Készítsd el a saját webáruházadat!

Tanuld meg rekordidő alatt, programozói tudás nélkül létrehozni a saját webshopod!

Készítsd el a saját webáruházadat!

Tanuld meg rekordidő alatt, programozói tudás nélkül létrehozni a saját webshopod!

Webáruház, online értékesítés, passzív jövedelem?

Az internetes eszközök fejlődésével hihetetlen erőt kaptunk a kezünkbe, hogy különösebb dizájner vagy programozói tudás nélkül is felépíthessünk egy online vállalkozást.

Ha te is szeretnél termékeket eladni az online térben, akkor a webáruház az egyik legjobb módszer arra, hogy a világ bármely pontjáról értékadó vállalkozást építhess.

“A WooCommerce és a WordPress segítségével Te is olcsón és könnyedén belevághatsz!”

Na de mi is a WooCommerce? Ez egy ingyenes, WordPress-hez készített bővítmény, ami felruház egy normál weboldalt termékekkel, kosár oldallal, eladási mechanizumusokkal, szóval mindennel, ami csak ahhoz kell, hogy te is értékesíthess egy netes felületen.

Mindegy, hogy klasszikus webáruházban vagy kevesebb termékben és értékesítési oldalakban gondolkozol, mind a két esetben a WooCommerce az egyik legjobb választási lehetőség a számodra.

Miért a WooCommerce?

Elképesztően rugalmas

Egy egyszerű, 1 termékes eladási oldal és egy marketingarzenállal felszerelt, több 100 termékes webshop is felépíthető vele.

Kedvező ár

Egy havi 1 millió Ft-os árbevételű, tökéletesen felszerelt webáruház akár havi 14.000 Ft-ból is fenntartható.

Óriási követőbázis

Mivel rengetegen használják, így termérdek mennyiségű eszköz és fejlesztő segít magasabb szinre lépni.

Dizájn szabadság

A legjobb sablonok segítenek teljesen egyedi, de mégis felhasználóbarát kinézetet varázsolni.

Nem megy egyedül?

Igaz, hogy nem kell programozói vagy dizájner előképzettség egy WooCommerce webáruház létrehozásához, viszont tapasztalatra és egy jól követhető útmutatóra biztosan szükséged lesz.

A WordPress és a WooCommerce is rendelkezik dokumentációval és egy fantasztikus közösséggel, ahol tudnak segíteni, ha kérdésed van. Ez viszont minden egyes alkalommal időbe telik, ráadásul

“a legtöbbször fogalmad sincs, hogy mi is a kérdésed”.

Pontosan ezért építettünk fel egy lépésről lépésre vezető útmutatót, amivel – ha valaki beleteszi az időt – könnyen létre lehet hozni egy profittermelő online rendszert.

Persze, ahhoz, hogy tényleg sikeres légy, szükséged lesz még stratégiára, termékekre és megfelelő kommunikációra, de nekem az volt a célom, hogy a technikai megvalósítást a lehető legegyszerűbbé tegyem a számodra.

Igazi eredmények

Tanulóink weboldalai

Hogyan épül fel a WooCommerce tanfolyam?

01

Egy betonbiztos alapról indulunk

Ott kezdünk, hogy felépítettél már egy jó WordPress alapot és értesz a Divi sablon használatához.

Bizony, a tanfolyammal akkor fogod tudni elérni a legnagyobb sikereket, ha a Divivel dolgozol. Szerintünk ez a legjobb sablon, folyamatosan fejlesztik, így nem is lehetett kérdés, hogy ezt használjuk most is.

A tananyagrendszerünkben az a legkirályabb, hogy a Tervezés, Guru és Divi tanfolyamainkon pont erre a betonbiztos alapozásra és oldalépítésre tanítunk meg. A WooCommerce kurzus ezekre épül különálló tananyagként, de mégis kapcsolódva hozzájuk.

Az alapok elvégzése nélkül nem ajánlott elkezdeni az új tréninget, mert itt úgy veszem, hogy a korábban átvett dolgokat már megtanultad. Így lehet csak megoldani azt, hogy ne legyenek felesleges ismétlések, és a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban elsajátítsd azt a tudást, amivel saját webshopot készíthetsz.

02

A WooCommerce rendszer felállítása és beállítása

Az alapok megtanulására mindig szükség van, ezért nem kezdünk máshogy ennél a tanfolyamnál sem.

Megnézzük, milyen beállítások lesznek felelősek a különböző igényeid kielégítéséért, hogy teljesen testre tudd szabni a rendszert, amiben dolgozni szeretnél.

03

A külső igenis fontos

A termékek feltöltésének különböző lehetőségei, valamint a termékoldalak felépítése és csinosítása a következő lépésünk. Az a célunk, hogy minél többen rányomjanak a fizetés gombra, ezért technikailag és vizuálisan is maradandót szeretnénk nyújtani.

04

Fizetési és számlázási eszközök

Rengeteget lehet spórolni időben és pénzben is, ha a megfelelő cégek termékeit használod.

Elmondom, én miket ajánlok, miként szerződhetsz le velük, és hogy hogyan integrálhatod őket könnyedén a webshopoddal.

05

Kifejezetten ajánlott bővítmények

Megnézünk olyan ingyenes pluginokat, amelyekre szinte mindenkinél szükség van ahhoz, hogy kihozhassa internetes boltjából a legtöbbet.

06

Webáruház összerakása

Az elméleti anyagoknál is sokat haladunk az építéssel, de létrehoztam egy külön modult is arra, hogy a lépésenként megszerzett tudást végre egy az egyben a gyakorlatba is átültessük.

A beállításokat letisztázzuk, az oldalainkat összelegózzuk és azt látjuk, hogy a rendszerünk hirtelen kezd egy közel végleges állapotba kerülni.

07

Extra bővítmények

A végén még lesz egy bónusz extra bővítmények szekciónk is, ahol olyan plusz pluginokat mutatok be, amelyek egyedibb esetekben kellhetnek. Mindenkinek más a biznisze, így a webshopoknak is más-más funkciókra lesz szüksége. A mindenkinek kötelező tippeken túl a különböző igényekre is adunk megoldást, hogy akkor se kelljen sötétben tapogatóznod, ha többre vágysz az alap funkcionalitásnál.

08

Végső simítások

Befejezésként egy mindentudó csekklistát nyomunk a kezedbe, amivel könnyen és gyorsan ellenőrizheted, hogy a boltod indulásához mindent elvégeztél-e.

“Megfogadtam, hogy létrehozom azt a kurzust, amire nekem is szükségem lett volna a saját WordPress utam megkezdéséhez.”
“Megfogadtam, hogy létrehozom azt a kurzust, amire nekem is szükségem lett volna a saját WordPress utam megkezdéséhez.”

Webáruház

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő technikai webshop-alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

Értékesítési oldalas eladás

Kevesebb terméked van, amit egy szűkebb célpiacnak kínálsz? Egyedi szövegeiddel és a tőlünk kapott igényes elrendezésekkel jóval nagyobb hangsúlyt fektethetsz a funkciók és előnyök szebb vizuális bemutatására, mint amit néhány termékkép önmagában nyújthat.

Az értékesítési oldalaid vagy a normál termékoldalak magasabb szintre emelése hatalmas lökést adhat az eredményeidnek.

Dizájnolj pofonegyszerűen

A nem dizájnerek által készített online üzletoldalaknál az szokott lenni az egyik legfőbb probléma, hogy a végeredményt nézve megmarad a látogatóban az “összebarkácsolt” honlap érzése.

Ezt a kellemetlenséget próbáltuk meg minimalizálni a Divire épülő Master Layout Packünkkel és a fiktív Bean Bros kávézóhoz készített kinézetünkkel.

“Mintha csak legóznál.”

Több, mint 100 különböző felépítésű, de mégis egyszerűen alakítható, reszponzív, modern megjelenéssel rendelkező blokkba varázsolhatod bele a saját színeidet, képeidet és szövegeidet.

Neked már nem kell attól tartanod, hogy a végeredmény nem profi munka lesz!

Kezdd el építeni a saját webshopodat!

Többé nem állhat az utadba a technikai tudás hiánya.

Exkluzív Facebook csoport

A csatlakozásoddal beléphetsz a zárt Facebook csoportunkba is, ahol nem csak mi próbáljuk megválaszolni a kérdéseidet, hanem a többi tagunk is előszeretettel segít neked.

“Ki(k)től fogok tanulni?”

Nagy Attila

WordPress oktató

Nagy Attila vagyok és én leszek az, aki a tanfolyam videóin keresztül fogja segíteni az utadat. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom bemutatni és megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem igazán tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy Te min mész keresztül a weboldalad építése közben.

Az online marketingben és a válallkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni ebben a világban, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Nagyon sok kisvállalkozás építésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Tarts velünk Te is!

Nagy Bence

WordPress specialista

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljenek.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 100 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Divivel építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet olvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Szükséges előzetes technikai tudás a tanfolyamokhoz?
Nem. 🙂

A tanfolyamainkat úgy építettük fel, hogy mindenki számára fogyaszthatóak legyenek. Pontról pontra haladva sorban egymás után vesszük a szükséges lépéseket, és minden egyes lépés elvégzését megmutatjuk videón is, valamint egy hozzá mellékelt külön írásos útmutatóban.

Az anyagaink összeállításánál mindig a 0 technikai jártassággal rendelkező jelentkezők igényeit tartjuk szem előtt.

Nehéz megtanulni a WordPress használatát?
Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress-gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a videóimmal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy haladni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Nem vagyok nagy számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?
Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nem baj, hogy csak online tanulok?
Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100 000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?
A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár 1-2 hét alatt is elvégezheted, de ha neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlen. 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?
A tervezés tanfolyam 1,5 óra, a Guru tananyag fő része 4 óra (vannak bónusz bővítmények, amiket nem mindenki fog használni), míg a Divi kurzus 2,5 óra.
Meddig férhetek hozzá az anyagokhoz?
Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket. Amíg a WPKurzus működik, lesz hol elérned a leckéket.
Lesznek a tananyaghoz frissítések?
Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted. 🙂 Ráadásul nem csak ezeket!

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! MOST, árazásunk ezen szakaszában ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz az összes videónkhoz, tananyagunkhoz, csekklistánkhoz!

Folyamatosan új leckéket, tananyagokat készítek, amelyek a jövőben már NEM lesznek ingyenesek. Ezeket Te most mind megkaphatod előre. Később, amikor kijönnek az újabb tananyagegységek, valószínűleg mi is éves díjat fogunk bevezetni, hogy fenntarthassuk a fejlődésünket.

Szerencsés vagy, amiért még időben ismertél meg minket: ha most jelentkezel, mindent meg fogsz kapni a jövőben is, teljesen INGYEN.

Hol nézhetem meg a videókat?
A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok közt-öt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?
Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.
Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzem...
Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében havi cirka 3.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projekted. Én nem tudok más ilyen szórakoztató befektetést, ami ennél olcsóbb lenne. 🙂

Piacképes tudást ad a tanfolyam?
Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress-tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltani fognak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?
Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az vezet a célra, ha WordPress-fejlesztőt képzünk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejed.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Nem akarok megtanulni programozni. Biztosan menni fog így is?
Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni. Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal elkészítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni. Fő kurzusunkat egy webfejlesztő és egy programozó segítségével raktuk össze, mert azt akartuk, hogy minden szempontból tökéletes legyen.

Én már edzett vagyok, mert a WPKurzus másik társalapítója, Bence wedizájnerként is dolgozik, de pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvere, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni. 🙂

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is érdemes lehet csatlakozni?
Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?
Igen, sőt: szinte így lesz csak igazán hasznos.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan tenni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, egyszerűen megváltozott minden.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 20-30 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Ha minden tanfolyamunkat megrendeled, lehetőséged lesz a honlapod összes területét és elemét szakértő módon átnézni és elemezni, és az addig csak hol jobban, hol döcögve működő gépezetből egy szuperhatékony online rendszert kialakítani.

30 napos garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Mindenegyben

Hogyan váltsd valóra az elképzeléseidet

 Örökös hozzáférés

 Későbbi frissítések ingyenesen

 Tervezés tanfolyam (1+ óra)

 32 ingyenes eszköz a tervezéshez

 Weboldaltervező munkafüzet

 Guru tanfolyam (4+ óra)

 Landing page alapok (PDF)

 Divi sablon tanfolyam (2,5+ óra)

 Divi Master Layout Pack

 WooCommerce kurzus (2+ óra)

 WooCommerce Layout Pack

 A jövőben készült tanfolyamok INGYEN

}

9,5+ óra tudásanyag

 
Most ennyiért csatlakozhatsz:

124.200 Ft  39.900 Ft

2015-2019 © Minden jog fenntartva! | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat
2015-2019 © Minden jog fenntartva! | NAIH-98030 | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie szabályzat