Szolgáltatások

A WPKurzus csapata különböző termékekkel és szolgáltatásokkal segít, hogy kihozd a maximumot magadból az online világban.

Mások vagyunk, más helyzetben, más vállalkozói szituációban.

Nem tudod, hogy mire van szükséged? Segítünk!

Tanuld meg!

Online és tantermi képzéseken segítünk megérteni a vállalkozások, online marketing és weboldalak működését és felépítését. A kurzusaink és a hozzáadott eszközök segítségével képes leszel elkészíteni a vállalkozásod marketingjét és WordPress alapú profi honlapját.

Csináljuk együtt!

Óradíj alapon segítünk megoldani a weboldaladdal kapcsolatos problémákat online tanácsadás formájában.

Meglepődnél, hogy 1 óra alatt mennyi mindent helyre lehet hozni.

Elkészítjük neked!

Felépítjük a weboldalad.

Ha nem szeretnél megtanulni weboldalt készíteni és inkább kiszerveznéd az egész folyamatot valakinek, akkor erre is kínálunk megoldást. Ügynökségünk a legkorszerűbb megoldásokkal készíti el weboldalad.

Tanuld meg!

A WPKurzus online videóin keresztül vagy tantermi keretek közt tanítjuk meg számodra a weboldalkészítést lépésről lépésre. A leckék mellett biztosítjuk a szükséges eszközöket is, így minimális befektetéssel vághatsz bele a weboldalak készítésének világába.

Ha úgy érzed, hogy inkább otthonról, a saját tempódban tanulnál, akkor egy gyors regisztrációt követően azonnali hozzáférést kapsz a tanfolyam leckéihez. Ha inkább a 2 napos tantermi oktatásunkat választanád, akkor pedig ide kattintva tudsz regisztrálni a következő eseményre.

Nézzük meg, kinek való:

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyóknak

Ha elindítanád az első vállakozásodat, és a leghatékonyabban tanulnád meg a szükséges készségeket és lépéseket.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel, képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt, vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed is magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Csináljuk együtt!

Előfordult már, hogy több órát vagy akár napokat töltöttél el azzal, hogy rájöjj egy apró hiba forrására? A tanulóinknak szóló zárt Facebook csoportunk ilyenkor nagyon jól tud jönni, de vannak olyan esetek, amikor több a kérdés és bonyolultabb a helyzet. Ilyenkor ajánljuk óradíj alapú tanácsadásunkat.

Az űrlapunk kitöltését követően igyekszünk minél hamarabb biztosítani számodra egy online konzultációt, ahol választ adunk az összes felmerülő kérdésedre.

Nézzük meg, kinek való:

Ha elakadtál a weboldalad építése közben

Ha magadnak készíted a honlapod, de néhány akadályba ütköztél, és szeretnéd ezt megoldani egy szakértő segítségével.

Ha eltűnt a korábbi fejlesztőd

Sajnos mindennapos eset, hogy egyszerűen eltűnik a korábbi segítséged. Ilyenkor rémálom helyzetek szoktak előjönni, amiket igyekszünk minél hatékonyabban megfejteni.

Ha pár hibát oldanál meg

Ha nagyjából elégedett vagy a weboldaladdal és nem szeretnél egyelőre egy nagy ráncfelvarrást, de mégis van pár idegesítő probléma, akkor egy konzultáció a leghatásosabb megoldás.

Miben számíthatsz ránk?

WPKurzus tagoknak

15.000 Ft/óra (+ÁFA)

Külsősöknek

20.000 Ft/óra (+ÁFA)

Nagy Bence

WPKurzus társalapító és
technikai vezető

Amióta az eszemet tudom, jelen vagyok a biznisz világában. Az időm nagy részében online és tantermi weboldal készítő tanfolyamokat tartunk a WPKurzus csapatával, valamint weboldalakat építek a WPViking Agency keretein belül.

A WPKurzussal már több mint 1700 sikerre éhes “diáknak” segítettünk profi, pénztermelő honlapot létrehozni. Webdizájnerként pedig több mint 300 weboldal kapcsolódik a nevemhez. Maximalista és proaktív személyiségnek tartom magam, és akkor vagyok igazán elégedett, ha értéket is teremtek másoknak.

Tóth Dániel

WPKurzus Live oktató és
WPViking Agency társalapító

A weboldalak készítésének világába 4 éve csöppentem bele. Hamar rájöttem, hogy a webfejlesztésen túl a stratégia megtervezése és a vállalkozások üzleti oldala az, ami igazán érdekel. Egy projektet ma már próbálunk úgy felépíteni, hogy ne csak a dizájn legyen fókuszban, hanem egy olyan automatizált gépezet is legyen a weboldal, ami jelentős bevételt tud termelni az ügyfeleinknek.

Elkészítjük neked!

Az oktatás mellett több éve foglalkozunk weboldalak készítésével is ügynökségi szinten. A szolgáltatásunk során felmérjük a pontos igényeidet, átbeszéljük a projektet és árajánlatot készítünk számodra. Ha szimpatikusnak találod az ajánlatunkat, akkor akár kb. 3-4 hét alatt elkészítjük az új weboldaladat.

Eddigi munkáink egy részét ide kattintva találod.

Ár: 350.000 Ft-tól, egyedi árajánlat alapján

Kivitelező:

Vállalkozóknak, akik okosan fektetnének be egy új weboldalba

Ha már van egy vállalkozásod, amit szeretnél fellendíteni egy új honlappal.

Honlap tulajdonosoknak

Ha már van egy meglévő weboldalad, de meg szeretnéd újítani.

Felfedező csomag születésnapi akció! 9.900 Ft helyett csak 2.900 Ft

nap
óra
perc
mp