Szolgáltatások

A WPKurzus csapata különböző termékekkel és szolgáltatásokkal segít, hogy kihozd a maximumot magadból az online világban.

Mások vagyunk, más helyzetben, más vállalkozói szituációban.

Nem tudod, hogy mire van szükséged? Segítünk!

Tanuld meg!

Online és tantermi képzéseken segítünk megérteni a vállalkozások, online marketing és weboldalak működését és felépítését. A kurzusaink és a hozzáadott eszközök segítségével képes leszel elkészíteni a vállalkozásod marketingjét és WordPress alapú profi honlapját.

Csináljuk együtt!

Óradíj alapon segítünk megoldani a weboldaladdal kapcsolatos problémákat online tanácsadás formájában.

Meglepődnél, hogy 1 óra alatt mennyi mindent helyre lehet hozni.

Elkészítjük neked!

Felépítjük a weboldalad.

Ha nem szeretnél megtanulni weboldalt készíteni és inkább kiszerveznéd az egész folyamatot valakinek, akkor erre is kínálunk megoldást. Ügynökségünk a legkorszerűbb megoldásokkal készíti el weboldalad.

Tanuld meg!

A WPKurzus online videóin keresztül vagy tantermi keretek közt tanítjuk meg számodra a weboldalkészítést lépésről lépésre. A leckék mellett biztosítjuk a szükséges eszközöket is, így minimális befektetéssel vághatsz bele a weboldalak készítésének világába.

Ha úgy érzed, hogy inkább otthonról, a saját tempódban tanulnál, akkor egy gyors regisztrációt követően azonnali hozzáférést kapsz a tanfolyam leckéihez. Ha inkább a 2 napos tantermi oktatásunkat választanád, akkor pedig ide kattintva tudsz regisztrálni a következő eseményre.

Nézzük meg, kinek való:

Vállalkozó

Ha már vállalkozó vagy, de fel szeretnéd dobni a marketinget egy marketing fókuszált weboldal elkészítésével.

Vállalkozni vágyóknak

Ha elindítanád az első vállakozásodat, és a leghatékonyabban tanulnád meg a szükséges készségeket és lépéseket.

Honlap tulajdonos

Ha már van weboldalad, de fel szeretnéd turbózni vagy teljesen át szeretnéd alakítani.

Marketinges

Lassan már alapkövetelmény, hogy magabiztosan bánj a WordPress-szel, képes legyél gyorsan létrehozni egy jól kinéző és konvertáló értékesítési oldalt, vagy akár egy egész honlapot.

Tanuló

Nehéz kitűnni az egyetemről kikerülve. A weboldal készítés képessége lassan olyan, mint 5 éve a Microsoft Word használata. Ha értesz hozzá, akár már az első havi fizetésed is magasabb lesz a tanfolyamba fektetett összeggel.

Blogot indítanál

A blogger karriered elindításában óriási segítséget jelent, ha a rendszered is támogatja a lebilincselő tartalmaidat. Ha WordPress-szel, kellő odafigyeléssel indulsz, akkor a versenytársaid előtt leszel már az induláskor is.

Csináljuk együtt!

Előfordult már, hogy több órát vagy akár napokat töltöttél el azzal, hogy rájöjj egy apró hiba forrására? A tanulóinknak szóló zárt Facebook csoportunk ilyenkor nagyon jól tud jönni, de vannak olyan esetek, amikor több a kérdés és bonyolultabb a helyzet. Ilyenkor ajánljuk óradíj alapú tanácsadásunkat.

Az űrlapunk kitöltését követően igyekszünk minél hamarabb biztosítani számodra egy online konzultációt, ahol választ adunk az összes felmerülő kérdésedre.

Nézzük meg, kinek való:

Ha elakadtál a weboldalad építése közben

Ha magadnak készíted a honlapod, de néhány akadályba ütköztél, és szeretnéd ezt megoldani egy szakértő segítségével.

Ha eltűnt a korábbi fejlesztőd

Sajnos mindennapos eset, hogy egyszerűen eltűnik a korábbi segítséged. Ilyenkor rémálom helyzetek szoktak előjönni, amiket igyekszünk minél hatékonyabban megfejteni.

Ha pár hibát oldanál meg

Ha nagyjából elégedett vagy a weboldaladdal és nem szeretnél egyelőre egy nagy ráncfelvarrást, de mégis van pár idegesítő probléma, akkor egy konzultáció a leghatásosabb megoldás.

Miben számíthatsz ránk?

WPKurzus tagoknak

15.000 Ft/30 perc (+ÁFA)
25.000 Ft/60 perc (+ÁFA)

Külsősöknek

20.000 Ft/30 perc (+ÁFA)
30.000 Ft/60 perc (+ÁFA)

Nagy Bence

WPKurzus társalapító és
technikai vezető

Amióta az eszemet tudom, jelen vagyok a biznisz világában. Az időm nagy részében online és tantermi weboldal készítő tanfolyamokat tartunk a WPKurzus csapatával, valamint weboldalakat építek a WPViking Agency keretein belül.

A WPKurzussal már több mint 1700 sikerre éhes “diáknak” segítettünk profi, pénztermelő honlapot létrehozni. Webdizájnerként pedig több mint 300 weboldal kapcsolódik a nevemhez. Maximalista és proaktív személyiségnek tartom magam, és akkor vagyok igazán elégedett, ha értéket is teremtek másoknak.

Tóth Dániel

WPKurzus Live oktató és
WPViking Agency társalapító

A weboldalak készítésének világába 4 éve csöppentem bele. Hamar rájöttem, hogy a webfejlesztésen túl a stratégia megtervezése és a vállalkozások üzleti oldala az, ami igazán érdekel. Egy projektet ma már próbálunk úgy felépíteni, hogy ne csak a dizájn legyen fókuszban, hanem egy olyan automatizált gépezet is legyen a weboldal, ami jelentős bevételt tud termelni az ügyfeleinknek.

Elkészítjük neked!

Az oktatás mellett több éve foglalkozunk weboldalak készítésével is ügynökségi szinten. A szolgáltatásunk során felmérjük a pontos igényeidet, átbeszéljük a projektet és árajánlatot készítünk számodra. Ha szimpatikusnak találod az ajánlatunkat, akkor akár kb. 3-4 hét alatt elkészítjük az új weboldaladat.

Eddigi munkáink egy részét ide kattintva találod.

Ár: 350.000 Ft-tól, egyedi árajánlat alapján

Kivitelező:

Vállalkozóknak, akik okosan fektetnének be egy új weboldalba

Ha már van egy vállalkozásod, amit szeretnél fellendíteni egy új honlappal.

Honlap tulajdonosoknak

Ha már van egy meglévő weboldalad, de meg szeretnéd újítani.