WooCommerce tanfolyam

Hogyan építsd fel a webáruházad vagy online értékesítési rendszered

A webáruház bumm

Az internetes eszközök fejlődésével hihetetlen erőt kaptunk a kezünkbe, hogy különösebb dizájner vagy programozói tudás nélkül is felépíthessünk egy online vállalkozást.

Ha te is szeretnél termékeket eladni az online térben, akkor a webáruház az egyik legjobb módszer arra, hogy a világ bármely pontjáról értékteremtő vállalkozást építhess.

Na de mi is a WooCommerce? Ez egy ingyenes, WordPress-hez készített bővítmény, ami felruház egy normál weboldalt termékekkel, kosár oldallal, eladási mechanizumusokkal, szóval mindennel, ami csak ahhoz kell, hogy te is értékesíthess egy netes felületen.

Mindegy, hogy klasszikus webáruházban vagy kevesebb termékben és értékesítési oldalakban gondolkozol, mind a két esetben a WooCommerce az egyik legjobb választási lehetőség a számodra.

“A WooCommerce és a WordPress segítségével te is olcsón készíthetsz profi webáruházat!”

“Technikailag elkészíteni egy webshopot egyszerű, de csak ha megvannak a konkrét lépések.”

Pár klikk és kész is a webshop? Nem egészen…

Vannak bérelhető webáruház motorok, ahol viszonylag egyszerűen el lehet indulni egy webshoppal. Ezeknek a problémája, hogy rugalmatlanok és be tudnak határolni.

Amikor már nem csak egy alapra van szükséged, akkor meg fogsz őrülni, hogy nem tudod megcsinálni azt, amit kitaláltál.

A WooCommerce egyértelműen sokkal rugalmasabb, mint az ilyen rendszerek, de emiatt kicsit bonyolultabb is elindulni vele.

Viszont a WooCommerce előnyeit rengetegen szeretnék kihasználni, így összeraktam egy olyan tréninget, ami annyira egyszerűvé teszi egy WordPress webshop összerakását, mintha egy bérelhető webáruház lenne.

Így minden előnyét élvezni tudod a rendszereknek és sokkal sikeresebb vállalkozást építhetsz fel.

Őszintén állítom, hogy egyedül, útmutató nélkül nem kis feladat egy minden tekintetben remek online boltot összerakni. Én nem ajánlom, hogy így indulj neki.

Mit tartalmaz a WooCommerce kurzus?

Ott kezdjük, hogy felépítettél már egy jó WordPress alapot és értesz a Elementor használatához.

Bizony, a tanfolyammal akkor fogod tudni elérni a legnagyobb sikereket, ha a Elementor oldalépítővel dolgozol. Szerintünk ez a legjobb eszköz, ráadásul folyamatosan fejlesztik, így nem is lehetett kérdés, hogy ezt használjuk mi is.

A tananyagrendszerünkben az a legkirályabb, hogy a Weboldal tervezés, Guru és Elementor tanfolyamainkon betonbiztos alapozásra és oldalépítésre tanítunk meg. A WooCommerce kurzus ezekre épül különálló tananyagként, de mégis kapcsolódva hozzájuk.

Az alapok elvégzése nélkül nem ajánlott elkezdeni az új tréninget, mert itt úgy veszem, hogy a korábbi kurzusokban átvett dolgokat már megtanultad. Így lehet csak megoldani azt, hogy ne legyenek felesleges ismétlések, és a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban elsajátítsd azt a tudást, amivel saját webshopot készíthetsz.

1. Alapbeállítások

Az alapok megtanulására mindig szükség van, ezért nem kezdünk másképp ennél a tanfolyamnál sem.

Megnézzük, milyen beállítások lesznek felelősek a különböző igények kielégítéséért, hogy teljesen testre tudd szabni a rendszert, amiben dolgozni fogsz.

Bevezető 5:24
Bean Bros – Alapok 3:53
Kezdeti lépések 2:47
Bean Bros – Elementor alap 6:55
Beállítások
– Általános 2:35
– Termékek 3:36
– Adók 3:06
– Szállítás 2:20
– Fizetési módok 2:02
– Fiókok és adatkezelés 1:46
– E-mailek 1:31
– Haladó 1:24
Kuponok 2:14

Videó (39:33)

2. Termékek és megjelenítés

A termékek feltöltésének különböző lehetőségei, valamint a termékoldalak felépítése és csinosítása a következő lépésünk. Az a célunk, hogy minél többen rányomjanak a fizetés gombra, ezért technikailag és vizuálisan is maradandót szeretnénk nyújtani az oldal látogatóinak.

Egyszerű termék feltöltése 10:21
Variálható, egyéb termékek 6:33
Webáruház oldalak rendszere 21:20
Elkészített elrendezések használata 3:45
Főoldal és Elementor widgetek 10:22
Testreszabás 1:05
Termékkategória oldal 5:37
Termék oldal 12:43
Üzlet oldal 3:08
Bean Bros – Főbb oldalak után, eladás előtt 6:41

Videó (1:21:35)

3. Vásárlási folyamat optimalizálása

Óriási konverzió növekedést és konkrétan pénzt jelent, ha a vásárlóid nem hagyják a kosárban a termékeidet, hanem ki is fizetik azt. Megnézzük, hogyan lehet ezt optimalizálni.

Alap vásárlási folyamat 2:53
HuCommerce 3:17
WooCommerce oldalak 6:00
– Kosár oldal 2:05
– Pénztár oldal 4:04
– Fiókom oldal 1:07
Szállítási megoldások
– Ingyenes szállítás 1:10
– Futárszolgálatos szállítás 6:03
– Webshippy 5:45

Webreviszem – Bővítmények után 15:54
Bejegyzés készítése a gyakorlatban 8:14
Hibák megoldása 7:15

Videó (1:03:47)

4. Fizetés és számlázás

A jogi nehézségeket, különböző fizetési szolgáltatókat és számlázókat is megnézzük, hogy melyeket és hogyan lehet beállítani.

Fizetés, Adatvédelem és ÁSZF 8:43
Online fizetési szolgáltatások
– Stripe 10:46
– SimplePay 3:56
– PayPal 4:17
Számlázók
– Számlázz.hu 7:53
– Autokassza
– Billingo 3:56

Videó (39:31)

5. Rendelések és véglegesítés

Ha sikerült eljutni konkrét rendelésekig, akkor azokat teljesíteni is kell. Erről beszélünk részletesebben.

Facebook integrálása 1:27
Rendelések kezelése 10:04
Emailek kezelése
Statisztikák 1:53
Bean Bros – Webáruház véglegesítése 6:53
– Bean Bros – Webshop testreszabásának lépései 4:18
– Bean Bros – Alap WordPress bővítmények beállítása 10:02

Videó (34:37)

6. Extra bővítmények

Plusz bővítményeket kell majd használnod attól függően, hogy milyen funkciókra van szükséged. Feliratkozók gyűjtése, többnyelvű weboldal, közösségi média fiókok csatolása és még sok egyéb szerepel az utolsó modulban.

Extra bővítmények – Bevezető 0:51
Kedvencek lista 3:11
Súly alapú szállítási költség 3:06
Katalógus mód 1:42

Videó (08:50)

7. Befejezés

Végül összefoglaljuk a tanultakat, hogy minden a helyére kerüljön.

Végszó 0:50

Videó (00:50)

Mindegy, milyen módszert választasz

2 értékesítési stratégia

1. Webáruház

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő webshop alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

2. Értékesítési oldalas eladás

Kevesebb terméked van, amit egy szűkebb célpiacnak kínálsz? Egyedi szövegeiddel és a tőlünk kapott igényes elrendezésekkel jóval nagyobb hangsúlyt fektethetsz a funkciók és előnyök szebb vizuális bemutatására, mint amit néhány termékkép önmagában nyújthat.

Az értékesítési oldalaid vagy a normál termékoldalak magasabb szintre emelése hatalmas lökést adhat az eredményeidnek.

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a kurzushoz

WordPress Bővítménytár

(értéke: 9.900 Ft)

Mindenki más és más funkciókkal felszerelt weboldalt készít. Nem ugyanazokra lesz szüksége egy egyszerű blognak és egy bonyolultabb marketing rendszerrel ellátott pénzkereső gépezetnek.

Segítségként összeszedtünk 40+ plugint, hogy a különböző funkciók és problémák megoldására megtaláld a legmegfelelőbbet.

Fizetős bővítmények ingyenesen

(értéke: 1.000.000 Ft)

Vannak olyan bővítmények, amelyeket meg lehet vásárolni “korlátlan” licenccel. Tudjuk, hogy egyetlen weboldal felépítéséhez ezek sokszor túl drágák egy kezdő számára, és így már nem is olyan olcsó mulatság a weboldal készítés.

Odaadunk több weboldalon felhasználható, prémium, fizetős bővítményeket, amelyeket így teljesen legálisan használhatsz. Többnek éves előfizetési díja vagy több százezer forintos egyszeri díja van, ezeknek a használata a többszörösébe kerülne neked, ha külön kellene megvásárolni őket.

Mi több mint 1 millió forintot költöttünk ezekre a bővítményekre, de számodra ingyenesen elérhetővé tesszük őket.

30 napos pénzvissszafizetési garancia

Annyira hiszek a tanfolyam erejében és abban, hogy bárkinek meg tudjuk tanítani a WordPress használatát, hogy ha 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak dobj nekünk egy e-mailt, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vételárat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kurzusokban olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve!

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálunk nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítjuk a videókat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények foyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszünk biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit mi adunk. Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Csomagok

Szerezd meg a WooCommerce kurzust

A kurzust az egyik csomagunkhoz való csatlakozással tudod megszerezni. Nem csak egy egyszerű tanfolyamot adunk, hanem rengeteg kiegészítő szolgáltatást, hogy sikereket érhess el. Tréningjeink egymásra épülnek, így lépésről lépésre kell haladnod, hogy a kívánt célt elérd.

Felfedező

9.900 Ft +ÁFA

(br. 12.573 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

4 óra videó

Hódító

59.900 Ft +ÁFA

(br. 76.073 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

28 óra videó

Szabadúszó webdesigner

199.900 Ft +ÁFA

(br. 253.873 Ft)

Kurzusok

Funkciók és előnyök

3 hónapos képzés