Eszközök

Amiket mi is használunk

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használunk vagy használtunk, csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélünk.

Ezek a programok, weboldalak nekünk bejöttek. Őszinte bizalommal mutatjuk meg őket, hogy hozzánk hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlen csekkold, mi mivel jutottunk előbbre!

Megjegyzés: Kérlek, vedd figyelembe, hogy az alábbi linkek egy része affiliate link, ami azt jelenti, hogy fizetős termék esetén jutalékot kapunk a vásárlásod után.

Nem, neked ettől NEM kerül többe az adott szolgáltatás, termék használata. Sőt, több esetben olcsóbban juthatsz hozzá az adott termékhez ezeken a linkeken keresztül. Tudd, hogy SOHA nem ajánlanánk olyan eszközt, ami károdra válhat.

NE vásárolj meg olyan terméket, amire nincs szükséged a céljaid eléréséhez, csak olyat, amelyek elősegítik az oldalad, a vállalkozásod vagy a személyes fejlődésed.

NetMasters

Tárhelyszolgáltató

Mi a NetMasters-en tároljuk a weboldalainkat. Nagyon profik, jó az ügyfélszolgálatuk és megbízhatóak a szervereik. Csak ajánlani tudjuk őket.

Válaszd őket, és exkluzív 10% kedvezményt adunk Neked! Csak kattints itt a linkre, a következő oldalon pedig már kosárba is rakhatod a kiválasztott csomagot.

ElegantThemes – Divi

WordPress sablon

A legtöbbet eladott prémium WordPress sablon a világon, ami immár 600.000-nél is több felhasználóval büszkélkedhet.

Fantasztikus fejlesztőcsapat áll mögötte, akik iszonyat tempóban építkeznek, és minden kiadott demójuk megfelel az “elegant” jelzőnek.

A Divi ‘Visual Builder’ nevű oldalépítője verhetetlen, az ára pedig többszörösen visszahozza neked a pénzt, hiszen ezt a sablont 1 vásárlással bármennyi honlapra feltelepítheted.

LearnDash

Lms

Ha hozzánk hasonlóan online kurzusokat árulnál, akkor be kell szerezned egy LMS-t (learning management systemet) is a WordPress-hez.

Mi nem érjük be a legjobbnál kevesebbel, ezért a mi választásunk egyértelműen a LearnDash. Gyönyörűen integrálható a WP-vel és minden megvan benne, ami egy online videós kurzus esetében kellhet.

Memberpress

membership

Nem csak egy gyönyörű weboldalra, hanem egy tutibiztos tagsági rendszerre is szükséged van?

A MemberPress-szel könnyedén szabályozhatod, hogy a felhasználóidnak mely tartalmak elérését engedélyezed. Ha valamilyen előfizetést vagy letölthető javakhoz való hozzáférést árulnál, ez kell neked!

Camtasia

Képernyőrögzítő

Ezzel a szoftverrel vesszük fel videós tananyagainkat. Nagyon jól kezelhető felülete van, így gyorsan el lehet sajátítani a használatát.

Amennyiben te is szeretnél képernyőfelvételeket készíteni, akkor ez az okos szoftver könnyen a legjobb barátod lehet.

ActiveCampaign

Email marketing

Mi az ActiveCampaign nevű fantasztikus programot használjuk. A legegyszerűbben megérthető e-mail marketinges rendszernek tartják, és ezzel nagyban egyetértünk. Több rendszert is kipróbáltunk már, de az AC fényévekkel lekörözi a versenytársakat.

Egy ingyenesen elérhető tanfolyamot is találsz nálunk ehhez a szoftverhez, így a 14 napos próbaidőszak alatt akár már egy fullos marketingautomatizmust is összerakhatsz. A kezdő csomagjukért pedig mindössze $9-t kérnek havonta, ami több, mint barátságos.