WordPress alapfunkcióit.

3. A WordPress felépítése és tartalomformátumai

Ahhoz viszont, hogy a különböző oldalszerkesztők működésével teljesen képbe kerülhess, először is tisztáznunk kell olyan alapvető fogalmakat, mint a menüszerkezet, az oldalak és a bejegyzések.

4. Ajándék Elementor feliratkozó oldal

A mai részben azt mutatom meg, hogyan készíthetsz könnyen személyre szabott oldalakat egy minőségi alappal és az Elementor szerkesztőjével. Előre elkészítettünk neked egy szuper feliratkoztató oldalt, ahol a látogatóid az e-mail címük megadásáért cserébe egy ingyenes e-bookot tölthetnek le.

5. Így használd a bővítményeket

Ebben a videóban a bővítményekről lesz szó, és persze főként arról, hogy hogyan érdemes használni őket.

Olyan kérdéseken megyünk végig, mint pl.:

  • Mire jók a bővítmények?
  • Milyen funkcióra használj mindenképp bővítményeket?
  • Hogyan használd a bővítményeket?

6. Biztonsági intézkedések

Megmutatom, mire kell odafigyelned és mit kell tenned azért, hogy weboldal tulajdonosként is nyugodtan hajthasd álomra a fejedet és a weboldalad biztonságban legyen.

7. Hogyan adj el a neten?

Nem tagadom, hogy a weboldal készítésnek vannak uncsibb részei is, na de mi lenne vagányabb annál, mint online pénzt keresni? 🙂

Mivel online megoldásokkal könnyen fel lehet építeni automatikus rendszereket, jobban tudsz fókuszálni a termékeidre, a célcsoportodra, vagyis azokra az emberekre, akiknek a problémáját szeretnéd megoldani.

2015-2022 © Minden jog fenntartva! | ÁSZFAdatvédelmi nyilatkozat