Kezdd itt 2017-02-10T08:41:52+00:00

Szia, Nagy Attila vagyok a WPKurzus társalapítója.

Amikor az ember egy új blogra vagy weboldalra érkezik fogalma sincs, hogy merre induljon el.

Tudom, hogy az időd a legnagyobb értéked Neked is. Azért készítettem ezt az aloldalt, hogy megmutassam neked miről szól a WPKurzus, így el tudd dönteni, hogy érdemes-e erre fordítanod az időd.

mi_a_wpkurzus

Mi a WPKurzus?

A WPKurzus fő témája a WordPress weboldalkészítő rendszer megtanítása a számodra. Jelenleg ez a legnépszerűbb módja a honlapok készítésének. A legjobb benne, hogy nem kell tudnod programozni, hanem vizuálisan, kattingatásokkal készítheted el a weboldalad.

Ezen kívül főleg online marketingről és olyan eszközökről, taktikákról, trükkökről találhatsz blogbejegyzéseket, videókat, tananyagokat, amelyek segítenek jobb weboldalt, vállalkozást építeni és elérni a céljaid.

Sokmindent megosztunk ingyenesen, de a fő tanfolyam fizetős. Megtanítom benne a WordPress rendszer kezelését, a 2 legjobb sablon használatát, bővítményeket, landing page-k készítését és még nagyon sok mindent.

Ha bővebben érdekel, mindenképp nézd meg a kurzusok oldalt.

WPKurzus - Összes szolgáltatásunk
Nagy Attila - WordPress

miert_hoztam_letre_a_wpkurzust

Miért jött létre a WPKurzus?

Létre szerettem volna hozni egy olyan weboldalt, ahol minden olyan információ össze van szedve, amire szüksége van egy átlag felhasználónak (én is az vagyok), ahhoz hogy a legtöbbet, a legegyszerűbben hozzon ki a saját honlapjából. 

Imádom az online marketinget, aminek az alapja a saját weboldal. Mikor megismertem a WordPress-t egyből beleszerettem, mert szinte mindent el lehet vele készíteni úgyis, hogy nem tudok kódolni.

Az alapítótársam az öcsém Bence, aki webfejlesztő, designer és nagyon szuper weboldalakat készít. Ketten együtt nagyon jó csapatot alkotunk és tökéletesen kiegészítjük egymást. Ezért is tudtunk létrehozni ilyen magas szintű tananyagokat, mint amit a WPKurzusban tanfolyamaiban találsz.

Neked szól a WPKurzus?

Igen, ha legalább 1 igaz rád a következőkből

  • Nem tudsz programozni, de el szeretnéd készíteni a saját weboldalad.

  • Érdekel az online marketing és szeretnéd fejleszteni a képességeid.

  • Többet szeretnél megtudni a WordPress-ről

  • Más rendszerben lévő weboldalról szeretnél WordPress-re átállni.

  • Van már WordPress alapú honlapod, de szeretnél nagyobb kontrollt felette.

  • Nem akarod, hogy átverjenek a programozók túlárazott fejlesztésekkel.

  • Programozó vagy és felhasználói oldalról is szeretnéd megismerni a WordPress-t.

Hol kezdd, ha nem nagyon ismered a WordPress-t?

Erre hoztam létre neked a WPKurzus Mini-t.

Csatlakozz az 500+ tanulni vágyó társadhoz, aki már elvégezte a 7 részes kurzust, amiben megnézheted a legnépszerűbb videóink és megértheted a WordPress alapjait.

WPKurzus Mini - Doboz

Mi legyen a következő lépésed?

Ha sikeresen elkezdted a WPKurzus Mini-t, akkor már megtetted a legjobb lépésed.

Ezen kívül van egy nagyon jó kis aloldalunk az “Eszközeink”, ahova összeszedtem az összes olyan eszközt, amelyet használunk a saját weboldalainkon és marketingünkben. Mindenképp nézd meg, biztos kapsz 1-2 jó tippet.

Összeszedtem Neked a legnépszerűbb bejegyzéseinket is, amelyeket több ezren olvastak már el.

Nagyon örülnék, ha like-olnád a Facebook csoportunk is. Mindig megmelengeti a szívem egy új Facebook értesítés a like-okról, ráadásul sok olyan tartalmat is megosztunk ott, amit a blogunkon vagy email-ben nem.