15 weboldal, ami Divi sablonnal készült

A Divi az egyik kedvenc WordPress sablonunk. A világon több, mint 600.000 vásárlójuk van már, így érdekes lehet a számodra, hogy milyen weboldalak is készültek az Elegant Themes csapat sablonjával, mit lehet belőle kihozni.

Sokan félnek, hogy a sokat használt sablonok miatt nem lesz egyedi a saját honlapjuk.

Ezt szeretném megdönteni, azzal hogy bemutatok 15 weboldalt, ami Divivel készült. Ezek különböző felépítésűek, más témáról szólnak, van amit egyedül készítettek és van olyan is, amit webfejlesztő cégek hoztak létre.

Remélem kapsz belőle pár ötletet, amit Te is fel tudsz használni a saját honlapod elkészítésekor. Kezdjünk is neki!

Megjegyzés: Ha többet szeretnél tudni a Divi sablonról, ajánlom a róla szóló bejegyzésünket.

Kies zenekar

Kies

Ismét egy tanítványunk munkája, ami megmutatja, hogy egy zúzósabb zenekarnak is lehet modern és vagány site-ot készíteni. Itt is viszonylag egyszerű elemekből és profi képekből áll össze az egész megjelenés.

Mentorship

Mentorship

A Mentorship egy 15 vállalkozó által létrehozott mentor program, ahol teljesen ingyenesen segítenek tehetséges fiatal vállalkozni vágyónak. 2016-ban én is bejutottam, mint mentorált és mielőtt jelentkeztem, már észrevettem, hogy Divivel készült a weboldaluk.

Nagyon letisztult, felhasználóbarát, csak olyan elemek találhatóak meg, amik tényleg kellenek. Egyébként a mentorom, Buza Tamás és csapata készítette.

Simonffy Corner

Simonffy corner

Egy újonnan épülő lakópark bemutatkozó oldalát láthatod. A cél a különböző lakások, lakástípusok, irodák, műszaki adatok bemutatása. Feldobja az honlapot a 3 dimenzióban készített grafikák. A célja a lakások értékesítése.

Yogoplay

yogoplay

Hogyan legyen a gyerekszoba tökéletes? Ezzel a főcímmel indít ez a webáruház, ahol gyerekszobába való kiegészítőket, játékokat árulnak. Különböző kategóriákra vannak bontva a terméket, így nagyon könnyű navigálni és megtalálni, azt mit is szeretne a vásárló.

RB Fitness

RB Fitness

Egy modern edzőterem bemutatkozó honlapja. A szolgáltatások, gépek, órák, edzők bemutatása a cél és az, hogy kedvet hozzon az edzéshez.

Conversionlab.no

conversionlab.no

Jöjjenek az angol nyelvű példák. A Conversionlab-et egy konverzió optimalizáló szakértő hozta létre, így mindenképp érdemes megnézni, hogy építette fel a különböző elemeket, miből áll a weboldal.

Látszik, hogy nagyon kevés színt használ, a gombok kitűnnek és minden egyes elemnek és szónak meg van a helye. Nagyon szép munka.

Engagelive.co

engagelive.co

Egy fotós tréning honlapja természetesen nagyon szép design-nal rendelkezik. Amint eléd tárul az első kép, egyből tudod miről is szól itt minden. A lila és a kék különböző árnyalatai nagyon jó hatást keltenek a látogatóban.

Több tréning is megtalálható és egy beépített membership bővítményt is használnak.

Mugs Cafe

Mugs cafe

Egy kávézó is lehet izgalmas. Nagyon kevés színt használnak és nagyon modern hatása van mindennek, amit látsz. Szépen be van mutatva, hogy mit csinálnak, mi mennyibe kerül, hol lehet megtalálni magát a kávézót. Ha Little Rock-ban laknék, én is ide járnék reggelente 🙂

How to Beast

How to Beast

Gyúrd ki magad és legyél magabiztos! Ezekről szól leginkább a How to Beast blog. A marketing nagyon szépen fel van építve, egyből lead magnetet ajánlj (csali), nagyon jó bejegyzéseket tud találni a célcsoport. Ügyesen be van mutatva, milyen online magazinokba írt már a szerző.

Ha egy kicsit belemélyedsz az online marketingbe, Te is létre fogsz tudni egy ilyen jól felépített weboldalt.

Nomad Capitalist

Nomad Capitalist

A felépítés nagyon hasonlít az előző példánkhoz, csak más a téma. Nagyon tetszik, hogy egyből be van mutatva a készítő és hogy letisztult minden része a weboldalnak.

A marketing itt is szépen fel van építve, ilyen oldalt is képes létrehozni bárki.

Dokkoon

Ebben a webáruházban a digitális nomádok paradicsomából, Ching Mai-ból készült termékeket lehet vásárolni. Egy teljesen egyszerű webshop, amit a WooCommerce hajt.

Ha egyszer kijutok Thaiföldre, mindenképp megkeresem ezt a boltot és elmondom nekik, hogy szerepelnek a weboldalamon 🙂

Samui Garden Villa

Samui Garden Villa

Nem lehet megunni Thaiföldöt. Nagyon sok villát lehet kibérelni, viszonylag alacsony áron, így muszáj szép online megjelenést is varázsolniuk a tulajdonosoknak. Ez az egyoldalas honlap mindent elmond a szállásról és a különböző szolgáltatásaikról is. Ezek után nem csoda, ha a repülőjegyeket kezded nézegetni.

Timeline Missions
Timeline Missions

Egy nagyon izgalmas csapat mutatja be a szolgáltatásait egy gyönyörű Divi weboldalon. Különböző extrém környezetekben készítenek videókat, reklámokat. Ez aztán az adrenalinnal feltöltött vállalkozást.

Nem mellesleg a honlap is nagyon szépen össze van rakva. Egyből kedve támad az embernek megnézni a svájci alpokat.


Látod Te is, hogy mennyi különböző stílus is készülhet a Divi sablonnal. A lényeg a letisztultság, egyszerű elemek, egyértelmű elrendezés, felhasználóbarát felépítés.

Ez a modern stílus kedvez azoknak is, akik egyedül szeretnék elkészíteni a saját honlapjukat, mert nem szükséges bonyolult, csilli-villi dolgokat létrehozni. Inspirálódj minél több weboldalból és próbálj figyelni a részletekre, különböző elemekre, hogy mik is működnek a legtöbb honlapon.

17 válasz

 1. Divivel készítettem (nulla programozói háttérrel, kicsi tanulással, rengeteg – még annál is több! – próbálgatással, teljesen egyedül: https://ohkartya.hu/
  Még nem vagyok kész (a linkeknek is egy része él), de rendkívül élvezem az alkotást!

 2. Imádom! Annyira elvarázsolt, hogy ontom magamból a szebbnél szebb oldalakat 🙂

 3. A timelinemissions.com oldal melyik sablonnal készült? Ezt lehet tudni?

  1. Nem teljesen. Azon a weboldalon profik dolgoztak, akik programozói tudással alakították a Divi sablont, hogy egyedibb legyen.

  1. Így, hogy jobban megnéztem, igazából szinte mindent meg lehet. Ami nehézség, hogy ők már rutinból tudják, hogy mitől néz ki jól az egész együttesen és egyedi CSS-t használnak több helyen is.

 4. Köszönöm! Egyébként ha nem pont ezt akarom és nem tudom előre, hogy mi néz ki mivel, akkor sok próbálgatással lényegileg mindent meg tudok oldani ami ezen az oldalon van?

 5. Sziasztok! Szeretnék egy weboldalt létrehozni, amely oldalon cikkek, érdekességek lennének főként. Ehhez hasonló lenne, http://sosefeledd.hu kb ilyen elrendezést szeretnék.
  Milyen sablont ajánlotok hozzá?
  Ugyanígy szeretném tehát több menű vicce,érdekes,para stb lenne.
  A legfrissebb cikkek pedig a főoldalon is megjellenének.

  Köszönöm a választ előre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Weboldal előkészítő kihívás elindult!

nap
óra
perc
mp