WooCommerce webáruház kurzus

Tanuld meg, hogyan építsd fel a webáruházad és válj szabaddá

Webáruház, online értékesítés, passzív jövedelem?

Az internetes eszközök fejlődésével hihetetlen erőt kaptunk a kezünkbe, hogy különösebb dizájner vagy programozói tudás nélkül is felépíthessünk egy online vállalkozást.

Ha te is szeretnél termékeket eladni az online térben, akkor a webáruház az egyik legjobb módszer arra, hogy a világ bármely pontjáról értékteremtő vállalkozást építhess.

“A WooCommerce és a WordPress segítségével te is olcsón és könnyedén belevághatsz!”

Na de mi is a WooCommerce? Ez egy ingyenes, WordPress-hez készített bővítmény, ami felruház egy normál weboldalt termékekkel, kosár oldallal, eladási mechanizumusokkal, szóval mindennel, ami csak ahhoz kell, hogy te is értékesíthess egy netes felületen.

Mindegy, hogy klasszikus webáruházban vagy kevesebb termékben és értékesítési oldalakban gondolkozol, mind a két esetben a WooCommerce az egyik legjobb választási lehetőség a számodra.

A WPKurzus előtt napokat töltöttem el azzal, mire rájöttem egy-egy trükkre a Diviben. Azt hittem, képes vagyok egyedül is megtanulni a használatát, ami részben igaz volt.

Azonban amikor komolyabbra fordult a weboldal tervezése, olyan akadályokba ütköztem, amelyeket a WPKurzus nélkül nem tudtam volna megoldani.

A Facebook csoport lenyűgöző, mindenki hihetetlenül segítőkész, Attiláról és Bencéről nem is szólva!

Csernyiné Véron Tímea

Lépésről-lépésre követhető a saját weboldal felépítése, létrehozása. Rengeteg hasznos információ, rövid, lényegretörő, egyértelmű magyarázatok. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a segítséget, útmutatást.

Fekete Erika

Mit tartalmaz a WooCommerce tanfolyam?

Részletesebben a leckékről

Ott kezdjük, hogy felépítettél már egy jó WordPress alapot és értesz a Divi sablon használatához.

Bizony, a tanfolyammal akkor fogod tudni elérni a legnagyobb sikereket, ha a Divivel dolgozol. Szerintünk ez a legjobb sablon, ráadásul folyamatosan fejlesztik, így nem is lehetett kérdés, hogy ezt használjuk mi is.

A tananyagrendszerünkben az a legkirályabb, hogy a Tervezés, Guru és Divi tanfolyamainkon  betonbiztos alapozásra és oldalépítésre tanítunk meg. A WooCommerce kurzus ezekre épül különálló tananyagként, de mégis kapcsolódva hozzájuk.

Az alapok elvégzése nélkül nem ajánlott elkezdeni az új tréninget, mert itt úgy veszem, hogy a korábbi kurzusokban átvett dolgokat már megtanultad. Így lehet csak megoldani azt, hogy ne legyenek felesleges ismétlések, és a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban elsajátítsd azt a tudást, amivel saját webshopot készíthetsz.

1. Alapbeállítások

Az alapok megtanulására mindig szükség van, ezért nem kezdünk másképp ennél a tanfolyamnál sem.

Megnézzük, milyen beállítások lesznek felelősek a különböző igények kielégítéséért, hogy teljesen testre tudd szabni a rendszert, amiben dolgozni fogsz.

5

Bevezető (05:10)

5

Kezdeti lépések (03:59)

5

Beállítások (13:30)

5

Adók (03:14)

5

Kuponok (02:06)

}

Videó (27:59)

2. Termékek és megjelenítés

A termékek feltöltésének különböző lehetőségei, valamint a termékoldalak felépítése és csinosítása a következő lépésünk. Az a célunk, hogy minél többen rányomjanak a fizetés gombra, ezért technikailag és vizuálisan is maradandót szeretnénk nyújtani az oldal látogatóinak.

5

Egyszerű termék feltöltése (08:36)

5

Egyéb termékek (05:42)

5

Testreszabás (08:41)

5

Áruház modul és shortcode-ok (07:21)

}

Videó (30:20)

3. Fizetés és számlázás

Rengeteget lehet spórolni időben és pénzben is, ha a megfelelő cégek termékeit használod.

Elmondom, én miket ajánlok, miként szerződhetsz le velük, és hogy hogyan integrálhatod őket könnyedén a webshopodba.

5

Fizetés, adatvédelem és ÁSZF (03:44)

5

Barion (04:59)

5

PayPal (04:17)

5

Számlázz.hu (08:31)

}

Videó (21:31)

4. Kifejezetten ajánlott bővítmények

Megnézünk olyan ingyenes pluginokat, amelyekre szinte mindenkinél szükség van ahhoz, hogy kihozhassa internetes boltjából a legtöbbet.

5

Ajánlott bővítmények – Bevezető (01:15)

5

Advanced Woo Search (02:29)

5

HuCommerce (00:42)

5

WC Hide Shipping Methods (01:10)

5

Pixel Caffeine (06:03)

}

Videó (11:39)

5. Webáruház összerakása

Az elméleti anyagoknál is sokat haladunk az építéssel, de létrehoztam egy külön modult is arra, hogy a lépésenként megszerzett tudást végre egy az egyben a gyakorlatba is átültessük.

A beállításokat letisztázzuk, az oldalainkat összelegózzuk és azt látjuk, hogy a rendszerünk hirtelen kezd egy közel végleges állapotba kerülni.

5

Elkészített elrendezések használata (05:24)

5

Eladás értékesítési oldallal (06:10)

5

Webáruház elkészítése lépésről lépésre (10:05)

}

Videó (24:39)

6. Webáruház fenntartása

A karbantartás és a villámgyors honlap lesz a modul témája. Könnyű, időtakarékos módszereket mutatok be.

5

Vásárlási folyamat (03:35)

5

Rendelések kezelése (10:04)

5

Statisztikák (01:53)

}

Videó (15:32)

7. Extra bővítmények

Plusz bővítményeket kell majd használnod attól függően, hogy milyen funkciókra van szükséged. Feliratkozók gyűjtése, többnyelvű weboldal, közösségi média fiókok csatolása és még sok egyéb szerepel az utolsó modulban.

5

Kedvencek lista (03:11)

5

Pénznemváltó (05:12)

5

Készletezés szteroidon (01:27)

5

Egyedi widgetterületek (02:29)

5

Súly alapú szállítási költség (03:06)

5

Katalógus mód (01:42)

}

Videó (17:07)

8. Befejezés

Végül összefoglaljuk a tanultakat, hogy minden a helyére kerüljön.

5

Végszó (00:50)

}

Videó (00:50)

2 értékesítési stratégia

Mindegy, milyen módszert választasz

1. Webáruház

Több tucat vagy akár több száz terméket árusítanál? A WooCommerce által generált oldalak segítenek egy jól működő webshop alapot létrehozni, a tőlünk kapott szuper elrendezésekkel pedig felturbózhatod a portékáid prezentálását.

2. Értékesítési oldalas eladás

Kevesebb terméked van, amit egy szűkebb célpiacnak kínálsz? Egyedi szövegeiddel és a tőlünk kapott igényes elrendezésekkel jóval nagyobb hangsúlyt fektethetsz a funkciók és előnyök szebb vizuális bemutatására, mint amit néhány termékkép önmagában nyújthat.

Az értékesítési oldalaid vagy a normál termékoldalak magasabb szintre emelése hatalmas lökést adhat az eredményeidnek.

Ingyenes bónuszok

Extra bónuszok a kurzushoz

WordPress Bővítménytár

(értéke: 9.900 Ft)

Mindenki különböző funkciójú weboldalt készít. Nem ugyanazokkal kell rendelkeznie egy egyszerű blognak és egy bonyolultabb marketing rendszerrel ellátott pénzkereső gépezetnek.

Segítségként összeszedtünk 40+ plugint, hogy a különböző funkciók és problémák megoldására pontosan miket érdemes használnod.

Fizetős bővítmények ingyenesen

(értéke: 100.000+ Ft)

Vannak olyan bővítmények, amelyeket meg lehet vásárolni “korlátlan” licenccel. Tudjuk, hogy egyetlen weboldal felépítéséhez ezek sokszor túl drágák egy kezdő számára, mert így már nem is olyan olcsó mulatság a weblap készítés.

Odaadunk sok weboldalon használható, prémium, fizetős bővítményeket, amelyeket így teljesen legálisan használhatsz. Többnek éves díja vagy több százezer forintos egyszeri díja van, így ezeknek a használata a többszörösébe kerülne a neked, ha külön megvásárolnád őket.

Mielőtt WPKurzusos lettem, megtorpantam a WordPress-fejlődésben. Működött a blogom, de nem volt az igazi.

A kurzusok óta viszont folyamatos a növekedésem, egyre beljebb jutok, apró finomságokat fedezek fel. És mindezt inspiráló közösségben, profi támogatással.

Kuti Veronika

Hatalmas segítség a WordPress használatához.

Én az összes oldalamat az itt tanultak alapján alakítottam át, és a siker nem maradt el! 🙂

Pető Attila

Igaz rád valamelyik?

Kinek való a tanfolyam?

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de szeretnél egy marketingre fókuszáló weboldal elkészítésével még több ügyfelet szerezni.

Vállalkozni szeretnél

Egy website a bizniszek 95%-nak az alapja. Minden innen indul ki. Ha megszerzed ezt a képességet, bármikor össze tudod majd rakni egy új projekt online megjelenését.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani, akkor muszáj lesz jobban értened hozzá. Mi mindent megadunk, hogy segítsünk ebben.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel és képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogger lennél

Óriási segítség a blogger karriered elindításakor, ha a rendszered támogatja a lebilincselő tartalmak létrehozását. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Mikor elkezdtem, még nem ismertem a Divit, de nagyon megszerettem. A tanfolyamokkal könnyedén, a saját tempóm szerint haladva eljutottam a haladó szintre. De a WPKurzus nem csak egy tanfolyam.

Nekem az örökös tagság óriási előnye, hogy ha elakadok valamiben, a felhalmozott rengeteg tudásanyag között biztosan megtalálom a megoldást.

Stinner László

Korábban már próbálkoztam WordPress oldal létrehozásával. Rengeteg időm ment rá és utólag visszanézve egy csomó lényeges beállítást kihagytam.

A WPKurzusban az tetszett, hogy egy előre kitalált tematika mentén haladhattam végig, és szinte esélyem se volt arra, hogy ne tudjam létrehozni a weboldalamat.

Tóth Viktória

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre. Minden levelet olvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Nem baj, hogy csak online tanulok?

Egyáltalán nem!

Bármikor visszatekerheted a videókat és velem együtt csinálhatod a feladatokat. A videókat ráadásul annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod.

Ma már ez a legjobb, leghatékonyabb és leginkább pénztárcabarát tanulási módszer. Több 100.000 ember tanulta meg így a WordPress használatát, és gyönyörű, pénztermelő weboldalakat tudnak készíteni a segítségével.

Látni fogod, hogy mi történik a számítógépemen, így könnyen tudsz velem együtt haladni. Mindig kiemelem, ami fontos és pontosan elmondom, mit, hol, hogyan kell csinálnod.

A videókhoz teljes útmutatókat is mellékeltünk írásos formában, így ha a videó egyszeri megnézése után inkább leírás alapján haladnál, annak sincs semmi akadálya. 🙂

Nem vagyok számítógép guru. Biztos menni fog nekem is?

Természetesen!

Mindegy, hogy az Y-generációba tartozol-e, vagy már 50 felett jársz, ugyanúgy meg fogod tudni tanulni.

Egyszerű, nagyon alap számítógépes ismeretekre lesz szükséged. Ha egy Wordöt tudsz használni és volt már legó a kezedben, akkor biztosan sikerélményed lesz.

Mivel látod a videókon, hogy mit csinálok, és közben magyarázok is, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy lehet kicsit lassabban, de simán meg fogod tudni valósítani a látottakat.

Nincs sok időm tanulni. Ez nem jelent problémát?

A tanfolyamainknak nincs időkorlátja, nem kell 1 hét alatt mindent elvégezned. Nem az a lényeg, hogy mielőbb a végére érj a leckék megnézésének, hanem az, hogy a saját tempódban haladva sikeresen megvalósíts mindent.

A tanfolyamainkat akár egy hétvége alatt is megnézheted, volt is több ilyen diákunk. Ha viszont neked 1-2 hónapra lesz szükséged hozzá, akkor se kell kétségbe esned.

Ha pedig egy kis motiváló rugdosásra lesz szükséged, csak szólj, és külön odafigyelünk, nehogy abbahagyd a fejlődést véletlen. 😉 Ennek legjobb megelőzése egyébként az, ha aktívan részt veszel a tanulóink számára fenntartott zárt Facebook-csoportunk életében.

Nem lesznek rossz minőségűek a videók?

Tudom, milyen rossz szemcsés, pixeles videókat nézni, így fontosnak tartottam, hogy a leckékhez Full HD videókat készítsek. Így nem fog kifolyni a szemed a videózástól, és bármilyen eszközön élvezettel tudod nézni őket.

Jobban szeretek írásos leckékből tanulni. Van ilyen nálatok?

A videós leckéink alatt blogbejegyzés szerűen, képernyőfotókkal is elkészítettük a leckéket. Ezekben sokszor könnyebb keresni és sokan jobban szeretik a videós anyagoknál. Ha te is így vagy vele, akkor nem fogsz csalódni.

Lesznek frissítések?

Mivel a WordPress folyamatosan fejlődik, a weboldalad igazából sohasem lesz “teljesen” készen, mindig kell valami újat csinálnod, igazítanod rajta. Így aztán mi se állunk meg, ha ez szükségessé válik, az új anyagaink kidolgozása mellett a régieket is frissítjük, naprakészen tartjuk.

Ha találok valamilyen új eszközt, jobb módszert a különböző lépésekre, akkor megújítom a videókat. Ezeket a frissítéseket később bármikor ingyenesen elérheted.

Manapság divat mindenért havi vagy éves díjat kérni. Hát nálam még nem! ÖRÖKÖS hozzáférést kaphatsz a csomagodhoz tartozó tananyagokhoz, csekklistákhoz és minden bónuszhoz is!

Nem akarok megtanulni programozni. Így is menni fog?

Igen, programozás nélkül is tökéletes weboldalakat lehet készíteni.

Amikor elkezdtem megismerkedni a WordPress-szel, nekem is ez volt az egyik legnagyobb félelmem. 🙂

Bármilyen hihetetlen, de én sem tudok programozni.

Vajon hogy lehet, hogy mégis meg tudlak egy ilyen technikai dologra tanítani?

Minden egyes lépését elsajátítottam egy weboldal elkészítésének, és megtanultam ezt bemutatni úgy, hogy velem együtt egy átlagos felhasználó is meg tudja csinálni.

A tananyagokat Bence testvéremmel készítjük, aki wedizájnerként dolgozik, több 100 honlapot készített. Pontosan tudom, hogy kívülállóként nehéz megtalálni a szakmabeliekkel a közös hangot. Az összes tananyagunkat “lefordítottam” neked emberi nyelvre, és logikus lépésekre bontottunk mindent, hogy tényleg hatékonyan tudj velünk tanulni, programozás nélkül is.

Nem akarok egyedül weboldalt készíteni. Így is érdemes elvégezni a kurzust?

Igen.

Többen is csatlakoztak hozzánk azért, hogy ne verhessék át őket a programozók a túlárazott ajánlataikkal.

Sokan vannak, akik nem akarnak minden részt egyedül megcsinálni, és szívesen kiszerveznék a feladatot, de csak úgy merik megtenni ezt, ha alapból jó, átfogó rálátással bírnak a WordPress-re és működésére.

Nem fogok felesleges dolgokat tanulni?

Sok tanfolyammal az a baj, hogy válogatás nélkül ezer meg egy apró, sokszor felesleges részletkérdést mutat be. Tény és való, számos részterülete van magának a WordPress-nek, de az első honlapod elkészítése előtt állva nem az vezet a célra, ha WordPress-fejlesztőt képzünk belőled.

Tanfolyamaink felépítését és tartalmát direkt úgy alakítottuk ki, hogy azokra a lépésekre fókuszálj, amiket vétek kihagyni. Elmondunk és megmutatunk mindent, ami lényeges, mégis úgy vezetlek végig egy weboldal felépítésének a folyamatán, hogy felesleges infókkal egyszer sem tömjük a fejed.

Ez nem azt jelenti, hogy probléma esetén bármikor is magadra hagyunk téged. Kérdéseidet, kihívásaidat, speciális problémáidat facebookos tanulóközösségünk hasonló cipőben járó tagjai nagyon szívesen megbeszélik veled.

Megvásárolhatom a kurzusokat külön?

Egy weboldal felépítése több lépésből, különböző pillérekből áll. Úgy építettük fel őket, hogy egymásra épüljenek, így sajnos nem lehet külön megvásárolni őket.

Különböző csomagjaink vannak, amikben egyre több információ van, így folyamatosan építheted a saját tudásod is.

Meddig férhetek hozzá a tananyagokhoz?

Örökre megkapod a tananyagokat, bármikor elérheted őket a zárt felületen. Nincs havi vagy éves díj sem.

Hol nézhetem meg a videókat?

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova más nem juthat be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden vagy telefonon is. Én azt ajánlom, hogy ha tanulsz, akkor azért ne nézd közben párhuzamosan a Barátok közt-öt, de ettől függetlenül akár a nappalidban ülve, tévézés közben is okosodhatsz. 🙂

Már elkezdtem egyedül tanulni a WordPress-t. Így is hasznos lesz a tanfolyam?

Igen.

Egyedül nagyon sok rossz beidegződés alakul ki, amit helyre kell tenni. A legrosszabb az, hogy sokszor nem is tudod, miről nem tudtál, mit kellett volna alapjaiban máshogyan tenni.

Én is egyedül kezdtem, és amikor normálisan megtanították nekem a különböző megoldásokat, megváltozott minden.

Mindent sokkal gyorsabban kezdtem el csinálni. Ami előtte 2 óra volt, utána 10-20 perc lett. Technikailag is jobb lett a weboldalam, a különböző oldalak felépítése pedig sokkal felhasználóbarátabb és szebb lett.

Kapok segítséget ha elakadtam?

A zárt Facebook csoportunk célja az, hogyha valaki elakad, akadályba ütközik, akkor megkapja rá itt a megoldást. Elsőnek persze nézd végig a tanfolyamokat, mert nem véletlen vannak így felépítve.

Legtöbbször a tanulók közül valaki villámgyorsan segít, de mi is itt válaszoljuk meg a kérdéseket.

Mennyi időt vesz igénybe az összes tanfolyam elvégzése?

Mindegyik tanfolyamnak van egy hossza, hogy mennyi idő megnézni a videókat:

Weboldal tervezés – 1+ óra
Arculattervezés – 1+ óra
WordPress Guru – 4+ óra
Divi – 2+ óra
WooCommerce – 2+ óra

Ezen felül viszont a lényeg, hogy a tudást hasznosítsd is a gyakorlatban. Ennek az ideje a projekted mélységétől függ. Ha egy átlagos vállalkozói weboldal elkészítését nézzük, akkor az kb. 50 óra plusz munkába fog kerülni, amibe benne van a tervezés, a kivitelezés és a tesztelés is.

Drága lesz elindulni? Félek ismeretlen dologba tenni a pénzem

Egyáltalán nem drága. Annyira nem, hogy akár hobbinak is megéri az a befektetés, ami a saját weboldaladhoz feltétlenül szükséges. Sokféle hobbiban kipróbáltam már magam, és tapasztalatból mondom, hogy szimpla szórakozásnak is ez az egyik legkevésbé költséges. 🙂

Az induláshoz bérelned kell egy domain nevet és egy tárhelyet. A szolgáltató és a szolgáltatás színvonalától, összetettségétől függően ez 1-2.000 Ft-ba kerül csak havonta.

A WordPress tartalomkezelő rendszer teljesen ingyenes.

Ha komoly honlapot szeretnél összerakni, feltétlenül venni fogsz egy minőségi sablont a WordPress-hez, és ennek az ára lesz induláskor az egyetlen nagyobb egyszeri költséged. Ez legalább egy évre szól, de a választott sablontól függően szólhat akár örökre is. És még így is olcsóbb, mint kéthavi fitneszbérlet.

Összességében elindulni kb. 30.000 Ft-ra lesz szükséged és később kb. havi 2.000 Ft-ba kerül majd később fenntartani a webes projekted. Mivel több fizetős bővítményt is odaadunk, amiket megéri használni, így nagyon olcsó lesz az egész.

Szükséges előzetes tudás a tanfolyamhoz?

Igen, 3 korábbi kurzusunk.

A WooCommerce tanfolyam elvégzéséhez szükséges a weboldal tervezés, a WordPress Guru és a Divi kurzusunk elvégzése. Ezekben nézzük meg a tervezés és a sziklaszilárd WordPress alap felépítésének és oldalak elkészítésének a lépéseit, amik mindenképp kellenek, mielőtt belevágsz a webáruházad elkészítésébe.

Ezen kívül semmilyen technikai, programozói vagy designer tudás nem szükséges.

Pont ezért áruljuk csomagban a kurzusainkat, hogy semmi se maradjon ki.

Nehéz megtanulni a WordPress használatát?

Mondjuk úgy, hogy velünk nem nehéz.

Nem árulunk zsákbamacskát: nem 1-2 óra alatt fogod elsajátítani a WordPress használatát. Kérlek ne dőlj be azoknak, akik azzal hitegetnek, hogy 2 óra alatt WordPress-gurut csinálnak belőled.

Az egésznek az a kulcsa, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd a videókban látottakat!

Ha türelmesen végignézed a videókat, mellette pedig házi feladatként te is megcsinálod, amit láttál, akkor akár 2-3 hét alatt el fogsz tudni jutni egy olyan szintre, ahol már magabiztosan kezeled a WordPress különböző funkcióit.

Vállalom, hogy a tanfolyamainkkal BÁRKIT meg tudok tanítani a WordPress felhasználói szintű kezelésére.

Ne aggódj, ha csak munka után vagy hétvégén haladsz a videókkal. Ugyanúgy haladni fogsz és végül elérsz a célhoz, csak legfeljebb kicsit lassabban. 🙂 Nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy a saját tempódban valósíts meg mindent.

Nagyon jó érzés lesz, hogy az első pillanatban még csak pislogsz, mert azt sem tudod, hogy mit hol találsz éppen, aztán idővel hozzászoksz az egészhez, és végül egy nagyon jó weboldal büszke tulajdonosa leszel, amit ráadásul a saját kezeddel raktál össze.

Piacképes tudást ad a tanfolyam?

Ha saját vállalkozásod van, akkor elsősorban magadnak tanulsz. Azért, hogy több legyél általa, és persze azért is, hogy ne kelljen olyasmiért fizetned, amit te magad is könnyűszerrel meg tudsz csinálni.

Sok vállalkozás havi több tízezer Ft-ot fizet a fejlesztőjének csak azért, hogy az lefrissítse a rendszert és kitegyen 1-2 új blogbejegyzést. A tanfolyamaink segítségével ezeket a dolgokat Te a kisujjadból ki fogod rázni.

Ha inkább alkalmazott szeretnél lenni, és egy állásra jelentkezel, akkor jó hírem van: egyre nagyobb értéke van a WordPress-tudásnak.

Az online marketingjüket szem előtt tartó vállalkozások sorban váltanak WordPress-re. Ha Te olyan jelentkező leszel, akinek már nem kell a nulláról elmagyarázni, hogyan kell bánni a rendszerrel, akkor leendő főnökeid azonnal lecsapnak rád, mert tudják, hogy rövid idő alatt nagyon hasznos munkatársuk lehetsz.

Azt nem mondom, hogy a tanfolyamtól fejlesztő válik belőled, mert programozni nem foglak megtanítani. De ha elsajátítod a látottakat, és utána motiváltan tanulsz tovább más forrásból is, akkor akár ügyfeleknek is készíthetsz majd WordPress weboldalakat.

A tanfolyamaink nagyon nagy segítséget és igazi ugródeszkát jelentenek a későbbi sikerhez.

Másoknak is fogok tudni weboldalt készíteni a tanultak alapján?

Alapvetően igen, de természetesen az egyedi igényekre neked kell megtalálnod a választ

Egy olyan biztos alapot fogsz kapni, amit máshol nem érhetsz el, de mindig lesznek olyan különleges igények, amiket az internetről fogod tudni megtanulni. Mindent sajnos nem tudunk megtanítani, az több 100 óra anyagot jelenteni. A weboldal készítés 80%-át megtanítjuk, de ezek után önállóbbá kell válnod, főleg, ha ügyfelekkel kezdesz el dolgozni.

Online Lifestyle magazinunk kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a tartalmakat gyorsan és egyszerűen tudjuk feltölteni, személyreszabni. A WPKurzus segítségével sikerült egyedül elkészíteni a nulláról a teljes weboldalt, nem volt szükség fejlesztőre, ha pedig kérdésem volt, a WPKurzus csoportban szinte azonnal választ kaptam rá. 🙂

A leckék tematikusan épülnek egymásra, szuper érthetőek, és abszolút magabiztos alapokat adnak egy igazán jól működő WP oldal elkészítéséhez. Aki el szeretné sajátítani a saját honlapkészítés csínját-bínját, annak csakis a WP Kurzust ajánlom!

Tilly Barbara

Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy összeállítottátok ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni.

Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

Fekete Erika

Szerezd meg a WooCommerce kurzust

Felfedező

2.900 Ft

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)

WP Guru kurzus (4+ óra)

Divi kurzus (2,5+ óra)

WooCommerce kurzus (2,5+ óra)

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet

Tervezés barkácskészlet

WordPress bővítménytár

Fizetős bővítmények INGYEN

Divi Master Layout Pack

}

1,5+ óra videó

Hódító

49.900 Ft

Kurzusok

Weboldal tervezés kurzus (1+ óra)

Arculattervező kurzus (0,5+ óra)

WP Guru kurzus (4+ óra)

Divi kurzus (2,5+ óra)

WooCommerce kurzus (2,5+ óra)

Funkciók és előnyök

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet

Tervezés barkácskészlet

WordPress bővítménytár

Fizetős bővítmények INGYEN

Divi Master Layout Pack

}

10+ óra videó

2015-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat