Milyen tanfolyamai vannak a WPKurzusnak?

Több kurzusunk van, de jelenleg 1 csomagban érhető el az egész.

Nem kell többféle csomagot vásárolnod, hanem ha csatlakozol hozzánk mindent örökre megkapsz, folyamatos frissítésekkel.

Csatlakozok a WPKurzushoz
Tovább az All-in videókhoz

WordPress All-in

A WordPress All-in a fő tanfolyamunk. A-tól Z-ig megtanítok benne a telepítéstől kezdve, sablon kiválasztásán, bejegyzések, oldalak készítésén a bővítmények beállításán keresztül mindent a WordPress-ről amire szükséged van. Csak ami kell, a felesleges részletekkel nem zavarlak.

Ez a kurzus sablon független. Bármilyen (prémium) sablont választasz, tudsz haladni a tanfolyammal.

Mindenképp ajánlom a kezdőknek, akik szupergyorsan szeretnék megérteni a WordPress-t és akár saját maguk készítenék a weboldaluk.

Tovább a Divi videókhoz

Elegant Themes – Divi

Az Elegant Themes csapat fő sablonjáról a Diviről tudhatsz meg mindent ebben a kurzusban.

A sablon telepítésől kezdve a beállításokig, elemekig, beépített elrendezésekig keresztül mindent megtudhatsz az egyik legjobb(ha nem a legjobb) sablonról a piacon.

Ráadásul általunk elkészített oldalakat, elemeket, összeállításokat adunk, amelyeket 3 kattintással betölthetsz a weboldaladba, így sokkal gyorsabban készítheted el a saját oldalaid.

Tovább az Avada videókhoz

Avada

A másik legnépszerűbb sablonról is készül tanfolyam. Az All-in kurzust is főleg Avadával tartjuk, de ez az Avada tanfolyam csak a sablonra koncentrál.

A telepítéstől kezdve, elemek, beállítások, tippek, trükkök, amelyek hihetetlenül leegyszerűsítik a feladatod.

Itt is kapsz olyan oldalakat, amelyeket magyar piacra készítettünk, szép grafikával, hogy gyorsabban el tudd készíteni az oldalaid.

Tovább az Zero to Hero videókhoz

Zero to Hero

A 0-ról mutatok be egy weboldal felépítését, úgy ahogy mi is csináljuk az ügyfeleknek.

Telepítés, alapbeállítások, bejegyzés elkészítése, legfontosabb oldalak összeállítása, fontos bővítmények beállítása van többek között a tanfolyamban.

Olyanoknak szól, akik már nagyjából értik a WordPress működését. Szeretnék látni a pontos lépéseit egy weboldal felépítésének, hogy minél gyorsabban elkészüljenek a honlapjukkal.

Az Avada és a Divi sablonnal is végigvezetlek egy honlap létrehozásán.

Tovább az Landing Page tanfolyamhoz

Landing Page tanfolyam

Az online marketinged legfontosabb részei a landing page-k lesznek. A tanfolyamban megtanítom a landing page-k alapjait, fajtáit, felhasználási módjait, elemeit.

Megmutatom a fizetős szolgáltatásokat és azt is, hogy a saját sablonoddal, hogy készíts landing page-eket ingyenesen.

A legjobb az egészben, hogy a Divi és Avada sablonhoz kész sablon oldalakat adunk, amelyek bizonyítottan jól konvertálnak. Így nem kell az összeállítással időt töltened, csak bele kell másolnod a saját tartalmad.