Course Creator

Hogyan építs online tanfolyamos vállalkozást, még akkor is, ha nincs követőtáborod, nem vagy szakértő és nincs sok befektetésre félretehető pénzed?

Miért online kurzusok?

Még 2015-ben kezdtem el gondolkodni azon, hogy milyen online vállalkozásba kellene belekezdenem.

Egyetemi hallgatóként nem volt sok befektethető pénzem, nem voltam semminek se a szakértője, de nagyon érdekelt az online marketing és online bizniszek világa.

Amit tudtam, hogy: 

vállalkozni szeretnék, nem akarok egy főnököt

szeretnék sok pénzt keresni

olyan vállalkozást szeretnék, amit lehet skálázni

igazi értéket teremtenék, nem akarok sumákolni

más emberek életét szeretném jobbá tenni

akkor akarok dolgozni, amikor nekem tetszik, szabadságra vágyom

passzív jövedelmet szeretnék kiépíteni

azzal akarok foglalkozni, amit igazán szeretek

Kutattam a lehetőségeket, hogy kivitelező legyek-e, tanácsadó vagy valami más?

Nem találtam viszont semmit se, ami az idealista igényeimnek megfelel…

Amíg rá nem találtam az infó termékekre és az online tanfolyamokra.

Minden egyes kitételemet ki tudtam vele pipálni, így buzgón elkezdtem dolgozni azon, hogy milyen témában vágjak neki.

Pár elvetett ötlet után összeálltam az öcsémmel, Bencével, hogy elkészítsük Magyarország és a világ legjobb WordPress weboldalkészítő tanfolyamát…

Így alakult meg a WPKurzus.

Azóta eltelt pár év, és rengeteg tanulással, próbálkozással, (majdnem) feladással és sikerrel teletűzdelt utat jártam be.

Egy verőfényes napon Medellinben (Kolumbia) miközben sétáltam hazafele a piacról, rájöttem, hogy ez az online kurzus téma tényleg pontosan olyan, mint amit elképzeltem.

Szabad vagyok, nem igazán dolgoztam 3 hónapja, de folyamatosan kapom a fizetési értesítéseket és úgy segítek az embereknek, hogy nem is találkozom velük személyesen.

Ekkor gondoltam rá elsőnek, hogy szeretném, ha minél többen meg tudnák tapasztalni ezt az élményt.

Rájöttem, hogy el akarok készíteni egy olyan online tanfolyamot, ami segít felépíteni egy online tanfolyamot. Klisés? Nem baj, ha igen, mert ha másnak is segíthetek a tudásából pénzt csinálni, akkor az bizony igencsak meg fogja érni a számára.

Tudod, hogy miért a legjobbak az online tanfolyamok? Ha nem, olvass tovább…

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WP Kurzust ajánlom!

Tilly Barbara

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni.

Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika

Az online tanfolyamok előnyei

Az online tanfolyamos vállalkozások pozitív hatásait és jellemzőit nem lehet vitatni. A következők mind igazak rá. Ha akarod, te is a magadévá tudod őket tenni!

Passzív jövedelmet lehet vele szerezni

Olcsón el lehet indulni

Óriási a piac

A szenvedélyedből kereshetsz pénzt

Különböző módon tudod beépíteni a bizniszedbe

Magasabb szintre fejlesztheted a saját tudásodat

Könnyű skálázni és automatizálni

Növelheted a befolyásod, tekintélyed

Rugalmas időbeosztásod lehet

Földrajzi függetlenséget ad

Segíteni tudsz embereken

Mindenki tud tanítani valamit, végzettség sem szükséges hozzá

98% profit van egy eladáson

Nagyobb hatást érhetsz el

Nem kell ismételned ugyanazokat a dolgokat újra meg újra

Hatékonyabb, mint a személyes tanácsadás

Új ismertségeket szerezhetsz

Érdekes, szórakoztató és teljessé tesz

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

Kuti Veronika

Hatalmas segítség a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Pető Attila

Miért van kevés sikeres online tanfolyam?

Egyedül nehezen megy

Egyre nagyobb a kereslet az online tanfolyamok iránt, rengeteg előnye van oktatóként, mégis viszonylag kevés igazán sikeres van a piacon.

Miért van ez? Nézzük meg…

A legnagyobb nehézség, hogy nagyon szerteágazó skillek, készségek szükségesek ahhoz, hogy valaki befusson, mint online oktató.

Az eredményességhez nem “csak” egy tananyagot kell összerakni. Segítség nélkül már ez a rész is egy nehezebb feladatnak tűnik, leginkább egy könyv megírásához hasonlít.

Aki viszont szeret segíteni, már most is tanácsadásokat, workshopokat, tréningeket, előadásokat tart, annak sokkal egyszerűbb dolga van. Ebben az esetben csak az évek során összeszedett tudást kell egy jól megszerkesztett tanfolyammá alakítani. Enélkül is össze lehet rakni egy jó tréninget, én vagyok rá az egyik legjobb élő példa.

Kiépítettem egy lépésről lépésre követhető folyamatot, ami minden témában segít rendszerezni a gondolatokat és egy igazán hasznos, gyakorlatias tréninget összerakni.

Ha sikerül összerakni az első online tanfolyamodat, az tök király, de ettől még nem fogják az emberek megvásárolni ezt a kurzust.

“A legtöbben nem tudják, hogyan kell felépíteni egy marketingstratégiát, hogyan kell úgy értékesíteni egy ilyen kurzust, hogy azzal a vásárló és maga az oktató is jól járjon.”

Ez nem teljesen az oktatók hibája, hiszen az online marketing tényleg rendkívül összetett és nehéz célzottan azt megtanulni, hogy egy online tanfolyam készítőnek mit kellene pontosan csinálnia a sikerhez.

Nekem az volt a szerencsém, hogy beleszerettem ebbe a világba és az elmúlt években mindent arra áldoztam fel, hogy rájöjjek, hogyan lehet minél jobban értékesíteni egy infó terméket.

Rájöttem, hogy ez a marketing tudás, amit én több ezer videóból, blogbejegyzésből, tanfolyamból és a gyakorlati megvalósításból összeszedtem, másnak is felbecsülhetetlen értékű lehet.

A technika útvesztőjében

Sikerült elkészíteni egy hasznos tanfolyam alapjait és meg van a marketing is az eladáshoz.

Az utolsó akadály a technikai megoldások alkalmazása szokott lenni… 

^

Felrakd-e egy online kurzus piactérre, ahol több, mint 50% jutalékot vesznek le?

^

Használj-e egy kurzusos platformot, amit kb. lehetetlen magyar fizetési és számlázási eszközzel összekötni vagy a felhasználói élmény szörnyű?

^

Összerakd-e WordPress-ben különböző bővítmények integrálásával?

Ezek a lehetőségek, amikből egyértelműen a saját weboldalon lévő rendszer tűnik a legjobb megoldásnak.

Rugalmas, azt csinálhatsz vele, amit szeretnél, tiéd lesz a profit.

A probléma, hogy bizony nem egyszerű kitalálni, hogy mit érdemes megvásárolni és feltelepíteni, hogyan legyen kiváló a felhasználói felület, hogyan tartsd karban az egész rendszert.

Még szerencse, hogy mi WordPress oktatással foglalkozunk…

A tanulóink folyamatosan kérdezgették, hogyan lehet egy ilyen rendszert összerakni, mert ők maguk is nagyon szeretnek belőle tanulni.

Elhatároztam, hogy lebontom pontos lépésekre egy online tanfolyamos rendszer felépítését.

Odaadok eszközöket, bővítményeket, készítek plusz segítségeket, hogy bárki össze tudjon egy ilyet rakni pár óra alatt.

Ezzel a pillérrel lett teljes a Course Creator:

Hasznos tananyag elkészítése

Marketing stratégia és taktikák az értékesítéshez

Tökéletes technikai felépítés

Ha te is szeretnél legalább havi több 100.000 Ft-ot keresni online tanfolyamok értékesítésével, akkor ennél nagyobb segítséget egyszerűen nem találhatsz hozzá.

Kiknek való a tanfolyam?

Tanácsadóknak, akik passzívabb jövedelmet szeretnének

Workshopokat, tanfolyamokat, előadásokat vagy tanácsadásokat tartasz? Mennyire jó lenne, ha a bevételed nem függne attól, hogy aktívan dolgozol. Erre jó megoldás, ha a tudásodból felépítesz egy online tanfolyamot.

Influencereknek, ismertebb embereknek, akik nem tudják, hogyan csináljanak pénzt

Van már egy követőtáborod, de nem tudod, hogy a szponzorált posztokon kívül hogyan kereshetnél pénzt? A tudásod egy óriási érték, amit ha felajánlasz a követőidnek, pénzt kereshetsz vele, és ők is igazi értéket kaphatnak.

Marketingezni, vállalkozni vágyóknak

Lehet, hogy még nincs meg a pontos témád, nincs is követőtáborod, de érdekel a biznisz. Egy kurzus eladásával ennek a világnak minden részét megismerheted. Én is így indultam, mert tudtam, hogy közben jön majd egy ötlet, ami igazán ütni fog. Emellett egy online kurzusos weboldal felépítését több 100.000 Ft-ért is el lehet adni.

A felsoroltak mellett tökéletes lehet számodra online kurzust készíteni, ha magadra ismersz a következő listában…

Coach

Tréner

Tanár

Grafikus

Web designer

Programozó

Pszichológus

Edző (személyi vagy bármilyen sport)

Vállalkozásfejlesztő

Youtuber

Vlogger

Blogger

Videós

Fotós

És folytathatnám a sort reggelig, hiszen tényleg minden oktatható.

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila

Milyen részeket tartalmaz a Course Creator online videós tanfolyam?

A célom az volt a tanfolyam felépítésével, hogy bármilyen szinten is vagy, a leghatásosabb oktatást kapd, ami valaha készült.

Jó ha előre tudod, hogy mire számíthatsz, így összeszedtem a különböző modulokat és leckéket a számodra.

1. Modul - Vállalkozói alapok

Megismerkedünk egymással és a vállalkozás építésének alapjaival is.

 • Indul a Course Creator! (03:03)
 • Akcióterv a milliókhoz (06:03)
 • A nyertes hozzáállás (02:35)
 • Milyen skillekre lesz szükséged a sikerhez? (03:40)
 • A legsikeresebb business modell online kurzusok esetében (06:10)

Videó: (21:31)

2. Modul - Tanfolyam ötletek és váz elkészítése

A második modulban szilárd alapot építünk a tanfolyamodnak.

 • Találd meg az online kurzus témád (04:15)
 • Validáld az ötletedet (08:28)
 • Célcsoport avatarok kialakítása (06:16)
 • Alakítsd ki az akciótervedet (04:14)
 • Modellezd le a versenytársakat (06:21)
 • Készítsd el a kurzusod vázát (01:43)

Videó (31:17)

3. Modul - Márka kialakítása

A témakör és a célpiac felderítése után a márkád kerül a fókuszba.

 • Pozicionáld be magad (05:09)
 • Alakítsd ki a vállalkozói-és énmárkádat (03:28)
 • Válaszd ki a nevedet (08:43)

Videó (17:20)

4. Modul - Marketing stratégia

Megismertetlek a marketing stratégiákkal és megmutatom, hogy hogyan tudod ezeket a saját vállalkozásodnál alkalmazni.

 • Marketing stratégia és taktikák (06:55)
 • Értékesítési tölcsér (09:13)
 • Alakítsd ki a termékpiramisodat (05:30)
 • Automatizáld a rendszeredet (02:03)

Videó (23:41)

5. Modul - Marketing taktikák

Ebben a modulban mélyebbre ássuk magunkat a marketing fortélyaiba. Rengeteg hasznos tippet kapsz ahhoz, hogy te is el tudd indítani saját kampányodat.

 • Készítsd el a csalid (06:36)
 • Inbound marketing (04:55)
 • Kampányra fel, Bébi! (12:41)
 • Így időzítsd a kampányodat (04:42)
 • Miért vásároljanak tőled? (11:06)
 • Szerezz több száz témaötletet (06:47)
 • Készíts szuper tartalmakat (09:03)
 • Online vállalkozás matek (09:44)
 • Szövegírás alapok (07:54)
 • Hirdetési stratégia (09:15)
 • Írj hirdetés szöveget (07:56)
 • Hirdetések beállítása a gyakorlatban (45:06)
 • E-mail marketing (05:13)
 • Építs a kurzusból ajánlatot (10:50)
 • Árazd be a tanfolyamod (09:50)
 • Tanfolyam formátumok (04:23)

Videó (2:46:01)

6. Modul - Tananyag elkészítése

Az alapok elsajátítása után megmutatom, hogy milyen eszközökkel és hogyan vedd fel a tananyagot, hogyan tudod utólag vágni és szerkeszteni ezeket úgy, hogy a végeredmény igazán minőségi legyen.

 • Improvizálj? (08:44)
 • Eszközök a tananyagaid felvételéhez (01:12)
 • Hang (12:59)
 • Kamera és tartozékok (08:03)
 • Világítás és háttér (05:58)
 • Súgógép (04:05)
 • Vágó és képernyő felvevő szoftverek (07:33)
 • Hogyan legyél magabiztos a kamera előtt (06:51)
 • Hogyan készülök fel egy felvételre (11:50)
 • Vágd meg a videóidat
 • Hol legyenek a tanfolyamok? (10:00)

Videó (01:17:15)

7. Modul - Marketinges weboldal felépítése

 • Hogyan folytasd tovább a tanfolyamot? (02:59)
 • Weboldal és arculattervezés (08:27)
 • Weboldal elemek (07:55)
 • Értékesítési oldal (29:30)
 • Marketinges weboldal elkészítése (00:44)
  • Marketinges weboldal betonbiztos alapja (03:28)
  • Sablon beállítások (06:08)

Videó (59:11)

8. Modul - Oktatói weboldal felépítése

 • Oktatói oldal alapjai (07:16)
 • Oktatói bővítmények összeállítása (06:58)
 • Online tanfolyam vagy tagsági weboldal (05:22)
 • Learndash
  • Learndash beállításai (06:31)
  • Learndash kurzusok beállítása (06:44)
  • Kurzus és leckék felépítése (05:17)
 • Eladás beállítása (09:52)
 • Fizetési szolgáltató és számlázás (09:35)
 • Összeszerelés és egyéb beállítások (09:14)
 • Teszteld a weboldalaidat (00:57)

Videó (01:07:46)

9. Modul - Kampány lefuttatása

Elérkeztünk a legizgalmasabb részhez, amikor az első kampányodat végigviszed és megmutatod a piacodnak a termékedet.

 • Kampány lefuttatása (07:25)
 • Onboarding – Üdv a fedélzeten! (04:35)
 • Közösségteremtés (06:34)

Videó (18:34)

10. Modul - Vállalkozóvá válás

Megmutatom, hogy hogyan tudod az elkészített alapoktól tovább fejleszteni a vállalkozásodat, hogy akár fő bevételi forrásoddá is válhasson az online kurzusok értékesítése.

 • Automatizáld a vállalkozásodat (02:44)
 • SEO alapok (05:08)
 • Kulcsszókutatás (14:29)
 • Csapat toborzása (23:07)
 • Végszó (01:33)

Videó (18:34)

Eszközök a sikerhez

90 napos akcióterv

Értéke: 20.000 Ft

A legjobb útitársad ez a térkép lesz, ami végigvezet a sikerhez vezető lépéseken.

Nem hagy letérni az útról, ha problémákba ütközöl, akkor pedig segít őket megoldani.

Óriási segítség, hogy pontosan látni fogod előre, hogy miket kell megtenned, hogy befuss a piacodon.

25+ feladatlap

Értéke: 30.000 Ft

Az online oktatásnál fontos, hogy ne csak elmélet legyen, hanem azt a tanulók a gyakorlatban is hasznosítani tudják.

Elkészítettünk több mint 25 feladatlapot, munkafüzetet, csekklistát, amikkel ugyan dolgozni kell, de cserébe tényleges sikert is fogsz elérni.

LearnDash

1 év LearnDash előfizetés

Értéke: 60.000 Ft ($199)

Szeretném, ha kockázatmentesen vághatnál bele, így az oktatási rendszerünk legfőbb elemét, a LearnDasht 1 éven keresztül ingyenesen használhatod. Ha neked kellene megvásárolnod, 199 dollárba kerülne.

Online kurzus specifikus elrendezések

Értéke: 40.000 Ft

Készítettünk 2 példa weboldalt is, amikhez olyan elrendezéseket, kinézeteket hoztunk létre, amit te is tökéletesen fel tudsz használni.

Az elején nem kell szuper egyedinek lenni. Ha kicseréled a képeket, szövegeket, színeket, akkor jobb weboldalad lesz, mint a magyar honlapok 95%-a.

Tartozik hozzá értékesítési oldal is, amit úgy raktam össze, hogy szinte megírja magát a szöveg, így sokkal könnyebb lesz eladnod vele.

Helga – Vegan Healthy

Az első fiktív weboldalunk Helga vegán konyhája, ami egy kicsit csajosabb, feminimebb arculatot mutat be.

Főoldal

Rólam

Tanfolyam

Blog

Bejegyzés

Kapcsolat

Ákos – Photography

Kicsit pasisabb, technikaibb, de még mindig letisztult világot mutat be Ákos fotós weboldala. Vedd észre, hogy a képek és színek mennyire megváltoztatják az arculatot.

Főoldal

Rólam

Tanfolyam

Blog

Bejegyzés

Kapcsolat

Helga – Oktatói weboldal

Helga oktatói weboldalát is elkészítettük, hogy meg tudd nézni milyen király felhasználói élmény rajta tanulni.

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweavert tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Bakos Bátor

Egy éve vívódok, hogy az Avada vagy a Divi sablonnal vágjak-e neki a honlapkészítésnek. Az általatok nyújtott összehasonlító elemzés páratlanul részletes volt, és így már pofonegyszerű volt a választás.

A honlapom szinte kész van és nem bántam meg a döntésem. Külön örülök az oktatóvideóknak, ezek nélkül sokkal tovább tartott volna az egész.

Batta Ágnes

Bónuszok

1.000.000+ Ft értékben (nem túlzok)

Az összes WPKurzus tanfolyam

Hódító csomag

Mivel meg kell tanulnod legalább felhasználói szinten weboldalt készíteni, így a csatlakozzással megkapod az összes kurzusunkat is.

Külön megvásárolva 69.900 Ft-ba kerülnek.

Weboldal tervezés

Arculattervezés

Vállalkozói Marketing Stratégia

Online Marketing Taktikák

WordPress Guru

Elementor

Divi

WooCommerce

Bővítmények 1 millió+ Ft értékben

Tudom, hogy kamunak és túl nagy számnak tűnik, de tényleg igaz. Több száz különböző bővítményt leteszteltünk, hogy kiválasszuk a legjobbakat. Ezekből többet is úgy vásároltunk, meg hogy teljesen legálisan számodra is oda tudjuk adni. Több, mint 1 millió Ft-ot költöttünk rájuk, és korlátozás nélkül használhatod őket te is.

Nézd meg, hogy miket kapsz meg (a lista folyamatosan bővül)

Elementor Pro
WP All Import, Export
WP-Rocket
Divi Testimonial Slider
Divi Overlays
Convert Pro
WP Data Tables
WP Amelia
NotificationX Pro
CSS Hero
WP Fluent Forms Pro

Ajándék a WPKurzustól

Csak, hogy még könnyebb dolgod legyen

Elementor logo

Elementor Pro - 1 megosztott licensz

Az Elementor Pro használata $49/év, ami kb. 15.000 Ft.
Mi viszont szeretnénk segíteni, hogy a legjobb eszközzel indulj el, így ajándékba adunk egy licenszt, amit akár éles weboldalon is tudsz használni.

Részletekért nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer.

Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

Te is online tanfolyamot akarsz készíteni, szóval hidd el, hogy szuper hatásos!

Hol érhetem el a tananyagot?

Regisztráció után azonnal eléred az anyagokat egy olyan belső felületen, amihez hasonlót neked is megtanítok majd elkészíteni.

Milyen hosszú a tanfolyam?

A Course Creator tananyag kb. 7 óra, de ezen felül ott vannak a weboldal készítéssel foglalkozó kurzusok, amik kb. 10 óra hosszúságúak.

Ezek persze csak a nettó videós tartalmak, mellette a gyakorlatban is el kell végezni őket, hiszen ez a legfontosabb.

Meddig érhetek hozzá a tananyagokhoz?

Örökös tagságot kapsz, szóval pár év múlva is elérhetőek lesznek a képzések anyagai.

Folyamatosan frissítjük őket, újabb videók, leckék fognak készülni, amelyeket szintén megkapsz a mostani csatlakozásoddal.

Szakértőnek kell lenni online tanfolyamok elkészítéséhez?

Egyáltalán nem, de erről készítettem is egy videót, amit itt megnézhet:

Mennyi pénzbe kerül egy ilyen vállalkozást elindítani?

Amire mindenképp szükséged lesz, az a tárhely+domain+Divi sablon szentháromsága, ami 30.000 Ft-ért is megszerezhető.

Ezen felül lehetnek plusz költségek a vállalkozásindítással, videó tárhellyel, email marketing szoftverrel, videó felvevő szoftverekkel és eszközökkel kapcsolatban.

Mindent leteszteltünk és kiszűrtük azokat a dolgokat, amik ár/érték arányban a legjobbak.

Az általunk adott eszközökkel már a csatlakozás pillanatában megsokszoroztad a befektetésed.

Egy vállalkozás felépítésénél elengedhetetlen pénzt és időt befektetni, de mi azért vagyunk, hogy a lehető legkevesebbet kelljen, és hogy olyan dolgokat ne vegyél meg, amit nem tudnál esetleg másra felhasználni később.

Miért kell egy kurzus ahhoz, hogy online kurzust készítsek?

Alapvetően nem szükséges, magadnak is el tudsz indulni, vannak a neten ingyenes anyagok a témával kapcsolatban.

Sajnos viszont elég sokféle kézséget kell megtanulnod, ami nekem is több évembe és sok millió forintomba került.

A Course Creatorral szeretnénk ezt a minimumra csökkenteni, hogy a leggyorsabban, legolcsóbban a lehető legjobb eredményeket tudd elérni.

Szükséges előzetes tudás vagy eszköz a tanfolyam elvégzéséhez?

Úgy építettük fel a tréninget, hogy semmilyen spéci tudás ne kelljen hozzá, mindössze az, hogy akarj tanulni.

Természetesen segít, ha már van követőtáborod, vannak marketinges, weboldal építéssel, tanítással, videózással kapcsolatos kézségeid, de mindent megtanítok, amire szükséged lesz.

Van valamilyen csoport vagy közösség, amit tartalmaz a tanfolyam?

A WPKurzus Facebook közössége tárt karokkal vár, hogy segítsen.

Mivel egyszerre indul a Course Creator csoport, így hozzád hasonló gondolkodású emberekkel tudsz együtt haladni a céljaid elérése felé.

Ebben a csoportban én is és a csapatom tagjai is nagyon szívesen válaszolnak a kérdésekre, felmerülő problémákra, szóval egyáltalán nem hagyunk egyedül.

Nekem is az a célom, hogy sikeres légy, így ezért, mindent meg fogok tenni!

Egyből elérhető az egész tananyag?

A leckék több, mint 80%-a már indulástól vár, hogy feldolgozd. Mivel ez egy hosszabb időt igényel, így ez el fog tartani pár héten vagy hónapon keresztül.

Ez idő alatt kerülnek fel azok a hosszabb, webinár szerű, a tanfolyam végéhez kapcsolódó anyagok, amelyekkel még nem készültünk el teljesen.

Hidd el, hogy lesz elég dolgod, így biztos, hogy nem fogsz unatkozni.

Hogyan kapom meg az Elementor licenszet?

Az Elementorhoz 1 megosztott licenszt tudunk biztosítani. Ez azt jelenti, hogy teljes körűen, korlátozás nélkül használhatod minden funkcióját az Elementor Pro-nak
Feltelepítheted az éles weboldaladra is és folyamatos frissítéseket is kapsz (örökre).
A hátrány, hogy nem fogod tudni használni az Elementor Pro ügyfélszolgálatát.

Amennyiben kliensek weboldalát készítenéd el, mi azt ajánljuk, hogy vásárolj egy saját licenszt. Egyébként is azt javasoljuk, hogy támogasd a készítőket, hogy tovább tudják fejleszteni ezt a fantasztikus eszközt, így ha már éles weboldalon használod, akkor szerezz be egy sajátot.

Ettől függetlenül az általunk adott kulcs is teljes körűen működik, az elején ez egy elképesztő nagy segítség, hogy elkészítsd a saját weboldalad.

1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegretörő, egyértelmű magyarázatok. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Fekete Erika

“Kiktől fogok tanulni?”

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Szia, Attila vagyok a WPKurzus társalapítója. Én leszek az, aki a videós leckéken segíteni fogja az utad. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom megmutatni neked.

Az online marketingben és a vállalkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Rengeteg online tanfolyam építésében, fejlesztésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Megígértem magamnak, hogy elkészítem azt a tanfolyamot, amire nekem is szükségem lett volna az utam elején.

A tananyagokat nem egyedül raktam össze, hanem testvéremmel, Bencével és külsős szakértők segítségével. Nem félek tanulni, amiben nem én vagyok a legjobb, megkérdezem másoktól.

Bízom benne, hogy neked is hasznodra lesz a tanfolyam, én mindent megteszek, hogy elérd a céljaid!

Nagy Bence

Nagy Bence

Társalapító, CTO

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljen.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 300 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Elementorral építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

90 napos pénzvisszafizetési garancia

100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a legjobb tréning a témában.

Ha problémád van a minőséggel, írj nekem, megnézzük, hogy mi a baj, tudok-e segíteni és ha nem, akkor visszautaljuk a teljes összeget.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek jobb vállalkozásokat építeni, és online kurzusok terén egyszerűen nincs olyan, aki a technikai dolgokban és marketingben is egyaránt ennyire otthon lenne.

Örökös tagság

Igaz, hogy egyre divatosabbak a havi és éves díjak, de nálunk nincs ilyen.

Ha most csatlakozol, akkor megkapod a jövőbeli frissítéseket is, amelyekkel még magasabb szintre emelheted majd a vállalkozásod.

Ennél jobb lehetőség nem lesz csatlakozni.

Legyél te is Course Creator!

Jelenleg lezárult a jelentkezés. Ha szeretnél érdeklődni, hogy mikor lesz legközelebb, akkor iratkozz fel a WPKurzus Mini-re, vagy írj emailt az info@wpkurzus.hu -ra.

Course Creator csomag

Course Creator

99.900 Ft

Kurzus tartalma
Pipa ikon

Course Creator online videós tanfolyam
értéke: 100.000 Ft

Pipa ikon

90 napos akcióterv
értéke: 20.000 Ft

Pipa ikon

Online kurzus specifikus elrendezések
értéke: 40.000 Ft

Pipa ikon

Weboldal készítő kurzusok (weboldal tervezés, WP Guru, Elementor, Divi, WooCommerce)
értéke: 169.500 Ft

Pipa ikon

Vállalkozás építő kurzusok (arculattervezés, vállalkozói marketing, online marketing taktikák)
értéke: 159.600 Ft

Funkciók és előnyök
Pipa ikon

Örökös hozzáférés

Pipa ikon

Későbbi frissítések ingyenesen

Pipa ikon

Zárt Facebook csoport hozzáférés

Pipa ikon

1 év Learndash hozzáférés
értéke: 60.000 Ft

Pipa ikon

2 Elementor megosztott Pro licensz
értéke: 60.000 Ft / év

Pipa ikon

25+ munkafüzet, barkácskészlet, feladatlap
értéke: 59.900 Ft

Pipa ikon

WordPress bővítménytár
értéke: 4.900 Ft

Pipa ikon

Fizetős bővítmények INGYEN
értéke: 1.000.000 Ft

Pipa ikon

Elementor elrendezés csomagok
értéke: 29.900 Ft

X ikon

Marketinges és oktatói weboldal design és kivitelezés
értéke: 1.000.000 Ft

X ikon

5×2 óra tanácsadás velem (Nagy Attila)
értéke: 200.000 Ft

Course Creator tanácsadással

Course Creator VIP

999.900+ Ft

Kurzus tartalma
Pipa ikon

Course Creator online videós tanfolyam
értéke: 100.000 Ft

Pipa ikon

90 napos akcióterv
értéke: 20.000 Ft

Pipa ikon

Online kurzus specifikus elrendezések
értéke: 40.000 Ft

Pipa ikon

Weboldal készítő kurzusok (weboldal tervezés, WP Guru, Elementor, Divi, WooCommerce)
értéke: 169.500 Ft

Pipa ikon

Vállalkozás építő kurzusok (arculattervezés, vállalkozói marketing, online marketing taktikák)
értéke: 159.600 Ft

Funkciók és előnyök
Pipa ikon

Örökös hozzáférés

Pipa ikon

Későbbi frissítések ingyenesen

Pipa ikon

Zárt Facebook csoport hozzáférés

Pipa ikon

1 év Learndash hozzáférés
értéke: 60.000 Ft

Pipa ikon

2 Elementor megosztott Pro licensz
értéke: 60.000 Ft / év

Pipa ikon

25+ munkafüzet, barkácskészlet, feladatlap
értéke: 59.900 Ft

Pipa ikon

WordPress bővítménytár
értéke: 4.900 Ft

Pipa ikon

Fizetős bővítmények INGYEN
értéke: 1.000.000 Ft

Pipa ikon

Elementor elrendezés csomagok
értéke: 29.900 Ft

Pipa ikon

Marketinges és oktatói weboldal design és kivitelezés
értéke: 1.000.000 Ft

Pipa ikon

5×2 óra tanácsadás velem (Nagy Attila)
értéke: 200.000 Ft

2015-2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

SimplePay fizetés