Arculattervezés tanfolyam

Készítsd el a projekted vagy vállalkozásod új arculatát designer tudás nélkül

El akarsz végre indulni, de nem szeretnél még befektetni egy profi grafikusba?

Én is így voltam vele a vállalkozói utam elején.

Már égtem a vágytól, hogy nekivágjak, elkészítsem a weboldalamat, de nem volt logóm és fogalmam se volt, hogy milyen színeket használjak.

Profinak akartam tűnni és tudtam, hogy a design fontos, de mivel nem tudtam semmilyen grafikát elkészíteni, megakadtam.

Hosszú hónapokon keresztül szenvedtem, végül segítséget kellett kérnem.

Azóta tudom, hogy az arculattervezés érdekes és fontos téma, de eléggé megfoghatatlan.

“A vizuális elemekkel emlékeztetheted az embereket a márkádra és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen érzést vált ki belőlük, mi jut eszükbe egyből, amikor meglátnak egy emblémát vagy színt, amit hozzád tudnak társítani.”

És persze az is, amikor megtervezek egy weboldalt.

A mai vizuális világban ez kiemelten fontos, mivel a látogatód azonnal megérzi, hogy épp egy igényes, profi dolgot lát-e, amiben megbízhat vagy egy igénytelen tákolmányt.

Ezért kell mindenképp figyelni a külalakra is.

Azt javaslom, hogy szedd össze magadnak azokat a design elemeket, amiket gyakran kell használnod.

Ezeket viszont el is kell készíteni…

Felbérelni egy profi grafikust vagy megcsinálni egyedül?

Nem vitatom, rengeteg profi grafikus és designer van, akik éveken keresztül tanulták a szakmát és gyönyörű arculatot tudnak készíteni.

Miután profitábilisak lettünk, mi is 100.000 Ft-ot költöttünk a logónk megújítására és több, mint 1 millió forintot egyedi illusztrációkra és grafikákra.

Kezdőként viszont ez rengeteg pénz.

Szerencsére ezt sokan felismerték, így egyre több olyan szoftver, eszköz és szolgáltatás létezik, ahol ingyenesen vagy nagyon olcsón lehet létrehozni egy fantasztikus logót és arculatot.

Így jött létre a WPKurzus Arculattervező tanfolyama.

A designerek arculati csomagokat készítenek megrendelésre. Minőségfüggő, de ezek körülbelül 100.000 Ft-tól szoktak indulni.

Ezt az összeget szeretném neked most megspórolni.

Azt azért tudnod kell, hogy mindenért fizetünk pénzzel és idővel is. Ha valamit olcsóbban akarsz megoldani, akkor az idődet kell beletenni. Na én pont ezt az időráfordítást próbálom minimalizálni.

Te is szeretnél profi minőségű arcolatot gyorsan, olcsón vagy akár ingyen?

Végezd el a képzésünket, használd az ajánlott eszközöket és kész is az arculatod, amivel bátran elindulhatsz!

Milyen lehetőségek közül választva készítheted el az arculatodat?

“Tudjuk, hogy milyen fontos téma is ez, ezért kipróbáltunk több tucat szolgáltatást, hogy olyan megoldásokat találjunk, amikkel egy lelkes, de design skillekkel nem igazán rendelkező személy is képes csodákat tenni.”

Egyedül

Az arculattervező kurzus segítségével

Grafikussal

Mit tartalmaz az Arculattervező kurzusunk?

A célom, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el, a lehető leggyorsabban.

Ezt figyelembe véve raktunk össze egy kb. fél óra hosszúságú tréninget.

Tudom, hogy rövid, de az induláshoz ez az a tudás, amire szükséged van!

1. Arculattervezés – Alapok

Először megnézzük, hogyan áll össze a tanfolyam és miért van szükségünk a különböző lépésekre.

Ezután egy jó logó ismérveit nézzük meg, hogy csakis olyan minőségi logót készíts majd magadnak, ami stabil alapot jelent majd az arculati elemeidhez és weblapodhoz.

Videó (14:38)

2. Készítsd el az arculatodat

Ebben a részben megmutatom, hogy miként készítheted el pár perc alatt ingyenesen vagy nagyon olcsón a kisarculatod legfontosabb elemeit, a logódat, névjegykártyádat és egyedi e-mail aláírásodat.

Videó (15:40)

3. Hajrá!

A kurzus végéhez érve röviden összefoglalom a korábban tanultakat. Ha idáig eljutsz, már képes leszel teljesen önállóan ingyenesen vagy nagyon olcsón létrehozni saját design alapjaidat.

Ez rengeteget segít majd a projekted és a weboldalad létrehozásánál, így az elsajátított ismeretek megfelelő alapot nyújtanak további képzéseinkhez.

Videó (00:55)

30 napos pénzvissszafizetési garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények foyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Csomagok

Szerezd meg a weboldal tervezés kurzust

A kurzust az egyik csomagunkhoz való csatlakozással tudod megszerezni. Nem csak egy egyszerű tanfolyamot adunk, hanem rengeteg kiegészítő szolgáltatást, hogy sikereket érhess el. Tréningjeink egymásra épülnek, így lépésről lépésre kell haladnod, hogy a kívánt célt elérd.

Felfedező

9.900 Ft +ÁFA

(br. 12.573 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

4 óra videó

Hódító

59.900 Ft +ÁFA

(br. 76.073 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

28 óra videó

Szabadúszó webdesigner

199.900 Ft +ÁFA

(br. 253.873 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

3 hónapos képzés