Online Marketing Taktikák tanfolyam

Hogyan használj ténylegesen működő online marketing taktikákat

“Vállalkoznék, de nem tudom, hogyan induljak el.”

Amikor elkezdtem azon gondolkodni, hogy vállalkozó legyek, nem voltam benne biztos, hogy mire kellene fordítani az időmet. A következők kavarogtak a fejemben:

Kevés pénzem volt, így a tanulásra fókuszáltam. Nem is volt más lehetőségem.

Szerencsére volt segítségem és megtanították, hogy nem a termék a legfontosabb, hanem a MARKETING.

Egy okos vállalkozó tudja, hogy ha ügyesen fektet be marketingbe, akkor az nem marketing költség, hanem igazából folyamatosan termeli a pénzt.

Hittem az internet erejében és emiatt tudtam, hogy ha elkezdek tanulni az online marketingről, akkor csak jó eredmények születhetnek belőle.

Tudtam, hogy elsőnek át kell látnom a vállalkozások működését, a különböző marketing stratégiákat, biznisz modell lehetőségeket (ha esetleg nem vagy velük tisztában, akkor a “Vállalkozói Marketing Stratégia” képzésünket ajánlom). 

“Megtanultam, hogy a stratégia körbehálózza és alapjaiban meghatározza egy vállalkozás működését, a taktika pedig a kivitelezésre, az érdeklődők és vásárlók megszerzésre koncentrál.”

Milyen online marketing taktikák működnek igazán?

Rengeteg marketinges megoldás van, ami működhet.

Szerintem 1 éven keresztül nem is tudtam, hogy ilyen sok különböző része van az online marketingnek…

Ma már tudom, hogy azért haladtam lassan, mert senki nem mutatta meg az összefüggéseket, túl sok infó volt elérhető és mindenki a saját kedvenc eszközét tartotta a “csodafegyvernek”.

Nyomaszt az információ-cunami?

Az online marketing kétségtelenül aranykorát éli. Minimális pénz befektetésével lehet elérni óriási eredményeket.

Szép számmal meg is jelentek blogbejegyzések, YouTube videók, élő és online tanfolyamok.

Ránk zúdult egy tudásanyag lavina…

Emlékszem még, mikor 2014-ben belecsöppentem ebbe a világba, iszonyú nehéz volt türelmesnek lenni és elfogadni, hogy nem lehet mindent egyszerre megtanulni. Volt, hogy az egyik nap elolvastam egy cikket és meg voltam győződve arról, hogy nekem bizony naponta 3 blogbejegyzést kellene megírnom a SEO miatt, aztán 1 nappal később megnéztem egy videót, amiben szinte megtiltották, hogy az utam elején keresőoptimalizálással foglalkozzak.

“Az igazi cél, hogy megtaláld azt a taktikát, ami nálad működik.”

Ember legyen a talpán, aki kitalálja, hogy mire is kellene időt fordítania az online marketing világában.

Szerencsémre teljesen beleszerettem a marketingbe, így nem tántorodtam vissza. Sőt, perverz módon még élvezem is, hogy az agyamban a taktikák kuszasága megőrjít, addig, amíg ki nem tisztítom és le nem egyszerűsítem a bonyolult folyamatokat.

2017 óta zavar, hogy látok különböző tanfolyamokat vállalkozások építéséről és az online marketing különböző taktikáiról, de:

Nincs egy olyan tréning, ami:

Igen, jól gondolod, pontosan ezt a tanfolyamot készítettem el.

Mit tartalmaz a Online Marketing Taktikák kurzusunk?

A képzés célja, hogy a különböző vállalkozási lehetőségek közül megmutassa azokat, amikbe érdemes belekezdeni.

Olyan stratégiát segítek felépíteni, amivel legyőzheted a versenytársaidat és egy sikeres bizniszt építhetsz fel.

1. Taktikai alapok

Vannak olyan marketing emelek, amik elengedhetetlenek, hogy tovább tudjunk építkezni.

Bevezető 3:01
A befolyásolás művészete 10:32
Szövegírás alapok 7:49
Csali 8:18

Videó (1:59:24)

2. Marketing csatornák

Számtalan marketing csatorna van, amelyekről igaz, hogy nem tanulunk meg mélyrehatóan mindent, de a legjobb módszereket a kezedbe rakom.

Marketinges csatornák összefoglalása 3:12
Remek tartalom készítése 15:04
Keresőoptimalizálás alapok 4:58
Kulcsszókutatás 14:59
A hirdetések világa 11:27
Hirdetés szöveg írása 7:37
Hirdetések beállítása a gyakorlatban 45:06
Google Ads 5:18
Közösségi média marketing 9:15
Influencer marketing 7:31
Affiliate marketing – ajánlói rendszer 10:01
Email marketing 4:49
– ActiveCampaign 31:40
– Mailchimp 20:40

Videó (3:11:37)

3. Landing és értékesítési oldalak készítése

A weboldal egy marketing eszköz, amelyen az ajánlataid megfelelő bemutatása kulcsfontosságú a sikerességed szempontjából. Ezt tanuljuk meg.

Landing oldalak 7:24
Az ellenállhatatlan ajánlat 25:40
Ajánlatkészítés a gyakorlatban 21:20
Szövegírási előkészületek a gyakorlatban 19:46
Tökéletes értékesítési oldal 7:46
Értéksesítési oldal írása és elkészítése a gyakorlatban 37:28

Videó (50:51)

4. Befejezés

Hogyan lépj tovább?

Végszó 2:08

Videó (02:08)

Hogyan tanítunk meg mindent IS?

Nem tanítunk meg mindent, mert nem kell megtanulnod mindent.

Mindegy, hogy saját vállalkozást építesz, másoknak szeretnél segíteni marketing kivitelezéssel vagy weboldalak készítésével, ha marketinggel szeretnél foglalkozni, akkor 3 lehetőséged van:

specialisták jellemzője, hogy a marketing 1 részéhez nagyon értenek. Multiknál, nagyobb vállalkozásoknál tudják főleg kihasználni a tudásukat.

generalistáknak van egy átlagos rálátásuk a különböző területekre, de egyikben sem mélyitik el a tudásukat. Ők jól működhetnek egy darabig összekötő kapocsként például műszakisabb és marketing szakértők közötti kommunikációban, de sose lesznek igazán hatékonyak a marketingben.

T-szintű marketingesek viszont átlátják a különböző taktikákat és ráadásul 1-2-nek szinte mesterévé válnak.

Egy marketing központú vállalkozónak szinte muszáj T-szintű marketingessé válni. 

A biznisz építésének elején még egyáltalán nem biztos, hogy melyik taktikák fognak működni, ezért át kell látnod a különböző lehetőségeket, ki kell tudnod próbálni őket és amiről kiderül, hogy közel áll hozzád és ráadásul jobban is működik, abban érdemes alaposabban elmélyedni.

Az Online Marketing Taktikák kurzusban alapvetően generalistát képzünk belőled, hogy átlásd a folyamatokat, el tudj indulni. Így ha valamelyik taktika jobban tetszik, akkor arra jobban rá tudsz feküdni.

Ráadásul vannak olyan részek, amelyek fontosabbak, így néhány témába mélyebben belemegyünk.

A tanfolyam célja, hogy rekord idő alatt megértsd az összefüggéseket, a különböző taktikáknak megismerd az előnyeit és hátrányait, gyakorlatias “best practice”-eket, legjobb megoldásokat kapjál, hogy utána már egy sokkal magasabb tudással el tudj mélyülni azon a területen, amelyik legjobban illik az erősségeidhez vagy a vállakozásodhoz.

Gyakorlati példa felépítése a szemed előtt

Fontos az elmélet, logikailag össze kell kapcsolni a marketinges módszereket, de az igazi változást a gyakorlatban éred el.

Végigvezetlek egy fiktív termék ajánlatának, szövegeinek és értékesítési oldalának elkészítésén. Minden lépést és gondolati agymenést elmagyarázok.

Fókusz a legfontosabb és legértékesebb készségekre

Különböző vállalkozásoknál más és más taktika működik a legjobban. Ettől függetlenül vannak olyan területei a marketingnek, amelyeket jobban el kell mélyítened, ha igazi sikereket szeretnél elérni.

Az értékesítési szövegírást minden területen használjuk, még a Tinder profilunk megírásakor is. Ne aggódj, nem kell helyesen írni vagy szép esszéket összehozni. A szövegírás lebontható konkrét lépésekre, amelyeket egyszerűen megtanulhatsz.

hirdetések világának a megértése és hatásos Facebook, Instagram vagy Google hirdetések elkészítése szuper fontos, hogy gyorsan szerezhess érdeklődőket és vásárlókat. Szintén mélyebben megnézzük őket.

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a kurzushoz

Online marketinget segítő munkafüzetek

(értéke: 4.900 Ft)

A sok különböző online marketing taktikát nem elég elméletben ismerni. Olyan táblázatokat, munkafüzeteket, csekklistákat és feladatlapokat készítettünk, amelyek a gyakorlati használatukat könnyítik meg.

Ennél a kurzusnál sem maradnak el.

Tökéletes Értékesítési Oldal sablon

(értéke: 19.900 Ft)

A szövegírók és a grafikusok folyamatosan veszekednek azon, hogy egy értékesítési oldalon a szöveg vagy a design a fontosabb.

Ez nem fekete-fehér, mindkettő fontos.

Ezért készítettünk el egy elrendezés sablont, ami jól néz ki és segíti az értékesítési szövegírást is.

Olyan blokkokból épül fel, amik szinte minden hasonló oldalon előfordulnak. Kedvedre rakosgathatod őket attól függően, hogy milyen az ajánlatod.

A szöveg szinte megírja magát. Bemutatok egyszerű módszereket, amivel nem kell profi szövegíróvá válnod, hanem könnyen el fogsz tudni adni a papírra képernyőre vetett szavaiddal.

30 napos pénzvissszafizetési garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények foyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Csomagok

Szerezd meg az Online Marketing Taktikák kurzust

A kurzust az egyik csomagunkhoz való csatlakozással tudod megszerezni. Nem csak egy egyszerű tanfolyamot adunk, hanem rengeteg kiegészítő szolgáltatást, hogy sikereket érhess el. Tréningjeink egymásra épülnek, így lépésről lépésre kell haladnod, hogy a kívánt célt elérd.

Felfedező

9.900 Ft +ÁFA

(br. 12.573 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

4 óra videó

Hódító

59.900 Ft +ÁFA

(br. 76.073 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

28 óra videó

Szabadúszó webdesigner

199.900 Ft +ÁFA

(br. 253.873 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

3 hónapos képzés