Akikre a legbüszkébbek vagyunk

Marik László

panikakademia.hu, profitabla.hu

Annyit elöljáróban, hogy én évekig Drupalt használtam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok képes olyan honlapokat készíteni, mint amilyeneket napi szinten látok.

Döntöttem, és váltottam.

Belevágtam a WordPress felfedezésébe, és szinte azonnal megvettem az Avadát hozzá.
Kis idő múlva már a Divi is nálam volt, és ekkor érkeztetek meg (pont jó időben).

A tanfolyam első része alap, és kötelező mindenkinek.
Engem leginkább a második videó fogott meg, mert mindig tudtam, hogy nagyon fontos rész a design és annak megtervezése. Ez egy jól és érthetően összerakott lecke. Azóta is használom pl. a színek összeállításánál, mert hajlamosak vagyunk arra, hogy megyünk a saját fejünk után, aztán van belőle egy “papagáj” színű honlap.

Köszönöm a munkátokat!

Péter Anita Helga

szupertudatos.hu

Rendszerezett, egy kezdőnek minden kérdésre kitérő ismeretanyagot tudtam elsajátítani.

Leginkább a gyakorlatiasságot, a “szájbarágósságot” szerettem meg.

A videók alapján simán össze lehet állítani egy weboldalt, és nagyon tetszett, hogy SEO szempontokra, a biztonságra és a használandó bővítményekre is kaptam támpontokat, már rögtön az elején.

Nagyon megkedveltem a srácokat, rendkívül segítőkészek és a WPKurzus zárt csoportban is kaptam ötleteket és megoldásokat a honlapomhoz.

Pető Attila

autosiskola-noknek.hu

A tanfolyamaitok hatalmas segítséget jelentenek a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Czirják Anikó

otthonedesotthon.hu

Én nem a kedvességetekre vagy a segítőkészségetekre helyezném a hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy aki emberekkel foglalkozik, annak ez természetes.

Akinek ajánlom a WPKurzus tanfolyamait, annak elmondom, hogy évek óta nyomasztott, hogy még nem készítettem honlapot a vállalkozásaimnak. Alapvetően kreatív ember vagyok és a munkámban is a maximalizmusra törekszem, ezért miután felkerestem néhány webdesignert és sitebuildert rájöttem, hogy egyedül kell boldogulnom. Hosszú távon kiborítottam volna őket, mert nekem egyszerűen ezerféle variációt ki kell próbálnom, mire meglesz az az “AHA”-érzés, amire várok mindig a munkám során is.

Rengeteg videót megnéztem, néhány tanfolyamra fölöslegesen beruháztam, mire meglett a WPKurzus. I-MÁ-DOM! Évek óta tanulok online tanfolyamokon, de ilyen profi módon elkészített, összeszedett anyaggal még nem találkoztam. Kellemes az Attila hangja, kiváló a videók tempója és a hossza, a nyelvezet érthető, könnyen követhető. Gyakran a videó lejátszásával egy időben elvégeztem az aktuális beállításokat. Én macerás vagyok, sokszor átalakítottam a készülő honlapom, de a WPKurzus videóinak segítségével 3 hét alatt elkészült a működő weboldalam. Lassan a végére érek a tanfolyamnak, de eddig még nem találkoztam olyan problémával, amit a videók vagy a kiváló “WPKurzus Facebook csoport” segítségével ne tudtam volna megoldani.

Köszönöm szépen!

Sáfár József

spefekteto.com

Én még csak nemrég kezdtem el az All-in tanfolyamot, de már most látom, hogy megérte megvásárolni.

Rengeteg apróság van, amire kezdőként nem is gondolsz, azon túl természetesen, hogy a “fő gerince” egy oldal elkészítésének részletesen bemutatásra kerül.

Segítőkész csapat = eredményes oldalkészítés = WPKurzus!

Stinner László

riaszto-kamera-tuzjelzo.hu

Amikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem.

A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Ulrich András

ajbo.hu

A WordPress rendszert egyszerűen és érthetően lehet veletek elsajátítani, aprólékosan elmagyarázzátok annak felépítési sorrendjében.

A kiegészítő tananyagokkal elsajátíthatók a mai kornak és marketing elvárásoknak az alapjai (landing page, ActiveCampaign, blogolás, Divi, …)

A Divi sablon szerintem a legjobb, főleg a folyamatos fejlesztések elképesztőek. Nagyon megszerettem 🙂

A csapat, ami kiépült is remek, hasznos segítséget lehet meríteni a kérdések, hozzászólások mentén. A segítségetek gyors és a problémát megoldó. 🙂

Gratulálok a kurzusaitokhoz és köszönöm, hogy részese lehetek az örökös tagságnak.

Papp Tibor

blero-horgaszto.hu, ticitransport.hu

Vettem már egy pár online tanfolyamot az elmúlt években, különböző online marketinghez köthető témákban. Viszont abban biztos vagyok, hogy ennyire jól felépített és közérthető egyik tanfolyam sem volt, pedig mindig nagy odafigyeléssel megválogatott, szuper tanfolyamokat vásároltam…

Mondhatni, hogy zéró webfejlesztő tudással álltam neki a tanfolyamnak. Adtam magamnak 2 hetet, hogy látványos eredményeket érjek el az oktatóanyagnak köszönhetően.

A harmadik napon már egy működő weboldalam volt, amit még a hozzáértő kritikusok is csak hitetlenkedve néztek.

Olyan részletes és átlátható a tananyag, hogy saját magam megdöbbentem, minek húztam-halasztottam 5 hónapig az elkezdését.

Magyar Éva

rozsaszinszemuveg.hu

Fiatalos, lendületes, szakmailag alaposan felkészült csapat.

Mind a készített videókban, mind a blogbejegyzésekben, barokkos túlzás nélkül állíthatom, hogy mesterei a területüknek.

Bakos Bátor

underline.hu

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweavert tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Bartyik Kata

21nap.hu

Ha gőzöd nincs a weblapkészítésről, vagy vannak még foltok a fejedben és jó lenne rendszerben látni az egészet, akkor ez a tananyag pont neked való.

Kuti Veronika

asszonyszovet.hu

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

 

Lukáts Andrea

azadminisztrator.hu

Nagyon jó döntés volt, amikor a WPKURZUS tanfolyamát választottam saját weboldalam létrehozásához! Gyorsan kellett magamnak egy oldal, és addig még nem csináltam soha WordPress-ben weboldalt, ráadásul az idő eléggé sürgetett. Rögtön bele is kezdtem, megvettem a tárhelyet és a sablont is Attiláéknál, mindez villámgyorsan megvolt és kezdhettem is a munkát.

Logikusan, érthetően, tényleg lépésről lépésre vezet végig Attila a WordPress rögös útjain, amibe egyedül, rutintalanul és tapasztalatlanul bele sem kezdtem volna.

Azóta is áldom az eszem, hogy befizettem hozzájuk és egyre több anyagot adnak, amiért hálás vagyok!

Balogh Edina

edinabaloghart.com

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Batta Ágnes

terraessencia.hu, alternativgyogyasz.hu

Egy éve vívódok, hogy az Avada vagy a Divi sablonnal vágjak-e neki a honlapkészítésnek. Az általatok nyújtott összehasonlító elemzés páratlanul részletes volt, és így már pofonegyszerű volt a választás.

A honlapom szinte kész van és nem bántam meg a döntésem. Külön örülök az oktatóvideóknak, ezek nélkül sokkal tovább tartott volna az egész.

Tóth Viktória

babystory.hu

Korábban már próbálkoztam WordPress oldal létrehozásával. Rengeteg időm ment rá és utólag visszanézve egy csomó lényeges beállítást kihagytam.

A WPKurzusban az tetszett, hogy egy előre kitalált tematika mentén haladhattam végig, és szinte esélyem se volt arra, hogy ne tudjam létrehozni a weboldalamat.

Varga Lajos

annaszallas.hu

Igyekeztem különböző ingyenes és fizetős sablonkból a lehető legjobbat kihozni, de mindig voltak olyan kötöttségek, amiért nem tudtam megvalósítani azt, amit szerettem volna.

Jobban szétnéztem a piacon, és az elképzeléseimnek megfelelt a Divi sablon, de mikor elhatároztam magam, hogy megveszem, teljesen bezavarodtam, mert közben megismertem az Avada sablonját is. Nekem a WPKurzus összehasonlítása segített a döntésben, és végül a Divit választottam.

Nem szerettem volna sok időt tölteni a Divi megismerésével, így kézenfekvő volt, hogy a WPKurzus ide vonatkozó tanfolyamát megvegyem. Rengeteget segített a tanfolyam abban, hogy nagyon gyorsan megismerhessem a Divit és honlapépítésben már segítség nélkül tudjam használni.

Kácser Noémi

dekoralom.hu

Már egy éve küzdöttem a WordPress-szel eredménytelenül, amikor rátaláltam a WPKurzusra. Kb. 2 hétig csak nézegettem a videókat és rendeztem magamban a hallottakat.

Ezek után vásároltam meg a Divi sablont és 1 hónap alatt összeraktam a weboldalunkat úgy, hogy közben 2 helyen is dolgoztam, és az összes grafikai elemet is menet közben szerkesztettem.

Laikusok számára is könnyen érthető, elsajátítható anyagot kaptam. Mára már egész jól átlátom a WordPress logikáját és nagyon megszerettem. Hálás köszönet érte!

Mikola Júlia

bikepatika.hu

Már évekkel ezelőtt meg akartam tanulni a WordPress oldalak elkészítését, hiszen elég sok weboldal szerkesztésében részt vettem, de mivel a háttérhez, programozáshoz nem értek, mindig félve mentem az admin oldalak egyes részéhez.

Borzasztóan megörültem annak, hogy a WordPress-hez nem kell programozó gurunak lennem, és mégis össze tudok hozni egy működő weboldalt. Amikor családon belüli vállalkozáshoz kellett egy weboldalt létrehozni, úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy belevágjak a WordPress elsajátításába, és nem volt kérdés, hogy az elejétől a végéig én fogom az oldalt elkészíteni.

Nem titkolt szándékom az sem, hogy a jövőben ezzel foglalkozzam, hiszen szeretem a kreatív dolgokat. Nem mellesleg az is a tanfolyam mellett szólt, hogy nem kell külső segítséget igénybe vennünk a weboldalhoz, nem csak az elkészítése során, hanem a jövőbeli változtatások alkalmával sem.

Ami nagyon tetszik, az a saját időbeosztás lehetősége, az, hogy bármikor vissza tudok nyúlni a különböző témákhoz, leckékhez, hogy a zárt Facebook csoportban mindig van valaki, aki tud segíteni (ezt már többször tapasztaltam is, és ezúton is köszönöm), és remélem, hogy a jövőben én is a segítségnyújtók táborát fogom gyarapítani!

Összességében nekem egy hatalmas lökést adott a tanfolyam elvégzése, élvezem a weboldal létrehozásával járó időtöltést, és köszönöm azt a tudást, amit a tanfolyamotok által elsajátíthattam.

Csernyiné Véron Tímea

arkgarden.hu

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Horváth Henriett

bionaturkozmetika.hu

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegre törő, egyértelmű magyarázatok.

Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Debreczeni Attila

cilinderesek.hu

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Kisbéri-Varga Lilla

pizsamasvallalkozo.hu

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Nagy László
szamitogeplaptopjavitas.hu, dr.laszloanita.invenio.hu, dunachange.hu

Az interneten levő online tanfolyamok közül kiemelkedően igényesnek és profinak tartom a WPKurzust.

Érthető, dinamikus, értékes és naprakész tartalommal szolgál.

Mindig érdeklődéssel várom a legújabb bejegyzéseket.

Hasznos információkat ad, mint tananyag a WP oldalam fejlesztéséhez.

Nagyon tetszik a videók hangvétele és a kreatív stílusa.

Tóth Zsolt
tzsweb.net

Korábban egy fórum motort használtam, de a WPKurzusnak köszönhetően nagy örömmel vágtam bele a WordPress-szel való ismerkedésbe. Kedvet kaptam egy saját blog elkészítéséhez.

A kurzusok érhetőek, jól el vannak magyarázva, így aki kevés (vagy akár semmilyen) webes programozói tudással rendelkezik, annak is merem ajánlani, hogy használja a WordPress-t, ha blogot vagy átlátható, könnyen kezelhető, igényes weboldalt szeretne magának!

Venczel-Kovács Zoltán
venczelkovacszoltan.eu

Évek óta gondolkodtam, hogy áttérjek-e WordPress-re. Hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Az előző weboldalamat is magam szerkesztettem különböző platformokon, több-kevesebb sikerrel. Az interneten lettem figyelmes a WPKurzus tanfolyamára (jókor, jó helyen). Sokat vaciláltam, de elkezdtem.
A számomra legmegfelelőbb sablonnal a Divi-vel kezdtem. Tetszett a sokoldalúsága, szépsége és egyszerűsége.

A tematikus oktatóvideók rengeteg segítséget nyújtottak nekem, kezdőnek. Mindent bemutattak lépésről-lépésre. És ami a legmeggyőzőbb volt számomra, hogy amikor elakadtam valahol, akkor szinte egyből segítséget kaptam. Nem géptől, nem programtól, hanem két profi embertől. Név szerint Attilától és Bencétől. Ez a segítőkészségük a mai napig tart. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket. Nem bántam meg a váltást! Köszönöm a segítséget!

Görbe Roland
szegedbike.hu

Rendszerezett, jól strukturált anyagaikkal átláthatóvá tették számomra azokat a folyamatokat, amik segítségével egy igényes és kifogástalanul működő weboldalt tudok készíteni. A részegységek felbontása, mélysége és a csekklisták hozzájárultak, hogy az első alkalmazás után három-, négyszeres gyorsasággal tudtam egy-egy munkafolyamatot elvégezni a szerkesztés során. A WPKurzus segítséget adott, hogy az autodidakta módon elsajátított ismereteket (előzetes tudás) a lehető legjobb módon tudjam hasznosítani és beépíteni egy jól működő, átlátható szemléletbe, melyet a tananyagok adnak.

Weboldalaim elkészítéséhez az Elegant Themes Divi sablonját, valamint a cég által fejlesztett számos plugint használok. Kiemelném az Elegant Themes hivatalos támogatói hátterét (ügyfélszolgálat, dokumentáció), aminél – ha esetleg bármi nem egyértelmű – rendelkezésre áll minden egységhez-elemhez bemutató videó-, leírás-, fórum, stb., amely nagyon sok időt spórol meg a felhasználónak. Továbbá rengeteg (a cég hivatalos weboldalán kívüli) fórum áll a rendelkezésünkre, hála a Divi széles körű elterjedésének. Maximálisan megérte a lifetime opció választása!

Mizsák Lajos
pictureshop.hu

Már dolgoztunk az Avada sablonnal, amikor találkoztunk a „wpkurzus” oktató anyaggal. Probáltunk angolnyelvű videókat, de nem volt minden egyértelmű. Ezért volt nagy segítség a tananyag részletekbe menő sablonbeállításokat bemutató anyaga.

Az Avada Fusion builder elemek beállításainak bemutatása is segített az oldalunk végső kialakításában.

Ha most szeretnél megismerkedni a themeforest legkedveltebb sablonjával feltétlenül ajánlom az anyag megvásárlását! Ha már használod, de vannak még kérdéseid, itt biztosan megtalálod a megoldást. Ha mégsem, nyugodtan fordulhatsz a szerzőhöz kérdéseddel.

Ne maradj le a Black Friday-ról!

Az év legnagyobb leárazás a Divinél!