Büszkeségeink

Valódi ajánlások valódi emberektől. 🙂

Kővári Viktor

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. 🙂 Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor
Kővári Viktor
Kristóf-Varga Szilvia

2017-ben hallottam először a WPKurzusról és már az első pár videónàl tudtam, hogy jól döntöttem, amikor csatlakoztam. Rengeteg infó, tudàsanyag, sok-sok extra dolog (letölthető segédletek, AC kurzus), ami könnyen fogyasztható és informatív, nem túl szakmai a nyelvezete, ami a teljesen kezdőknek is szuper!

Nem tudok más ilyen platformról, ahol ennyiért ilyen nagy tudásanyag àllna rendelkezésre, ràadásul örökös hozzáféréssel! Csatlakozzatok Ti is! 🙂

Kristóf-Varga Szilvia
Kristóf-Varga Szilvia
Révai Csaba

Ennyire alaposan ritkán mondják el, mutatják be hogyan, milyen lépésekben kell felépíteni a weboldalunkat.

Révai Csaba
Révai Csaba
Setler Alex

Örökös hozzáférés a tanfolyamokhoz, azonnali segítség mindenben, hasznos praktikák, fizetős pluginek ajánkéba. Kell ennél több? 🙂

Setler Alex
Setler Alex
Kántor Csilla

Már a tanfolyam előtt fel voltam iratkozva a hírlevélre és néztem Attila videóit. Nem jelentkeztem az online tanfolyamokra, mert már korábban befürödtem egy online webdesign tanfolyammal- de ez az én hibám.

Úgyhogy nagyon örültem az élő oktásnak, mert tudtam én, hogy nekem a klasszikus oktatás való (órára beülök, jegyzetelek).

Dani nagyon jó tanár. Érthetően magyarázott, fel volt készülve, kérdésekre tudott válaszolni.

Bence mindig azonnal ugrott, ha elakadt valaki, segített, és adott tanácsokat is.

Az elérhető anyagokról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. ÓRIÁSI ajándék a letölthető layout. Aki a tőletek kapott anyagokból nem tud magának weboldalt csinálni, az egyszerűen csak nem akar. Mert mindent és még annál is több eszközt adtok a kezünkbe, amiért nagyon hálás vagyok.

Amióta van jogosultságom belépni, azóta mindent a WPKurzus profilom alatt keresek, mert tudom, hogy ott biztosan találok megoldást. A csoport is nagyon segítőkész.

Úgyhogy giga lájk az egész csapatnak.

Köszönöm.

Kántor Csilla
Kántor Csilla
Szabó-Hornos Anita

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 🙂 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita
Szabó-Hornos Anita
Pintye Zsuzsa

Elsőre kicsit soknak tűnik ennyi anyagot végignézni, de maximálisan megérni. Olyan alapot biztosít, amivel már bátran el lehet kezdeni weboldalakat összerakni, akár webshopot is.

Nem ismertem előtte a WordPresst, és weboldalak készítésében sem voltam járatos, mégis az oktatóanyagokkal és a FB csoport segítségével már több oldalam is elkészült és működik (én meg egyre jobban élvezem a weboldalak készítését) 🙂

Pintye Zsuzsa
Pintye Zsuzsa
Kreisz László

A WPKurzushoz még a kezdeti időkben csatlakoztam. Nagyon szimpatikus volt Attila és nagyon érthetően magyarázta el a WordPress alapjait.

Elmondhatom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt 2017-ben, hogy anno megvásároltam a WordPress All-in csomagot. Az a rengeteg érték, amit azóta is kapok, felbecsülhetetlen. Az ingyenes pluginek, amik járnak a tagsághoz, már csak hab a tortán. A CourseCreator tanfolyam alapján bárki játszva összerakhatja a saját bevételtermelő tanfolyamait. Én is épp azon dolgozom.

Kreisz László
Kreisz László
Bertalan Csaba

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKurzus tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba
Bertalan Csaba
Csongrádi Roland

Érthetően magyarázó, állandóan frissülő és bővülő videós tanagyagok, amiket a saját tempódban tudsz elsajátítani. Facebookon ténylegesen segítőkész csoport!

Csongrádi Roland
Csongrádi Roland

Szuper a tanfolyam, mivel egészen a kezdő szintről indul, ezért egy nagyon biztos alapot tud adni olyanoknak is, akik már próbálkoztak valamilyen formában weboldal készítéssel. Néha picit gyors, de a videó tökéletes eszköz, hiszen bármikor visszanézhető. Köszönöm a tudást!

Bálint János
Bálint János
Gyenes Donát

Határozott IGEN! Mindenképp ajánlom, hogy csatlakozzon, aki esetleg gondolkozik rajta, ugyanis egy hihetetlen értékes készség megtanítását teszi lehetővé a kurzus. A lehető legprofibb tananyagot hozták össze a srácok, aminek az elsajátításával bárki – tényleg bárki – képes lesz arra, hogy a fejében elképzelt ötleteket megvalósítsa a WordPressben.

Gyenes Donát
Gyenes Donát
Lukáts Andrea

Nagyon jó döntés volt, amikor a WPKurzus tanfolyamát választottam saját weboldalam létrehozásához! Gyorsan kellett magamnak egy oldal, és addig még nem csináltam soha WordPress-ben weboldalt, ráadásul az idő eléggé sürgetett. Rögtön bele is kezdtem, megvettem a tárhelyet és a sablont is Attiláéknál, mindez villámgyorsan megvolt, és kezdhettem is a munkát.

Logikusan, érthetően, tényleg lépésről lépésre vezet végig Attila a WordPress rögös útjain, amibe egyedül, rutintalanul és tapasztalatlanul bele sem kezdtem volna.

Azóta is áldom az eszem, hogy befizettem hozzájuk, és egyre több anyagot adnak, amiért hálás vagyok!

Lukáts Andrea
Lukáts Andrea
Kisbéri-Varga Lilla

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla
Kisbéri-Varga Lilla

Rengeteget tanultam. Az alapoktól, a webáruházamig. Van egy pár éve, hogy megvettem, de ennél jobb kurzussal még nem találkoztam!

Abonyi László
Abonyi László
Fekete Erika

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni. Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika
Fekete Erika
Sáfár József

Én még csak nemrég kezdtem el az All-in tanfolyamot, de már most látom, hogy megérte megvásárolni.

Rengeteg apróság van, amire kezdőként nem is gondolsz, azon túl természetesen, hogy a “fő gerince” egy oldal elkészítésének részletesen bemutatásra kerül.

Segítőkész csapat = eredményes oldalkészítés = WPKurzus!

Sáfár József
Sáfár József
Stinner László

Amikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem.

A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Stinner László
Stinner László
Mikola Júlia

Már évekkel ezelőtt meg akartam tanulni a WordPress oldalak elkészítését, hiszen elég sok weboldal szerkesztésében részt vettem, de mivel a háttérhez, programozáshoz nem értek, mindig félve mentem az admin oldalak egyes részeihez.

Borzasztóan megörültem annak, hogy a WordPress-hez nem kell programozó gurunak lennem, és mégis össze tudok hozni egy működő weboldalt. Amikor családon belüli vállalkozáshoz kellett egy weboldalt létrehozni, úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy belevágjak a WordPress elsajátításába, és nem volt kérdés, hogy az elejétől a végéig én fogom az oldalt elkészíteni.

Nem titkolt szándékom az sem, hogy a jövőben ezzel foglalkozzam, hiszen szeretem a kreatív dolgokat. Nem mellesleg az is a tanfolyam mellett szólt, hogy nem kell külső segítséget igénybe vennünk a weboldalhoz, nem csak az elkészítése során, hanem a jövőbeli változtatások alkalmával sem.

Ami nagyon tetszik, az a saját időbeosztás lehetősége, az, hogy bármikor vissza tudok nyúlni a különböző témákhoz, leckékhez, hogy a zárt Facebook csoportban mindig van valaki, aki tud segíteni (ezt már többször tapasztaltam is, és ezúton is köszönöm), és remélem, hogy a jövőben én is a segítségnyújtók táborát fogom gyarapítani!

Összességében nekem egy hatalmas lökést adott a tanfolyam elvégzése, élvezem a weboldal létrehozásával járó időtöltést, és köszönöm azt a tudást, amit a tanfolyamotok által elsajátíthattam.

Mikola Júlia
Mikola Júlia
Görbe Roland

Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!

Görbe Roland
Görbe Roland
Csernyiné Véron Tímea

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea
Csernyiné Véron Tímea
Kácser Noémi

Amikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem.

A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Kácser Noémi
Kácser Noémi
Debreczeni Attila

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila
Debreczeni Attila
Magyar Éva

Fiatalos, lendületes, szakmailag alaposan felkészült csapat.

Mind a készített videókban, mind a blogbejegyzésekben, barokkos túlzás nélkül állíthatom, hogy mesterei a területüknek.

Magyar Éva
Magyar Éva
Bakos Bátor

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweavert tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Bakos Bátor
Bakos Bátor
Gál Attila

Mivel nem vagyok informatikus, így nehezebben jegyzem meg a különböző beállításokat. Sokat segítenek az anyagok, hogy vissza tudjam nézni mikor, mit, hogyan kell beállítani akár a Diviben, akár a WP-ben vagy a WooCommerce-ben.

Gál Attila
Gál Attila
Péter Anita Helga

Rendszerezett, egy kezdőnek minden kérdésre kitérő ismeretanyagot tudtam elsajátítani.

Leginkább a gyakorlatiasságot, a “szájbarágósságot” szerettem meg.

A videók alapján simán össze lehet állítani egy weboldalt, és nagyon tetszett, hogy SEO szempontokra, a biztonságra és a használandó bővítményekre is kaptam támpontokat, már rögtön az elején.

Nagyon megkedveltem a srácokat, rendkívül segítőkészek és a WPKurzus zárt csoportban is kaptam ötleteket és megoldásokat a honlapomhoz.

Péter Anita Helga
Péter Anita Helga
Tóth Zsolt

Korábban egy fórum motort használtam, de a WPKurzusnak köszönhetően nagy örömmel vágtam bele a WordPress-szel való ismerkedésbe. Kedvet kaptam egy saját blog elkészítéséhez.

A kurzusok érhetőek, jól el vannak magyarázva, így aki kevés (vagy akár semmilyen) webes programozói tudással rendelkezik, annak is merem ajánlani, hogy használja a WordPress-t, ha blogot vagy átlátható, könnyen kezelhető, igényes weboldalt szeretne magának!

Tóth Zsolt
Tilly Barbara

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WPKurzust ajánlom!

Tilly Barbara
Tilly Barbara
Szalánczi Zsolt

A WPKurzus Course Creator sokat segített a weboldalam logikus rendszerbe való rendezésében és a leginkább sokoldalú téma megtalálásában. A legnagyobb előnye, hogy nem csak tudást kaptam, hanem a legprofibb eszközöket, sablon mintákat is. Ezeket , így összeszedve még sehol sem láttam. Ezért szinte gyerekjáték volt megvalósítanom a saját közösségi oktató rendszeremet. Így jött létre a NetHódító Campus és az Önképző Klub komplex egésze, amit neked is ajánlok, ha túl akarsz jutni az első nehézségeken.

Szalánczi Zsolt
Szalánczi Zsolt

Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a WPKurzusra! Régebb óta foglalkoztatott a gondolat, hogy összerakjak egy weboldalt, vagyis, hogy milyen jó lenne ezzel foglalkozni. Ez a kurzus szerintem egy teljes egész, hatalmas tudásanyag, még közel sem értem a végére. De mindenkinek csak javasolni tudom, hogy vágjon bele, megéri. Minden pillanata lekötött a videóknak, nagyon szeretem Attila stílusát és abszolút követhető az anyag. A folyamatos fejlesztésekért pedig ezer köszönet Nektek!

Jakab Krisztina
Jakab Krisztina
Deliné Pőcze Erzsébet

Abszolút kezdőként ismerkedtem a WordPress rendszerrel, és nagyon örültem az érthető, gyakorlatias anyagoknak. A linkek a videók alatt szintén sokat segítettek. Voltak teljesen halott elrendezési verzióim, de egy-egy vakvágány utan újult erővel sikerült megoldanom az oldalterveket. Nagyon jó érzés a képernyőn is látni azt, ami addig csak a fejemben volt jelen, köszönöm, hogy tanulhatok Tőletek!

Deliné Pőcze Erzsébet
Kőhalmi Georgina

Fotózással és grafikai munkákkal foglalkozó családi vállalkozásunknak szerettünk volna webes megjelenítést, amit mindenképpen saját magam akartam elkészíteni. Interneten akadtam a WPKurzus online tanfolyamára, ami ár-érték arányban a legjobb választás volt.

A videók egyszerűen, érthetően, mindenre kitérően vezettek végig WordPresses utamon. Segítségükkel teljesen a nulláról, mindenféle előképzettség nélkül pár hónap alatt (család és munka mellett) készítettem el vállalkozásunk weblapját, amit azóta is finomítgatunk. 🙂 Jelenleg készül a webshopunk is, és már megrendelésre is készítünk egy-egy honlapot. Ezek után csak azt tudom mondani: Mindenkinek ajánlom a WPKurzust! Köszönöm nektek!

Kőhalmi Georgina
Bíró Balázs

A WPKurzus profi munkát végzett ennek a tanfolyamnak a megalkotásával. Arra nem is számítottam, hogy folyamatosan ennyi szuper új kurzussal jönnek elő, amiket ráadásul a már meglévő tagok ingyen megkaphatnak.

A letölthető bővítmények pedig olyan pluszt adnak az egészhez, ami miatt visszautasíthatatlan az ajánlatuk, ha WP alapon szeretnél weblapot készíteni.

Bíró Balázs
Magyari Éva

Gyors döntés hoztam, amikor a WPKurzus élő tanfolyamát választottam. Nem bántam meg! Korábban is volt már WordPress honlapom, így nem nulláról indultam. Új vállalkozásomnál az volt a stratégiám, hogy a WordPress honlap készítését valamilyen szinten tudjam, és értsem annyira, hogy egy honlap fejlesztővel jól tudjak együttműködni. Nekem az a véleményem, ha nem értem a WordPress-t és a keresőoptimalizálást, akkor nem tudok jól kérdezni azoktól a szakértőktől, akik abban segítenek, hogy a lehető legjobb legyen az oldalam. Attila és Bence tananyagai óriási segítséget nyújtottak ebben. A honlap készítése közben is mindig újra néztem a tananyagnak azt a részét, amivel éppen foglalkoztam. A videós tananyagok és az élő tanfolyam együtt a legjobb kombinációt jelentették nekem. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a WPKurzus honlapkészítő tanfolyamát és a hozzá kapott sok-sok hasznos tartalmat.

Magyari Éva

Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vacilláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal, a Divivel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!

Venczel-Kovács Zoltán
Venczel-Kovács Zoltán

WordPress szakértőként is RENGETEG hasznos tudást találtam a tanfolyamaitokban.

Amellett, hogy nagyon hasznosak – rendkívül igényesen összerakott, profi anyagok, tele hiánypótló tippekkel. Látszik bennük a sok-sok óra munka.

Sok online tanfolyamot fogyasztok, és az a tapasztalatom, hogy ha az ember fizet érte, akkor elvárja a csúcsminőséget, a profin megszerkesztett, szinte hibátlan videókat.

Ezt a WPKurzustól maradéktalanul megkaptam, maximálisan elégedett vagyok. 🙂

Molnár Balázs
Molnár Balázs

A leckéknek köszönhetően nem csak beleugrottam a blogomba, hanem meg tudtam tervezni. Bár számomra ez nem pénzkereseti lehetőség, hanem szülőknek szeretnék segíteni, fontos, hogy jó benyomást keltsen. Ehhez végigmentem a szigetcsoportok lépésein, és fontos pluginokat is megismertem, aminek külön örülök.

Majoros Éva
Majoros Éva

Érthető videók. Olyan funkciók, pluginok megismerése, amely segít akár a munkában is, főleg ha weblapfejlesztéssel foglalkozol.

Domján Brigitta
Domján Brigitta

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Belevágtam a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá.
Kis idő múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztetek meg (pont jó időben).

A tanfolyam első része alap, és kötelező mindenkinek.
Engem leginkább a második videó fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos rész a design és annak megtervezése. Ez egy jól és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl. a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán lesz belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkátokat!

Marik László
Marik László

Vettem már egy pár online tanfolyamot az elmúlt években, különböző online marketinghez köthető témákban. Viszont abban biztos vagyok, hogy ennyire jól felépített és közérthető egyik tanfolyam sem volt, pedig mindig nagy odafigyeléssel megválogatott, szuper tanfolyamokat vásároltam…

Mondhatni, hogy zéró webfejlesztő tudással álltam neki a tanfolyamnak. Adtam magamnak 2 hetet, hogy látványos eredményeket érjek el az oktatóanyagnak köszönhetően.

A harmadik napon már egy működő weboldalam volt, amit még a hozzáértő kritikusok is csak hitetlenkedve néztek.

Olyan részletes és átlátható a tananyag, hogy saját magam megdöbbentem, minek húztam-halasztottam 5 hónapig az elkezdését.

Papp Tibor
Papp Tibor

Igyekeztem különböző ingyenes és fizetős sablonokból a lehető legjobbat kihozni, de mindig voltak olyan kötöttségek, amiért nem tudtam megvalósítani azt, amit szerettem volna.

Jobban szétnéztem a piacon, és az elképzeléseimnek megfelelt a Divi sablon, de mikor elhatároztam magam, hogy megveszem, teljesen bezavarodtam, mert közben megismertem az Avada sablonját is. Nekem a WPKurzus összehasonlítása segített a döntésben, és végül a Divit választottam.

Nem szerettem volna sok időt tölteni a Divi megismerésével, így kézenfekvő volt, hogy a WPKurzus ide vonatkozó tanfolyamát megvegyem. Rengeteget segített a tanfolyam abban, hogy nagyon gyorsan megismerhessem a Divit, és honlapépítésben már segítség nélkül tudjam használni.

Varga Lajos
Varga Lajos

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Balogh Edina
Balogh Edina

Egy éve vívódok, hogy az Avada vagy a Divi sablonnal vágjak-e neki a honlapkészítésnek. Az általatok nyújtott összehasonlító elemzés páratlanul részletes volt, és így már pofonegyszerű volt a választás.

A honlapom szinte kész van és nem bántam meg a döntésemet. Külön örülök az oktatóvideóknak, ezek nélkül sokkal tovább tartott volna az egész.

Batta Ágnes
Batta Ágnes

A WPKurzus tanfolyamai megfelelő alapot nyújtanak egy saját blog vagy webáruház elindításához. Viszont a specifikus megoldásokat mindenkinek magára kell igazítania. Sok hasznos információ elhangzik a videókban, amelyeket máshol nem mondanak el ilyen részletesen.

Mahó Endre Martin
Mahó Endre Martin

Amikor előfizettem a teljes kurzusra, kicsit izgultam, hogy mit is kapok majd. Az első videók után megnyugodtam. Úgy, hogy már láttam egy részét a kurzusnak ki merem jelenteni, hogy legalább 1 évet spóroltatok meg nekem azzal, hogy elkészítettétek ezt a tanfolyamot. Az ár-érték arány szerintem nagyon jó. Jó pár kurzusra fizettem már elő más oldalakon és a tietek a leginformatívabb és leghasználhatóbb csomag. Köszönöm, hogy elkészítettétek ezeket a videókat. Sok olyan embernek adtok esélyt megjelenni a neten, akiknek nélkületek nem lett volna sok lehetősége ezt megtenni.

Csiki László
Csiki László

A WordPress rendszert egyszerűen és érthetően lehet veletek elsajátítani, aprólékosan elmagyarázzátok annak felépítési sorrendjében.

A kiegészítő tananyagokkal elsajátíthatók a mai kornak és marketing elvárásoknak az alapjai (landing page, ActiveCampaign, blogolás, Divi…)

A Divi sablon szerintem a legjobb, főleg a folyamatos fejlesztések elképesztőek. Nagyon megszerettem. 🙂

A csapat, ami kiépült is remek, hasznos segítséget lehet meríteni a kérdések, hozzászólások mentén. A segítségetek gyors és a problémát megoldó. 🙂

Gratulálok a kurzusaitokhoz és köszönöm, hogy részese lehetek az örökös tagságnak!

Ulrich András
Ulrich András

Már a tervező oklevelem begyűjtésénél láttam, hogy profik vagytok, így ajánlottalak is azonnal az egyik barátomnak, aki már sikeresen el is végezte a tanfolyamokat nálatok. 🙂

Nagyon jól összeraktátok az anyagokat, mindenkinek ajánlani tudom, aki a WP-vel szeretne weboldalt csinálni, gratulálok nektek, és egyben köszönet is érte.

Juhász Rajmund

Profi és fiatal csapat megfelelő szakértelemmel. Abszolút segítőkészek bármilyen probléma vagy kérdés esetén. Ajánlom a WPKurzust bárkinek, legyen abszolút kezdő (mint én) vagy haladó weboldalépítő.

Kulcsár Zsolt

Nagyon részletes és pontos tananyagok. Viszonylag gyorsan lekövetik a frissítéseket, és beleveszik a tananyagokba.

Balogh Árpád Dániel

Mindent megkapsz ahhoz, hogy komplett marketinget építs fel.
Komplett marketing = weblap, webshop, e-mail marketing /automatizált/, SEO, mire figyelj, stb.

Bajzáth Richárd

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegre törő, egyértelmű magyarázatok.

Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Horváth Henriett

Ha gőzöd nincs a weblapkészítésről, vagy vannak még foltok a fejedben és jó lenne rendszerben látni az egészet, akkor ez a tananyag pont neked való.

Bartyik Kata

A tanfolyam óriási segítség volt! Nulla tapasztalattal kellett szembenéznem a weboldal készítés rejtelmeivel, és ahol eddig csak összemosódott foltokat láttam, azt kitisztítottátok, hogy végre én is úgy lássam a WordPress-t, mint egy jól összerakott rendszert. Nagyon jól összeszedtétek, mire van tényleg szükség az elinduláshoz, így rengeteg időt és energiát is megspóroltatok nekem. Köszönöm Srácok!

Oláh Kristóf

Az interneten levő online tanfolyamok közül kiemelkedően igényesnek és profinak tartom a WPKurzust.

Érthető, dinamikus, értékes és naprakész tartalommal szolgál.

Mindig érdeklődéssel várom a legújabb bejegyzéseket.

Hasznos információkat ad, mint tananyag a WP oldalam fejlesztéséhez.

Nagyon tetszik a videók hangvétele és a kreatív stílusa.

Nagy László
Lakat Zoltán

Nekem nagyon pozitiv tapasztalatom van a tanfolyammal kapcsolatban. Először csak egy Divi csomagot kerestem, és így akadtam a WPKurzusra. Láttam, hogy nagyon jó ár-érték arányba adják a Hódító csomagot, a Divi mellet az Elementort is hozzáadják a tanfolyamhoz, és még nagyon sok más teljes bővítményt is. Gondoltam, ha a tanfolyam nem is olyan jó akkor is megéri a csomag! De itt jött a kellemes csalódás. A tanfolyam is nagyon profi, sokat tanultam belőle, és még most is tanulom, hiszen bármikor vissza tudom nézni ha elakadok valamiben. Nem sok fogalmam volt hogyan kell egy WordPress weboldalt építeni, de már csináltam egy landing oldalt a vállalkozásunkhoz. Nekem bejött a WPKurzus és gondolom még jó sokan vagyunk ezzel így.

Lakat Zoltán
Lakat Zoltán

A WPKurzus a megoldás a kétségeidre. Az ember rengeteg macerába beletud futni cég alapításnál, weboldal szerkesztésnél, viszont a WPKurzussal nem volt kérdés számomra, hogy venni fogom ezt az akadályt. De mondjuk én magamtól is átrágnám magam a tutorialokon, viszont rengeteg időt és energiát spóroltak meg számomra és biztonság érzetet is adtak. Ha magam eszkábáltam volna össze nagy nehezen egy honlapot, akkor is aggódhatnék, hol vannak a biztonsági lyukak. Ádám és Bence viszont mindenre gondolt, így Én is nyugodt vagyok. Az ingyenes Elementor Pro és a Facebook csoport meg csak a hab a tortán. Ha bármiben elakadsz a csoportban, segítenek és meglepően gyorsan. Sokszor még nem is csak WordPress kérdésben, hanem mondjuk mivel szerkesszek videót. Lehet hogy még hezitálsz, de jobbat náluk a Magyar piacon nem találsz az biztos!

Veres Dániel
Veres Dániel
Bodó Andrea Edit

Én szeretek önállóan tanulni és cselekedni, de biztonságot ad, ha van kihez fordulni. A WPKurzussal mindez lehetséges, hiszen ott a facebook csoport és a tanulás is rám van bízva. És azt se felejtsük el, hogy mindemellett a Divi és az Elementor is benne van a csomagban!

Bodó Andrea Edit
Bodó Andrea Edit

Mindenképp megéri a befektetést! Minden eszközt és segítséget megkapsz! Remekül összerakott tanfolyamok!! Csak ajánlani tudom!

Szűcs Sándor
Szűcs Sándor

A WPKurzus eddigi életem legjobb befektetése. Egyáltalán nem viccelnek, mikor azt mondják ez a létező legjobb anyag, ha valaki szeretne megtanulni weblapokat készíteni akár a nulláról. Úgy érzem a gondolataimban is olvasnak. Többször előfordult már, hogy épp csak eszembe jutott valami hogy milyen király lenne, hogyan lehetne megcsinálni... a következő héten pedig megjelent a WPKurzuson az erről szóló tananyag.
Az igazság az, hogy egy lusta tanuló vagyok. Bár már évekkel ezelőtt vásároltam meg a komplett kurzust, a mai napig nem néztem végig minden anyagot, mindig csak csemegézek abból, ami éppen érdekel. Jelenleg a családi vállalkozás automatizálásán, online kurzussá formálásán dolgozom (hosszú évekig nyüstöltem őket, hogy tegyünk így, talán most beérett végre), ezt egy nagy kihívásnak élem meg, ami veletek valahogy mégis gyerekjáték. Rengeteget tanulok közben és hihetetlen boldog vagyok, hogy ezt mind tudni fogom már mikor végre a saját weboldalam építem, ha meg mégis elfelejtenék bármit Ti akkor is itt lesztek!
Imádom, hogy mennyire készségesek, emberségesek vagytok. Csodálatos, amit létrehoztatok és végtelenül inspiráló. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Gillich Atina
Gillich Atina
Biksi Bendegúz

Egyszerű struktúra, jól átgondolt és felépített. Hülyebiztosra van megcsinálva, habár a weblapkészítés messze nem triviális. Nagyon nagy hiánypótló a magyar piacon.

Biksi Bendegúz
Biksi Bendegúz
Vertarics Anita Edina

Szuper dolog, hogy örökös hozzáférést kapunk a tanfolyamokhoz, így mindig visszanézhetjük ha elakadtunk valamin. Az is nagyon jó, hogy folyamatosan fejlesztitek, frissítitek őket, hiszen ebben a szakmában is örökös a fejlődés, nincs megállás.

Vertarics Anita Edina
Vertarics Anita Edina
Szabó Árpád

Bár korábban már készítettem egy saját weboldalt egy másik tartalomkezelő rendszerrel, a WordPress teljesen ismeretlen terület volt számomra. A WPKurzusban Attila nagyon egyszerűen és érthető módon tanította lépésről lépésre a WP oldal építés és beállítás minden fontos lépését. Hatalmas segítség volt az oldal építése során a sok bővítmény ami elérhetővé vált a kurzus által, valamint az előre elkészített elrendezések is. Egy-egy elakadásnál a zárt Facebook csoportból általában gyorsan megjött a segítség. Ami külön meglepetés és szintén nagyon hasznos tartalom az a kurzuson belüli egyéb tananyagok, mint pl. a Vállalkozói marketing stratégia vagy Online marketing taktikák. Arra a weboldalra amit a tananyagnak köszönhetően saját magam elkészítettem , korábban 700.000 Ft - 1.300.000 Ft közötti árajánlatokat kaptam különböző ügynökségektől. Szóval mindenképpen egy jó befektetés volt a VIP csomag. 🙂

Szabó Árpád
Szabó Árpád

Szépen, részletesen vannak az anyagok összeszedve. Segítőkész és gyorsan reagál a csapat a megkeresésre. Köszi Srácok! 🙂

Nagy Gábor
Pogonyi Katalin

Egy hónappal ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy tényleg el tudom készíteni a saját honlapomat. Megértettem az összefüggéseket, az alapoktól kezdve haladtam szépen a modulokkal, Attila pozitív attitűdje, fantasztikus kommunikációs stílusa lehetővé tette, hogy mindent tudjak követni. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. 
Amikor valamiben elakadtam a privát WPKurzus csoportban azonnal kaptam segítséget. Új lehetőségek nyíltak meg ezzel a tudással számomra, nagyon köszönöm, hogy Tőletek tanulhattam. 🙂

Pogonyi Katalin
Pogonyi Katalin

Nekem volt már két weboldalam, amit ápolgattam, szépítettem. A marketing része az anyagnak nekem új, de roppant fontos egy profi weboldal elkészítéséhez. Egyébként tetszik a tananyag felépítése és minden nap kapok valami újat tőletek. Csak ajánlani tudom azoknak, akik gondolkodnak weboldal készítésben.

Csender Tamás
Csender Tamás

Nekem, mint kezdő weboldal építőnek rengeteg új információt, fura kifejezéseket kellett elsajátítanom. A tananyag felépítése és a videók, olyan aprólékos útmutatást adnak az abszolút kezdőknek is, hogy kellő ambícióval, kíváncsisággal olyan alapokat szerezhet bárki, amelyeket kamatoztatni tud a továbbiakban céljainak megfelelően, saját vagy mások hasznára is. Bátorítok mindenkit, aki weboldalt szeretne, hogy a WPKurzust válassza, nem csak a kiválóan szerkesztett tananyag miatt, hanem Bence és Attila profizmusa, közvetlensége és segítőkész hozzáállása miatt.

Seres István Attila
Seres István Attila

Imádom, amit a srácok művelnek, ilyen minőségi munkát manapság kevés ember tud kiadni a kezéből. A gondolkodásukkal is segíteni akarnak, nem pedig szimplán megvagyonosodni. Az első szó, ami eszembe jut róluk az az értékteremtés. Szinte konyhanyelven elhozták nekünk az internet felépítését.
Abszolút nem bántam meg választásomat, habár még a második kurzusomat sem fejeztem be, már-már alig várom, a következőre lépést!

Szilágyi Balázs

Ügyesen rávettetek, hogy az imádott Divimről – ha csak egy weboldal erejéig is, de – térjek át az Elementorra. Bocs, most nem érek rá többet írni: megyek, tanulom a leckéket!

Máté Ildikó
Máté Ildikó

100%-ban meg vagyok elégedve. Mindenre kiterjedő gyakorlatias tananyag! Nem csak, hogy honlapod szerkeszted, de még megtanulod azt is, hogy hogyan add el! 🙂 Úgy érzem keveset fizettem mindezért, egy modulja többet ér, mint amennyit fizettem a képzésért.

Kiss Tímea
Kiss Tímea
Kovács Ádám

Már komolyabb háttérismerettel rendelkeztem a webes technológiák terén de nem akartam egyedi fejlesztést, hanem inkább hatékonyan felépíteni egy WP oldalt. Ezt szuperül meg is kaptam, köszönöm!

Kovács Ádám
Kovács Ádám

A kurzus elvégzése nagyon egyszerű, köszönhető Attila videóinak, amiben jól elmagyaráz és megmutat mindent, mindemellett a videók alatt ugyanez leírva szintén elérhető.
Mivel a WPKurzus nem fix időre, hanem határozatlan időre szól, így mindenkinek tudom ajánlani, mert bármikor visszatérhetsz azokhoz a részekhez, amikre már nem teljesen emlékszünk, illetve számos weboldalt tudunk a kurzus elvégzése után elkészíteni.

Szombati Gábor Zoltán
Szombati Gábor Zoltán

Végzett webdesignerként úgy éreztem, hogy még szeretném elmélyíteni a WP és az online marketing tudásomat. Sokat gondolkoztam, hogy megéri-e csatlakoznom, ha már végső soron tudok weboldalakat készíteni. Most már látom, hogy kár volt ezen vacillálni. 🙂
Nagyon értékesek az ingyen letölthető bővítmények, a leckék, a csoport, de az örökös tagság egy ilyen lendületes csapatban egyszerűen megfizethetetlen. Ezen a területen nagyon fontos, hogy az ember mindig naprakész legyen, úgyhogy itt állandó tanulás vár! 🙂

Gérecz-Vajda Dorottya

Tegnap vásároltam meg a kurzust, de már régóta gondolkodtam rajta. Saját magam kezdtem el a weboldalam felépítését, de tudtam, hogy sokat segíthet még a WPKurzus. Egy blog cikk miatt jutottam ismét az oldalra, de éppen jókor, mert aktív volt a Course Creator csomag megvásárlásának lehetősége, amit szinte azonnal meg is vettem.
Ár-érték arányban verhetetlen, a csomagban lévő bővítmények értéke miatt pedig lényegesen többet is ér. Bár az alapokkal tisztában vagyok, olyan logikai sorrendet és tippeket ad a weboldal felépítéséhez, amik jelentősen segítik a gyorsabb haladást. A gyors ügyintézés pedig csak extra. 🙂 Szinte azonnal választ kaptam minden kérdésemre/kérésemre.

Szabó Stella
Gombos László

Összességében a weboldalam nem jöhetett volna létre a kurzus nélkül. Szerintem viszont a kurzus túl olcsó!

Gombos László

Nagyon sokat tanultam a videókból, és ha ezek nem lettek volna most nem tartanék ott, ahol jelenleg tartok. Köszönöm!!!!

Baloghné Kálmán Ildikó

Azt tanácsolnám leginkább, hogy ne gondolkozz, vágj bele! Abszolút megéri, ár - érték arányba kimagasló, és mindent megtanulhatsz, amire szükséged van. Nem baj ha elsőre nem érted. Újra és újra megnézheted, aztán menni fog.

Sági-Kovács Ágnes
Sági-Kovács Ágnes
Diószegi Dániel

Valóban hatalmas érték van ebben a kurzusban, így számomra teljesen megérte az árát.

A tudás, amit a kurzussal átadnak rendkívül hasznos volt, még úgyis, hogy volt már tapasztalatom WordPress alapú honlapkészítésben. Segített rendszerezni az eddigi tudásom és kitölteni a vakfoltokat.

Számomra felbecsülhetetlen érték az a rengeteg bővítmény, amit a kurzus által ingyen kipróbálhatok vagy használhatok. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, aki először jár Disneyland-ben. Nem tudtam melyikkel kezdjem, de azt tudom, hogy mindegyiket ki akarom próbálni.

Diószegi Dániel
Diószegi Dániel

Nagyon jó a tananyag. Én ezzel építem most fel a weboldalam.
Nagyon jól magyaráznak, jók a videók. Én bátran ajánlom mindenkinek a WPKurzust.

Elizabeth Santa
Elizabeth Santa

Több WordPress kurzust is néztem mielőtt döntést hoztam volna, de sokat nem hezitáltam. A srácok nagyon igényesen csinálták meg a weboldalt, ügyesen az értékesítési és oktatói folyamatot, ezenfelül pedig már a vásárlás előtt éreztem, hogy valóban fantasztikus ajánlatot állítottak össze. 🙂 A Hódító (mindenes) csomagra fizettem elő és egy kicsit sem aggódtam a pénzem miatt, éreztem, hogy jó helyen van, befektettem. Ehhez a nyugalomhoz persze hozzá tartozott az, hogy Attila szemmel láthatóan megbízható ember. 🙂

Kósa Gyula
Kósa Gyula

A WPKurzus nagyszerű befektetés volt számomra, mert egy olyan tudást szereztem, amit nap mint nap hasznosítok. Sokat segít, hogy lépésről-lépésre megkapom, hogyan kell megcsinálni az alapbeállításokat a saját vállalkozásom weboldalához. Mielőtt találkoztam a kurzussal csak elképzeléseim voltak, hogy mit és hogyan kell csinálnom, de itt egy helyen megtalálok mindent amire szükségem van.

Balogh Márton
Balogh Márton

Egy nagyon jól felépített, strukturált tanfolyamot kaptam, kiemelném a zárt Facebook csoportot is, ami hatalmas plusz. Minden felmerülő kérdésre nagyon hamar válasz érkezik, ami tényleg segíti a hatékony továbbhaladást. Szuper kommunikáció és szuper csapat!

Alaszticsné Kincses Bernadett

Bátran ajánlom! Nagyon jó tréning anyagot készítettek a srácok, amit ráadásul folyamatosan frissítenek is. Ezen kívül rendkívül segítőkészek is.

Gyarmat Lajos
Gyarmat Lajos

Én informatikusként végeztem el ezt a tanfolyamot úgy, hogy korábban már készítettem megrendelésre egyszerű pár oldalas .html oldalakat. Évekkel később most visszaültem a gép elé és elvégeztem ezt a tanfolyamot. Nagyon tematikusan és bőséges tudással lett felépítve, amit szerintem nagyon jól adnak át az oktatók. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekem nagyon érte az árát!

Horváth Gáspár
Horváth Gáspár

Először is kaptam egy logikus tematikát, aztán ehhez járult rengeteg hasznos információ, magyarázat, melléklet, további hasznos linkek, átláthatóság és könnyű használat. Mivel a videóanyagok általában rövidebbek, ezért a honlapom készítése közben is egyszerűen vissza tudtam keresni és újra megnézni az éppen szükséges részeket.

Kovács Gábor
Kovács Gábor

A tanfolyam nagyon könnyen érthető, világos, jól van felépítve. Úgy gondolom, hogy a jövőben egyre könnyedebben tudok honlapokat építeni.

Buday Gábor
Buday Gábor

Segített rendszerben látni az egészet. Mélységet adott a témákhoz a kurzus, megmutatta mi mindent lehet még tanulni, fejleszteni. Magabiztos tudást adott.

Kaposi István
Kaposi István

Mielőtt szembe jött a WPKurzus egyik hirdetése, eléggé hadilábon álltam az informatikával, és eszembe sem jutott volna, hogy képes leszek honlapot építeni valaha is. De annyira profinak tűnt a tanfolyam, hogy úgy gondoltam, kilépek a komfortzónámból, és belevágok. Jó döntés volt. 🙂
Attila és Bence szuper anyagot raktak össze, és bár elég sűrű az információáradat, a videókban nagyon tisztán és logikusan felépítve elmagyaráznak mindent, ami fontos.

Veresegyházy Nóra
Veresegyházy Nóra

Bár korábban is készítettem PHP-s honlapokat, a WordPressre és a Divire történő átállás csak a WPKurzus tanfolyamaival sikerülhetett. Persze előtte kísérletet tettem, hogy magamtól megtanuljam, de állandóan zsákutcába jutottam.
Ezek a tanfolyamok képesek biztosítani a lépésről-lépésre történő tanulást. Már ajánlottam egy barátomnak is, akinek a fia - miután megvették a hozzáférést - ezekből a tanfolyamokból minden korábbi tudás nélkül felépítette a saját honlapját.
Azóta is, aki honlapot szeretne, mindenkinek azt ajánlom, annak érdekében, hogy ne legyen kiszolgáltatva, ezzel a kurzussal ezt saját maga is elérheti.

Baló Péter
Baló Péter

A legjobb döntés volt két évvel ezelőtt megvásárolnom a WPKurzus online tanfolyamot. Abszolút kezdő voltam, és ez volt az egyetlen olyan képzés (sokat megnéztem előtte), amit teljes egészében megértettem, és ami alapján el tudtam készíteni a weboldalaimat. Azóta a kurzus rengeteget fejlődött, bővült a tananyag. Én is vele fejlődök, ahogy van egy kis időm jövök a tanfolyam felületre, és folyamatosan készítem az új oldalakat. A kurzus ára és a belefektetett időm számomra már többszörösen megtérült. És ami az egészben megfizethetetlen, hogy azelőtt a korábbi weboldalaim készítőire voltam szorulva akár egy frissítés, akár egy új modul vagy fejlesztés, műszaki hiba miatt, ma már ezt mind megoldom magamnak, rengeteg időt és bosszúságot megspórolva. A véleményem szerint ez a kurzus ma Magyarországon a legjobb ár/érték arányú tanfolyam kezdők és középhaladók számára.

Bozzay Éva
Bozzay Éva

Nagyon nehéz a mai világban megtalálni a hiteles forrást amihez mindig vissza tudunk térni. Én úgy tekintek a WPKurzus csapatára, hogy gyakorlatilag a Szent Grált adták nekem, amihez mindig vissza tudok térni és ráadásul folyamatosan bővítik.

Balogh Ádám

Rátaláltam a WPKurzus-ra, ahol rengeteg rendkívül hasznos dolog van fent a blogban. Bár még nem voltak komoly terveim a WordPress-el, tavaly év végén megvásároltam a Course Creator tanfolyamot, ami - úgy érzem - szuper befektetés volt, annak ellenére is, hogy valószínűleg sosem fogok online tanfolyamot készíteni (soha ne mondd, hogy soha 🙂 ). Összefoglalva: meglepően igényesen vannak összeállítva az anyagok, látszik, hogy rengeteg munka továbbá lelkes és elkötelezett emberek állnak a WPKurzus mögött!

Ecsedi László

A WPKurzus Hódító csomagját vásároltam meg tavaly év végén azért, hogy alapítványunk weboldalát létre tudjam hozni.
Ha jó befektetést akartok, mindenképp vásároljátok meg az online tanfolyamot, nagyon megéri az árát! 🙂

Nagy Anita
Nagy Anita
Dr. Berta Szilvia

Egy szerelem projektet, saját blogot szerettem volna készíteni. "Informatikailag szőkeként", abszolút nulla tudással vágtam bele a tanfolyamba. Kicsit tartottam tőle, hogy majd nem tudok lépést tartani előképzettség nélkül, de lépésről lépésre végigvezetett Attila az úton és végül elkészítettem a blogom. Eljutottam, ahová szerettem volna, nem lettem weblap készítő, de nagyon büszke vagyok a blogomra. Szívből ajánlom a kurzust, olyanoknak is, akik a nulláról kezdik, mint én!

Dr. Berta Szilvia
Dr. Berta Szilvia
Tóth Gergő

Jól össze van foglalva a lényeg és kellő képen rámutatnak a részletekre is, ha bele akarsz menni ilyen szinten megtalálod az irányt. Az előadó jó, kedve van hallgatni az embernek. Elsőre érdemes végignézni minden gondolat nélkül, csak hagyni, hogy átfogó képed legyen az egészről és nem elveszni a részletekben. Aztán mikor másodszor is megnézed akkor közben csinálni és jegyzetelni is. Aki meg akarja tanulni és rászánja az időt ebből az anyagból meg tudja tanulni a fontosabb dolgokat.

Tóth Gergő
Tóth Gergő

Nagyon strukturált, részletesen kidolgozott, átgondolt kurzust kaptam. Egy sales funnel rendszer kiegészítőjéhez volt szükségem a kurzusban megtanított skill-ekre. Jó, hogy a technikai kivitelezés mellett, a stratégiai alapokhoz is adtatok mankót. Még egyszer köszönöm a lehetőséget nektek, és a Life Time zárt FB csoport is aranyat ér!!!!

Mihály Gábor
Mihály Gábor

Nagyon örülök. hogy rátaláltam erre a tanfolyamra. Eddig semmi elképzelésem nem volt arról, hogy hogyan tudnék weboldalt készíteni, de ennek a kurzusnak köszönhetően már könnyedén tudok nem csak magamnak, hanem másoknak is készíteni. Emellett kaptam némi betekintést a webshop készítésbe is.

Csizmarik Márk
Csollák Ferenc

Nagyon szuperül összerakott oktató anyagot kaptam a srácoktól! 0-ról a kulcsrakész állapotig fel tudtam húzni egy teljesen különálló vállalkozást. Ha valaki tényleg szeretné megtanulni a weblapfejlesztést, akkor itt mindent megtalál. Én személy szerint nagyon hálás vagyok, köszönök mindent!

Csollák Ferenc
Csollák Ferenc

Nem is gondoltam, hogy ilyen könnyen és egyszerűen lehet honlapot készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Érdemes végigküzdeni mert a végeredmény magáért beszél. Informatikai tudásom majdnem nulla volt, de most már sokat tanultam. Köszönöm Attila és Bence.

Zalka Attila
Zalka Attila

Még bele se kezdtem az éles weboldalam létrehozásába, de már most látom, hogy elképesztően sokat segít a WPKurzus fókuszált iránymutatása. Minden információ fent van a neten, a kezdők problémája hogy ezeket hogyan tudják a leghatékonyabban szűrni. Erre a srácok egy komplett megoldást adnak, igazi érték!

Szőts Gergely
Szőts Gergely

A WPKurzus tanfolyama előtt úgy éreztem magam, mint egy szobányi kiborított legókocka előtt állva. A tanfolyam pedig sorrendbe tette nekem ezeket a legókat, és összeszerelési útmutatót adott a kezembe.

Behrmann Mariann
Behrmann Mariann

Amikor ezt az ajánlást írom, épp a második weboldalam alapjait építem, ami most egy webshop lesz. Az első honlap készítéséhez minden tudást és eszközt megkaptam a WPKurzustól, azóta viszont annyi újdonságot és frissítést hoztak a srácok, hogy azt már egy új projekten kell kipróbálnom. Az "alap" WP tanfolyam mellett a prémium bővítmény csomag, a folyamatos frissítések, vállalkozáshoz és marketinghez kapcsolódó kurzusok olyan értéket képviselnek, ami egyedülálló a hazai piacon. Köszi, hogy ezt megcsináltátok!

Bíró Balázs