WPKurzus Hódító csomag

Minden, amire ténylegesen szükséged van egy WordPress weboldal felépítéséhez, akkor is, ha nincs programozói vagy designer tudásod

Kis lépésekben segítünk

Építs weboldalt és érd el a céljaidat

Amikor elkezdtem az online vállalkozásokról tanulni, hozzád hasonlóan én sem tudtam kódolni és designer tapasztalatokkal sem rendelkeztem. 

Azon gondolkoztam, hogy vajon tényleg meg lehet tanulni egyszerűen weboldalt készíteni?

A válasz egyszerű, de mégsem az. Természetesen megtanulhatsz egyedül honlapot készíteni; ez a WordPress esszenciája…

De…

Tudsz PROFI weboldalt készíteni a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben?

Ez az igazi kérdés!

Gondolnod kell a minőségre, a befektetett időre és pénzre.

3 különböző módszerrel építhetsz weboldalt:

\

Egyedül, Google és YouTube keresgélésekkel

\

Önállóan, egy jól felépített kurzus segítségével

\

Kiszervezheted az egész projektet

Beszéljünk elsőnek a PÉNZRŐL. Egy honlap elkészítése a következő összegekbe kerül:

Ezek nem tökéletesen pontos számok, hanem csak becslések, de valószínűleg érted mire gondolok.

Minden esetben szükséged lesz tárhelyre, domain névre és egy profi sablonra. Ezek kb. 30.000 Ft-ba fognak kerülni. Ez a “beugró”, de megnyugtatlak. Ennél többet nem is igazán kell költened, hogy igazán profi honlapot készíts.

Bejelentkezhetsz egy kurzusra is, láttam a neten 1.000 Ft-ért, 50.000 Ft-ért és 300.000 Ft-ért is. Neked kell megtalálnod azt, ahol a legnagyobb értéket kapod a pénzedért. Őszinte leszek, szerintem ezt mi ajánljuk.

Ha egy kurzust vásárolsz, akkor igazából időt veszel. A tanfolyam készítője évek tapasztalatát, több 1000 óra munkát és több millió forintot költ arra, hogy egyszerűsítse, lépésekre bontsa és összefoglalja az információrengeteg lényegét. Legalábbis az olyan oktatók, akik tényleg beleadnak mindent.

Ezt végül sokkal alacsonyabb áron adják, mintha neked kellene mindent kitapasztalni. Erről szól a fizetős oktatás.

Ha kiszerveznéd a weboldalad építését, akkor egy szabadúszót vagy egy ügynökséget kell ezzel megbíznod. Ha ezen az úton indulsz el, akkor ne a legolcsóbbat válaszd, mert az mindig balul sül el. Bízz bennem, a tapasztalat ezt mutatja.

Manapság 300.000 Ft körül indulnak egy egyszerűbb vállalkozói weboldalért az igényes ajánlatok, így ebben gondolkodj.

Szóval ennyit a pénzről, jöjjön az idő…

Ne felejtsd el az IDŐTamit befektetsz. Akkor is fogsz időt fordítani a projektre, ha kiszervezed az egészet.

Ez természetesen a weboldal komplexitásától, a meglévő tartalmaktól is függ, de egy átlagos vállalkozói oldal elkészítéséhez a következő időbefektetés szükséges:

Idő befektetése nélkül egyszerűen nem lehet megúszni. Igen, már szerintem tudod, hogy ha egyedül mész neki, akkor RENGETEG időt fogsz elpazarolni, mert:

Q

nem tudod kitalálni milyen alapbeállításokat végezz el az elején

Q

nem tudod melyik sablont válaszd

Q

nem érted a WordPress különböző részeinek kapcsolódási pontjait

Q

nem tudod milyen bővítményeket válassz a több, mint 56.000 közül és azt se, hogyan állítsd be őket helyesen

Q

nem tudod, hogy van-e egy jobb megoldás a problémádra, mint amit ez első blogbejegyzésben találtál

Q

és ami a legfontosabb: nem tudod, hogy mit nem tudsz 🙂

Nem a legegyszerűbb feladat weboldalt készíteni, ne hibáztasd magad, ha nem sikerült elsőre. Amikor én kezdtem el foglalkozni a WordPress-szel, több hónapba került, hogy csak az alapokat megtanuljam…

Végül pedig beszéljünk a MINŐSÉGRŐL.

Nem akarok túl szigorú lenni, de ami igaz, az igaz. Ha egyedül mész neki, akkor maximum “oké” eredményt fogsz elérni a weblapod küllemével, de általában még így is meg lesz a “tákolmány” érzés.

Ha egy jól felépített tanfolyamot követsz vagy hozzáértőkre bízod a projekted, akkor az eredmény “kiváló” is lehet.

Ha kiszervezed, akkor talán “egyedibb” lehet a kész munka, de ez általában erősen függ a készítőktől.

Elég nehéz a minőség hasznosságát meghatározni, de végül ez lesz a legfontosabb, bármi is a weboldalad célja.

Ha pénzt akarsz vele keresni, akkor könnyebb a számítás, de bármi is a célod, a jobb minőség exponenciálisan fogja növelni a sikereid.

Eddig csak az építésről beszéltünk, de…

A weboldalad fenntartása is pénzbe kerül. Alapesetben ez ugyanannyiba fog kerülni mindegyik eshetőségnél, de van 2 igen nagy probléma:

  1. Ha nem tanulod meg rendesen az ingyenes tartalmakból, akkor nem fogsz rájönni, mi lehet a baj, ha probléma jön elő.
  2. Ha valaki elkészíti a weboldaladat, akkor az nem jelenti azt, hogy menedzselni is fogja, ezért nem fogod tudni megvalósítani a marketinges törekvéseidet.

A WordPress működésének megértése egy hihetetlen nagy kincs és érték, még akkor is, ha nem akarsz egész weboldalakat készíteni. Hamarosan ez a tudás olyan lesz, mint az Excel használata 10 évvel ezelőtt…

Szóval igen, meg lehet tanulni a WordPress-t egyedül, nagy gonddal felépített tudásanyag nélkül, de rengeteg időbe telik és a minőség sokkal rosszabb lesz.

Egy jól felépített kurzusban azt fogod megtanulni, amire igazán szükséged van és nem fogod elpazarolni az értékes idődet.

A tudással képes leszel gyorsan honlapot készíteni bármilyen projekthez saját magad vagy ügyfeleid számára is.

Neked kell eldöntened, hogy mi éri meg a számodra. Érdekel, hogy miként tudok segíteni?

Olvass tovább…

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila

Térkép weboldalak készítéséhez

A WordPress tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz. Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

  1. Weboldal megtervezése
  2. Weboldal alapjának elkészítése
  3. Bővítmények beállítása
  4. Oldalak elkészítése
  5. Tesztelés

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni a saját weboldalad.

Kinek való a tanfolyam?

Igen, ha valamelyik igaz rád.

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyó

Egy weboldal a bizniszek 95%-nak az alapja. Ha megszerzed ezt a képességet, bármikor képes leszel egy új projekt online megjelenésének az elindítására.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani, akkor muszáj lesz jobban értened hozzá. Mi mindent megadunk, hogy segítsünk ebben.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel vagy akár képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel, már az induláskor is.

Nincs szükség előképzettségre

A kurzuson teljesen az alapoktól indulunk, semmilyen grafikusi, programozói vagy weboldal készítési ismeretekre sincs szükség. Alapvető számítástechnikai tudásra viszont szükséged lesz, de ha rendszeresen használod a géped, az internetet, akkor ezzel szinte biztos, hogy rendelkezel.

Természetesen az sem baj, ha már valamivel több háttértudással rendelkezel; így lesznek ugyan ismerős részek az anyagban, de segítünk egy olyan komplex tudássá alakítani, amivel képes leszel WordPress weboldalak építésére.

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Balogh Edina

Én nem a kedvességetekre vagy a segítőkészségetekre helyezném a hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy aki emberekkel foglalkozik, annak ez természetes.

Akinek ajánlom a WPKurzus tanfolyamait, annak elmondom, hogy évek óta nyomasztott, hogy még nem készítettem honlapot a vállalkozásaimnak. Alapvetően kreatív ember vagyok és a munkámban is a maximalizmusra törekszem, ezért miután felkerestem néhány webdesignert és sitebuildert rájöttem, hogy egyedül kell boldogulnom. Hosszú távon kiborítottam volna őket, mert nekem egyszerűen ezerféle variációt ki kell próbálnom, mire meglesz az az “AHA”-érzés, amire várok mindig a munkám során is.

Rengeteg videót megnéztem, néhány tanfolyamra fölöslegesen beruháztam, mire meglett a WPKurzus. I-MÁ-DOM! Évek óta tanulok online tanfolyamokon, de ilyen profi módon elkészített, összeszedett anyaggal még nem találkoztam. Kellemes az Attila hangja, kiváló a videók tempója és a hossza, a nyelvezet érthető, könnyen követhető. Gyakran a videó lejátszásával egy időben elvégeztem az aktuális beállításokat. Én macerás vagyok, sokszor átalakítottam a készülő honlapom, de a WPKurzus videóinak segítségével 3 hét alatt elkészült a működő weboldalam. Lassan a végére érek a tanfolyamnak, de eddig még nem találkoztam olyan problémával, amit a videók vagy a kiváló “WPKurzus Facebook csoport” segítségével ne tudtam volna megoldani.

Czirják Anikó

Mit tartalmaz a Hódító csomag?

Minden, amit megkapsz.

Weboldal tervezés

(értéke: 9.900 Ft)

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldalad.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult külalakot fogsz tudni készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

Arculattervezés

(értéke: 9.900 Ft)

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan külalakot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

WordPress Guru

(értéke: 39.900 Ft)

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amire szükséged lehet ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

Divi

(értéke: 39.900 Ft)

A világon legtöbbet eladott prémium sablont használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Divi használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

WooCommerce

(értéke: 39.900 Ft)

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és a Divi kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Titkos, most készülő kurzusok

(értéke: ???)

Folyamatban van 2 új tanfolyamunk elkészítése. Megsúgom, hogy az első a vállalkozói stratégia kialakításáról, a második pedig kezdő és haladó online marketing taktikákról fog szólni. Óriási lelkesedéssel készítjük hozzá a tananyagokat, amelyeket plusz befektetés nélkül megkaphatsz, ha még a megjelenésük előtt szerzed meg a csomagot.

Az elvégzésükhöz nincs szükség semmilyen előképzettségre.

Mikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem. A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Stinner László

Korábban már próbálkoztam WordPress oldal létrehozásával. Rengeteg időm ment rá és utólag visszanézve egy csomó lényeges beállítást kihagytam.

A WPKurzusban az tetszett, hogy egy előre kitalált tematika mentén haladhattam végig, és szinte esélyem se volt arra, hogy ne tudjam létrehozni a weboldalamat.

Tóth Viktória

Extra bónuszok a csomaghoz

Ingyenes bónuszok

Weboldal tervező munkafüzet

(értéke: 4.900 Ft)

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

Tervezés barkácskészlet

(értéke: 4.900 Ft)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy te már kizárólag a legjobbakat tudd használni.

WordPress Bővítménytár

(Értéke: 9.900 Ft)

Ha egy jól működő WordPress honlapot szeretnél készíteni, mindenképpen szükséged lesz bővítményekre. Összegyűjtöttünk több mint 40 remek bővítményt a leginkább felmerülő problémák és funkciók megoldására. Nincs más dolgod, mint végignézni a listát és kiválasztani a számodra megfelelőeket. Folyamatosan figyeljük az újításokat és ezek alapján frissítjük a listát.

Fizetős bővítmények ingyen

(ÉRTÉKE: 1.000.000 Ft)

Tudom, hogy kamunak és túl nagy számnak tűnik, de tényleg igaz. Több száz különböző bővítményt leteszteltünk, hogy kiválasszuk a legjobbakat. Ezekből többet is úgy vásároltunk, meg hogy teljesen legálisan számodra is oda tudjuk adni. Több, mint 1 millió Ft-ot költöttünk rájuk, és korlátozás nélkül használhatod őket te is.

Nézd meg, hogy miket kapsz meg (a lista folyamatosan bővül)

WP All Import, Export
WP-Rocket
Divi Testimonial Slider
Divi Overlays
Convert Pro
WP Amelia
NotificationX Pro
CSS Hero
WP Fluent Forms Pro

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

Kuti Veronika

Hatalmas segítség a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Pető Attila

Master Layout Pack

(Értéke: 29.900 Ft)

Áttanulmányoztam több 100-at a világ legjobb oldalaiból és az ezeken felhasznált blokkokat. Tapasztalataimat és az oldalakról szerzett benyomásaimat felhasználva építettük meg ezt az elrendezés csomagot a Divihez, amivel bármilyen oldalt képes leszel egyszerűen elkészíteni.

WooCommerce Layout Pack

(Értéke: 29.900 Ft)

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő webshop alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

1.000+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

1.000+  weboldal készítő

aki a segítségünkkel készítette el a honlapját.

Kik lesznek az oktatók?

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Nagy Attila vagyok a WPKurzus társalapítója és CEO-ja. Én leszek az, aki a videós leckéken segíteni fogja az utad. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom bemutatni és megmutatni neked.

Fontos tudnod rólam, hogy nem igazán tudok programozni. Így, bár én már nem az első weboldalamnál tartok, mégis sokkal jobban átérzem, hogy Te min mész keresztül a weboldalad építése közben.

Az online marketingben és a válallkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, mélyebb technikai tudás nélkül érvényesülni ebben a világban, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Rengeteg kisvállalkozás építésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Megígértem magamnak, hogy elkészítem azokat a tanfolyamokat, amikre nekem is szükségem lett volna az utam elején.

Nem tudom leírni, mennyire jó érzés, ha láthatom a velünk tanulók weboldalát, vállalkozását sikeresen fejlődni. Remélem látni fogom a tiéd is.

Nagy Bence

Társalapító, CTO

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljenek.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 200 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Divivel építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegretörő, egyértelmű magyarázatok. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Horváth Henrietta

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet olvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100.000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nem vagyok számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy lehet kicsit lassabban, de simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár egy hétvége alatt is megnézheted, volt is több ilyen diákunk. Ha viszont neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlen. 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

Jobban szeretek írásos leckékből tanulni. Van ilyen nálatok?

A videós leckéink alatt blogbejegyzés szerűen, képernyőfotókkal is elkészítettük a leckéket. Ezekben sokszor könnyebb keresni és sokan jobban szeretik a videós anyagoknál. Ha te is így vagy vele, akkor nem fogsz csalódni.

Lesznek frissítések?

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted.

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz a csomagodhoz tartozó tananyagokhoz, csekklistákhoz és minden bónuszhoz is!

Nem akarok megtanulni programozni. Így is menni fog?

Igen, programozás élkül is tökéletes weboldalakat lehet készíteni.

Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni.

Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal elkészítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni.

A tananyagokat Bence testvéremmel készítjük, aki wedizájnerként dolgozik, több 100 honlapot készített. Pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvere, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni, programozás nélkül is.

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is érdemes elvégezni a kurzust?

Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Másoknak is fogok tudni weboldalt készíteni a tanultak alapján?

Alapvetően igen, de természetesen az egyedi igényekre neked kell megtalálnod a választ

Egy olyan biztos alapot fogsz kapni, amit máshol nem érhetsz el, de mindig lesznek olyan különleges igények, amiket az internetről fogod tudni megtanulni. Mindent sajnos nem tudunk megtanítani, az több 100 óra anyagot jelenteni. A weboldal készítés 80%-át megtanítjuk, de ezek után önállóbbá kell válnod, főleg, ha ügyfelekkel kezdesz el dolgozni.

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az vezet a célra, ha WordPress-fejlesztőt képzünk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejed.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Megvásárolhatom a kurzusokat külön?

Egy weboldal felépítése több lépésből, különböző pillérekből áll. Úgy építettük fel őket, hogy egymásra épüljenek, így sajnos nem lehet külön megvásárolni őket.

Különböző csomagjaink vannak, amikben egyre több információ van, így folyamatosan építheted a saját tudásod is.

Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket a zárt felületen. Nincs havi vagy éves díj sem.

Hol nézhetem meg a videókat?

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok közt-öt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?

Igen.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan tenni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 10-20 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Kapok segítséget ha elakadtam?

A zárt Facebook csoportunk célja az, hogyha valaki elakad, akadályba ütközik, akkor megkapja rá itt a megoldást. Elsőnek persze nézd végig a tanfolyamokat, mert nem véletlen vannak így felépítve.

Legtöbbször a tanulók közül valaki villámgyorsan segít, de mi is itt válaszoljuk meg a kérdéseket.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?

Mindegyik tanfolyamnak van egy hossza, hogy mennyi idő megnézni a videókat:

Weboldal tervezés – 1+ óra
Arculattervezés – 1+ óra
WordPress Guru – 4+ óra
Divi – 2+ óra
WooCommerce – 2+ óra

Ezen felül viszont a lényeg, hogy a tudást hasznosítsd is a gyakorlatban. Ennek az ideje a projekted mélységétől függ. Ha egy átlagos vállalkozói weboldal elkészítését nézzük, akkor az kb. 50 óra plusz munkába fog kerülni, amibe benne van a tervezés, a kivitelezés és a tesztelés is.

Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzem

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében elindulni kb. 30.000 Ft-ra lesz szükséged és később kb. havi 2.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projekted. Mivel több fizetős bővítményt is odaadunk, amiket megéri használni, így nagyon olcsó lesz az egész.

Szükséges előzetes tudás a tanfolyamhoz?

Igen, 2 korábbi kurzusunk.

A Divi tanfolyam elvégzéséhez szükséges a weboldal tervezés és a WordPress Guru kurzusunk elvégzése. Ezekben nézzük meg a tervezés és a sziklaszilárd WordPress alap felépítésének a lépéseit, amik mindenképp kellenek, mielőtt belevágsz az oldalaid elkészítésébe.

Ezen kívül semmilyen technikai, programozói vagy designer tudás nem szükséges.

Pont ezért áruljuk csomagban a kurzusainkat, hogy semmi se maradjon ki.

Nehéz megtanulni a WordPress használatát?

Mondjuk úgy, hogy velünk nem nehéz.

Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress-gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a tanfolyamainkkal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy haladni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Piacképes tudást ad a tanfolyam?

Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress-tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltanak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

Tanulóink mondják

Debreczeni Attila

cilinderesek.hu

Fajta Viktor

fajtaviktor.com

Peti

fullfitt.hu

30 napos garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel. 

Hódító csomag

Váltsd valóra az elképzeléseidet!

1.209.100 Ft 59.900 Ft

1.209.100 Ft
59.900 Ft

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)  – értéke: 9.900 Ft

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)  – értéke: 9.900 Ft

WP Guru kurzus (5+ óra) – értéke: 39.900 Ft

Divi kurzus (3+ óra)  – értéke: 39.900 Ft

WooCommerce kurzus (3+ óra)  – értéke: 39.900 Ft

2 készülőben lévő vállalkozói és marketinges tanfolyam

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet – értéke: 4.900 Ft

Tervezés barkácskészlet – értéke: 4.900 Ft

WordPress bővítménytár – értéke: 1.000.000 Ft

Divi Master Layout Pack – értéke: 29.900 Ft

WooCommerce Layout Pack – értéke: 29.900 Ft

}

12,5+ óra videó

2015-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

COURSE CREATOR TANFOLYAM

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Hogyan készíts és értékesíts online kurzusokat?