Ténylegesen működő ügyfélszerző módszerek webdesignerként​

Ingyenes webinár - október 26. 19:00

nap
óra
perc
mp
Videó lejátszása

Weboldalt készítenél ügyfeleknek, de nincsenek ügyfelek? Bemutatom a ténylegesen működő módszereket!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Ki lesz az oktató?

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Szia, Attila vagyok a WPKurzus társalapítója. Rengeteg vállalkozás indításában és üzemeltetésében vettem részt, ami miatt elég jól átlátom a vállalkozások tengerét. Folyamatosan keresem az összefüggéseket és a lehetőségeket, hogy miként lehet jobban csinálni.

Én az online marketing világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. 2013 óta üzemeltetek edzőtermet, indítottam már egyedi termékes bizniszt (bár bebuktam), segítek webáruház működtetésében, 2 milliárdos cég marketingjében és szabadúszók elindulásában.

Tudom, milyen nehéz egyedül, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Több, mint 1.900 tanulónak segítettünk felépíteni a weboldalát és több, mint 200-an építenek honlapokat ügyfelek számára.

Szeretnék segíteni kitalálni számodra, hogy melyik azaz út, amire neked is rá kellene lépned.

90 %

Elégedettség 347 tanuló értékelése alapján

Bertalan Csaba

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKurzus tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba
Bertalan Csaba
Szabó-Hornos Anita

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 🙂 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita
Szabó-Hornos Anita

2015-2022 © Minden jog fenntartva! | ÁSZFAdatvédelmi nyilatkozat