Eszközeink

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használunk vagy használtunk, tehát csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélünk.

Ezek a programok, weboldalak nekünk bejöttek. Őszinte bizalommal mutatjuk meg őket, hogy hozzánk hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlen csekkold, mi milyen eszközöket használva jutottunk előbbre!

Megjegyzés: Kérlek, vedd figyelembe, hogy az alábbi linkek egy része affiliate link, ami azt jelenti, hogy fizetős termék esetén jutalékot kapunk a vásárlásod után.

Nem, neked ettől NEM kerül többe az adott szolgáltatás, termék használata. Sőt, több esetben olcsóbban juthatsz hozzá az adott termékhez ezeken a linkeken keresztül. Tudd, hogy SOHA nem ajánlanánk olyan eszközt, ami károdra válhat.

NE vásárolj meg olyan terméket, amire nincs szükséged a céljaid eléréséhez, csak olyat, amely elősegíti az oldalad, a vállalkozásod vagy önmagad fejlődését.

Elementor Pro

WordPress oldalépítő bővítmény

Több, mint 5.000.000-an használják az ingyenes vagy a fizetős Elementor Pro oldalépítőt.

A legjobb eszközzé nőtte ki magát, amivel ma WordPress weboldalt lehet készíteni.

 

ElegantThemes – Divi

WordPress sablon

A legtöbbet eladott prémium WordPress sablon a világon, ami immár 700.000-nél is több felhasználóval büszkélkedhet.

Ma már nem ezt tartjuk a legjobb eszköznek (hanem az Elementort), de még mindig egy jó választás.

NetMasters

Tárhelyszolgáltató

Mi a NetMasters-en tároljuk a weboldalainkat. Nagyon profik, jó az ügyfélszolgálatuk és megbízhatóak a szervereik. Csak ajánlani tudjuk őket.

Válaszd őket, és exkluzív 10% kedvezményt adunk neked! Csak kattints itt a linkre, a következő oldalon pedig már kosárba is rakhatod a kiválasztott csomagot.

LearnDash

LMS

Ha hozzánk hasonlóan online kurzusokat árulnál, akkor be kell szerezned egy LMS-t (learning management systemet) is a WordPress-hez.

Nem érjük be a legjobbnál kevesebbel, ezért a mi választásunk egyértelműen a LearnDash. Gyönyörűen integrálható a WP-vel és minden megvan benne, ami egy online videós kurzus esetében kellhet.

Restrict Content Pro

Membership

Nem csak egy gyönyörű weboldalra, hanem egy tutibiztos tagsági rendszerre is szükséged van?

A Restrict Content Pro-val könnyedén szabályozhatod, hogy a felhasználóidnak mely tartalmak elérését engedélyezed. Ha valamilyen előfizetést vagy letölthető javakhoz való hozzáférést árulnál, ez kell neked!

Camtasia

Képernyőrögzítő

Ezzel a szoftverrel vesszük fel tananyagainkat. Nagyon könnyen kezelhető a felülete, ezért gyorsan el lehet sajátítani a használatát.

Amennyiben te is szeretnéd felvenni képernyődet, akkor ezt a szoftvert gondoljuk a legjobbnak.

ActiveCampaign

Email marketing

Mi az ActiveCampaign nevű fantasztikus programot használjuk. A legegyszerűbben megérthető e-mail marketinges rendszernek tartják, és ezzel nagyban egyetértünk. Több rendszert is kipróbáltunk már, de az AC fényévekkel lekörözi a versenytársakat.

Egy ingyenesen elérhető tanfolyamot is találsz nálunk ehhez a szoftverhez, így a 14 napos próbaidőszak alatt akár már egy fullos marketingautomatizmust is összerakhatsz. A kezdő csomagjukért pedig mindössze $9-t kérnek havonta, ami nagyon baráti ár.

WP-Rocket

Weboldal gyorsítás

Többféle cache plugint is szokás ajánlani a WordPress-hez. Ezekkel az a baj, hogy nem egyszerű őket beállítani, és ezt nem tudjuk úgy bemutatni, hogy utána mindenki biztonsággal használhassa őket a saját rendszerében.

A mi kedvenc gyorsítónk a WP-Rocket.

Vimeo

Videó tárolása

Rendkívül egyszerű használni, jó megjelenéssel bír és a legfontosabb, hogy domainre tudjuk korlátozni a videók lejátszását.

A mi kedvenc video tároló helyünk a Vimeo.