1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

dietasetrend.hu

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. 🙂 Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor

Kántor Csilla
origo-design.com

2017-ben hallottam először a WPKurzusról ès már az első pár videónàl tudtam, hogy jól döntöttem, amikor csatlakoztam. Rengeteg infó, tudàsanyag, sok-sok extra dolog (letölthető segédletek, AC kurzus), ami könnyen fogyasztható és informatív, nem túl szakmai a nyelvezete, ami a teljesen kezdőknek is szuper!

Nem tudok más ilyen platformról, ahol ennyiért ilyen nagy tudásanyag àllna rendelkezésre, ràadásul örökös hozzáféréssel! Csatlakozzatok Ti is! 🙂

Kristóf-Varga Szilvia

Kristóf-Varga Szilvia
jovomarketing.hu

Ennyire alaposan ritkán mondják el, mutatják be hogyan, milyen lépésekben kell felépíteni a weboldalunkat.

Révai Csaba

Révai Csaba
axgyarmati.hu

Örökös hozzáférés a tanfolyamokhoz, azonnali segítség mindenben, hasznos praktikák, fizetős pluginek ajánkéba.. Kell ennél több? 🙂

Setler Alex

Setler Alex
csillassist.com

Már a tanfolyam előtt fel voltam iratkozva a hírlevélre és néztem Attila videóit. Nem jelentkeztem az online tanfolyamokra, mert már korábban befürödtem egy online webdesign tanfolyammal- de ez az én hibám.

Úgyhogy nagyon örültem az élő oktásnak, mert tudtam én, hogy nekem a klasszikus oktatás való (órára beülök, jegyzetelek).

Dani nagyon jó tanár. Érthetően magyarázott, fel volt készülve, kérdésekre tudott válaszolni.

Bence mindig azonnal ugrott, ha elakadt valaki, segített, és adott tanácsokat is.

Az elérhető anyagokról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. ÓRIÁSI ajándék a letölthető layout. Aki a tőletek kapott anyagokból nem tud magának weboldalt csinálni, az egyszerűen csak nem akar. Mert mindent és még annál is több eszközt adtok a kezünkbe, amiért nagyon hálás vagyok.

Amióta van jogosultságom belépni, azóta mindent a WPKurzus profilom alatt keresek, mert tudom, hogy ott biztosan találok megoldást. A csoport is nagyon segítőkész.

Úgyhogy giga lájk az egész csapatnak.

Köszönöm.

Kántor Csilla

Kántor Csilla
ddwebstudio.hu

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 😀 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita

Szabó-Hornos Anita
csirapiac.hu weboldal

Elsőre kicsit soknak tűnik ennyi anyagot végignézni, de maximálisan megérni. Olyan alapot biztosít, amivel már bátran el lehet kezdeni weboldalakat összerakni, akár webshopot is.

Nem ismertem előtte a WordPresst, és weboldalak készítésében sem voltam járatos, mégis az oktatóanyagokkal és a FB csoport segítségével már több oldalam is elkészült és működik (én meg egyre jobban élvezem a weboldalak készítését) 🙂

Pintye Zsuzsa

Pintye Zsuzsa
wpjuice.hu

A WPKurzushoz még a kezdeti időkben csatlakoztam. Nagyon szimpatikus volt Attila és nagyon érthetően magyarázta el a WordPress alapjait.

Elmondhatom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt 2017-ben, hogy anno megvásároltam a WordPress All-in csomagot. Az a rengeteg érték, amit azóta is kapok, felbecsülhetetlen. Az ingyenes pluginek, amik járnak a tagsághoz, már csak hab a tortán. A CourseCreator tanfolyam alapján bárki játszva összerakhatja a saját bevételtermelő tanfolyamait. Én is épp azon dolgozom.

Kreisz László

Kreisz László
bertalandesign.hu

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKURZUS tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba

Bertalan Csaba
nemetado.hu

Érthetően magyarázó, állandóan frissülő és bővülő videós tanagyagok, amiket a saját tempódban tudsz elsajátítani. Facebookon ténylegesen segítőkész csoport!

Csongrádi Roland

Csongrádi Roland
wineweek.hu

Szuper a tanfolyam, mivel egészen a kezdő szintről indul, ezért egy nagyon biztos alapot tud adni olyanoknak is, akik már próbálkoztak valamilyen formában weboldal készítéssel. Néha picit gyors, de a videó tökéletes eszköz, hiszen bármikor visszanézhető. Köszönöm a tudást!

Bálint János

Bertalan Csaba
penzugyimentoralas.hu

Határozott IGEN! Mindenképp ajánlom, hogy csatlakozzon, aki esetleg gondolkozik rajta, ugyanis egy hihetetlen értékes készség megtanítását teszi lehetővé a kurzus. A lehető legprofibb tananyagot hozták össze a srácok, aminek az elsajátításával bárki – tényleg bárki – képes lesz arra, hogy a fejében elképzelt ötleteket megvalósítsa a WordPressben.

Gyenes Donát

Gyenes Donát
azadminisztrator.hu

Nagyon jó döntés volt, amikor a WPKURZUS tanfolyamát választottam saját weboldalam létrehozásához! Gyorsan kellett magamnak egy oldal, és addig még nem csináltam soha WordPress-ben weboldalt, ráadásul az idő eléggé sürgetett. Rögtön bele is kezdtem, megvettem a tárhelyet és a sablont is Attiláéknál, mindez villámgyorsan megvolt, és kezdhettem is a munkát.

Logikusan, érthetően, tényleg lépésről lépésre vezet végig Attila a WordPress rögös útjain, amibe egyedül, rutintalanul és tapasztalatlanul bele sem kezdtem volna.

Azóta is áldom az eszem, hogy befizettem hozzájuk, és egyre több anyagot adnak, amiért hálás vagyok!

Lukáts Andrea

Lukáts Andrea
pizsamasvallalkozok.hu

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla

Kisbéri-Varga Lilla
szatszanga.hu

Rengeteget tanultam. Az alapoktól, a webáruházamig. Van egy pár éve, hogy megvettem, de ennél jobb kurzussal még nem találkoztam!

Abonyi László

Abonyi László
best3alga.hu

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni. Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika

Fekete Erika
spefekteto.com

Én még csak nemrég kezdtem el az All-in tanfolyamot, de már most látom, hogy megérte megvásárolni.

Rengeteg apróság van, amire kezdőként nem is gondolsz, azon túl természetesen, hogy a “fő gerince” egy oldal elkészítésének részletesen bemutatásra kerül.

Segítőkész csapat = eredményes oldalkészítés = WPKurzus!

Sáfár József

Gál Attila
riaszto-kamera-tuzjelzo.hu

Amikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem.

A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Stinner László

Stinner László
bikepatika.hu

Már évekkel ezelőtt meg akartam tanulni a WordPress oldalak elkészítését, hiszen elég sok weboldal szerkesztésében részt vettem, de mivel a háttérhez, programozáshoz nem értek, mindig félve mentem az admin oldalak egyes részeihez.

Borzasztóan megörültem annak, hogy a WordPress-hez nem kell programozó gurunak lennem, és mégis össze tudok hozni egy működő weboldalt. Amikor családon belüli vállalkozáshoz kellett egy weboldalt létrehozni, úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy belevágjak a WordPress elsajátításába, és nem volt kérdés, hogy az elejétől a végéig én fogom az oldalt elkészíteni.

Nem titkolt szándékom az sem, hogy a jövőben ezzel foglalkozzam, hiszen szeretem a kreatív dolgokat. Nem mellesleg az is a tanfolyam mellett szólt, hogy nem kell külső segítséget igénybe vennünk a weboldalhoz, nem csak az elkészítése során, hanem a jövőbeli változtatások alkalmával sem.

Ami nagyon tetszik, az a saját időbeosztás lehetősége, az, hogy bármikor vissza tudok nyúlni a különböző témákhoz, leckékhez, hogy a zárt Facebook csoportban mindig van valaki, aki tud segíteni (ezt már többször tapasztaltam is, és ezúton is köszönöm), és remélem, hogy a jövőben én is a segítségnyújtók táborát fogom gyarapítani!

Összességében nekem egy hatalmas lökést adott a tanfolyam elvégzése, élvezem a weboldal létrehozásával járó időtöltést, és köszönöm azt a tudást, amit a tanfolyamotok által elsajátíthattam.

Mikola Júlia

Gál Attila
szegedbike.hu

Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!

Görbe Roland

Kácser Noémi
arkgarden.hu

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Csernyiné Veron Tímea
dekoralom.hu

Amikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem.

A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Kácser Noémi

Kácser Noémi
viaviktoria.hu

Korábban már próbálkoztam WordPress oldal létrehozásával. Rengeteg időm ment rá és utólag visszanézve egy csomó lényeges beállítást kihagytam.

A WPKurzusban az tetszett, hogy egy előre kitalált tematika mentén haladhattam végig, és szinte esélyem se volt arra, hogy ne tudjam létrehozni a weboldalamat.

Sáfár József

Gál Attila
cilinderesek.hu

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila

Debreczeni Attila
rozsaszinszemuveg.hu

Fiatalos, lendületes, szakmailag alaposan felkészült csapat.

Mind a készített videókban, mind a blogbejegyzésekben, barokkos túlzás nélkül állíthatom, hogy mesterei a területüknek.

Magyar Éva

Magyar Éva
underline.hu

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweavert tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Bakos Bátor

Bakos Bátor
szatszanga.hu

Mivel nem vagyok informatikus, így nehezebben jegyzem meg a különböző beállításokat. Sokat segítenek az anyagok, hogy vissza tudjam nézni mikor, mit, hogyan kell beállítani akár a Diviben, akár a WP-ben vagy a WooCommerce-ben.

 

Gál Attila

Gál Attila
szupertudatos.hu

Rendszerezett, egy kezdőnek minden kérdésre kitérő ismeretanyagot tudtam elsajátítani.

Leginkább a gyakorlatiasságot, a “szájbarágósságot” szerettem meg.

A videók alapján simán össze lehet állítani egy weboldalt, és nagyon tetszett, hogy SEO szempontokra, a biztonságra és a használandó bővítményekre is kaptam támpontokat, már rögtön az elején.

Nagyon megkedveltem a srácokat, rendkívül segítőkészek és a WPKurzus zárt csoportban is kaptam ötleteket és megoldásokat a honlapomhoz.

Péter Anita Helga

Péter Anita Helga
tzsweb.hu

Korábban egy fórum motort használtam, de a WPKurzusnak köszönhetően nagy örömmel vágtam bele a WordPress-szel való ismerkedésbe. Kedvet kaptam egy saját blog elkészítéséhez.

A kurzusok érhetőek, jól el vannak magyarázva, így aki kevés (vagy akár semmilyen) webes programozói tudással rendelkezik, annak is merem ajánlani, hogy használja a WordPress-t, ha blogot vagy átlátható, könnyen kezelhető, igényes weboldalt szeretne magának!

Tóth Zsolt

postuseagency.com

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WP Kurzust ajánlom!

Tilly Barbara

Tilly Barbara
NetHódító

A WPKurzus Course Creator sokat segített a weboldalam logikur rendszerbe való rendezésében és a leginkább sokoldalú téma megtalálásában. A legnagyobb előnye, hogy nem csak tudást kaptam, hanem a legprofibb eszközöket, sablon mintákat is. Ezeket , így összeszedve még sehol sem láttam. Ezér szinte gyerekjáték volt megvalósítanom a saját közösségi oktató rendszeremet. Így jött létre a NetHódító Campus és a Boldogság Pont komplex egésze, amit neked is ajánlok, ha túl akarsz jutni az első nehézségeken.

Szalánczi Zsolt

Szalánczi Zsolt

Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a WPkurzusra! Régebb óta foglalkoztatott a gondolat, hogy összerakjak egy weboldalt, vagyis, hogy milyen jó lenne ezzel foglalkozni. Ez a kurzus szerintem egy teljes egész, hatalmas tudásanyag, még közel sem értem a végére. De mindenkinek csak javasolni tudom, hogy vágjon bele, megéri. Minden pillanata lekötött a videóknak, nagyon szeretem Attila stílusát és abszolút követhető az anyag. A folyamatos fejlesztésekért pedig ezer köszönet Nektek!

Jakabb Krisztina

Jakabb Krisztina
szatszanga.hu

Abszolút kezdőként ismerkedtem a WordPress rendszerrel, és nagyon örültem az érthető, gyakorlatias anyagoknak. A linkek a videók alatt szintén sokat segítettek. Voltak teljesen halott elrendezési verzióim, de egy-egy vakvágány utan újult erővel sikerült megoldanom az oldalterveket. Nagyon jó érzés a képernyőn is látni azt, ami addig csak a fejemben volt jelen, köszönöm, hogy tanulhatok Tőletek!

Deliné Pőcze Erzsébet

fotopanorama.at

Fotózással és grafikai munkákkal foglalkozó családi vállalkozásunknak szerettünk volna webes megjelenítést, amit mindenképpen saját magam akartam elkészíteni. Interneten akadtam a WP Kurzus online tanfolyamára ami ár érték arányban a legjobb választás volt.

A videók egyszerűen, érthetően, mindenre kitérően vezettek végig wordpresses utamon. Segítségükkel teljesen a nulláról, mindenféle előképzettség nélkül pár hónap alatt (család és munka mellett) készítettem el vállalkozásunk weblapját, amit azóta is finomítgatunk :). Jelenleg készül a webshopunk is és már megrendelésre is készítünk egy-egy honlapot. Ezek után csak azt tudom mondani: Mindenkinek ajánlom a WP Kurzust! Köszönöm nektek!

Kőhalmi Georgina

magnetwork.hu

A WPKurzus profi munkát végzet ennek a tanfolyamnak a megalkotásával. Arra nem is számítottam, hogy folyamatosan ennyi szuper új kurzussal jönnek elő, amiket ráadásul a már meglévő tagok ingyen megkaphatnak.

A letölthető bővítmények pedig olyan pluszt adnak az egészhez, ami miatt visszautasíthatatlan az ajánlatuk, ha WP alapon szeretnél weblapot készíteni.

Bíró Balázs

ingatlanangyal.hu

Gyors döntés hoztam, amikor a WPKurzus élő tanfolyamát választottam. Nem bántam meg! Korábban is volt már WordPress honlapom, így nem nulláról indultam. Új vállalkozásomnál az volt a stratégiám, hogy a WordPress honlap készítését valamilyen szinten tudjam, és értsem annyira, hogy egy honlap fejlesztővel jól tudjak együttműködni. Nekem az a véleményem, ha nem értem a WordPress-t, és a keresőoptimalizálást, akkor nem tudok jól kérdezni azoktól a szakértőktől, akik abban segítenek, hogy a lehető legjobb legyen az oldalam. Attila és Bence tananyagai óriási segítséget nyújtottak ebben. A honlap készítése közben is mindig újra néztem a tananyagnak azt a részét, amivel éppen foglalkoztam. A videós tananyagok és az élő tanfolyam együtt a legjobb kombinációt jelentették nekem. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a WPKurzus honlapkészítő tanfolyamát és a hozzá kapott sok-sok hasznos tartalmat.

Magyari Éva

Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vacilláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal, a Divivel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!

Venczel-Kovács Zoltán

Venczel-Kovács Zoltán

WordPress szakértőként is RENGETEG hasznos tudást találtam a tanfolyamaitokban.

Amellett, hogy nagyon hasznosak – rendkívül igényesen összerakott, profi anyagok, tele hiánypótló tippekkel. Látszik bennük a sok-sok óra munka.

Sok online tanfolyamot fogyasztok, és az a tapasztalatom, hogy ha az ember fizet érte, akkor elvárja a csúcsminőséget, a profin megszerkesztett, szinte hibátlan videókat.

Ezt a WPKurzustól maradéktalanul megkaptam, maximálisan elégedett vagyok 🙂

Molnár Balázs

Domján Brigitta

A leckéknek köszönhetően nem csak beleugrottam a blogomba, hanem meg tudtam tervezni. Bár számomra ez nem pénzkereseti lehetőség, hanem szülőknek szeretnék segíteni, fontos, hogy jó benyomást keltsen. Ehhez végigmentem a szigetcsoportok lépésein, és fontos pluginokat is megismertem, aminek külön örülök.

Majoros Éva

Majoros Éva

Érthető videók. Olyan funkciók, pluginok megismerése, amely segít akár a munkában is, főleg ha weblapfejlesztéssel foglalkozol.

Domján Brigitta

Domján Brigitta

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Belevágtam a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá.
Kis idő múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztetek meg (pont jó időben).

A tanfolyam első része alap, és kötelező mindenkinek.
Engem leginkább a második videó fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos rész a design és annak megtervezése. Ez egy jól és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl. a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán lesz belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkátokat!

Marik László

Marik László

Vettem már egy pár online tanfolyamot az elmúlt években, különböző online marketinghez köthető témákban. Viszont abban biztos vagyok, hogy ennyire jól felépített és közérthető egyik tanfolyam sem volt, pedig mindig nagy odafigyeléssel megválogatott, szuper tanfolyamokat vásároltam…

Mondhatni, hogy zéró webfejlesztő tudással álltam neki a tanfolyamnak. Adtam magamnak 2 hetet, hogy látványos eredményeket érjek el az oktatóanyagnak köszönhetően.

A harmadik napon már egy működő weboldalam volt, amit még a hozzáértő kritikusok is csak hitetlenkedve néztek.

Olyan részletes és átlátható a tananyag, hogy saját magam megdöbbentem, minek húztam-halasztottam 5 hónapig az elkezdését.

Papp Tibor

Papp Tibor

Igyekeztem különböző ingyenes és fizetős sablonokból a lehető legjobbat kihozni, de mindig voltak olyan kötöttségek, amiért nem tudtam megvalósítani azt, amit szerettem volna.

Jobban szétnéztem a piacon, és az elképzeléseimnek megfelelt a Divi sablon, de mikor elhatároztam magam, hogy megveszem, teljesen bezavarodtam, mert közben megismertem az Avada sablonját is. Nekem a WPKurzus összehasonlítása segített a döntésben, és végül a Divit választottam.

Nem szerettem volna sok időt tölteni a Divi megismerésével, így kézenfekvő volt, hogy a WPKurzus ide vonatkozó tanfolyamát megvegyem. Rengeteget segített a tanfolyam abban, hogy nagyon gyorsan megismerhessem a Divit, és honlapépítésben már segítség nélkül tudjam használni.

Varga Lajos

Marik László

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Balogh Edina

Balogh Edina

Egy éve vívódok, hogy az Avada vagy a Divi sablonnal vágjak-e neki a honlapkészítésnek. Az általatok nyújtott összehasonlító elemzés páratlanul részletes volt, és így már pofonegyszerű volt a választás.

A honlapom szinte kész van és nem bántam meg a döntésemet. Külön örülök az oktatóvideóknak, ezek nélkül sokkal tovább tartott volna az egész.

Batta Ágnes

Batta Ágnes

A WPKurzus tanfolyamai megfelelő alapot nyújtanak egy saját blog vagy webáruház elindításához. Viszont a specifikus megoldásokat mindenkinek magára kell igazítania. Sok hasznos információ elhangzik a videókban, amelyeket máshol nem mondanak el ilyen részletesen.

Mahó Endre Martin

Mahó Endre Martin

Amikor előfizettem a teljes kurzusra, kicsit izgultam, hogy mit is kapok majd. Az első videók után megnyugodtam.Úgy, hogy már láttam egy részét a kurzusnak ki merem jelenteni, hogy legalább 1 évet spóroltatok meg nekem azzal, hogy elkészítettétek ezt a tanfolyamot. Az ár-érték arány szerintem nagyon jó. Jó pár kurzusra fizettem már elő más oldalakon és a tietek a leginformatívabb és leghasználhatóbb csomag. Köszönöm, hogy elkészítettétek ezeket a videókat. Sok olyan embernek adtok esélyt megjelenni a neten, akiknek nélkületek nem lett volna sok lehetősége ezt megtenni. 

Csiki László

Csiki László

A WordPress rendszert egyszerűen és érthetően lehet veletek elsajátítani, aprólékosan elmagyarázzátok annak felépítési sorrendjében.

A kiegészítő tananyagokkal elsajátíthatók a mai kornak és marketing elvárásoknak az alapjai (landing page, ActiveCampaign, blogolás, Divi, …)

A Divi sablon szerintem a legjobb, főleg a folyamatos fejlesztések elképesztőek. Nagyon megszerettem 🙂

A csapat, ami kiépült is remek, hasznos segítséget lehet meríteni a kérdések, hozzászólások mentén. A segítségetek gyors és a problémát megoldó. 🙂

Gratulálok a kurzusaitokhoz és köszönöm, hogy részese lehetek az örökös tagságnak.

Ulrich András

Ulrich András

Már a tervező oklevelem begyűjtésénél láttam, hogy profik vagytok, így ajánlottalak is azonnal az egyik barátomnak, aki már sikeresen el is végezte a tanfolyamokat nálatok 🙂 Nagyon jól összeraktátok az anyagokat mindenkinek ajánlani tudom, aki a WP-vel szeretne weboldalt csinálni, gratulálok nektek, és egyben köszönet is érte.

Juhász Rajmund

Profi és fiatal csapat megfelelő szakértelemmel. Abszolút segítőkészek bármilyen probléma vagy kérdés esetén. Ajánlom a WPKurzust bárkinek, legyen abszolút kezdő (mint én) vagy haladó weboldalépítő.

Kulcsár Zsolt

Nagyon részletes és pontos tananyagok. Viszonylag gyorsan lekövetik a frissítéseket, és beleveszik a tananyagokba.

Balogh Árpád Dániel

Mindent megkapsz ahhoz, hogy komplett marketinget építs fel. Komplett marketing = weblap, webshop, e-mail marketing /automatizált/, SEO, mire figyelj, stb.

Bajzáth Richárd

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegre törő, egyértelmű magyarázatok.

Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Horváth Henriett

Ha gőzöd nincs a weblapkészítésről, vagy vannak még foltok a fejedben és jó lenne rendszerben látni az egészet, akkor ez a tananyag pont neked való.

Bartyik Kata

A tanfolyam óriási segítség volt! Nulla tapasztalattal kellett szembenéznem a weboldal készítés rejtelmeivel, és ahol eddig csak összemosódott foltokat láttam, azt kitisztítottátok, hogy végre én is úgy lássam a WordPress-t, mint egy jól összerakott rendszert. Nagyon jól összeszedtétek, mire van tényleg szükség az elinduláshoz, így rengeteg időt és energiát is megspóroltatok nekem. Köszönöm Srácok!

Oláh Kristóf

Az interneten levő online tanfolyamok közül kiemelkedően igényesnek és profinak tartom a WPKurzust.

Érthető, dinamikus, értékes és naprakész tartalommal szolgál.

Mindig érdeklődéssel várom a legújabb bejegyzéseket.

Hasznos információkat ad, mint tananyag a WP oldalam fejlesztéséhez.

Nagyon tetszik a videók hangvétele és a kreatív stílusa.

Nagy László

Debreczeni Attila

cilinderesek.hu

Fajta Viktor

fajtaviktor.com

Polgár Anna

ciprusinap.hu

Gyenes Donát

donatgyenes.hu

Facebook ajánlások