Büszkeségeink

Valódi ajánlások valódi emberektől. 🙂

Kővári Viktor

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. 🙂 Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor
Kővári Viktor
Kristóf-Varga Szilvia

2017-ben hallottam először a WPKurzusról és már az első pár videónàl tudtam, hogy jól döntöttem, amikor csatlakoztam. Rengeteg infó, tudàsanyag, sok-sok extra dolog (letölthető segédletek, AC kurzus), ami könnyen fogyasztható és informatív, nem túl szakmai a nyelvezete, ami a teljesen kezdőknek is szuper!

Nem tudok más ilyen platformról, ahol ennyiért ilyen nagy tudásanyag àllna rendelkezésre, ràadásul örökös hozzáféréssel! Csatlakozzatok Ti is! 🙂

Kristóf-Varga Szilvia
Kristóf-Varga Szilvia
Révai Csaba

Ennyire alaposan ritkán mondják el, mutatják be hogyan, milyen lépésekben kell felépíteni a weboldalunkat.

Révai Csaba
Révai Csaba
Setler Alex

Örökös hozzáférés a tanfolyamokhoz, azonnali segítség mindenben, hasznos praktikák, fizetős pluginek ajánkéba. Kell ennél több? 🙂

Setler Alex
Setler Alex
Kántor Csilla

Már a tanfolyam előtt fel voltam iratkozva a hírlevélre és néztem Attila videóit. Nem jelentkeztem az online tanfolyamokra, mert már korábban befürödtem egy online webdesign tanfolyammal- de ez az én hibám.

Úgyhogy nagyon örültem az élő oktásnak, mert tudtam én, hogy nekem a klasszikus oktatás való (órára beülök, jegyzetelek).

Dani nagyon jó tanár. Érthetően magyarázott, fel volt készülve, kérdésekre tudott válaszolni.

Bence mindig azonnal ugrott, ha elakadt valaki, segített, és adott tanácsokat is.

Az elérhető anyagokról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. ÓRIÁSI ajándék a letölthető layout. Aki a tőletek kapott anyagokból nem tud magának weboldalt csinálni, az egyszerűen csak nem akar. Mert mindent és még annál is több eszközt adtok a kezünkbe, amiért nagyon hálás vagyok.

Amióta van jogosultságom belépni, azóta mindent a WPKurzus profilom alatt keresek, mert tudom, hogy ott biztosan találok megoldást. A csoport is nagyon segítőkész.

Úgyhogy giga lájk az egész csapatnak.

Köszönöm.

Kántor Csilla
Kántor Csilla
Szabó-Hornos Anita

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 🙂 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita
Szabó-Hornos Anita
Pintye Zsuzsa

Elsőre kicsit soknak tűnik ennyi anyagot végignézni, de maximálisan megérni. Olyan alapot biztosít, amivel már bátran el lehet kezdeni weboldalakat összerakni, akár webshopot is.

Nem ismertem előtte a WordPresst, és weboldalak készítésében sem voltam járatos, mégis az oktatóanyagokkal és a FB csoport segítségével már több oldalam is elkészült és működik (én meg egyre jobban élvezem a weboldalak készítését) 🙂

Pintye Zsuzsa
Pintye Zsuzsa
Kreisz László

A WPKurzushoz még a kezdeti időkben csatlakoztam. Nagyon szimpatikus volt Attila és nagyon érthetően magyarázta el a WordPress alapjait.

Elmondhatom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt 2017-ben, hogy anno megvásároltam a WordPress All-in csomagot. Az a rengeteg érték, amit azóta is kapok, felbecsülhetetlen. Az ingyenes pluginek, amik járnak a tagsághoz, már csak hab a tortán. A CourseCreator tanfolyam alapján bárki játszva összerakhatja a saját bevételtermelő tanfolyamait. Én is épp azon dolgozom.

Kreisz László
Kreisz László
Bertalan Csaba

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKurzus tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba
Bertalan Csaba
Csongrádi Roland

Érthetően magyarázó, állandóan frissülő és bővülő videós tanagyagok, amiket a saját tempódban tudsz elsajátítani. Facebookon ténylegesen segítőkész csoport!

Csongrádi Roland