Büszkeségeink

Valódi ajánlások valódi emberektől. 🙂

penzmernokhu

Célom egy saját pénzügyi közvetítős honlap elkészítése volt saját vállalkozásom részére, és az, hogy az üzemeltetés során ne kelljen minden változtatás miatt egy honlapkészítőt megkérnem, hogy az átalakításokat megcsinálja. Mivel a weblapomat fokozatosan tervezem feltölteni tartalommal, ez kiemelkedően fontos szempont volt. Ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a WPKurzus online oktatós tanfolyamaira.

A tananyagok nagyon jól struktúráltak és tetszik, hogy Attila videókban meséli el a teendőket, ez nekem jelentősen megkönyítette a téma feldolgozását. A videós módszert én is szeretném alkalmazni, már néhány filmet el is készítettem és közzé is tettem.

Köszönöm WPKurzus, hogy Tőletek tanulhattam!

Tóth Róbert

A WP Kurzus Hódító csomagjának segítségével már korábban is WordPress alapú és Elementorral épült honlapunkat alakítottam át. A tananyag szerintem elképesztően hasznos, rendkívül logikusan épül fel. Egy csomó kérdésemet már azelőtt megválaszoltátok, hogy egyáltalán felmerült volna bennem. Sok-sok “homlokracsapós” és “ahaaa” élményem volt. Szerintem az itt elsajátított ismeretekkel megépített új honlapunk sokkal-sokkal jobb lett. És nemcsak arra gondolok, hogy szebb vagy gyorsabb. Hiszen a honlap elsősorban nem egy öncélú dolog, nem azért készül, hogy szép legyen. Az elsődleges feladata vállalkozás szempontjából, hogy érdeklődőket, vásárlókat hozzon. És ezt a tananyagban is maximálisan figyelembe veszitek. A tervezés, a marketing stratégia és a szövegírás is kiemelt szerepet kapott nálatok, és ebből is egy csomó mindent felhasználtam. És ha mindez még nem lenne elég, akkor azok a bónuszok, amiket emellé adtok, brutálisan királlyá teszik az anyagot. Ebből is kiemelném az előre elkészített szuper sablonokat (amivel tényleg nagyon könnyű oldalakat építeni), és az Elementor Pro licenszt. Nagyon hálás vagyok nektek, köszönöm a munkátokat!

Szecsődi Balázs

Pár éve véletlenek furcsa egybeesések által ismerkedtem meg a WordPress világával, és grafikusként hamar magával ragadott. Még akkor a legelsők között vettem meg az WPKurzus első tanfolyamát, de aztán magánéleti átalakulások miatt nem kezdtem el végül a tanulást. Pár évvel később, mikor meghirdettétek a Szabadúszó Webdesigner képzést határoztam el, hogy belevágok és végig csinálom. Nem bántam meg. Rengetegek tanultam Atitól és Bencétől, nem csak a WordPressről, hanem arról is, hogyan építsem fel a saját vállalkozásomat és szakadjak ki végre a mókuskerékből. Nektek köszönhetem, hogy elkészült a saját weboldalam, és elindult a webdesigner karrierem, és közben beiratkoztam egy programozói iskolába is, hogy ne csak a frontendet, de a backendet is értsem és ismerjem. Bátran kijelenthetem, hogy a WPkurzus nekem egy life-changing experience, ahol weboldal építés mellett, vállalkozásmenedzsmentet, marketinget, self brandinget is tanulhattam. Mindig izgatottan várom az újdonságaitokat, új képzéseiteket és meleg szívvel ajánllak titeket minden ismerősömnek. A facebook csoport pedig az egyik legjobb közösség, ahova valaha tartoztam, tele segítőkész (szak)emberekkel.

Szőcs Hanna

Nekem ezek az alkalmak amolyan "én-idők" voltak. Tanulás címszó alatt lepasszoltam a gyerekek esti rutinját anyukámnak, és olyasmit néztem/hallgattam, ami számomra hobbi. Jó volt élőszóban is hallani a dolgokról, látni a munkafolyamatokat. Szuper volt. 🙂 Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a webdesign, és szeretne jó alapokon elindulni, és egy palotát felépíteni a tapasztalás és a folyamatos utána tanulás tégláiból... Több helyről is hallottam azt a visszajelzést, hogy a ti WordPress kurzusotok a legjobb, a legátfogóbb, szóval szerencsésen elsőre beletrafáltam, hova kell befizetni. 😉

Benefi Krisztina
Benefi Krisztina profilkép

Attila precíz részletekbe menő gondolatmenetei és Bence lendülete tapasztalata szépen kiegészítik egymást. A letölthető anyagok nagyon jók, a rendszer szépen megáll, a hírlevelek, podcastok is igényesek. Aki pénzt akar ezzel csinálni, az kap elég tudást és inspirációt is.

Lövei Éva

Szinte a kezdetektől követlek Titeket, és vásárolok Tőletek. Azért szeretem a kurzusokat, mert mindig bővül, frissül, bármikor megnézhető.

Zsiros Mariann
Zsíros Mariann profilkép

Nagyon tetszik a hozzáállásotok a szakmához, az oktatáshoz. Rengeteg tudást, tapasztalatot osztotok meg, ami nélkül ezt a szakmát nem lehet csinálni. Sok mindent meg lehet tanulni más tanfolyamokból, de a valós projektek végigvitelét, ügyfelekkel való bánásmódot, és egyéb szakmai fogásokat amiről itt szó volt, nem. A webinárok érdekesek és szórakoztatóak voltak, és mellette informatívak is. Nagyon sok mindent tanultam belőlük, és ezek meg is maradtak. Az élesben történő weboldal elemzések rendkívül hasznosak voltak.
Gyakorlatilag bárkinek ajánlanám, aki honlapokat akar készíteni, mert ebből a tananyagból és a hozzá kapott segítségből meg tud tanulni mindent ami kell. Nyilván kell hozzá némi tudatosság, hogy az ember haladjon magától, de ehhez a szakmához ez amúgy is kell. Kifejezetten olyanoknak való, akik bármi okból szeretnének váltani / változtatni az életükön, és ezt így akár munka vagy pici gyerek mellett is megtehetik.

Kövér Krisztina
Kövér Krisztina profilkép

Összességében elmondható, hogy az egész tréning nagyon hasznos volt, de az élő webinárok, ahol élőben a gyakorlat és a kérdéseink kerültek előtérbe, az nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlanám, aki egy új, kihívásokkal teli, de szép szakmát szeretne elsajátítani és akit érdekel az online világ és van egy kis érzéke hozzá. Az utóbbi az a legfontosabb, hiszen gyorsan rövid idő alatt kell felvenni a ritmust! 🙂

Hegyi Zsolt
Hegyi Zsolt profilkép

Köszönöm a tréninget. Nagyon jól összeállított tananyagcsomag. Külön öröm számomra, hogy korlátlanul hozzáférhető. Bevallom azért fizettem elő a képzésre, mert valóban kedvező áron volt.

Tuza Gyuláné Detti
Tuza Betti profilkép

A webinárok szuperek! Nagyon szeretem látni, ahogyan pl. Bence dolgozik, hangosan mond minden lépést, gondolatot közben. Kincset ér mind! Ez az élő, építő munka több órán át nagyon jó, egy pillanatra sem unalmas.

Vágó Tibor Péterné
További vélemények betöltése