Hódító csomag

Építsd fel a vállalkozásodat és WordPress weboldaladat olcsón, gyorsan és profin.

Online biznisz alapok

Mire van szükséged, ha vállalkozást építenél?

Amikor elkezdtem az online vállalkozásokról tanulni, hozzád hasonlóan én sem tudtam kódolni és designer tapasztalatokkal sem rendelkeztem. 

Mindenképp akartam egy bizniszt, de nem volt ötletem és nem értettem semmihez sem, amire szükség lett volna ahhoz, hogy sikeres legyek.

Akkor még azt se tudtam, hogy mit érdemes megtanulni, ha vállalkozni szeretnék.

Online kurzusokra jelentkeztem, blogokat olvastam. Össze-vissza ugráltam a különböző témák között, így rengeteg időbe telt, mire rájöttem, hogy mi fontos igazán.

Egy dologban voltam biztos: egy honlapra szükségem lesz.

Tudtam, hogy az internetes vállalkozások és a weboldalak elválaszthatatlanok, mint Stan és Pan, Bud Spencer és Terence Hill, vagy Ash és Pikachu.

Miért van ez?

Egy weboldalon belül minden marketinges stratégia és taktika csoportosul, de korábban még nem tudtam, hogy vajon tényleg meg lehet tanulni egyszerűen weboldalt készíteni?

“Szinte minden vállalkozás marketing gépezetének az alapja egy szuper weboldal.”

Kristóf-Varga Szilvia

2017-ben hallottam először a WPKurzusról és már az első pár videónàl tudtam, hogy jól döntöttem, amikor csatlakoztam. Rengeteg infó, tudàsanyag, sok-sok extra dolog (letölthető segédletek, AC kurzus), ami könnyen fogyasztható és informatív, nem túl szakmai a nyelvezete, ami a teljesen kezdőknek is szuper!

Nem tudok más ilyen platformról, ahol ennyiért ilyen nagy tudásanyag àllna rendelkezésre, ràadásul örökös hozzáféréssel! Csatlakozzatok Ti is! 🙂

Kristóf-Varga Szilvia
Kristóf-Varga Szilvia
Kővári Viktor

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. 🙂 Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor
Kővári Viktor

“3 módszerrel tanulhatsz meg weboldalt készíteni.”

Megtanulni vagy kiszervezni

Hogyan lehet weboldalad?

Az utam elején azon gondolkodtam, hogy tanuljam-e meg elkészíteni a weboldalamat.

Még azt se tudtam, hogy egyáltalán meg lehet-e tanulni honlapot készíteni úgy, hogy nem tudok kódolni és a grafikához se értek.

A válasz egyszerű, de mégsem az. Természetesen megtanulhatsz egyedül honlapot készíteni; ez a WordPress esszenciája…

De…

Képes leszel PROFI weboldalt készíteni a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben?

Ez az igazi kérdés!

Gondolnod kell a minőségre, a befektetett időre és pénzre.

3 különböző módszerrel építhetsz weboldalt:

Beszéljünk elsőnek a PÉNZRŐL.
Egy honlap elkészítése a következő összegekbe kerül:

Ezek nem tökéletesen pontos számok, hanem csak becslések, de valószínűleg érted, mire gondolok.

Minden esetben szükséged lesz tárhelyre, domain névre, sablonra és oldalépítőre. Ezek kb. 30.000 Ft-ba fognak kerülni. Ez a “beugró”, de megnyugtatlak. Ennél többet nem is igazán kell költened, hogy valóban profi honlapot készíts.

Bejelentkezhetsz egy kurzusra is, láttam a neten 1.000 Ft-ért, 50.000 Ft-ért és 300.000 Ft-ért is. Neked kell megtalálnod azt, ahol a legnagyobb értéket kapod a pénzedért. Őszinte leszek: szerintem ezt mi ajánljuk.

Ha egy kurzust vásárolsz, akkor igazából időt veszel. A tanfolyam készítője évek tapasztalatát, több 1000 óra munkát és több millió forintot költ arra, hogy egyszerűsítse, lépésekre bontsa és összefoglalja az információrengeteg lényegét. Legalábbis az olyan oktatók, akik tényleg beleadnak mindent.

Ezt végül sokkal alacsonyabb áron adják, mintha neked kellene mindent kitapasztalni. Erről szól a fizetős oktatás.

Ha kiszerveznéd a weboldalad építését, akkor egy szabadúszót vagy egy ügynökséget kell ezzel megbíznod. Ha ezen az úton indulsz el, akkor ne a legolcsóbbat válaszd, mert az mindig balul sül el. Bízz bennem, a tapasztalat ezt mutatja.

Manapság 300.000 Ft körüli összeget kérnek el egy egyszerűbb vállalkozói weboldalért az igényesebb weblap készítők, így ebben gondolkodj.

Szóval ennyit a pénzről, jöjjön az idő…

Ne felejtsd el az IDŐT, amit befektetsz. Akkor is fogsz időt fordítani a projektre, ha kiszervezed az egészet.

Ez természetesen a weboldal komplexitásától, a meglévő tartalmaktól is függ, de egy átlagos vállalkozói oldal elkészítéséhez a következő időbefektetés szükséges:

Idő befektetése nélkül egyszerűen nem lehet megúszni. Igen, szerintem már tudod, hogy ha egyedül mész neki, akkor RENGETEG időt fogsz elpazarolni, mert:

Nem a legegyszerűbb feladat weboldalt készíteni, ne hibáztasd magad, ha nem sikerült elsőre. Amikor én kezdtem el foglalkozni a WordPress-szel, több hónapba került, hogy csak az alapokat megtanuljam…

Végül pedig beszéljünk a MINŐSÉGRŐL.

Nem akarok túl szigorú lenni, de ami igaz, az igaz. Ha egyedül mész neki, akkor maximum “oké” eredményt fogsz elérni a weblapod küllemével, de általában még így is meg lesz a “tákolmány” érzés.

Ha egy jól felépített tanfolyamot követsz vagy hozzáértőkre bízod a projektedet, akkor az eredmény “kiváló” is lehet.

Ha kiszervezed, akkor talán “egyedibb” lehet a kész munka, de ez általában erősen függ a készítőktől.

Elég nehéz a minőség hasznosságát meghatározni, de végül ez lesz a legfontosabb, bármi is a weboldalad célja.

Ha pénzt akarsz vele keresni, akkor könnyebb a számítás, de bármi is a célod, a jobb minőség exponenciálisan fogja növelni a sikereidet.

Fekete Erika

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni. Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika
Fekete Erika
Pintye Zsuzsa

Elsőre kicsit soknak tűnik ennyi anyagot végignézni, de maximálisan megérni. Olyan alapot biztosít, amivel már bátran el lehet kezdeni weboldalakat összerakni, akár webshopot is.

Nem ismertem előtte a WordPresst, és weboldalak készítésében sem voltam járatos, mégis az oktatóanyagokkal és a FB csoport segítségével már több oldalam is elkészült és működik (én meg egyre jobban élvezem a weboldalak készítését) 🙂

Pintye Zsuzsa
Pintye Zsuzsa

Ingyenes anyagok és a Hódító csomag összehasonlítása

Teljesen érthető, hogy sokan YouTube videókból, blogbejegyzésekből vagy ingyenes kurzusokból tanulnák meg a weboldalak készítését. Nagy lépés pénzt is befektetni a tanulásba, így megértem a dilemmád. Mi viszont nem csak egyszerű leckéket adunk, hanem még rengeteg előnyünk van, amit a táblázatból könnyebb lesz megértened.

Ingyenes anyag

WPKurzus Hódító csomag

WordPress alapok

Elementor alapok

Gyakorlati példán keresztül tanulás

bizonyos szintig

Weboldal készítés konkrét lépések

bizonyos szintig

Kötelező és ajánlott bővítmények listája

Bővítmények pontos beállítása

Marketing stratégia és taktikák a weboldalakhoz

Egyszerű arculattervezés a projektednek

Haladó webdesign trükkök és mankók

Elrendezések és sablonok

Naprakész tananyag

bizonyos szintig

Webáruház készítés lépései

Zárt támogató Facebook csoport (1 évig térítésmentesen)

Elementor Pro – Hozzáférés 1 weboldalon

Fizetős bővítmények (több, mint 1 millió Ft értékben)

Eddig csak az építésről beszéltünk, de…

A weboldalad fenntartása is pénzbe kerül. Alapesetben ez ugyanannyiba fog kerülni mindegyik eshetőségnél, de van 2 igen nagy probléma:

Ha nem tanulod meg rendesen az ingyenes tartalmakból, akkor nem fogsz rájönni, mi lehet a baj, ha probléma jön elő.
Ha valaki elkészíti a weboldaladat, akkor az nem jelenti azt, hogy menedzselni is fogja, ezért nem fogod tudni megvalósítani a marketinges törekvéseidet.

A WordPress működésének megértése egy hihetetlen nagy kincs és érték még akkor is, ha nem akarsz egész weboldalakat készíteni. Hamarosan ez a tudás olyan lesz, mint az Excel használata 10 évvel ezelőtt…

Szóval igen, meg lehet tanulni a WordPress-t egyedül, nagy gonddal felépített tudásanyag nélkül, de rengeteg időbe telik és a minőség sokkal rosszabb lesz.

Egy jól felépített kurzusban azt fogod megtanulni, amire igazán szükséged van és nem fogod elpazarolni az értékes idődet.

A tudással képes leszel gyorsan honlapot készíteni bármilyen projekthez saját magad vagy ügyfeleid számára is.

Ez kell ahhoz, hogy a vállalkozásodat fejleszteni tudd.

Neked kell eldöntened, hogy mi éri meg számodra. Érdekel, hogy miként tudok segíteni?

“Azért fektess be előre, hogy a jövőben pénzt keress és időt spórolj.”

Gyenes Donát

Határozott IGEN! Mindenképp ajánlom, hogy csatlakozzon, aki esetleg gondolkozik rajta, ugyanis egy hihetetlen értékes készség megtanítását teszi lehetővé a kurzus. A lehető legprofibb tananyagot hozták össze a srácok, aminek az elsajátításával bárki – tényleg bárki – képes lesz arra, hogy a fejében elképzelt ötleteket megvalósítsa a WordPressben.

Gyenes Donát
Gyenes Donát
Bertalan Csaba

El tudsz indulni saját magad is WordPress világában, de jobb, ha van segítség. Én is autodidakta módon kezdtem, és saját magam tapasztaltam évekig. Utána döntöttem el, hogy megvásárolom a WPKurzus tananyagait, amikkel még többet növekedett a tudásom. Nagyon sok olyan dologra kitérnek, amit te egyedül elsőre nem is gondolnál fontosnak, mégis alapvető egy jó weboldal elkészítéséhez.

Bertalan Csaba
Bertalan Csaba

Térkép weboldalak készítéséhez

A WordPress tanítási módszerünk

Mindegy, hogy blogot, vállalkozói weboldalt vagy webshopot készítesz, a módszer ugyanaz.
Ehhez készítettünk egy akciótervet, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikeres leszel.

Akcióterv

5 különböző szigetre bontottuk a lépéseket:

A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tettük a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjunk nyújtani, amivel pár óra alatt képes leszel elkészíteni a saját weboldaladat.

Érdekelnek a részletek? Kezdd el ingyenesen!

Kinek való a "Hódító" csomag?

Neked, ha valami igaz rád. 🙂

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyó

Egy weboldal a bizniszek 95%-ának az alapja. Ha megszerzed ezt a képességet, bármikor képes leszel egy új projekt online megjelenésének az elindítására.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani, akkor muszáj lesz jobban értened hozzá. Mi mindent megadunk, hogy segítsünk ebben.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel vagy képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Nincs szükség előképzettségre

A kurzusok teljesen az alapoktól indulnak, semmilyen grafikusi, programozói vagy weboldal készítési ismerettel nem kell rendelkezned. Alapvető számítástechnikai tudásra viszont szükséged lesz, de ha rendszeresen használod a számítógépedet és az internetet, akkor ezzel szinte biztos, hogy rendelkezel.

Természetesen az sem baj, ha már valamivel több háttértudásod van; így lesznek ugyan ismerős részek az anyagban, de segítünk egy olyan komplex tudássá alakítani, amivel képes leszel WordPress weboldalak építésére.

Minden, amit megkapsz

Mit tartalmaz a Hódító csomag?

Weboldal készítő kurzusok

Weboldal tervezés

(Értéke: 9.900 Ft)

Nem megyünk neki a csatának gondos tervezés nélkül. Ebben a tanfolyamban felvértezlek a tudással, amivel profin megtervezheted a weboldalad.

Megtanítom a webdesign alapjait, amivel grafikusi tudás nélkül is szép és letisztult kinézetet fogsz tudni készíteni.

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

WordPress Guru

(Értéke: 39.900 Ft)

A kurzus nagy része segít megérteni a WordPress különböző részeit és ezek kapcsolódási pontjait. Lépésről lépésre segítek elkészíteni egy szilárd alapot gyakorlati videókon keresztül.

A különböző funkciókra, amikre szükséged lehet, ajánlunk bővítményeket, amiknek a beállításával egyszerűen össze fog állni a WordPress rendszered.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés kurzus tanulmányozására.

Elementor

(Értéke: 39.900 Ft)

A világ legnépszerűbb oldalépítőjét használva bontakoztatjuk ki a kreativitásunkat. Egy rövid technikai áttekintés után konkrét példák segítségével mutatom meg, hogyan válj pár óra alatt magabiztos Elementor használóvá. Rengeteg előre elkészített oldal segítségével tesszük gyerekjátékká a saját vagy ügyfeleid oldalainak az elkészítését.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés és a WP Guru kurzusok megnézésére.

WooCommerce

(Értéke: 39.900 Ft)

Szeretnél valamit eladni online? Amire szükséged van, az egy WooCommerce bővítménnyel felszerelt WordPress weboldal.

A kurzusban megtanulod, hogyan építs modern, konverzió fókuszú internetes áruházat. Mindegy, hogy tradicionális webshopot építenél, vagy értékesítési tölcséreket használnál, ugyanúgy megmutatom, hogyan csináld hatékonyan.

Elvégzéséhez szükséged lesz a Weboldal tervezés, a WP Guru és az Elementor kurzusokban megszerzett ismeretekre.

Vállalkozás építő kurzusok

Arculattervezés

(Értéke: 9.900 Ft)

Ha új projektbe vagy vállalkozásba kezdenél, akkor bizony nem csak a belső, hanem a külső is fontos. Nem biztos, hogy van kereted megfizetni egy profi grafikust, így leteszteltünk több tucat eszközt, amiből kiválasztottuk a legjobbakat, hogy ingyenesen vagy szuper olcsón készíthess kifogástalan arculatot.

A Weboldal tervezés kurzusban tanított design alapelvek szükségesek az elvégzéséhez.

Vállalkozó Marketing Stratégia

(Értéke: 19.900 Ft)

Hogyan indulj el hatékonyan a vállalkozói és weboldal készítői világban?

Ne halogass tovább, vágj bele, akkor is, ha nincs ötleted és különleges előképzettséged se!

Semmilyen előképzettség nem szükséges az elvégzéséhez.

Online Marketing Taktikák

(Értéke: 39.900 Ft)

A sok különböző online marketing taktika közül nehéz kiválasztani, hogy melyiket használd a bizniszed felfuttatására.

Bemutatom a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait, valamint konkrét gyakorlati lépéseket is, hogy tudatosan tudj marketingezni és vásárlókat szerezni.

Az elvégzéséhez szükséged lesz a Vállalkozói Marketing Stratégia kurzus tanulmányozására.

Kisbéri-Varga Lilla

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla
Kisbéri-Varga Lilla
Lukáts Andrea

Nagyon jó döntés volt, amikor a WPKurzus tanfolyamát választottam saját weboldalam létrehozásához! Gyorsan kellett magamnak egy oldal, és addig még nem csináltam soha WordPress-ben weboldalt, ráadásul az idő eléggé sürgetett. Rögtön bele is kezdtem, megvettem a tárhelyet és a sablont is Attiláéknál, mindez villámgyorsan megvolt, és kezdhettem is a munkát.

Logikusan, érthetően, tényleg lépésről lépésre vezet végig Attila a WordPress rögös útjain, amibe egyedül, rutintalanul és tapasztalatlanul bele sem kezdtem volna.

Azóta is áldom az eszem, hogy befizettem hozzájuk, és egyre több anyagot adnak, amiért hálás vagyok!

Lukáts Andrea
Lukáts Andrea

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a csomaghoz

Weboldal tervező munkafüzet

(Értéke: 4.900 Ft)

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal, és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

Tervezés
barkácskészlet

(Értéke: 4.900 Ft)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt megtettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy te már kizárólag a legjobbakat tudd használni.

Vállalkozás építést segítő munkafüzetek

(Értéke: 4.900 Ft)

Imádom a csekklistákat, munkafüzeteket, táblázatokat és feladatlapokat, mert gyakorlatiassá teszik az online oktatást.

Ennél a kurzusnál sem maradnak el.

Munkafüzetek az online marketingedhez

(Értéke: 4.900 Ft)

Rengeteg összefoglaló segítséget készítettünk, hogy a különböző marketing taktikákat és lépéseket ne csak az elméletben tanuld meg, hanem a gyakorlatban is hasznodra váljanak. Segítenek rendszerezni a gondolataidat, és kialakítani a sikeres taktikákat.

Adatvédelmi tájékoztató minta

(Értéke: 4.900 Ft)

Fontos, hogy jogilag is rendben legyen a weboldalad, emiatt készítettünk egy olyan mintát, amit Te is használhatsz a weboldaladnál.

Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy 100%-ban jó lesz, mivel minden weboldal egyedi, de az indulásnál nagy segítséget ad.

ÁSZF webáruház minta

(Értéke: 4.900 Ft)

Ha értékesítesz a weboldaladon, akkor Általános Szerződési Feltételekre szükséges lesz. Alapból azt ajánljuk, hogy jogásszal készíttesd el, de van egy olyan alapunk, ami az elején az induláshoz és a teszteléshez jól tud működni.

WordPress Bővítménytár

(értéke: 9.900 Ft)

Mindenki más és más funkciókkal felszerelt weboldalt készít. Nem ugyanazokra lesz szüksége egy egyszerű blognak és egy bonyolultabb marketing rendszerrel ellátott pénzkereső gépezetnek.

Segítségként összeszedtünk 40+ plugint, hogy a különböző funkciók és problémák megoldására megtaláld a legmegfelelőbbet.

Fizetős bővítmények ingyenesen

(értéke: 1.000.000 Ft)

Vannak olyan bővítmények, amelyeket meg lehet vásárolni “korlátlan” licenccel. Tudjuk, hogy egyetlen weboldal felépítéséhez ezek sokszor túl drágák egy kezdő számára, és így már nem is olyan olcsó mulatság a weboldal készítés.

Odaadunk több weboldalon felhasználható, prémium, fizetős bővítményeket, amelyeket így teljesen legálisan használhatsz. Többnek éves előfizetési díja vagy több százezer forintos egyszeri díja van, ezeknek a használata a többszörösébe kerülne neked, ha külön kellene megvásárolni őket.

Mi több mint 1 millió forintot költöttünk ezekre a bővítményekre, de számodra ingyenesen elérhetővé tesszük őket.

Elementor Pro - Hozzáférés 1 weboldalon

Az Elementor Pro használata alap esetben $49/év, ami kb. 15.000 Ft. Mi viszont szeretnénk segíteni, hogy a legjobb eszközzel indulj el, így a saját licenszünkből adunk számodra hozzáférést, amit 1 honlapon tudsz teljesen díjmentesen használni.

Ezt szeretnénk minél tovább a rendelkezésedre bocsátani, viszont mivel egy 3. fél eszközéről van szó, nem tudunk konkrét időszakaszt adni, hogy mennyi ideig fogod tudni használni. Kérlek ezt vedd figyelembe.

Ajándék
Mikola Júlia

Már évekkel ezelőtt meg akartam tanulni a WordPress oldalak elkészítését, hiszen elég sok weboldal szerkesztésében részt vettem, de mivel a háttérhez, programozáshoz nem értek, mindig félve mentem az admin oldalak egyes részeihez.

Borzasztóan megörültem annak, hogy a WordPress-hez nem kell programozó gurunak lennem, és mégis össze tudok hozni egy működő weboldalt. Amikor családon belüli vállalkozáshoz kellett egy weboldalt létrehozni, úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy belevágjak a WordPress elsajátításába, és nem volt kérdés, hogy az elejétől a végéig én fogom az oldalt elkészíteni.

Nem titkolt szándékom az sem, hogy a jövőben ezzel foglalkozzam, hiszen szeretem a kreatív dolgokat. Nem mellesleg az is a tanfolyam mellett szólt, hogy nem kell külső segítséget igénybe vennünk a weboldalhoz, nem csak az elkészítése során, hanem a jövőbeli változtatások alkalmával sem.

Ami nagyon tetszik, az a saját időbeosztás lehetősége, az, hogy bármikor vissza tudok nyúlni a különböző témákhoz, leckékhez, hogy a zárt Facebook csoportban mindig van valaki, aki tud segíteni (ezt már többször tapasztaltam is, és ezúton is köszönöm), és remélem, hogy a jövőben én is a segítségnyújtók táborát fogom gyarapítani!

Összességében nekem egy hatalmas lökést adott a tanfolyam elvégzése, élvezem a weboldal létrehozásával járó időtöltést, és köszönöm azt a tudást, amit a tanfolyamotok által elsajátíthattam.

Mikola Júlia
Mikola Júlia
Szabó-Hornos Anita

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 🙂 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita
Szabó-Hornos Anita

Master Layout Pack

(értéke: 30.000 Ft)

Áttanulmányoztam több 100-at a világ legjobb oldalaiból, és az ezeken felhasznált blokkokat. Tapasztalataimat és az oldalakról szerzett benyomásaimat felhasználva építettük meg ezt az elrendezés csomagot az Elementorhoz és a Divihez, amivel bármilyen oldalt képes leszel egyszerűen elkészíteni.

WooCommerce Layout Pack

(értéke: 30.000 Ft)

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő webshop alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

Magyari Éva

Gyors döntés hoztam, amikor a WPKurzus élő tanfolyamát választottam. Nem bántam meg! Korábban is volt már WordPress honlapom, így nem nulláról indultam. Új vállalkozásomnál az volt a stratégiám, hogy a WordPress honlap készítését valamilyen szinten tudjam, és értsem annyira, hogy egy honlap fejlesztővel jól tudjak együttműködni. Nekem az a véleményem, ha nem értem a WordPress-t és a keresőoptimalizálást, akkor nem tudok jól kérdezni azoktól a szakértőktől, akik abban segítenek, hogy a lehető legjobb legyen az oldalam. Attila és Bence tananyagai óriási segítséget nyújtottak ebben. A honlap készítése közben is mindig újra néztem a tananyagnak azt a részét, amivel éppen foglalkoztam. A videós tananyagok és az élő tanfolyam együtt a legjobb kombinációt jelentették nekem. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a WPKurzus honlapkészítő tanfolyamát és a hozzá kapott sok-sok hasznos tartalmat.

Magyari Éva
Tilly Barbara

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WPKurzust ajánlom!

Tilly Barbara
Tilly Barbara
0 + tanuló

akik már a WPKurzus segítségével készítették el a weboldalukat.

Kik lesznek az oktatók?

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Szia, Attila vagyok a WPKurzus társalapítója. Én leszek az, aki a videós leckéken segíteni fogja az utad. Az egyes témákat, leckéket, lépéseket én fogom megmutatni neked.

Az online marketingben és a vállalkozások világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. Tudom, milyen nehéz egyedül, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Rengeteg online tanfolyam építésében, fejlesztésében vettem már részt, így pontosan tudom, hogy milyen problémáid lehetnek.

Megígértem magamnak, hogy elkészítem azt a tanfolyamot, amire nekem is szükségem lett volna az utam elején.

A tananyagokat nem egyedül raktam össze, hanem testvéremmel, Bencével és külsős szakértők segítségével. Nem félek tanulni, amiben nem én vagyok a legjobb, megkérdezem másoktól.

Bízom benne, hogy neked is hasznodra lesz a tanfolyam, én mindent megteszek, hogy elérd a céljaid!

Nagy Bence

Társalapító, CTO

Nagy Bence vagyok, és én felelek a WordPress bonyolultabb beállításaiért, valamint azért, hogy a weboldal, amelyet a videókat követve elkészítesz, technikailag is minden minőségi követelménynek megfeleljen.

A WPKurzus mellett webdesignerként és grafikusként is dolgozom. Több, mint 400 weboldalt, arculatot készítettem már el egyedül és csapatban is.

A tanfolyam videóiban nem fogsz velem találkozni, de mindvégig a testvéremmel együtt dolgozva alakítottuk a WPKurzus anyagait, és benne van a kezem minden technikai jellegű fejlesztésünkben.

Elsősorban a dizájnban és a különféle technikai megoldásokban nyújtottam nagy segítséget, amik elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalakat tudj elkészíteni.

Minden új weboldalt Elementorral építek fel, így kívülről-belülről ismerem.

A célom, hogy mindenbe, amibe belevágok, a legmagasabb szintre kerüljek.

Péter Anita Helga

Rendszerezett, egy kezdőnek minden kérdésre kitérő ismeretanyagot tudtam elsajátítani.

Leginkább a gyakorlatiasságot, a “szájbarágósságot” szerettem meg.

A videók alapján simán össze lehet állítani egy weboldalt, és nagyon tetszett, hogy SEO szempontokra, a biztonságra és a használandó bővítményekre is kaptam támpontokat, már rögtön az elején.

Nagyon megkedveltem a srácokat, rendkívül segítőkészek és a WPKurzus zárt csoportban is kaptam ötleteket és megoldásokat a honlapomhoz.

Péter Anita Helga
Péter Anita Helga
Debreczeni Attila

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila
Debreczeni Attila

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet elolvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer.

Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

Te is online tanfolyamot akarsz készíteni, szóval hidd el, hogy szuper hatásos!

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy talán kicsit lassabban, de simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár egy hétvége alatt is megnézheted, volt is több ilyen diákunk. Ha viszont neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlenül 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

A videós leckéink alatt blogbejegyzés szerűen, képernyőfotókkal is elkészítettük a leckéket. Ezekben sokszor könnyebb keresni és sokan jobban szeretik a videós anyagoknál. Ha te is így vagy vele, akkor nem fogsz csalódni.

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted.

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz a csomagodhoz tartozó tananyagokhoz, csekklistákhoz és minden bónuszhoz is!

Igen, programozás nélkül is tökéletes weboldalakat lehet készíteni.

 

Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni.

Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal készítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni.

A tananyagokat Bence testvéremmel készítjük, aki wedesignerként dolgozik, és már több 100 honlapot készített. Pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvere, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni, programozás nélkül is.

Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Alapvetően igen, de természetesen az egyedi igényekre neked kell megtalálnod a választ.

Egy olyan biztos alapot fogsz kapni, amit máshol nem érhetsz el, de mindig lesznek olyan különleges igények, amiket az internetről fogsz tudni megtanulni. Mindent sajnos nem tudunk megtanítani, az több 100 óra anyagot jelentene. A weboldal készítés 80%-át megtanítjuk, de ezek után önállóbbá kell válnod, főleg, ha ügyfelekkel kezdesz el dolgozni.

Az Elementor Pro használata alap esetben $49/év, ami kb. 15.000 Ft. Mi viszont szeretnénk segíteni, hogy a legjobb eszközzel indulj el, így a saját licenszünkből adunk számodra hozzáférést, amit 1 honlapon tudsz teljesen díjmentesen használni.

Ezt szeretnénk minél tovább a rendelkezésedre bocsátani, viszont mivel egy 3. fél eszközéről van szó, nem tudunk konkrét időszakaszt adni, hogy mennyi ideig fogod tudni használni. Kérlek ezt vedd figyelembe.

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az lenne célravezető, ha WordPress-fejlesztőt képeznénk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejedet.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Egy weboldal felépítése több lépésből, különböző pillérekből áll. Úgy építettük fel őket, hogy egymásra épüljenek, így sajnos nem lehet külön megvásárolni őket.

Különböző csomagjaink vannak, amikben egyre több információ van, így folyamatosan építheted a saját tudásodat is.

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket a zárt felületen. Nincs havi vagy éves díj sem.

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova csak a tagok juthatnak be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden, vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok köztöt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Igen.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan csinálni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, minden megváltozott.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 10-20 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

A zárt Facebook csoportunk célja az, hogy ha valaki elakad, akadályba ütközik, akkor megkapja rá itt a megoldást. Elsőnek persze nézd végig a tanfolyamokat, mert nem véletlenül vannak így felépítve.

Legtöbbször a tanulók közül valaki villámgyorsan segít, de mi is itt válaszoljuk meg a kérdéseket.

Mindegyik tanfolyamnak van egy hossza, hogy mennyi idő megnézni a videókat:

  • Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)
  • Arculattervező kurzus (0,5+ óra)
  • Vállalkozói Marketing Stratégia (2+ óra)
  • Online Marketing Taktikák (5+ óra)
  • WP Guru kurzus (7+ óra)
  • Elementor kurzus (5+ óra)
  • Divi kurzus (3+ óra)
  • WooCommerce (3+ óra)

Ezen felül viszont a lényeg, hogy a tudást hasznosítsd is a gyakorlatban. Ennek az ideje a projekted mélységétől függ. Ha egy átlagos vállalkozói weboldal elkészítését nézzük, akkor az kb. 50 óra plusz munkába fog kerülni, amiben benne van a tervezés, a kivitelezés és a tesztelés is.

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében az induláshoz kb. 30.000 Ft-ra lesz szükséged és később kb. havi 2.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projektedet. Mivel több fizetős bővítményt is odaadunk, amiket megéri használni, így nagyon olcsó lesz az egész.

Igen, 2 korábbi kurzusunk.

Az Elementor tanfolyam elvégzéséhez szükséges a weboldal tervezés és a WordPress Guru kurzusunk elvégzése. Ezekben nézzük meg a tervezés és a sziklaszilárd WordPress alap felépítésének a lépéseit, amik mindenképp kellenek, mielőtt belevágsz az oldalaid elkészítésébe.

Ezen kívül semmilyen technikai, programozói vagy designer tudás nem szükséges.

Pont ezért áruljuk csomagban a kurzusainkat, hogy semmi se maradjon ki.

Mondjuk úgy, hogy velünk nem nehéz.

Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress-gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a tanfolyamainkkal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy fejlődni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltanak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

30 napos pénzvissszafizetési garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények foyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Hódító csomag

Váltsd valóra az elképzeléseidet!

Kurzus tartalma

Funkciók és előnyök

59.900 Ft +ÁFA

(br. 76.073 Ft)