Eszközeink

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használunk vagy használtunk, tehát csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélünk.

Ezek a programok, weboldalak nekünk bejöttek. Őszinte bizalommal mutatjuk meg őket, hogy hozzánk hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlenül csekkold, mi milyen eszközöket használva jutottunk előbbre!

Elementor Pro

Elementor Pro

WordPress oldalépítő bővítmény

Több, mint 9 millióan használják az ingyenes vagy a fizetős Elementor Pro oldalépítőt.

A legjobb eszközzé nőtte ki magát, amivel ma WordPress weboldalt lehet készíteni.

Divi

ElegantThemes – Divi

WordPress sablon

A legtöbbet eladott prémium WordPress sablon a világon, ami immár 800.000-nél is több felhasználóval büszkélkedhet.

Ma már nem ezt tartjuk a legjobb eszköznek (hanem az Elementort), de még mindig egy jó választás.

NetMasters

NetMasters

Tárhelyszolgáltató

Mi a NetMasters-en tároljuk a weboldalainkat. Nagyon profik, jó az ügyfélszolgálatuk és megbízhatóak a szervereik. Csak ajánlani tudjuk őket.

Válaszd őket, és exkluzív 10% kedvezményt adunk neked! Csak kattints itt a linkre, a következő oldalon pedig már kosárba is rakhatod a kiválasztott csomagot.

LearnDash

LearnDash

LMS

Ha hozzánk hasonlóan online kurzusokat árulnál, akkor be kell szerezned egy LMS-t (learning management systemet) is a WordPress-hez.

Nem érjük be a legjobbnál kevesebbel, ezért a mi választásunk egyértelműen a LearnDash. Gyönyörűen integrálható a WP-vel és minden megvan benne, ami egy online videós kurzus esetében kellhet.

Restrict Content Pro

Restrict Content Pro

Membership

Nem csak egy gyönyörű weboldalra, hanem egy tutibiztos tagsági rendszerre is szükséged van?

A Restrict Content Pro-val könnyedén szabályozhatod, hogy a felhasználóidnak mely tartalmak elérését engedélyezed. Ha valamilyen előfizetést vagy letölthető javakhoz való hozzáférést árulnál, ez kell neked!

Camtasia

Camtasia

Képernyőrögzítő

Ezzel a szoftverrel vesszük fel tananyagainkat. Nagyon könnyen kezelhető a felülete, ezért gyorsan el lehet sajátítani a használatát.

Amennyiben te is szeretnéd felvenni képernyődet, akkor ezt a szoftvert gondoljuk a legjobbnak.

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Email Marketing

Mi az ActiveCampaign nevű fantasztikus programot használjuk. A legegyszerűbben megérthető email marketinges rendszernek tartják, és ezzel nagyban egyetértünk. Több rendszert is kipróbáltunk már, de az AC fényévekkel lekörözi a versenytársakat.

Egy ingyenesen elérhető tanfolyamot is találsz nálunk ehhez a szoftverhez, így a 14 napos próbaidőszak alatt akár már egy fullos marketingautomatizmust is összerakhatsz. A kezdő csomagjukért pedig mindössze $9-t kérnek havonta, ami nagyon baráti ár.

WP-Rocket

WP-Rocket

Weboldal gyorsítás

Többféle cache plugint is szokás ajánlani a WordPress-hez. Ezekkel az a baj, hogy nem egyszerű őket beállítani, és ezt nem tudjuk úgy bemutatni, hogy utána mindenki biztonsággal használhassa őket a saját rendszerében.

A mi kedvenc gyorsítónk a WP-Rocket.

Vimeo

Vimeo

Videó tárolása

Rendkívül egyszerű használni, jó megjelenéssel bír és a legfontosabb, hogy domainre tudjuk korlátozni a videók lejátszását.

A mi kedvenc video tároló helyünk a Vimeo.

Eszközeink - Számlázz.hu

Számlázz.hu

Számlázás

Online számlázás olcsón, egyszerűen (igaz, kicsit részlehajlók vagyunk, mert Bence csinálta a weboldalukat, de tényleg a legjobb eszköz).

Google Workspace

Google Workspace

Hatékonyság

Rugalmas és innovatív megoldás, amellyel a vállalkozásod magasabb szintre léphet. E-mail saját domainnel, minden fájlod egy helyen, hatékonyabb munkavégzés, videokonferencia és rugalmas online együttműködés. Egyszerűen imádjuk. 🙂