Tanfolyamok 2017-09-21T05:24:06+00:00

A WPKurzus tanfolyamai

Megtalálni a legmegfelelőbb kurzust nem a legkönnyebb feladat. Úgy hoztuk létre a tanfolyamainkat, hogy minél több különböző célt ki tudjunk elégíteni.

Ezen az oldalon segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb ajánlatot.

Milyen tanfolyamai vannak a WPKurzusnak?
Milyen tanfolyamai vannak a WPKurzusnak?

Milyen tanfolyamai vannak a WPKurzusnak?

Minden ember más és más célokkal rendelkezik. Nincs 2 olyan személy, aki ugyanolyan weboldalt szeretne készíteni, így mi is több tanfolyamot készítettünk.

Különböző célokhoz, előképzettséghez különböző kurzusok valók.

Direkt úgy alakítottuk őket ki, hogy modulárisak lehessenek, össze tudd legózni, hogy neked mely kurzusokra van szükséged.

Szinte biztos, hogy nem kell mindet elvégezned ahhoz, hogy elkészítsd, amit szeretnél.

Az idő a legnagyobb értékünk, így minél rövidebb idő alatt adom át azt a tudást, amire tényleg szükséged lesz.

Jelenleg 7 különböző tanfolyamunkból válogathatsz, de ez a szám a jövőben egyre csak emelkedni fog.

Néhány kurzusunkhoz külön is lehet csatlakozni, de nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy 7 tanfolyamból álló csomagunkkal jársz a legjobban. Ebben a csomagban minden benne van, ami csak kell ahhoz, hogy programozói tudás nélkül elkészítsd a saját weboldalad.

Nézd meg milyen tréningeket készítettünk el, biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt, ami a legjobban hozzád illik.

Kurzusaink

Hogy tervezd meg a weboldalad?

A weboldalad megtervezése az első olyan kritikus pont, amin későbbi sikered áll vagy bukik. Ez a tanfolyam segít neked könnyebben meghozni az első igazán húsba vágó döntéseket a weboldalad általános struktúrájának kialakításáról, az oldalaid felépítéséről, és persze a mindent átható dizájnelemekről, mint amilyenek az alapvető betűtípusok és grafikák.

Megnézem
Leckék

WordPress All-in

A WordPress All-in a fő tanfolyamunk, a WPKurzus igazi büszkesége. Ahogy neve is mutatja, igyekeztünk mindent belepakolni, ami csak szem-szájnak ingere. A-tól Z-ig megmutatunk benne mindent a telepítéstől és a sablon kiválasztásától kezdve a bejegyzések és oldalak készítésén át egészen a legjobb és leghasznosabb bővítmények beállításáig. Itt megtalálsz mindent a WordPress-ről, amire csak szükséged lehet.

Megnézem
Leckék

Gyorsítósáv

Úgy érzed, tisztában vagy már a WordPress alapvető működésével, és ideje lenne végre magasabb fokozatba kapcsolni a sebességváltót? A Gyorsítósáv tanfolyamunkkal kevesebb, mint 2 óra alatt bemutatjuk, hogyan készítjük el lépésről lépésre a weboldalainkat. Figyelj jól, és láss munkához te is! Ennél több időt nem tudunk neked megspórolni. Amit itt látsz, azt egy az egyben le tudod koppintani.

Megnézem
Leckék

Avada tanfolyam

Mit is szeretnél, a sablonod mire legyen képes? Ne is mondd tovább – az Avada úgyis megcsinálja. Az egyik legtöbbet eladott prémium WordPress sablonról nem kevesebb, mint 5 órányi videós anyagot zsúfoltunk bele ebbe a tanfolyamba. Minden egyes beállítást, elemet, funkciót, tippet és trükköt külön megmutatunk, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki a saját sablonodból.

Megnézem
Leckék

Divi tanfolyam

Az Elegant Themes fejlesztőcsapatának kiemelt prémium sablonjáról, a Diviről tudhatsz meg mindent ebben a kurzusban. A sablon telepítésétől kezdve a Divi elemein és beépített elrendezésein át egészen a különféle beállítási lehetőségekig minden opción végigkalauzolunk. A tanfolyam elvégzését követően szemernyi kétely sem marad benned afelől, hogy az aktuális piacon elérhető egyik (ha nem a legjobb) prémium sablon vajon megéri-e az árát.

Megnézem
Leckék

Landing Page kurzus

Az online marketing rendszered legfontosabb állomásai a landing page-ek lesznek. Úgy képzeld el ezeket, mint a repterek termináljait, csakhogy ide turisták helyett a te terméked/szolgáltatásod iránt érdeklődőket repítjük. Méghozzá azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ott minél több időt eltöltsenek, és érdeklődőből aktív szereplővé, vásárlóvá váljanak. Ez a tanfolyam segít neked megismerni a landing page-ek alapjait, fajtáit, különféle felhasználási módjait és elemeit. Megmutatjuk a velük kapcsolatos fizetős szolgáltatásokat is, és azt is, hogy a saját sablonoddal hogyan készíthetsz ilyeneket mégis ingyenesen.

Megnézem
Leckék

ActiveCampaign

Szeretnél több külön szálon futó alrendszer helyett egy komplex, önjáró online marketing gépezetet beizzítani? Az ActiveCampaign tanfolyam a rendszerezett online jelenlét kiépítésének egyik legmagasabb fokát teszi könnyedén érthetővé és elérhetővé azok számára, akik szeretnének kényelmesen hátradőlni, és nézni, ahogy okos kis alkalmazások dolgoznak helyettük.

Megnézem
Leckék
Hogyan készítsd el álmaid blogját?

Blogger

Higgy a szavak erejében – készítsd el te is álmaid blogját! Egy tanfolyam arról, hogyan készíts profi WordPress blogot technikai tudás nélkül, egyetlen hétvége alatt. A javaslataink segítségével és a saját laptopoddal felszerelkezve, kényelmesen elterülve otthon a kanapédon egy hétvége alatt simán össze tudod rakni a saját blogodat.

Megnézem
Leckék

Letölthető elrendezéseink az Avada és a Divi sablonhoz

A demokat bárki megtekintheti, de letölteni őket csak a tagjaink tudják.
Ha már csatlakoztál hozzánk, akkor kérlek jelentkezz be a felhasználói fiókodba.

Amennyiben fel szeretnéd használni az itt látható oldalakat, akkor kattints a gombra és legyél a tagunk.

Nem akarom, hogy melléfogj!

Annyira hiszek a tanfolyam erejében, abban hogy bárkinek meg tudom tanítani a WordPress használatát, hogy 30 napon belül ha bármikor úgy érzed, hogy a kurzus nem neked való, dobj egy email-t és kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

Biztos vagyok benne, hogy olyan tematikát, trükköket gyűjtöttem neked össze, hogy 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés!

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan újítom a videókat, ha valami megváltozna. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig törekszem arra, hogy friss anyagokból tanítsalak.

Ez az ajánlat sajnos nem fog örökké tartani. Később kénytelen leszek éves díjat kérni, annyi újdonság van, de ha most csatlakozol, akkor be leszel biztosítva WordPress tananyagokkal.

7 részes INGYENES online oktatóvideós WordPress tanfolyam

  • Az első lépés az önállóság és saját vállalkozás felé,

  • Nem szükséges előzetes tech tudás,

  • Megmentelek egy csomó óra keresgéléstől az interneten,

  • Lépésről-lépésre videók, amik tényleg végig vezetnek a WordPress alapjain,

  • A 7 legkedveltebb videós tananyagunk,

  • 5000 Ft helyett ingyen.

Elkezdem még ma