Büszkeségeink

Valódi ajánlások valódi emberektől. 🙂

Diétás étrend

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor
Kővári Viktor profil
Csillassist

Már a tanfolyam előtt fel voltam iratkozva a hírlevélre és néztem Attila videóit. Nem jelentkeztem az online tanfolyamokra, mert már korábban befürödtem egy online webdesign tanfolyammal- de ez az én hibám.

Úgyhogy nagyon örültem az élő oktásnak, mert tudtam én, hogy nekem a klasszikus oktatás való (órára beülök, jegyzetelek).

Dani nagyon jó tanár. Érthetően magyarázott, fel volt készülve, kérdésekre tudott válaszolni.

Bence mindig azonnal ugrott, ha elakadt valaki, segített, és adott tanácsokat is.

Az elérhető anyagokról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. ÓRIÁSI ajándék a letölthető layout. Aki a tőletek kapott anyagokból nem tud magának weboldalt csinálni, az egyszerűen csak nem akar. Mert mindent és még annál is több eszközt adtok a kezünkbe, amiért nagyon hálás vagyok.

Amióta van jogosultságom belépni, azóta mindent a WPKurzus profilom alatt keresek, mert tudom, hogy ott biztosan találok megoldást. A csoport is nagyon segítőkész.

Úgyhogy giga lájk az egész csapatnak.

Köszönöm.

Kántor Csilla
Kántor Csilla profil
WPJuice ajánlás

A WPKurzushoz még a kezdeti időkben csatlakoztam. Nagyon szimpatikus volt Attila és nagyon érthetően magyarázta el a WordPress alapjait.

Elmondhatom, hogy életem egyik legjobb befektetése volt 2017-ben, hogy anno megvásároltam a kurzust. Az a rengeteg érték, amit azóta is kapok, felbecsülhetetlen. Az ingyenes pluginek, amik járnak a tagsághoz, már csak hab a tortán. A CourseCreator tanfolyam alapján bárki játszva összerakhatja a saját bevételtermelő tanfolyamait. Én is épp azon dolgozom.

Kreisz László
Kreisz László profil
Bertalan Design ajánlás

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKurzus tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba
bertalan-csaba
bikepATIka ajánlás

Már évekkel ezelőtt meg akartam tanulni a WordPress oldalak elkészítését, hiszen elég sok weboldal szerkesztésében részt vettem, de mivel a háttérhez, programozáshoz nem értek, mindig félve mentem az admin oldalak egyes részeihez.

Borzasztóan megörültem annak, hogy a WordPress-hez nem kell programozó gurunak lennem, és mégis össze tudok hozni egy működő weboldalt. Amikor családon belüli vállalkozáshoz kellett egy weboldalt létrehozni, úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy belevágjak a WordPress elsajátításába, és nem volt kérdés, hogy az elejétől a végéig én fogom az oldalt elkészíteni.

Nem titkolt szándékom az sem, hogy a jövőben ezzel foglalkozzam, hiszen szeretem a kreatív dolgokat. Nem mellesleg az is a tanfolyam mellett szólt, hogy nem kell külső segítséget igénybe vennünk a weboldalhoz, nem csak az elkészítése során, hanem a jövőbeli változtatások alkalmával sem.

Ami nagyon tetszik, az a saját időbeosztás lehetősége, az, hogy bármikor vissza tudok nyúlni a különböző témákhoz, leckékhez, hogy a zárt Facebook csoportban mindig van valaki, aki tud segíteni (ezt már többször tapasztaltam is, és ezúton is köszönöm), és remélem, hogy a jövőben én is a segítségnyújtók táborát fogom gyarapítani!

Összességében nekem egy hatalmas lökést adott a tanfolyam elvégzése, élvezem a weboldal létrehozásával járó időtöltést, és köszönöm azt a tudást, amit a tanfolyamotok által elsajátíthattam.

Mikola Júlia
Mikola Júlia profil

Amikor ezt az ajánlást írom, épp a második weboldalam alapjait építem, ami most egy webshop lesz. Az első honlap készítéséhez minden tudást és eszközt megkaptam a WPKurzustól, azóta viszont annyi újdonságot és frissítést hoztak a srácok, hogy azt már egy új projekten kell kipróbálnom. Az "alap" WP tanfolyam mellett a prémium bővítmény csomag, a folyamatos frissítések, vállalkozáshoz és marketinghez kapcsolódó kurzusok olyan értéket képviselnek, ami egyedülálló a hazai piacon. Köszi, hogy ezt megcsináltátok!

Bíró Balázs

A WPKurzus tanfolyama előtt úgy éreztem magam, mint egy szobányi kiborított legókocka előtt állva. A tanfolyam pedig sorrendbe tette nekem ezeket a legókat, és összeszerelési útmutatót adott a kezembe.

Behrmann Mariann
Behrmann-Mariann

Még bele se kezdtem az éles weboldalam létrehozásába, de már most látom, hogy elképesztően sokat segít a WPKurzus fókuszált iránymutatása. Minden információ fent van a neten, a kezdők problémája hogy ezeket hogyan tudják a leghatékonyabban szűrni. Erre a srácok egy komplett megoldást adnak, igazi érték!

Szőts Gergely
Szots-Gergely

Nem is gondoltam, hogy ilyen könnyen és egyszerűen lehet honlapot készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Érdemes végigküzdeni mert a végeredmény magáért beszél. Informatikai tudásom majdnem nulla volt, de most már sokat tanultam. Köszönöm Attila és Bence.

Zalka Attila
Zalka-Attila
latvanyosnyitotanc-hu

Nagyon szuperül összerakott oktató anyagot kaptam a srácoktól! 0-ról a kulcsrakész állapotig fel tudtam húzni egy teljesen különálló vállalkozást. Ha valaki tényleg szeretné megtanulni a weblapfejlesztést, akkor itt mindent megtalál. Én személy szerint nagyon hálás vagyok, köszönök mindent!

Csollák Ferenc
Csollak-Ferenc
További vélemények betöltése
Langermann Tamás
Rácsai Bálint
Vencze Ádám
Szántó Anett
Piszton Dorina
Nagy Gábor Zsolt
Dr. Pénzes Csanád Botond
Endrik Róbert
Szemán Csaba
Gál Csongor
Nagy Richárd
Szűcs Adrienn
Nagy Anita Noémi
Öreg Nóra
Diószegi Marcell
Szabó Petra
Halászné Istók Angéla
Izsaki Gábor
Bartus Viktória
Pánczél Andrea
Varga-Kálnay Vanda
Kovács Ádám
Mezei József
Török János
Jancsovics Bettina
Tóth Zoltán
Katus Mónika
Decsényi Katalin
Hideg Ágnes
Kovács-Ördög Éva
Cseh Zoltán
Bíró Balázs
Klenk Ágnes
Vincze Ádám
Schwarczenberger Helga
Veres Dániel
Hoszter Erzsébet
Kocsis Gizella
Drofti Dávid
Sósné Korom Brigitta
Kurdi Milán
Kovács Attila
Kristóf-Varga Szilvi
Benefi Krisztina
Dobos László
Polgár Anna
Peti
Dávid Ádám
Tavaszi Richárd
Debreczeni Attila
Gyenes Donát

Weboldal előkészítő kihívás elindult!

nap
óra
perc
mp