Divi – Sablon megvásárlása

Hozzáférés a Divi sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
120+ elkészített weboldal kinézet
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés

$249 $199

Hozzáférés a Divi sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
120+ elkészített weboldal kinézet
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés

Megjegyzés: A Divi nettó árat ír ki ($70 és $199). Cégként ezt kell befizetned, ilyenkor meg kell adnod az adószámod. Magánszemélyként, ha Magyarországra vásárolod, akkor ráteszi a 27%-os ÁFA-t. Így a teljesen legális. Amennyiben más adatot adsz meg, sajnos nem tudok felelőséget vállalni érte, hogy mi lesz. Egyébként nem hallottam még olyanról, hogy elvették volna a sablon használati jogát és olyanról se, hogy a cégektől külön kérték az ÁFA díját.

26 Responses

 1. Szia!

  Ha vállalkozóként, a sablon megvásárlását el akarom számoltatni költségként, akkor az oldalon lévő árnak megfelelő ÁFA-t itthon meg kell fizetni, vagy ha beírom a vállalkozós adószámomat, akkor azon az áron veszem meg, ami látszik és annyit is számolhatok el?

  Köszi.

  1. Szia!

   A az ott láthatott összeg az már az ÁFA-t tartalmazza abban az esetben, ha beírod a vállalkozói adószámot. Tehát, ha a $224 árú licenszet vásárolod, akkor az ~$176 ÁFA.

   Legalábbis ezt olvastam az ő leírásukból. Ha elakadnál keress minket bátran.

   1. Szia Bence!

    Most megint akciós a Divi, viszont hasonlóan a korábbi kommenthez én sem értem, hogy akkor most külön kell majd befizetni vagy áfa-t? Ezt ki fogja rajtam – egyéni vállalkozó vagyok – számonkérni?

    Válaszod előre is köszi!

    1. Szia Judit!

     Ha van közösségi adószámod, pl. HU12345678 akkor automatikusan levonja az áfa értékét.
     Az, hogy ki fogja behajtani ezt rajtad, inkább könyvelői téma, ezt nem tudom ennyiből megítélni. 🙂

     Nem hiszem, hogy óriási gondot csinálnál ezzel, de egy kérdést megérhet.

     Remélem tudtam segíteni. 🙂

 2. Üdv!
  Nekem a regisztrációnál nem fogadja el az adószámot érvényesnek…
  Beírtam az adószámot kötőjelek nélkül, nem jó
  Beírtam a country prefixet elé (gondolom HU) – nem jó
  valakinek sikerült már így 70 dollárért, cégesen vásárolni?
  Köszönöm,
  László

 3. Én is szeretném megvenni a DIVI-t, végü hogyan oldottátok meg, hogy 70 $ legyen? a közösségi adószámot kell beírni?

  1. HU-val kell kezdeni és utána a vállalkozás normál adószámának az első 8 számjegye, mint ahogy a videóban is mutatom 🙂

 4. Szia!
  Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha jól értem, akkor az éves fizetésnél több weboldalra is felhasználhatom a Divi sablont. Viszont, ha az örök életűt veszem meg, akkor is fel tudom használni több honlaphoz?
  Köszi

  1. Újra is veszem a videót, mert a könyvelőm szólt, hogy ez így nem teljesen állja meg a helyét, mint ahogy elmondom. A törvény szerint nem lehet más adószámát használni, valamint az adót egyéb úton rendezni kell vásárlás után. Szóval nem, elvileg nem használhatod az én adószámom. Bocsi a hibáért a videóban.

 5. Szia!

  És ha nem Magyarországot állítom be, hanem USA-t, akkor ér bármi retorzió?

  1. Sajnos nem vagyok jogász, nem tudok ebben tanácsot adni. Ha azt írod be, ami az igaz, akkor biztos minden. Ha nem, akkor sajnos nem tudom milyen következményei lehetnek.

 6. Szia!
  Kis segítséget kérek.
  Jól értelmezem a vásárlásnál a kedvezményt?:
  Az adószámos vásárlás az Elegant álltal nyújtott kedvezmény, ami annyit
  jelent, hogy aki egyéni vállalkozó, vagy cége van annak 70 dollárért kínálja, az eredeti 88.9 dollár os árnál olcsóbban az Elegant a Divit? Vagyis a 70 dolláros, és a 88.9 dolláros ár is tartalmaz áfát. Az olcsóbb ár egy kedvezmény a vállalkozók részére?

  Vagy adózási okokból, az áfa elszámolása miatt van ez így?
  Én KATÁS egyéni vállalkozó vagyok és nem vagyok áfás. Legális ha 70 dollárért vásárolom meg?

  Még egy kérdés:
  Ha valaki weboldalakat készít és több vállalkozás, (tőbb domain, több tárhely) oldalait Divivel készíti, akkor mindegyik céggel meg kell vetetnie a Divit, hogy a vállalkozások tulajdonában, a nevükön legyen? Vagy megveszi az oldalak készítője egy példányban, és a saját nevére vásárolt Divivel akár évente frissítheti az összes általa más cégeknek készített oldalakat.
  Ti hogyan csináljátok? Mi a legális megoldás?

  1. Szia!

   Jól írtad, adózási szempontból van így. Teljesen legális, ha a KATÁS vállalkozásodat megadod, el fogod tudni számolni és jogszerűen is jársz el.

   Bármilyen konstrukcióban is vásárolod meg a sablont, bármennyi weboldalra, domain névre telepítheted fel a Divit.

   Mi a legnagyobb licenszt vettük meg, ezt beírjuk az ügyfél oldalára, s így jogosult a frissítésekre anélkül, hogy zaklatna téged. 🙂

   1. Sziasztok! A CMS-be nem engeditek be az ügyfelet gondolom, mert a ti e-mail címetekkel és jelszótokkal működik. Jól gondolom, hogy a frissítések automatikusak, de ha változtatni kell szövegen, képeken, bármin, akkor a CMS-be csak ti léphettek be. Egyébként meg kellene vetetni az ügyféllel a sablont. ?

    1. Szia István!

     Nem igazán értem a kérdést. Maga a Divi sablont kell megvásárolni a WordPresshez és ezt ha feltelepíted akkor te adminisztrátor leszel. De tudsz létrehozni más jogosultságokat is, ha szeretnél.

     1. Köszönöm Bence!

      A lényeg az lett volna a kérdésben, ha saját jogosultsággal kiadok adatokat egy ügyfélnek, és szétválnak útjaink, akkor ő használja az én Divimet. Ez addig nem gond, amíg az ügyfelem. Persze ez még messze van, de jobb tudni.
      Amit még kérdezni szeretnék, hogy mondjuk van most egy index oldalam a serveren, és még 190 aloldal. Ezeket át akarom rakni a Divibe, de egyenként fogom kidolgozni-újraformázni őket. Ez sok idő lesz. Közben nem szeretném, ha nem lennének elérhetőek. Vagyis egyenként dolgozom át őket. Ezt meg tudom csinálni? Amikor a WP keretrendszert feltettem a serverre, akkor ott mindent törölt egy alkalommal, amikor nekiszaladtam a WP telepítésnek. Ezt ki tudom küszöbölni? (Bocsánat, ha a szakkifejezéseket nem használom elég pontosan) Köszönöm a választ 🙂

     2. Szia Kristóf!

      Mi egy ekkora volumenű oldalnak úgy állunk neki, hogy egy teljesen elkülönített oldalon kezdünk el dolgozni. Amennyiben az is WordPress, akkor azt az oldalt leklónozzuk pl. egy aldomainre, ahol aztán bekapcsolod a Divi-t. És szépen egyesével végig megy az ember rajtuk. Nagy meló, de hosszú távon megtérül.

      Amennyiben semmilyen hozzászólás nincs az oldalon, akkor pedig érdemes teljesen friss WordPress-t telepíteni és oda áthozni a tartalmakat.

 7. Sziasztok, ha kiválasztom az országnál Mo-ot, akkor eltűnik a paypal fizetés lehetősége. Így akinek nincs kártyája akkor nem tud vásárolni?
  Köszönöm
  Andi

 8. Közben kaptam tőlük választ, eu-s országból nem lehet paypal-al fizetni ha nincs adószám:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Weboldal előkészítő kihívás elindult!

nap
óra
perc
mp