Készíts WordPress weboldalt
egyszerűbben gyorsabban hatékonyabban olcsóbban

Online videós és tantermi képzéseinken tanítjuk meg, hogyan készíts profi honlapot, blogot vagy webáruházat saját magad vagy ügyfeleid számára.

Nem szükséges programozói tudás vagy design előképzettség sem.

Videó lejátszása

Térkép weboldalak készítéséhez

A WordPress tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz.
Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

Akcióterv

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni egy weboldalt.

Érdekelnek a részletek? Kezdd el ingyenesen!

A tanfolyamok tartalma

Miben segít neked a WPKurzus?

A saját lábadra állítunk

A mai felgyorsult világban nincs idő arra, hogy a programozóra várj. Vedd a kezedbe az irányítást most! Tanulj, építkezz lépésről lépésre, és juss el önerőből a kitűzött céljaidhoz!

Nem kell kódokhoz nyúlnod

A WordPress segítségével kódolás nélkül is csodákra vagy képes. A felhasználóbarát sablonoknak és bővítményeknek köszönhetően neked már egyáltalán nem kell a programozáshoz értened.

Szakszerűen, de érthetően

Hozzád hasonlóan én sem vagyok hivatásos programozó. Tudom, min mész keresztül, mert korábban én is átéltem ezt. Nem kell félned a bonyolult kifejezésektől. Az “informatikusról magyarra” fordítás a szuperképességem.

Gyönyörű dizájn, amivel nem kell szenvedned

A honlapod külalakja igenis fontos lesz, viszont ma már nem kell dizájnernek lenned az esztétikus megjelenés létrehozásához! Nemcsak a megfelelő dizájnszemléletet adom át neked, hanem konkrét kinézeteket is, amikkel gyerekjáték lesz gyönyörű weboldalt készítened.

Online marketing fókusz a tuti sikerhez

Egy honlap mit sem ér, ha nincs mögötte elgondolás, koncepció. Online marketing kockaként számtalan tippel és trükkel segítelek, hogy ne csak szimpla oldalakat készíts, hanem egy igazán jól konvertáló marketinggépezeteket.

Folyamatos fejlődés, örökös tagság

A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan frissülnek, tovább fejlődnek. Ezeket a változásokat nekünk is követnünk kell, hogy mindig a legfrissebb információkat tudjuk átadni tanulóinknak. A frissítés nagy munka, mégis plusz díjak nélkül, örökös tagsággal juthatsz hozzá az összes új tananyagunkhoz is.

A legátfogóbb ingyenes kurzus, aminek a segítségével azonnal elkezdheted építeni a saját WordPress honlapodat.

A szenvedélytől a vállalkozásig

Kik vagyunk mi?

Nagy Attila vagyok, az én fejemből pattant ki a WPKurzus gondolata.

Én is a nulláról kezdtem, és – főleg WordPress és online marketing témában – rengeteg mindent önállóan tanultam meg. Amikor már az ismerőseimnek próbáltam átadni a tudásomat, rátaláltam az igazi célomra:

Elhatároztam, hogy létrehozok egy weboldalt, ahol a hozzám hasonló átlagos felhasználók minden fontos infót elérhetnek ahhoz, hogy a létező legegyszerűbb módon a lehető legtöbbet hozhassák ki saját honlapjukból.

Az alapítótársam az öcsém, Bence, aki webfejlesztőként és designerként szuper honlapokat készít. Ketten együtt nagyon jó csapatot alkotunk és tökéletesen kiegészítjük egymást. Ez a titka annak, hogy miként tudtunk létrehozni olyan magas szintű tananyagokat, mint amiket a WPKurzus tanfolyamaiban találsz.

Ha hosszabban is kíváncsi vagy a sztorinkra, klikk ide.

0 + tanuló

akik már a WPKurzus segítségével készítették el a weboldalukat.

WPKurzus Blog

Legutóbbi bejegyzések

Visszajelzések

Büszkeségeink

Magyari Éva

Gyors döntés hoztam, amikor a WPKurzus élő tanfolyamát választottam. Nem bántam meg! Korábban is volt már WordPress honlapom, így nem nulláról indultam. Új vállalkozásomnál az volt a stratégiám, hogy a WordPress honlap készítését valamilyen szinten tudjam, és értsem annyira, hogy egy honlap fejlesztővel jól tudjak együttműködni. Nekem az a véleményem, ha nem értem a WordPress-t és a keresőoptimalizálást, akkor nem tudok jól kérdezni azoktól a szakértőktől, akik abban segítenek, hogy a lehető legjobb legyen az oldalam. Attila és Bence tananyagai óriási segítséget nyújtottak ebben. A honlap készítése közben is mindig újra néztem a tananyagnak azt a részét, amivel éppen foglalkoztam. A videós tananyagok és az élő tanfolyam együtt a legjobb kombinációt jelentették nekem. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a WPKurzus honlapkészítő tanfolyamát és a hozzá kapott sok-sok hasznos tartalmat.

Magyari Éva
Kristóf-Varga Szilvia

2017-ben hallottam először a WPKurzusról és már az első pár videónàl tudtam, hogy jól döntöttem, amikor csatlakoztam. Rengeteg infó, tudàsanyag, sok-sok extra dolog (letölthető segédletek, AC kurzus), ami könnyen fogyasztható és informatív, nem túl szakmai a nyelvezete, ami a teljesen kezdőknek is szuper!

Nem tudok más ilyen platformról, ahol ennyiért ilyen nagy tudásanyag àllna rendelkezésre, ràadásul örökös hozzáféréssel! Csatlakozzatok Ti is! 🙂

Kristóf-Varga Szilvia
Kristóf-Varga Szilvia