Ingyenes élő webinar - A drága webdesign alkotóelemei

Ingyenes webinár - október 12. 19:00

nap
óra
perc
mp
Videó lejátszása

Megmutatom, hogy miként lehet kezdő weboldal készítőként is drága honlapokat designolni - Október 12. 19:00

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Ki lesz az oktató?

Nagy Attila

Társalapító, CEO

Szia, Attila vagyok a WPKurzus társalapítója. Rengeteg vállalkozás indításában és üzemeltetésében vettem részt, ami miatt elég jól átlátom a vállalkozások tengerét. Folyamatosan keresem az összefüggéseket és a lehetőségeket, hogy miként lehet jobban csinálni.

Én az online marketing világában találtam meg azt, amit igazán szeretek. 2013 óta üzemeltetek edzőtermet, indítottam már egyedi termékes bizniszt (bár bebuktam), segítek webáruház működtetésében, 2 milliárdos cég marketingjében és szabadúszók elindulásában.

Tudom, milyen nehéz egyedül, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen.

Több, mint 1.900 tanulónak segítettünk felépíteni a weboldalát és több, mint 200-an építenek honlapokat ügyfelek számára.

Szeretnék segíteni kitalálni számodra, hogy melyik azaz út, amire neked is rá kellene lépned.

90 %

Elégedettség 347 tanuló értékelése alapján

Szabó-Hornos Anita

Tudnotok kell, hogy SOHA! nem írtam még így levelet. Nincs különösebb oka, talán nem vagyok az típus. Marketinggel foglalkozom már több, mint 15 éve, csináltam már mindent is. 🙂 Amikor a ügyfeleknek új honlapot szerettem volna készíttetni, mindig valami gond volt a folyamat során, nehézkes volt a dolog, akivel pedig szuperül lehetett dolgozni, az egy idő után mindig “betelt”. Így nekiálltam tanulni. Nem titok, hogy nem a Ti tanfolyamotok volt az első, amire jelentkeztem, már végigcsináltam egyet, szuper volt az is, DE! a leghasználhatóbb tudást ahhoz, amire nekem kell ez az egész Tőletek kaptam meg.

A folyamatos újításoknak, fejlesztéseknek köszönhetően fantasztikus, hogy tarthatom az iramot ebben a rohanó világban. Ma egy picit meg is lepődtem azon a hihetetlenül gyors és segítőkész hozzáálláson, hogy feltettem egy kérdést és kb. 5 percen belül jött a válasz a problémámra. Általában igyekszem kikeresni mindent egyedül, de ebben az esetben túlbonyolítottam a dolgot és nem működött valami, amit 1 pillanat alatt megoldott nekem a csoport egyik tagja és persze Bence.

Egy szó a lényeg: Köszönöm.

Csak így tovább, maradok lelkes rajongótok.

Szabó-Hornos Anita
Szabó-Hornos Anita
Kővári Viktor

Vágj bele azonnal, ha még csak gondolkozol! A legjobb befektetésed lesz. Azért, mert meg fogod tanulni. És pont. 🙂 Mert meg fognak tanítani ezek a srácok. Logikailag szuperül összerakott, minőségi videós anyagok vannak a tanfolyamokban, érthetően. Megtámogatva mindez szöveges kiegészítésekkel és leírásokkal, amelyek méginkább érthetővé és feldolgozhatóvá teszik a leckéket.

Ha pedig kérdésed van, ők és a többi “sorstársad” őszintén és készségesen segítenek neked a Facebook csoportban.

Kővári Viktor
Kővári Viktor

2015-2022 © Minden jog fenntartva! | ÁSZFAdatvédelmi nyilatkozat