Weboldal tervező kurzus

Tanuld meg hatékonyan a webdesign alapelveit és tervezd meg a weboldaladat, hogy később több tucat órát megspórolj.

Szörnyen unalmas tervezni?

Be kell , hogy valljak valamit. Lusta vagyok.

Bármilyen feladatot is kaptam az életemben, mindig azon voltam, hogy megtaláljam a célhoz vezető legrövidebb utat. Sose követtem egyszerűen az utasításokat, mindig az járt a fejemben, hogyan lehet megcsinálni valamit gyorsabban, rövidebben.

Az automatikus rendszerek kialakítása a mindenem. Valószínűleg ezért lettem vállalkozó. 🙂

Egy idő után viszont rájöttem, hogy lusta vállalkozóként is lesznek olyan feladataim, amiket bizonyos időközönként a nulláról indulva kell megismételnem.

Sóvárogni kezdtem egy varázseszköz után, ami a weboldalak elkészítésének kivitelezési szakaszában siet a segítségemre. Legnagyobb meglepetésemre ez a varázseszköz a tervezés lett.

Mielőtt egy honlap építésének nekiállsz, le kell ülnöd, hogy átgondold az egész projektet.

Szem előtt kell tartanod, hogy azért csinálod ezt meg, mert amikor a kivitelezésre kerül a sor, iszonyatosan sokat fogsz spórolni vele.

Azért született meg a Weboldal tervezés tanfolyam, hogy az “átgondolás” rész egy vezetett úton, sokkal hatékonyabban történjen.

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WP Kurzust ajánlom!

Tilly Barbara

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni.

Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika

Miért tölts időt a weboldalad megtervezésével?

A WordPress egy szuper dolog, mert a segítségével akár te magad is felépítheted a saját honlapodat.

Egy weboldal megtervezése viszont nem könnyű feladat.

Ha honlapot készítesz, akkor a te fejedben kell ott lennie a kész tervnek a legapróbb részekbe menően.

Ez az, amiről sokan meg szoktak felejtkezni. Bumm, fejest ugranak a WordPress telepítésébe, és egyből elkezdik csinálni a weboldalukat.

Csakhogy így egy csomó mindenre nem lesznek felkészülve.

Nem tudják előre, milyen struktúra alapján épüljön fel a honlap, milyen betűtípust, színeket, képeket használjanak. Kérdésből pedig egyre csak több lesz…

Félúton rájönnek, hogy teljesen át kell alakítaniuk az egészet, mert nem fognak működni az addig elkészített oldalak.

És mindezt miért? A koncepció, a rendszer hiánya miatt.

Tapasztalatból beszélek, az elején én is beleestem ebbe a hibába.

Rendszertelen és szétszórt voltam, egyből akartam mindent.

Aztán rájöttem, hogy ha az elején egy kicsit higgadt leszek, az egy többszörösen megtérülő befektetés lesz. 🙂

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegretörő, egyértelmű magyarázatok. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Fekete Erika

Profi design, egyszerűen

Akkor is, ha sose designoltál semmit 

Lehet meglepő számodra, de ma már nem kell grafikusnak lenned, hogy tetszetős, letisztult, modern designt hozz létre.

Érezned kell viszont, hogy mi a szép és tudnod kell, hogy milyen eszközöket használj a tervezés során.

Egyedül, segítség nélkül én se tudtam, mihez nyúljak. Idővel, több hónapnyi próbálkozással jöttem rá, mit is érdemes igénybe venni.

Milyen webdesign alapelvekre kell figyelned?

A honlapod főleg szövegekből és képekből áll. Ki kell választanod a betűtípusaidat, színeidet, grafikáidat, fotóidat és meg kell találnod mindezek harmóniáját.

A kurzusban abban segítek, hogy nem hozzáértőként hogyan tedd meg ezt a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban.

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

Kuti Veronika

Hatalmas segítség a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Pető Attila

Az oktatási módszerünk

Tervezés + Szilárd alapok + Design

1. Tervezés

a lusták varázseszköze

A legtöbben kihagyják, pedig tizedére tudja csökketneni az elkészítési időt és közben megsokszorozza a minőséget.

Teljesen lemodelleztük és könnyen követhetővé tettük a weboldalad megtervezésének lépéseit.

2. Szilárd alapok

a tárhelyed, sablonod kiválasztása, az alapok beállítása és a bővítményeid konfigurálása

A WordPress logikájának megértése után egy olyan bázist hozunk létre, amire az oldalaid megkreálása igazán élvezetes és egyszerű lesz.

3. Design

elképzelésből valóság

A sablonod és oldal készítőd segítségével rakhatod össze a szebbnél szebb oldalaid, amihez programozói vagy designer tudás se szükséges

Ez az útvonal az, amivel segítünk végivezetni, hogy elkszítsd álmaid weboldalát.

Volt már egy kis tapasztalatom a WordPress-ben, amikor csatlakoztam a WPKurzushoz, de messze nem annyi, amivel magabiztosnak éreztem volna magam a honlapkészítésben.

A rögösebb utat jártam: mérhetetlenül sok órát töltöttem netes keresgéléssel, miközben a kivitelezéssel sehogy sem haladtam. Emiatt még jobban tudtam értékelni a tanfolyamok nyújtotta segítséget.

Lehet, hogy a kurzusok nélkül is sikerült volna egyszer összeraknom a saját honlapomat, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több idő alatt, sokkal rosszabb minőségben, és ráadásul olyan rejtett hibákkal, amiket csak akkor fedezek fel, ha már baj van…

Köszönöm, hogy mindezt elkerülhettem! 🙂

Kisbéri-Varga Lilla

Én már nagyon régen az online világ bűvkörében éltem.

Elméletben mindig tudtam, mit szeretnék látni, amikor megépül az oldalam. Ezt mindig elmondtam a programozónak, akivel épp dolgoztam, és a végeredmény mindig csalódás lett, amellett, hogy elképesztően lassan született meg mindig az oldal és a javításokra is heteket kellett várnom.

Amikor rátok találtam, akkor már tudtam, hogy ez kell nekem. Egyből megvettem az anyagot, 2 hét múlva pedig már állt is az az oldal, amit szerettem volna. Úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna.

Nagyon jók és világosak az oktatóvideók. Olyan tudást kaptam tőletek, amiről mindig álmodtam.

Debreczeni Attila

Ha azt hiszed, hogy a tervezést kiszervezheted…

Ha a honlapodat nem te magad csinálod, akkor egy fejlesztőcsapattal kell felvenned a kapcsolatot. Tudod, mi lesz az első teendőjük, miután elvállalják a feladatot? Megtervezik a honlapot!

Egy külsős csapatot megbízni kényelmes megoldás lehet, de egyáltalán nem jársz rosszul azzal, ha te rakod össze a saját rendszeredet.

A feladatok kiszervezésének a pozitívumok mellett sok komoly hátránya is lesz.

Egy külső csapat nem fogja ismerni a vállalkozásodat.

Nem tudják, milyen az ízlésed, milyen a célcsoportod.

Több órát kell eltölteniük csak annak a feltérképezésével, ami neked már ott van a fejedben.

A projektedhez ki kell találniuk a dizájnt, a struktúrát, az oldalakat, és az egyéb marketinges ötleteket.

Gondoskodniuk kell róla, hogy ezek technikailag megvalósítható módon kerüljenek be a tervekbe.

Végül pedig el kell készíteniük a vázakat, amiket továbbadnak a fejlesztőknek, hogy ezek alapján összerakhassák a kész oldalakat.

Eközben ráadásul folyamatosan kapcsolatban kell állniuk veled, hogy meg tudják oldani a felmerülő problémákat, kérdéseket.

A tanulság az, hogy a tervezést valójában nem lehet megúszni. Időt kell belefektetned akkor is, ha magadnak csinálod, és akkor is, ha kiszervezed.

Nagyon büszke vagyok a weboldalamra, mert szerintem szuper lett, és sok pozitív visszajelzést kaptam másoktól is. Rengeteget dolgoztam vele, de megérte, mert így tényleg olyan lett, sőt jobb, mint ahogy elképzeltem az elején.

A tanfolyam szuper volt, érthető, és összeszedett. A nyelvezete is pont jó, Attila úgy magyarázza el az anyagokat, hogy azt egy kezdő is hamar megérti.

El kell mondanom, hogy egy pár tanfolyamra már befizettem, és sokszor tapasztaltam, hogy az az anyag, amit kaptam, időközben már elavult. A WPKurzusnál viszont elég sok a frissítés, ami nagy előny másokkal szemben.

A Divi sablont vettem meg, tényleg nagyon egyszerű használni. Nagyon sok kreatív funkció van benne. Amikor valahol elakadtam, azonnal kaptam segítséget Bencétől, és a WPKurzus Facebook csoportból is.

Szeretem az örökös tagságot, mert bármikor keresgélhetek az anyagok között. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell várnom egy fejlesztőre! Ha szeretnék módosítani valamit a weboldalamon, megcsinálom egyedül.

Balogh Edina

Én nem a kedvességetekre vagy a segítőkészségetekre helyezném a hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy aki emberekkel foglalkozik, annak ez természetes.

Akinek ajánlom a WPKurzus tanfolyamait, annak elmondom, hogy évek óta nyomasztott, hogy még nem készítettem honlapot a vállalkozásaimnak. Alapvetően kreatív ember vagyok és a munkámban is a maximalizmusra törekszem, ezért miután felkerestem néhány webdesignert és sitebuildert rájöttem, hogy egyedül kell boldogulnom. Hosszú távon kiborítottam volna őket, mert nekem egyszerűen ezerféle variációt ki kell próbálnom, mire meglesz az az “AHA”-érzés, amire várok mindig a munkám során is.

Rengeteg videót megnéztem, néhány tanfolyamra fölöslegesen beruháztam, mire meglett a WPKurzus. I-MÁ-DOM! Évek óta tanulok online tanfolyamokon, de ilyen profi módon elkészített, összeszedett anyaggal még nem találkoztam. Kellemes az Attila hangja, kiváló a videók tempója és a hossza, a nyelvezet érthető, könnyen követhető. Gyakran a videó lejátszásával egy időben elvégeztem az aktuális beállításokat. Én macerás vagyok, sokszor átalakítottam a készülő honlapom, de a WPKurzus videóinak segítségével 3 hét alatt elkészült a működő weboldalam. Lassan a végére érek a tanfolyamnak, de eddig még nem találkoztam olyan problémával, amit a videók vagy a kiváló “WPKurzus Facebook csoport” segítségével ne tudtam volna megoldani.

Czirják Anikó

Mennyit ér egy weboldal megtervezése?

Többet, mint gondolnád

Sok fejlesztőcsapattal állok kapcsolatban, akiket megkérdeztem, hogy egy weboldal tervezését mennyiért szokták vállalni.

Egyáltalán nem meglepő, hogy simán elkérnek ezért 50-150.000 Ft-ot is. És ez az összeg még csak nem is szemtelen, mert egy gondos tervezés során tényleg olyan alapokat raknak le, amivel a programozóik már hihetetlen gyorsan el tudják készíteni a konkrét oldalakat.

Persze nekik már van tapasztalatuk, rutinjuk ebben, így több folyamatot gyorsabban el fognak végezni, mint ha te csinálnád.

Ha viszont magadnak tervezel, akkor nem kell egyeztetned senkivel, és nem kell türelmetlenül várnod a következő lépésekre. Meg persze több pénz is marad a zsebedben. 🙂

Te fogsz a WordPress-ben nekilátni a weboldalad építésének? Akkor a tervezést se bízd idegenekre!

A tervezés a weboldalkészítés része. Ez a tanfolyamunk éppen abban segít neked, hogy ezt a munkát se kelljen kiadnod a kezedből, viszont tudatosan felkészülhess rá.

Hosszú órákat és rengeteg hajtépést fogsz azzal megspórolni, ha a honlapodat megfelelően megtervezed.

Ha egy már meglévő weboldalad van, akkor is megéri végigmenned a tanfolyamon. Elképesztően sok kis trükköt, eszközt mutatok meg, amelyek segítségével a korábbi munkádat egy magasabb szintre emelheted.

Mit tartalmaz a Weboldal tervező kurzusunk?

Részletesebben a leckékről

A célom, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el, a lehető leggyorsabban.

Ezt figyelembe véve raktunk össze egy kb. 1 óra hosszúságú tréninget.

Rengeteg koncepció, eszköz, trükk, tudás és egy fantasztikus munkfüzet segít majd neked weboldal készítővé válni.

1. Kezdd itt

A fantasztikus utazásunk elején megbeszéljük, hogy mire számíthatsz, miről is szól a tanfolyam és hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet.

Egy rövid kis bevetés lesz az egész.

5

Bevezető (05:24)

}

Videó (05:24)

2. Dizájn

A dizájn meghatározó eleme a weboldalaknak, hiszen a látogatód először ezzel találkozik a weboldaladra lépve, ez alapján alakul ki benne az első benyomás.

Éppen ezért a dizájn alapot jelentő összetevők; a betűtípusok, színek és képek kiválasztásához adok rengeteg hasznos tippet, amikkel dizájner ismeretek nélkül is össze tudod rakni egy ízléses weboldal megjelenésének alapjait.

5

Betűtípus (09:17)

5

Színek (09:20)

5

Képek (10:54)

}

Videó (29:31)

3. Weboldal összeállítása

Miután átvettük a design elemeket, rátérünk a tervezés legfontosabb részére, a visszamodellezésre. Konkrét példákon keresztül mutatom meg, hogyan kutasd és modellezd le, szedd darabjaira a legjobb weboldalak felépítését.

Végezetül a tréning lényege, ami később több tucat órát spórol meg neked: megtervezzük a weboldalad alapjait.

5

Visszamodellezés (20:50)

5

Weboldal tervének kialakítása (07:28)

}

Videó (28:18)

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a kurzushoz

Weboldal tervező munkafüzet

(értéke: 4.900 Ft)

A munkafüzet kitöltése lesz a garancia arra, hogy ne hagyj ki semmit. Csak ki kell töltened a különböző rubrikákat a megfelelő adatokkal és szinte magától kész lesz a weboldalad terve. Ez teszi lehetővé, hogy később a kivitelezés sokkal gyorsabban és hatékonyabban menjen.

Tervezés barkácskészlet

(értéke: 4.900 Ft)

Az online világban több ezer ingyenes és fizetős eszköz közül választhatsz, de arra senkinek sincs ideje, hogy mindent kipróbáljon. Nem mondom, hogy mi ezt meg tettük, de több 100 különböző szoftvert, Google Chrome bővítményt, kiegészítőt, applikációt, weboldalt teszteltünk, hogy a legjobbakat tudd használni.

Bár printgrafikával 20 éve foglalkozom, a webes műfaj elég távol állt tőlem.

Időnként próbálkoztam: tanfolyamon és könyvből HTML-t, Dreamweavert tanultam (nem sok sikerrel), végül a WPKurzussal sikerült megugrani ezt a dolgot.

Mostanra azt hiszem, összeállt a kép, 5-6 weboldal után már kifejezetten nagy kedvvel vállalok el újabbakat. 🙂

Bakos Bátor

Egy éve vívódok, hogy az Avada vagy a Divi sablonnal vágjak-e neki a honlapkészítésnek. Az általatok nyújtott összehasonlító elemzés páratlanul részletes volt, és így már pofonegyszerű volt a választás.

A honlapom szinte kész van és nem bántam meg a döntésem. Külön örülök az oktatóvideóknak, ezek nélkül sokkal tovább tartott volna az egész.

Batta Ágnes

Igaz rád valamelyik?

Kinek való a tanfolyam?

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de szeretnél egy marketingre fókuszáló weboldal elkészítésével még több ügyfelet szerezni.

Vállalkozni szeretnél

Egy website a bizniszek 95%-nak az alapja. Minden innen indul ki. Ha megszerzed ezt a képességet, bármikor össze tudod majd rakni egy új projekt online megjelenését.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani, akkor muszáj lesz jobban értened hozzá. Mi mindent megadunk, hogy segítsünk ebben.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel és képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogger lennél

Óriási segítség a blogger karriered elindításakor, ha a rendszered támogatja a lebilincselő tartalmak létrehozását. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet olvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100.000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nem vagyok számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy lehet kicsit lassabban, de simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár egy hétvége alatt is megnézheted, volt is több ilyen diákunk. Ha viszont neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlen. 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

Jobban szeretek írásos leckékből tanulni. Van ilyen nálatok?

A videós leckéink alatt blogbejegyzés szerűen, képernyőfotókkal is elkészítettük a leckéket. Ezekben sokszor könnyebb keresni és sokan jobban szeretik a videós anyagoknál. Ha te is így vagy vele, akkor nem fogsz csalódni.

Lesznek frissítések?

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted.

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz a csomagodhoz tartozó tananyagokhoz, csekklistákhoz és minden bónuszhoz is!

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az vezet a célra, ha WordPress-fejlesztőt képzünk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejed.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Megvásárolhatom a kurzusokat külön?

Egy weboldal felépítése több lépésből, különböző pillérekből áll. Úgy építettük fel őket, hogy egymásra épüljenek, így sajnos nem lehet külön megvásárolni őket.

Különböző csomagjaink vannak, amikben egyre több információ van, így folyamatosan építheted a saját tudásod is.

Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket a zárt felületen. Nincs havi vagy éves díj sem.

Hol nézhetem meg a videókat?

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok közt-öt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?

Igen.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan tenni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 10-20 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Kapok segítséget ha elakadtam?

A zárt Facebook csoportunk célja az, hogyha valaki elakad, akadályba ütközik, akkor megkapja rá itt a megoldást. Elsőnek persze nézd végig a tanfolyamokat, mert nem véletlen vannak így felépítve.

Legtöbbször a tanulók közül valaki villámgyorsan segít, de mi is itt válaszoljuk meg a kérdéseket.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?

Mindegyik tanfolyamnak van egy hossza, hogy mennyi idő megnézni a videókat:

Weboldal tervezés – 1+ óra
Arculattervezés – 1+ óra
WordPress Guru – 4+ óra
Divi – 2+ óra
WooCommerce – 2+ óra

Ezen felül viszont a lényeg, hogy a tudást hasznosítsd is a gyakorlatban. Ennek az ideje a projekted mélységétől függ. Ha egy átlagos vállalkozói weboldal elkészítését nézzük, akkor az kb. 50 óra plusz munkába fog kerülni, amibe benne van a tervezés, a kivitelezés és a tesztelés is.

Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzem

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében elindulni kb. 30.000 Ft-ra lesz szükséged és később kb. havi 2.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projekted. Mivel több fizetős bővítményt is odaadunk, amiket megéri használni, így nagyon olcsó lesz az egész.

Szerezd meg a weboldal tervezés kurzust

A kurzust az egyik csomaghoz való csatlakozással tudod megszerezni. Nem csak egy egyszerű tanfolyamot adunk, hanem rengeteg kiegészítő szolgáltatást, hogy sikereket érhess el. Tréningjeink egymásra épülnek, így lépésről lépésre kell haladnod, hogy a kívánt célt elérd.

Felfedező

9.900 Ft

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)

WP Guru kurzus (4+ óra)

Divi kurzus (2,5+ óra)

WooCommerce kurzus (2,5+ óra)

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet

Tervezés barkácskészlet

WordPress bővítménytár

Fizetős bővítmények INGYEN

Divi Master Layout Pack

}

1,5+ óra videó

Hódító

59.900 Ft

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)

WP Guru kurzus (4+ óra)

Divi kurzus (2,5+ óra)

WooCommerce kurzus (2,5+ óra)

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet

Tervezés barkácskészlet

WordPress bővítménytár

Fizetős bővítmények INGYEN

Divi Master Layout Pack

}

10+ óra videó

2015-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat