WPKurzus Hódító csomag

Építsd fel a vállalkozásodat és WordPress weboldaladat gyorsabban, mint valaha gondoltad volna.

Nincs szükséged meglévő ötletre, programozói, grafikusi vagy bármilyen előképzettségre.

Online biznisz alapok

Mire van szükséged, ha vállalkozást építenél?

Amikor elkezdtem az online vállalkozásokról tanulni, hozzád hasonlóan én sem tudtam kódolni és designer tapasztalatokkal sem rendelkeztem. 

Mindenképp akartam egy bizniszt, de nem volt ötletem és nem értettem semmihez sem, amire szükség lett volna ahhoz, hogy sikeres legyek.

Akkor még azt se tudtam, hogy mit érdemes megtanulni, ha vállalkozni szeretnék.

Online kurzusokra jelentkeztem, blogokat olvastam. Össze-vissza ugráltam a különböző témák között, így rengeteg időbe telt, mire rájöttem, hogy mi fontos igazán.

Egy dologban voltam biztos: egy honlapra szükségem lesz.

Tudtam, hogy az internetes vállalkozások és a weboldalak elválaszthatatlanok, mint Stan és Pan, Bud Spencer és Terence Hill, vagy Ash és Pikachu.

Miért van ez?

Egy weboldalon belül minden marketinges stratégia és taktika csoportosul, de korábban még nem tudtam, hogy vajon tényleg meg lehet tanulni egyszerűen weboldalt készíteni?

Erik viking boldog

Megtanulni vagy kiszervezni

Hogyan lehet weboldalad?

Az utam elején azon gondolkodtam, hogy tanuljam-e meg elkészíteni a weboldalamat.

Még azt se tudtam, hogy egyáltalán meg lehet-e tanulni honlapot készíteni úgy, hogy nem tudok kódolni és a grafikához se értek.

A válasz egyszerű, de mégsem az. Természetesen megtanulhatsz egyedül honlapot készíteni; ez a WordPress esszenciája…

De…

Tudsz majd PROFI weboldalt készíteni a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben?

Ez az igazi kérdés!

Gondolnod kell a minőségre, a befektetett időre és pénzre.

3 különböző módszerrel építhetsz weboldalt:

\

Egyedül, a Google és a YouTube böngészésével

\

Önállóan, egy jól felépített kurzus segítségével

\

Kiszervezheted az egész projektet

Beszéljünk elsőnek a PÉNZRŐL. Egy honlap elkészítése a következő összegekbe kerül:

Ezek nem tökéletesen pontos számok, hanem csak becslések, de valószínűleg érted, mire gondolok.

Minden esetben szükséged lesz tárhelyre, domain névre, sablonra és oldalépítőre. Ezek kb. 30.000 Ft-ba fognak kerülni. Ez a “beugró”, de megnyugtatlak. Ennél többet nem is igazán kell költened, hogy valóban profi honlapot készíts.

Bejelentkezhetsz egy kurzusra is, láttam a neten 1.000 Ft-ért, 50.000 Ft-ért és 300.000 Ft-ért is. Neked kell megtalálnod azt, ahol a legnagyobb értéket kapod a pénzedért. Őszinte leszek, szerintem ezt mi ajánljuk.

Ha egy kurzust vásárolsz, akkor igazából időt veszel. A tanfolyam készítője évek tapasztalatát, több 1000 óra munkát és több millió forintot költ arra, hogy egyszerűsítse, lépésekre bontsa és összefoglalja az információrengeteg lényegét. Legalábbis az olyan oktatók, akik tényleg beleadnak mindent.

Ezt végül sokkal alacsonyabb áron adják, mintha neked kellene mindent kitapasztalni. Erről szól a fizetős oktatás.

Ha kiszerveznéd a weboldalad építését, akkor egy szabadúszót vagy egy ügynökséget kell ezzel megbíznod. Ha ezen az úton indulsz el, akkor ne a legolcsóbbat válaszd, mert az mindig balul sül el. Bízz bennem, a tapasztalat ezt mutatja.

Manapság 300.000 Ft körüli összeget kérnek el egy egyszerűbb vállalkozói weboldalért az igényesebb weblap készítők, így ebben gondolkodj.

Szóval ennyit a pénzről, jöjjön az idő…

Ne felejtsd el az IDŐTamit befektetsz. Akkor is fogsz időt fordítani a projektre, ha kiszervezed az egészet.

Ez természetesen a weboldal komplexitásától, a meglévő tartalmaktól is függ, de egy átlagos vállalkozói oldal elkészítéséhez a következő időbefektetés szükséges:

Mennyi idő elkészíteni a weboldalt?

Idő befektetése nélkül egyszerűen nem lehet megúszni. Igen, szerintem már tudod, hogy ha egyedül mész neki, akkor RENGETEG időt fogsz elpazarolni, mert:

Q

nem tudod kitalálni, hogy milyen alapbeállításokat végezz el az elején

Q

nem tudod, melyik sablont válaszd

Q

nem érted a WordPress különböző részeinek kapcsolódási pontjait

Q

nem tudod, hogy milyen bővítményeket válassz a több, mint 56.000 közül és azt sem, hogy miként állítsd be őket helyesen

Q

nem tudod, hogy van-e egy jobb megoldás a problémádra, mint amit az első blogbejegyzésben találtál

Q

és ami a legfontosabb: nem tudod, hogy mit nem tudsz 🙂

Nem a legegyszerűbb feladat weboldalt készíteni, ne hibáztasd magad, ha nem sikerült elsőre. Amikor én kezdtem el foglalkozni a WordPress-szel, több hónapba került, hogy csak az alapokat megtanuljam…

Végül pedig beszéljünk a MINŐSÉGRŐL.

Nem akarok túl szigorú lenni, de ami igaz, az igaz. Ha egyedül mész neki, akkor maximum “oké” eredményt fogsz elérni a weblapod küllemével, de általában még így is meg lesz a “tákolmány” érzés.

Ha egy jól felépített tanfolyamot követsz vagy hozzáértőkre bízod a projektedet, akkor az eredmény “kiváló” is lehet.

Ha kiszervezed, akkor talán “egyedibb” lehet a kész munka, de ez általában erősen függ a készítőktől.

Elég nehéz a minőség hasznosságát meghatározni, de végül ez lesz a legfontosabb, bármi is a weboldalad célja.

Ha pénzt akarsz vele keresni, akkor könnyebb a számítás, de bármi is a célod, a jobb minőség exponenciálisan fogja növelni a sikereidet.

Eddig csak az építésről beszéltünk, de…

A weboldalad fenntartása is pénzbe kerül. Alapesetben ez ugyanannyiba fog kerülni mindegyik eshetőségnél, de van 2 igen nagy probléma:

  1. Ha nem tanulod meg rendesen az ingyenes tartalmakból, akkor nem fogsz rájönni, mi lehet a baj, ha probléma jön elő.
  2. Ha valaki elkészíti a weboldaladat, akkor az nem jelenti azt, hogy menedzselni is fogja, ezért nem fogod tudni megvalósítani a marketinges törekvéseidet.

A WordPress működésének megértése egy hihetetlen nagy kincs és érték még akkor is, ha nem akarsz egész weboldalakat készíteni. Hamarosan ez a tudás olyan lesz, mint az Excel használata 10 évvel ezelőtt…

Szóval igen, meg lehet tanulni a WordPress-t egyedül, nagy gonddal felépített tudásanyag nélkül, de rengeteg időbe telik és a minőség sokkal rosszabb lesz.

Egy jól felépített kurzusban azt fogod megtanulni, amire igazán szükséged van és nem fogod elpazarolni az értékes idődet.

A tudással képes leszel gyorsan honlapot készíteni bármilyen projekthez saját magad vagy ügyfeleid számára is.

Ez kell ahhoz, hogy a vállalkozásodat fejleszteni tudd.

Neked kell eldöntened, hogy mi éri meg számodra. Érdekel, hogy miként tudok segíteni?

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila

Térkép weboldalak készítéséhez

A WordPress tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt, vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz. Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

WPKurzus Akcióterv

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

  1. Weboldal megtervezése
  2. Weboldal alapjának elkészítése
  3. Bővítmények beállítása
  4. Oldalak elkészítése
  5. Tesztelés

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni a saját weboldaladat.

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Balogh Edina

Én nem a kedvességetekre vagy a segítőkészségetekre helyezném a hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy aki emberekkel foglalkozik, annak ez természetes.

Akinek ajánlom a WPKurzus tanfolyamait, annak elmondom, hogy évek óta nyomasztott, hogy még nem készítettem honlapot a vállalkozásaimnak. Alapvetően kreatív ember vagyok és a munkámban is a maximalizmusra törekszem, ezért miután felkerestem néhány webdesignert és sitebuildert rájöttem, hogy egyedül kell boldogulnom. Hosszú távon kiborítottam volna őket, mert nekem egyszerűen ezerféle variációt ki kell próbálnom, mire meglesz az az “AHA”-érzés, amire várok mindig a munkám során is.

Rengeteg videót megnéztem, néhány tanfolyamra fölöslegesen beruháztam, mire meglett a WPKurzus. I-MÁ-DOM! Évek óta tanulok online tanfolyamokon, de ilyen profi módon elkészített, összeszedett anyaggal még nem találkoztam. Kellemes Attila hangja, kiváló a videók tempója és a hossza, a nyelvezet érthető, könnyen követhető. Gyakran a videó lejátszásával egy időben elvégeztem az aktuális beállításokat. Én macerás vagyok, sokszor átalakítottam a készülő honlapomat, de a WPKurzus videóinak segítségével 3 hét alatt elkészült a működő weboldalam. Lassan a végére érek a tanfolyamnak, de eddig még nem találkoztam olyan problémával, amit a videók vagy a kiváló “WPKurzus Facebook csoport” segítségével ne tudtam volna megoldani.

Czirják Anikó

A kulcs a sikeres weboldaladhoz és vállalkozáshoz

Hódító csomag

Weboldal készítő kurzusok

Weboldal tervezés - Hogyan tervezd meg a weboldaladat?

Weboldal tervezés

(értéke: 9.900 Ft)

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldalad.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult kinézetet fogsz tudni készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

WordPress Guru - Hogyan építsd fel a weboldalad szilárd alapját?

WordPress Guru

(értéke: 39.900 Ft)

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amikre szükséged lehet, ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

Elementor tanfolyam

Elementor

(értéke: 39.900 Ft)

A világ legnépszerűbb oldalépítőjét használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Elementor használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

WooCommerce - Hogyan adj el a neten?

WooCommerce

(értéke: 39.900 Ft)

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van, az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél, vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és az Elementor kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Vállalkozás építő kurzusok

Arculattervezés - Hogyan készíts profi arculatot egyszerűen?

Arculattervezés

(értéke: 9.900 Ft)

Kezdő vállalkozóként általában nincs pénz egyedi arculatra, viszont a szép megjelenéshez szükséged lesz egy jó alapra.

Azért raktuk össze ezt a tréninget, hogy gyorsan és olcsón (akár ingyen) el tudj indulni egy szép logóval és arculati elemekkel.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

Vállalkozói Marketing Stratégia - Hogyan alakítsd ki a vállalkozásod marketing stratégiáját?

Vállalkozói Marketing Stratégia

(értéke: 19.900 Ft)

A mikro-és kisvállalkozások egyik legnagyobb hibája, hogy nem látják át, hogy milyen marketing stratégiával lehet érdeklődőket és vásárlókat szerezni.

Az induláshoz sokszor nincs meg az ötletük se, így ebben a kurzusban ezekben a kezdő lépésekben segítek.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

Online Marketing Taktikák - Hogyan használd az online marketinget a bizniszedben?

Online Marketing Taktikák

(értéke: 39.900 Ft)

A sok különböző online marketing taktika közül nehéz kiválasztani, hogy melyiket használd a bizniszed felfuttatására.

Bemutatom a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait, valamint konkrét gyakorlati lépéseket is, hogy tudatosan tudj marketingezni és vásárlókat szerezni.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Vállalkozói Marketing Stratégia kurzus tanulmányozására.

Mikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem. A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Számomra az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Stinner László

Korábban már próbálkoztam WordPress oldal létrehozásával. Rengeteg időm ment rá, és utólag visszanézve egy csomó lényeges beállítást kihagytam.

A WPKurzusban az tetszett, hogy egy előre kitalált tematika mentén haladhattam végig, és szinte esélyem se volt arra, hogy ne tudjam létrehozni a weboldalamat.

Tóth Viktória

Kinek való a “Hódító” csomag?

Neked, ha valamelyik igaz rád.

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyó

Egy weboldal a bizniszek 95%-ának az alapja. Ha megszerzed ezt a képességet, bármikor képes leszel egy új projekt online megjelenésének az elindítására.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani, akkor muszáj lesz jobban értened hozzá. Mi mindent megadunk, hogy segítsünk ebben.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel, képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt, vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel, már az induláskor is.

Nincs szükség előképzettségre

A kurzus teljesen az alapoktól indul, nem kell semmilyen grafikusi, programozói vagy weboldal készítési ismerettel rendelkezned. Alapvető számítástechnikai tudásra viszont szükséged lesz, de ha rendszeresen használod a számítógépedet, az internetet, akkor ezzel szinte biztos, hogy rendelkezel.

Természetesen az sem baj, ha már valamivel több háttértudást szereztél; így lesznek ugyan ismerős részek az anyagban, de segítünk egy olyan komplex tudássá alakítani, amivel képes leszel WordPress weboldalak építésére.

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a csomaghoz

Weboldal tervező munkafüzet

(értéke: 4.900 Ft)

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal, és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

Tervezés barkácskészlet

(értéke: 4.900 Ft)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy Te már kizárólag a legjobbakat tudd használni.

Vállalkozói munkafüzetek

Munkafüzetek a vállalkozásod építéséhez

(értéke: 4.900 Ft)

A legnehezebb az induláskor, hogy nem tudod, mikre kell figyelni. Olyan táblázatokat és feladatlapokat készítettünk, amelyek rávilágítanak azokra a részekre, amikre szükséged van, és a gyakorlatban is fel tudod őket használni.

OMT és VMS füzetek

Munkafüzetek az online marketingedhez

(értéke: 4.900 Ft)

Rengeteg összefoglaló segítséget készítettünk, hogy a különböző marketing taktikákat és lépéseket ne csak az elméletben tanuld meg, hanem a gyakorlatban is hasznodra váljanak. Segítenek rendszerezni a gondolataidat, és kialakítani a sikeres taktikákat.

Adatvédelmi tájékoztató minta

Adatvédelmi tájékoztató minta

(értéke: 4.900 Ft)

Fontos, hogy jogilag is rendben legyen a weboldalad, emiatt készítettünk egy olyan mintát, amit Te is használhatsz a weboldaladnál.

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy 100%-ban jó lesz, mivel minden weboldal egyedi, de az indulásnál nagy segítséget ad.

ÁSZF webáruház minta

ÁSZF minta

(értéke: 4.900 Ft)

Ha értékesítesz a weboldaladon, akkor Általános Szerződési Feltételekre szükséges lesz. Alapból azt ajánljuk, hogy jogásszal készíttesd el, de van egy olyan alapunk, ami az elején az induláshoz és a teszteléshez jól tud működni.

WordPress Bővítménytár

(Értéke: 9.900 Ft)

Ha egy jól működő WordPress honlapot szeretnél készíteni, mindenképpen szükséged lesz bővítményekre. Összegyűjtöttünk több mint 40 remek bővítményt a leginkább felmerülő problémák és funkciók megoldására. Nincs más dolgod, mint végignézni a listát és kiválasztani a számodra megfelelőeket. Folyamatosan figyeljük az újításokat és ezek alapján frissítjük a listát.

Fizetős bővítmények ingyen

(ÉRTÉKE: 1.000.000 Ft)

Tudom, hogy kamunak és túl nagy számnak tűnik, de tényleg igaz. Több száz különböző bővítményt leteszteltünk, hogy kiválasszuk a legjobbakat. Ezekből többet is úgy vásároltunk, meg hogy teljesen legálisan számodra is oda tudjuk adni. Több, mint 1 millió Ft-ot költöttünk rájuk, és korlátozás nélkül használhatod őket Te is.

NÉZD MEG, HOGY MIKET KAPSZ MEG (A LISTA FOLYAMATOSAN BŐVÜL)

Elementor Pro
WP All Import, Export
WP-Rocket
Divi Testimonial Slider
Divi Overlays
Convert Pro
WP Data Tables
WP Amelia
NotificationX Pro
CSS Hero
WP Fluent Forms Pro

Ajándék a WPKurzustól

Csak, hogy még könnyebb dolgod legyen

Elementor logo

Elementor Pro - 1 megosztott licensz

Az Elementor Pro használata $49/év, ami kb. 15.000 Ft.
Mi viszont szeretnénk segíteni, hogy a legjobb eszközzel indulj el, így ajándékba adunk egy licenszt, amit akár éles weboldalon is tudsz használni.

Részletekért nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket.

Divi logó

Divi - megosztott licensz

A tanfolyamainkon a Divi fizetős sablon és oldalépítő használatát ajánljuk. Ennek a teljes körű megvásárlása $199, azaz kb. 60.000 Ft.

A csomagunkhoz való csatlakozással hozzáférsz a Divihez, így nem szükséges külön megvásárolnod.

Részletekért nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket.

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

Kuti Veronika

Hatalmas segítség a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Pető Attila

Master Layout Pack

(Értéke: 29.900 Ft)

Áttanulmányoztam több 100-at a világ legjobb oldalaiból, és az ezeken felhasznált blokkokat. Tapasztalataimat és az oldalakról szerzett benyomásaimat felhasználva építettük meg ezt az elrendezés csomagot az Elementorhoz és a Divihez, amivel bármilyen oldalt képes leszel egyszerűen elkészíteni.

WooCommerce Layout Pack

(Értéke: 29.900 Ft)

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő webshop alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

1.600+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

Kik lesznek az oktatók?

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Nagy Attila vagyok, a WPKurzus társalapítója és CEO-ja. Én leszek az, aki a videós leckéken segíteni fogja az utadat. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogok megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem igazán tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy Te min mész keresztül a weboldalad építése közben.

Az online marketingben és a vállalkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni ebben a világban, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Rengeteg kisvállalkozás építésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Megígértem magamnak, hogy elkészítem azokat a tanfolyamokat, amikre nekem is szükségem lett volna az utam elején.

Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Remélem látni fogom a Tiédet is.

Nagy Bence

Nagy Bence

Társalapító, CTO

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljen.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 200 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Elementorral építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegre törő, egyértelmű magyarázatok. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Horváth Henrietta

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet elolvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100.000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos, és pontosan elmondom, hogy mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nem vagyok számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy talán kicsit lassabban, de simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár egy hétvége alatt is megnézheted, volt is több ilyen diákunk. Ha viszont neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlenül 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

Jobban szeretek írásos leckékből tanulni. Van ilyen nálatok?

A videós leckéink alatt blogbejegyzés szerűen, képernyőfotókkal is elkészítettük a leckéket. Ezekben sokszor könnyebb keresni és sokan jobban szeretik a videós anyagoknál. Ha te is így vagy vele, akkor nem fogsz csalódni.

Lesznek frissítések?

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted.

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz a csomagodhoz tartozó tananyagokhoz, csekklistákhoz és minden bónuszhoz is!

Nem akarok megtanulni programozni. Így is menni fog?

Igen, programozás nélkül is tökéletes weboldalakat lehet készíteni.

Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni.

Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal készítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni.

A tananyagokat Bence testvéremmel készítjük, aki wedesignerként dolgozik, és már több 100 honlapot készített. Pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvere, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni, programozás nélkül is.

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is érdemes elvégezni a kurzust?

Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Másoknak is fogok tudni weboldalt készíteni a tanultak alapján?

Alapvetően igen, de természetesen az egyedi igényekre neked kell megtalálnod a választ.

Egy olyan biztos alapot fogsz kapni, amit máshol nem érhetsz el, de mindig lesznek olyan különleges igények, amiket az internetről fogsz tudni megtanulni. Mindent sajnos nem tudunk megtanítani, az több 100 óra anyagot jelentene. A weboldal készítés 80%-át megtanítjuk, de ezek után önállóbbá kell válnod, főleg, ha ügyfelekkel kezdesz el dolgozni.

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az lenne célravezető, ha WordPress-fejlesztőt képeznénk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejedet.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Megvásárolhatom a kurzusokat külön?

Egy weboldal felépítése több lépésből, különböző pillérekből áll. Úgy raktuk össze ezeket, hogy egymásra épüljenek, így sajnos nem lehet külön megvásárolni őket.

Különböző csomagjaink vannak, amikben egyre több információ van, így folyamatosan építheted a saját tudásodat is.

Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket a zárt felületen. Nincs havi vagy éves díj sem.

Hol nézhetem meg a videókat?

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova csak a tagok juthatnak be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden, vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok köztöt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?

Igen.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan csinálni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, minden megváltozott.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 10-20 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Kapok segítséget ha elakadtam?

A zárt Facebook csoportunk célja az, hogy ha valaki elakad, akadályba ütközik, akkor megkapja rá itt a megoldást. Elsőnek persze nézd végig a tanfolyamokat, mert nem véletlenül vannak így felépítve.

Legtöbbször a tanulók közül valaki villámgyorsan segít, de mi is itt válaszoljuk meg a kérdéseket.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?

Mindegyik tanfolyamnak van egy hossza, hogy mennyi idő megnézni a videókat.

Ezen felül viszont a lényeg, hogy a tudást hasznosítsd is a gyakorlatban. Ennek az ideje a projekted mélységétől függ. Ha egy átlagos vállalkozói weboldal elkészítését nézzük, akkor az kb. 50 óra plusz munkába fog kerülni, amiben benne van a tervezés, a kivitelezés és a tesztelés is.

Heti 10 óra tanulással kb. 1 hónap alatt elkészítheted a weboldaladat.

A vállalkozás építését segítő tanfolyamaink feldolgozása attól függ, hogy milyen mélyen mész bele a gyakorlati részbe. 2-3 hét alatt az elméletet simán fel lehet dolgozni és onnantól a bizniszeden múlik, hogy miként építed be a tanultakat.

Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzemet

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében az elinduláshoz kb. 30.000 Ft-ra lesz szükséged és később kb. havi 2.000 Ft-ba kerül majd fenntartani a webes projekted. Mivel több fizetős bővítményt is odaadunk, amiket megéri használni, így nagyon olcsó lesz az egész.

Nehéz megtanulni a WordPress használatát?

Mondjuk úgy, hogy velünk nem nehéz.

Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként Te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a tanfolyamainkkal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén tudsz haladni a videókkal. Ugyanúgy fejlődni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Piacképes tudást adnak a tanfolyamok?

Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress-tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltanak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

Hogyan kapom meg a Divi licenszet?

A Divihez egy megosztott licenszt tudunk biztosítani. Ez azt jelenti, hogy teljes körűen, korlátozás nélkül használhatod minden funkcióját a Divi sablonnak, oldalépítőnek és a hozzá tartozó bővítményeknek is (Bloom, Monarch).
Feltelepítheted az éles weboldaladra is és folyamatos frissítéseket is kapsz (örökre).

A hátrány, hogy nem fogod tudni használni a Divi ügyfélszolgálatát.

Amennyiben kliensek weboldalát készítenéd el, mi azt ajánljuk, hogy vásárolj egy saját licenszt. Egyébként is azt javasoljuk, hogy támogasd a készítőket, hogy tovább tudják fejleszteni ezt a fantasztikus eszközt, így ha már éles weboldalon használod, akkor szerezz be egy sajátot.

Ettől függetlenül az általunk adott kulcs is teljes körűen működik, az elején ez egy elképesztő nagy segítség, hogy elkészítsd a saját weboldalad.

Hogyan kapom meg az Elementor licenszet?

Az Elementorhoz 1 weboldalon felhasználható megosztott licenszt tudunk biztosítani. Ez azt jelenti, hogy teljes körűen, korlátozás nélkül használhatod minden funkcióját, amivel évente $49-t, kb 15.000 Ft-ot spórolsz meg.
Feltelepítheted az éles weboldaladra is és folyamatos frissítéseket is kapsz (örökre).

A hátrány, hogy nem fogod tudni használni az Elementor ügyfélszolgálatát.

Amennyiben kliensek weboldalát készítenéd el, mi azt ajánljuk, hogy vásárolj egy saját licenszt. Egyébként is azt javasoljuk, hogy támogasd a készítőket, hogy tovább tudják fejleszteni ezt a fantasztikus eszközt, így ha már éles weboldalon használod, akkor szerezz be egy sajátot.
Ettől függetlenül az általunk adott kulcs is teljes körűen működik, az elején ez egy elképesztő nagy segítség, hogy elkészítsd a saját weboldalad.

Tanulóink mondják

Debreczeni Attila

cilinderesek.hu

Fajta Viktor

fajtaviktor.com

Polgár Anna

ciprusinap.hu

Gyenes Donát

donatgyenes.hu

Peti

fullfitt.hu

Dávid Ádám

kiszervezettmarketing.hu

Facebook ajánlások

30 napos garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel. 

Hódító csomag

Váltsd valóra az elképzeléseidet!

Hódító csomag

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)  – értéke: 9.900 Ft

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)  – értéke: 9.900 Ft

Vállalkozói Marketing Stratégia (2+ óra) – értéke: 19.900 Ft

Online Marketing Taktikák (5+ óra) – értéke: 39.900 Ft

WP Guru kurzus (7+ óra) – értéke: 39.900 Ft

Elementor kurzus (5+ óra)  – értéke: 39.900 Ft

Divi kurzus (3+ óra)  – értéke: 39.900 Ft

WooCommerce kurzus (3+ óra)  – értéke: 39.900 Ft

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Zárt Facebook csoport hozzáférés

1 Elementor megosztott Pro licensz – értéke: 60.000 Ft / év

Divi megosztott licensz – értéke: 60.000

30+ munkafüzet, barkácskészlet, feladatlap – értéke: 29.900 Ft

WordPress bővítménytár – értéke: 4.900 Ft

Fizetős bővítmények INGYEN – értéke: 1.000.000 Ft

Elementor elrendezés csomagok – értéke: 29.900 Ft

Divi elrendezés csomagok – értéke: 29.900 Ft

1.453.800 Ft 69.900 Ft

2015-2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

SimplePay fizetés