Divi – Sablon telepítése

A sablon telepítése lesz az első lépésed a Divinél.

Szerencsére kicsire csinálták a témát így remélhetőleg mindenkinél működik ez az egyszerű telepítési módszer.

Ha mégse működne, akkor nézd meg a Filezillával való telepítést, ebben a leckében.

20 válasz

 1. Egy lépéssel visszamennék”.Sablon vásárlása”
  A DIVI ben az a nagyszerű, hogy magyarul is beszél.
  Mivel idegyűlnének akik nem tudnak angolul de szeretnének honlapot-honlapokat csinálni,
  Nekik /Nekem 🙂 /nagy segítség lenne egy angol oldalon lépésről lépésre ismertető.
  Azért belevágok nélküle, de fokozta volna a magabiztosságomat.

 2. Lehet telepíteni egy valamennyire kész oldalra is? Vagy az a tiszta ha mindent előröl kezdek,egy frissen telepített WP.-vel?

  1. Azt javaslom, hogy tedd egy teljesen szűz oldalra, mert akkor tiszta az adatbázis, és későbbiekben nem érhet váratlan probléma. 🙂

 3. Köszi, akkor ledózerolom a woocommers webáruházamat és csatolt részeit. Ha meghagynám az önmagában nem okoz konfliktust, hogy szerkesztve van valami DIVI-vel és másvalami a WP. saját szerkesztőjével. simán lehet keverni a dolgokat? Csinálhatok gyereksablont egy bővítménnyel aztán DIVI szerkesztőjével alakítgatom az oldalt, aztán beleírok megint gyereksablonba és így tovább? Vagy döntsek a DIVI szerkesztője mellett és amit azzal nem tudok megcsinálni az nem megoldható? Mennyire kell ragaszkodni a DIVI szerkesztőjéhez?

  1. Azt javaslom, hogy mindenképpen azzal dolgozz, ami a Divinek van, azért mert összeakadhatnak a bővítmények.

 4. Mit telepítsek, Mit tartasz célszerűnek? Milyen bővítményeket, sablont kezdetnek a DIVI-vel együtt?

 5. Exportálást-importálást hogy tudom megoldani? Valamiért hiányzik ez a gomb, most hogy feltelepítettem a DIVI-t és már egy meglévő oldalamról szeretném áthozni az alapot! Milyen lehetőségek vannak?

   1. Kedves Attila!

    Hogyan kell hitelesíteni, egyáltalán mit jelent a hitelesítés? A videóban erről nem beszélsz.
    Letöltöm, telepítem és „már jöhetnek is a beállítások”. Mikor és hol hitelesítek?

    A vásárlás előtt állok, de még néhány kérdés bizonytalan, kérdeztelek is másik oldalon, várom a választ, hogy tovább léphessek. A gondom, kérdésem: Letöltöttem a zip fájlokat és azokat „feltelepíthetem több millió weboldalra”. Rendben, felteleppítem, elkészítek egy weboldalt, majd eladom valakinek a weboldalt amit készítettem. Hogyan fogja tudni használni? Vagy csak „saját” weboldalt készíthetek a DIVI-vel?

    Köszönöm a türelmed és a válaszod előre is, üdv:

    1. Ezek mind-mind benne vannak a Divi tanfolyamban. 🙂 Adnak egy API kulcsot, amit minden weboldalon, ahol használod be kell írni, hogy igazold, tényleg megvásároltad a sablont. Saját és klienek weboldalán is meg tudod adni ezt a kulcsot, így nem kell többet megvenni.

 6. Kedves Attila!

  Az én weboldalam jelenleg a wordpress.com által elérhető, ott is szerkesztettem eddig, online.A domainemet is a WordPress tartja karban. Megvásároltam a DIVI sablont, de nem találok rá lehetőséget, hogy a sablon használatával készítsem el az új oldalam. Mi lehet a hiányzó láncszem?

  Nagyon köszönöm!

 7. Kedves Attila!

  Telepítettem a DIVI-t, de nem engedi, hogy layout-ot válasszak, egyszerűen nem tölti be, miután rákattintok, hogy Use this layout.
  Mi lehet a baj szerinted? Nagyon elkeserítő 🙁

  Köszönettel,
  Betti

 8. Kedves Attila!

  Az oldal építésnél az elrendezés betöltése után nem ugrik fel ablak és nem tudok a könyvtárból semmit betölteni.Mi lehet az oka? Köszi

  1. Szia Viki!

   Elsőnek arra tippelnék, hogy valami a szerver oldalról nem felel meg. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a Divi >> Support Centernél megnzéed, hogy minden rendben van e.

   Ha ezek után se megy, akkor pedig szintén itt, lentebb kellene görgetned és van egy olyan, hogy „Safe Mode”, ezt kapcsold be. Ezzel kikapcsolja ideiglenesen az összes bővítményt, mert nagyon sokszor ez szokott galibát okozni.

   Amennyiben tagunk vagy, akkor ebben a leckénkben megmutatjuk a lehetőségeket: https://vip.wpkurzus.hu/kurzus/wordpress-guru/lecke/hibak-megoldasa/

   Remélem segíteni fog! 🙂

   ui: A hozzászólásod még jóváhagyás alatt volt, ezért nem jelent meg… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Weboldal előkészítő kihívás elindult!

nap
óra
perc
mp