Elegant Themes – Divi | A legjobb WordPress sablon?

Ha saját magadnak készíted a WordPress alapú weboldalad, akkor mindig, de tényleg mindig az lesz a legfontosabb lépésed, hogy kiválaszd a sablonodat. Tőlem mind a mai napig azt kérdezik a legtöbbször, hogy melyik sablont válasszák a honlapjukhoz. Szerintem most a legtutibb választás az Elegant Themes Divi nevű prémium sablonja. Mivel sok sablont használtam már, van viszonyítási alapom, így a Divivel kapcsolatban is jó rálátással mutathatom be neked, hogy mit érdemes tudnod róla.

Olvass tovább, és nézzük meg a részleteket!

Az Elegant Themes – Divi sablonjáról általánosságban

Kezdjük talán azzal, hogy miért van két neve is ennek a WordPress sablonnak?

Azért szokták “Elegant Themes – Divi”-ként emlegetni ezt a sablont, mert az Elegant Themes a mögötte álló fejlesztőcsapat, a Divi pedig az ő fő sablonjuk. Együttesen is szokták használni a két nevet, de én mostantól csak Divinek fogom hívni. 🙂

Ez a legtöbbet eladott WordPress sablon a világon. Nem a ThemeForesten vannak jelen, ami egy WordPress sablon “piac”, hanem teljesen külön, saját maguknak intézik a brandinget, marketinget, eladásokat. Ennek az eredményét láthatod a lenti képen.

Igen, elég sok ember használja – és nem véletlenül. Jelenleg és szerintem még sokáig ez a lesz legtöbbet eladott WordPress sablon.

Teljesen magyar nyelvű és nem kell tudnod kódolni

Néhány ismertebb sablonba már integrálták a magyar nyelvet, de sokszor csak egy része tud magyarul a felületnek.

A Divinél az egész sablon magyar nyelven van. A Divi Builder (az oldalépítő), a sablonbeállítások, az elemek, és az elemek speciális beállításai is.

Ha nem tudsz angolul, vagy csak kényelmesebb magyar nyelvű eszközökkel dolgoznod, akkor ez nagyon nagy könnyebbség lehet a számodra.

Természetesen, mint minden jó WordPress sablon, a Divi se igényel programozói előképzettséget. Egyszerű kattintgatásokkal, “fogd és vidd” módszerrel tudod elkészíteni vele az egész weboldaladat.

Divi sablon beállítások

A telepítés természetesen nagyon egyszerű, úgy működik, mint a többi külön megvásárolt sablon esetében (ebben a videós tananyagban pontosan megmutatom).

Ha a telepítést és a vásárlás igazolását letudtad, el is kezdheted építeni a weboldaladat.

A sablon beállításainál egy csomó opció közül választhatsz, és értelemszerűen beállíthatod azt, amire szükséged lesz a weboldaladon. (Ha bizonytalan vagy, a Divi magyar nyelvű súgóinfói is sok segítséget adnak.) Az se baj, ha nem szeretnél ezekbe a beállítási lehetőségekbe nagyon belemélyedni. A főbb beállítások, amikkel mindenképp érdemes foglalkozni, látványosak és jól elkülönülnek.

divi sablon beállítások

Ezen kívül vannak a témádra vonatkozó opciók, amelyeket szerencsére vizuálisan állíthatsz be. Azaz, ha átállítasz egy betűtípust, vagy megváltoztatsz egy színt, a menü mellett megjelenő oldalképeden egyből látod, mi változott, és a módosítás tetszik-e. Mondanom se kell, ez egy csomó időt megtakarít neked.

divi-téma-opciók

Az Elegant Themes dizájn

A csapat – mint ahogy azt a neve is mutatja – híres a szép, modern, letisztult dizájnjáról. Az általuk megálmodott kinézetek stílusa 2017-ben magasan a legmegnyerőbb. Nincs felesleges csicsázás, egyszerűek az elemek, a színösszeállításokra kell leginkább odafigyelni, meg persze arra, hogy az olvasó könnyen navigálhasson a felületen.

A csapat nem egyetlen sablont visz, viszont fő sablonjuk a Divi. Bár igaz, hogy a többi sablonjukat is hirdetik, ezekről inkább lebeszélnélek. A Divi viszont messze a legszuperebb, amit csak tervezni lehet.

Az Elegant Themes régen 87 különböző sablont csinált, de ezek igazából csak dizájnjukban tértek el egymástól. Egy idő után rájöttek, hogy inkább 1 olyanra lenne nagy szükség, amiből tényleg mindent ki lehet hozni. Ez lett a Divi.

Szóval igaz, hogy még sok másik sablont is odaadnak ingyen, de te a Divit használd, mert az mocskosul jó lett. 🙂

divi demok

A fogd és vidd módszeres Visual Builder

Ez az egész sablon esszenciája.

A különböző sablonoknál az oldalaidat sokféle oldalépítővel, azaz page builderrel tudod elkészíteni. A Divi saját oldalépítője a Visual Builder.

Ezt külön a sablonhoz fejlesztették ki, és az egyik legjobb (ha nem a legjobb) oldalépítő lett a piacon.

visual-builder

A vizuális oldalkészítés azt jelenti, hogy azon a felületen dolgozhatsz, ami majd a látogatóidnak is megjelenik, tehát egyből látod, hogy mit hogyan változtatsz. Nagyon gyors a rendszer, és igen könnyű elsajátítani a használatát. Az első belépés után még egy magyar nyelvű bemutatót is kapsz, hogy nehogy elveszhess a lehetőségek tárházában. Kevés sablon van, amelyiknek vizuális oldalkészítője van, de ez fantasztikusan sikerült, és továbbra is folyamatosan fejlesztik.

Van egy régebbi stílusú, a háttérben működő Divi Builder is. Ha ennek a használatát szereted, vagy csak ezt szoktad meg, ezzel is szerkeszthetsz. A legtöbb oldalkészítővel az oldalaidat a háttérben készítheted el, kattintgathatsz, és egymás alá-fölé rakosgathatod az elemeidet. Ez itt is ugyanígy működik. A hátránya, hogy minden alakításnál menteni kell, és csak utána tudod megnézni, hogy mi változott.

divi szerkesztő

Milyen a Divi – Visual Builder?

 • Az alapértelmezett dizájnja is öt csillagos.
 • Nagyon gyors, nem kell várni a különböző lépések betöltésére.
 • A kezelését könnyű megszokni. Ha használtál már másik szerkesztőt, egyszerű lesz erre átszokni, új felhasználóként pedig pár óra használat után úgy érzed, mintha már hetek óta ebben mozognál.
 • Logikusan, érthetően vannak felépítve a különböző hasábok és modulok.
 • Ha valamit elrontottál, van visszavonás gomb, és a többszörös visszavonás funkciót is alkalmazhatod.

A Divi Visual Builderének van pár kiemelkedően fontos része, ezeket külön-külön is megnézzük most.

Modulok – Elemek

A Divi a modulok szót használja arra, amire én általában az elemeket szoktam. Mindegy, hogy nevezzük, a lényeg igazából magán a funkción van.

Ezek az olyan előre elkészített elemei lesznek a weboldaladnak, amikre érdemes alapvetően legókockákként tekintened. Különböző funkciókat látnak el, te pedig egyszerűen kiválogatod közülük azokat, amikre éppen szükséged van.

divi modulok

Van itt minden, ami csak egy weboldalhoz kellhet. 37 különböző, előre elkészített modulhoz férsz hozzá azonnal, és csak 1 kattintásodba kerül, hogy az oldaladra betedd őket.

Nagyon könnyen tudod mindet alakítani, másolni, személyre szabni.

gomb modul beállítások

Elmenthető elemek, szekciók, oldalak

A Divi könyvtára tárolja a korábban elkészített tartalmaidat.

El tudod menteni a már elkészített elemeidet, és a honlapod egy másik oldalán, vagy akár egy teljesen másik weboldalon tetszőlegesen betöltheted és bármennyiszer újra felhasználhatod őket.

Ennek már egy sima gomb esetében is nagy jelentősége lehet. Még egy gombnál is van például egy választott szín, egy forma, egy felirat, egy ikon esetleg. Ezt minden egyes oldalon beállítani sok idő. Ha viszont a szépen formázott gombodat mintapéldányként elmented, akkor legközelebb már csak egy kattintásnyi dolgod lesz: az, hogy a könyvtárból betöltsed.

És ez még nem minden…

Egész szekciókat is el tudsz így menteni. Van, hogy egy szekcióban van egy címed, sima szöveged, 8 ikon az egyik hasábban, a másikban kép és még ki tudja, mennyi minden. Ezt az egészet el tudod menteni, és később tetszőlegesen betöltheted.

Nem akarok hatásvadász lenni, de még ennél is van egy jobb része ennek az egésznek. 🙂

divi elrendezések

Akár egész oldalakat is el tudsz menteni. Ráadásul, ha én elkészítek egy oldalt, ezt oda tudom Neked is adni, amit Te a saját weboldaladba könnyedén beilleszthetsz. Ez adja az igazi erejét a Divinek.

A Divinek természetesen vannak előre elkészített elrendezései is. Ezek ugyanúgy kész oldalakat jelentenek, amiket nagyon szépen előre kidolgoztak. Neked csak válogatnod kell közülük, és ha megtetszik valami, azonnal viheted. Ezeket is könnyen felhasználhatod, és tetszőlegesen mixelheted.

előre elkészített elrendezések

Frissítés: 2017 szeptemberének végén elindult a Divi – Design Institute című projektje! A fejlesztőcsapat profi dizájnerei minden héten új, ingyenesen letölthető komplett weboldallal lepnek meg bennünket. Ezeket akár egy az egyben, vagy akár csak a részeikből tetszőlegesen szemezgetve beépítheted a saját projektedbe.

Beépített A/B teszt

Az A/B teszt abban fog hatalmas segítséget nyújtani neked, hogy a honlapodat a látogatóid igényeinek minél inkább megfelelően építhesd.

Nagyon kevés sablon nyújtja ezt a funkciót neked. A Divivel nem kell semmilyen külön eszköz, szoftver, egyszerűen a sablonodon belül el tudod végezni az A/B tesztet.

Csak ki kell választanod egy elemet, amiből aztán még egy opciót is beállítasz, ezt követően pedig láthatod majd, hogy melyik működik jobban a beállított konverziós cél tükrében.

ab teszt

Tesztelés ennél egyszerűbb sosem lehet.

Bővítmények

Mint mondtam, az Elegant Themes fejlesztői saját bővítményeket is készítettek, amelyek a Divivel természetesen tökéletes összhangban működnek.

Ezekből 2 fontosabb van, amiket a Divi megvásárlásakor bónuszként oda is adnak neked.

A Bloom egy popup plugin. Nagyon fejlett, és gyönyörű sablonokat készítettek el benne előre, amiket könnyen a saját ízlésednek megfelelővé alakíthatsz.

Készíthetsz klasszikus felugró ablakot, oldalt beúszó ablakot és akár védett tartalmat is, amit csak akkor nézhetnek meg, ha megadják cserébe az e-mail címüket.

Természetesen minden fontosabb külföldi e-mail marketing szoftverrel integrálták már a bővítményt.

bloom

A másik bónuszként kapott bővítmény pedig a Monarch, ami a közösségi médiában való megosztást teszi egyszerűvé.

A Monarch segítségével a megosztás gombokat szinte bárhol megjelenítheted. Popupban, bejegyzés alatt, felett, oldalt…

A dizájn pedig – magához az oldalhoz hasonlóan – a gombok esetében is kifogástalan lesz.

monarch

Ügyfélszolgálat és dokumentáció

Nagyon fontos tisztában lenned vele, hogy hova fordulhatsz megoldásért, ha elakadtál valahol a nagy építkezés közben.

A Divi szerencsére mindenre kiterjedő dokumentációt bocsát rendelkezésedre. Angolul van, viszont videókkal, képekkel, szöveggel is segítenek, ezért a boldogulás még közepes nyelvtudással sem reménytelen.

Ha a dokumentáció segítségével történő problémamegoldás mégsem menne, természetesen kérdezni is lehet. Az ügyfélszolgálat igénybevétele ingyenes, ameddig van az Elegant Themes-nél érvényes megrendelésed.

A válaszok az ügyfélszolgálattól pedig nagyon gyorsan érkeznek. Erről nincs is mit beszélni. 🙂 Egyszerűen értik a dolgukat az Elegant Themes-esek.

Weboldalak, amik Divi sablonnal készültek

Érdekes lehet rácsodálkozni, hogy a felhasználók ugyanazzal a Divi sablonnal mennyire különböző honlapokat készítenek.

Ezen az oldalon egy csomó jó példát összegyűjtöttek erre.

Nálunk a WPKurzuson is megjelent már egy bejegyzés, amiben bemutatok 15 weboldalt, amit Divivel készítettek. Van, amit WPKurzus tag készített előzetes előzetes technikai tudás nélkül, van amit pedig profi webfejlesztők. Láthatod, hogy a felhasználók köre nagyon széles, a Divinek mégis sikerült kielégítenie az eltérő igényeket.

 

Mennyibe kerül a Divi sablon?

A Divi árstrutúrája más, mint az Avadáé.

2 különböző fizetési opció van:

Éves fizetés esetén

$89 $70

Hozzáférés az összes sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés

Éves fizetés akció

Egy összegű fizetés

$249 $224

Hozzáférés az összes sablonhoz
Hozzáférés az összes bővítményhez
Folyamatos frissítések
Prémium ügyfélszolgálat
Bármennyi weboldalra feltelepíthető
Kockázat nélküli csatlakozás
Egyszeri fizetés

Egyszeri fizetéses akció

A Divi sablont egy éves előfizetési rendszerben is kérheted, de választhatod a “lifetime” opciót is, amivel egy egyszeri vásárlást követően a sablon örökre a tiéd lesz. A frissítéseket addig kapod, ameddig van érvényes megrendelésed (az “örökös” opció esetén ez értelemszerűen nem szűnik meg).

Mivel már régóta dolgozunk ezzel a sablonnal, a WPKurzusnak köszönhetően bármelyik opciót választod is, kedvezményesen rendelhetsz:

Ha éves előfizetéssel szeretnéd megvásárolni a Divit, akkor 20% kedvezményt tudunk adni neked.
Ha az egyösszegű fizetés és az örökös tagság szimpatikus neked, akkor általunk 10% kedvezményt érvényesíthetsz.

Az, hogy melyik ajánlat éri meg neked, attól függ, hogy a honlapos projektjeidet mennyire hosszú távra tervezed. Ha úgy látod, hogy egy profi sablonra több mint 3 évig szükséged lesz, akkor az örökös hozzáférést biztosító opció éri meg. Ebben tényleg mindent megkapsz, és semmiért sem fog fájni a fejed.

Ha nem mered magad elsőre ennyire elkötelezni, próbáld ki az éves előfizetéssel, hogy a Divi lesz-e az, amibe beleszeretsz. Ha pár hónap tesztelés után úgy döntesz, hogy tényleg ezzel a sablonnal szeretnéd felépíteni a weboldalaidat, akkor a “lifetime” változatra $160-ért bármikor átválthatsz. Ezt követően nincs több éves számla, örökre a tiéd minden, amit csak a sablonhoz adnak.

Kb. százan kérdezték már meg, hogy mi történik akkor, ha 1 év után nem fizetnek tovább a sablonért, tehát felmondják az előfizetésüket. A válasz az, hogy ezt követően a sablonod – adott verzióban – természetesen megmarad. Viszont nem kapsz több frissítést, így egy idő után bugos, hibás, biztonsági résekkel teli weboldalad lesz, ami semmiképp sem ajánlott. Az előfizetésedet tehát addig tartsd meg, ameddig működteted a weboldalad.

1 regisztrációval végtelen számú weboldalon felhasználható

Óriási előny, hogy nem kell többször megvásárolni a sablont. Bármennyi domain-en használhatod, 1 vásárlás után.

Teljesen mindegy, hogy milyen fizetési opciót választasz. Ha 6 különböző weboldalad van, mindegyiken lehet Divi sablon.

Ha így számoljuk, akkor már ezzel sokkal jobban megéri, mint a Theme Forest-es sablonok.

Összefoglalás

Külalakban és funkciókban is nagyon magas szintű az Elegant Themes – Divi sablon. Most ha kérdezik tőlem, én ezt ajánlom mindenkinek.

Igaz, hogy drágább, mint a legtöbb sablon, de ha vállalkozásnak szeretnél weboldalt készíteni, akkor meg fogja érni.

Az akcióval (éves fizetési opció esetén) havonta 1.700 Ft-ba kerül a sablon, ami hihetetlen olcsó.

Ha hosszabb távra tervezel, akkor pedig megvásárolhatod a Lifetime licenszt.

Természetesen folyamatosan fejlesztik a sablont, így mindig az egyik legjobb lesz. Az új 3.0-val egy óriásit ugrottak a versenytársakhoz képest. A vizuális szerkesztő fantasztikusan működik.

Egyszerűség, használhatóság szempontból is szinte tökéletes. Egy kezdő és egy haladó is ugyanúgy ki tudja használni a benne rejlő lehetőségeket.

Ha érdekel az Avada és Divi összehasonlítása, akkor ide kattintva meg tudod nézni azt a cikkünket is.

Szerző: | 2017-10-05T16:45:51+00:00 2016.08.08.|WordPress|35 hozzászólás

A szerzőről:

Nagy Attila vagyok, a WPKurzus társalapítója. Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem, remélem, sikerült ismét értékes ötleteket adnom a számodra. Főként WordPress-szel és online marketinggel kapcsolatos cikkeket írok. Ezek sokat segíthetnek neked abban, hogy olyan weboldalakat készíts, amelyek minél gyorsabban minél közelebb visznek a céljaidhoz.

35 hozzászólás

 1. Sándor 2016-08-09 - 15:50 - Válasz

  Kedves Attila!
  Mit jelent az, hogy 1 évre 70 USD? Ha a második évet nem fizetem akkor letilt vagy törlődik a webtárhelyemről?

  • Nagy Attila 2016-08-10 - 00:26 - Válasz

   Igazából még nem volt tapasztalatom olyannal, hogy utána abbahagytam fizetni. Letörölni biztos nem tudják, de frissítéseket már nem fogsz kapni. Azok pedig fontosak, mert biztonsági rések maradhatnak, így könnyebben fel tudják törni a weboldalad valamint ugye nem fejlődik a honlapod. És persze az ügyfélszolgálattól is elesel.

 2. Ákos 2016-08-10 - 17:13 - Válasz

  Nem kötözködésből kérdezem, de ha szerinted a Divi a ma található egyik legjobb téma, és ezt ajánlod mindenkinek, akkor ez az oldal miért Avada által lett felépítve? Tényleg csak kíváncsiságból 🙂

  • Nagy Attila 2016-08-10 - 21:57 - Válasz

   Azért, mert Magyarországon a legtöbb embernek Avadája van 🙂 A kurzust is alapból Avadával tanítottam, de most válunk ketté. Így a Divisek is elégedettek lehetnek és az Avadások is. Ha kijön az Avada 5.0 akkor szerintem egyre jobb lesz, dem ost még picit elmarad.

   • Ákos 2016-08-11 - 13:37 - Válasz

    Ezek szerint akkor lesz Divi-s kurzus is? 😛

    • Nagy Attila 2016-08-11 - 13:50 - Válasz

     Alapvetően a tanfolyam sablon független. Bármilyen sablonnal el lehet boldogulni, de Avadával és Divi-vel sokkal többet tudok segíteni. Ezekben megmutatom az elemeket, oldalak építését, sőt tudok adni konkrét oldalakat, amiket Te be tudsz tölteni.

 3. Nagy János 2016-09-05 - 15:03 - Válasz

  Szia Attila!
  Szeretném a Divi-t megvenni és használni. A kérdésem, hogy a Divi oktató anyag az egy önálló tananyag amit meg lehet vásárolni külön, vagy a WP Kurzus részét képezi?
  Köszönettel,
  János

  • Nagy Attila 2016-09-05 - 15:09 - Válasz

   Szia,
   Ha még most csatlakozol, akkor a részét képezi. Az anyag még nincs teljesen kész. Megvárom míg kijön az új 3.0 (szeptember 7.) és úgy készítem el a tananyagokat. Most még örökös tagságot lehet vásárolni hozzánk, amihez minden jövőbeli anyag ingyenesen hozzátartozik, így a Divi kurzus is.

 4. András 2016-10-05 - 09:34 - Válasz

  Szia Attila,
  nekem csak az nem világos, hogy a prémium és a sima tanfolyam között akkor mi az ár és a kapott információ különbsége? Vagy jelenleg minden jelentkezés prémium?
  Köszi a visszajelzést!

  • Nagy Attila 2016-10-05 - 09:47 - Válasz

   Szia,

   Igen, jelenleg minden “prémium”. Most fog átalakulni a struktúra, ha kijön az új Avada. Addig mindenki, minden jelenlegi és jövőbeli anyaghoz hozzáfér örökre ha csatlakozik hozzánk.

 5. GR 2016-11-08 - 13:48 - Válasz

  Szia! A 249 dollárban benne van az áfa is? Az a végösszeg?

  • Nagy Attila 2016-11-08 - 14:38 - Válasz

   Ha beírsz adószámot akkor igen. De használd a wpkurzus.hu/divi224 oldalt és akkor van egy 10% kedvezményed.

 6. Ironimi 2016-12-15 - 10:27 - Válasz

  Szia! Nem engedi törölni X-el az üres szekciókat és sorokat. Mi lehet a gond?

  • Nagy Attila 2016-12-19 - 17:00 - Válasz

   Ez elég érdekes. Nem csak 1 üres sorod és szekciód maradt véletlenül? Tudsz küldeni egy screenshotot róla?

 7. Tomi 2017-02-23 - 11:18 - Válasz

  Udv, az kerdesem, hogyha a nekem mar van weboldalam, kesz van csak szeretnek rajta alakitani, akkor is tudom a divit hasznalni. Pl megveszem, bekapcsolom es ezzel a mar kesz weboldalamat atalakitom?

  • Nagy Attila 2017-02-23 - 11:37 - Válasz

   Szia, igen is meg nem is.
   A bejegyzéseid megmaradnak (ha WordPress weboldalad van), de a Divi oldalak teljesen máshogy készülnek, mint a mostani oldalaid. Ezeket újra fel kell építeni.
   A linkjeid, viszont ugyanúgy működnek mint eddig.
   A struktúra megmarad, magát a designt viszont újra fel kell építeni a Divi szerkesztőjével.

 8. Hajni 2017-03-01 - 17:30 - Válasz

  Szia, szeretném divi-vel felépíteni az oldalamat. Ha megveszem most 1 évre, akkor ha lejár lehet örökösre váltani? Nagyon hasznosak az anyagaid/bejegyzéseid köszönöm. 🙂

 9. Hajni 2017-03-29 - 14:28 - Válasz

  egy észrevétel: a 70 USD a végén adóval együtt 88.9 USD lesz. Szerintem ezt érdemes lenne beleírni. 😉

 10. Hajni 2017-03-30 - 10:12 - Válasz

  Nagyon köszönöm Attila, sikerült! 🙂

 11. Nóra 2017-03-30 - 12:12 - Válasz

  Kedves Attila!
  Melyik a legjobb/legegyszerűbben használható kétnyelvű plugin a divihez? A WPGlobus nem vált be, valamiért egy felületként kezeli az angolt és a magyart, így ha valamit elmentek az angol verzióban, a magyar is angolra vált. Valószínű, hogy én nem csinálok valamit jól, de szakmabeliektől sem kaptam erre értelmes magyarázatot.
  Köszönöm előre is a segítséged!

  • Nagy Attila 2017-03-30 - 12:15 - Válasz

   Kedves Nóra!
   A WPML a standard többnyelvű bővítmény a WordPress weboldalakhoz, de ez fizetős. Mástól hallottam még a Polygon nevű bővítményről, ami elvileg ingyenes, de nincs még vele tapasztalatom. Ha rászánod az összeget, akkor mindenképp a WPML-t ajánlom.

 12. Pető Attila 2017-07-17 - 19:47 - Válasz

  Azt szeretném kérdezni, hogy egy Diviben elkészült honlapon a tartalmat hogyan tudom a felhasználóval szerkesztetni?

  • Nagy Bence 2017-07-18 - 20:53 - Válasz

   Nem teljesen értem a kérdést. Tehát, ha megvásároltad a sablont és feltelepítetted, akkor te egy adminisztrátori szinten leszel, ezáltal fogod tudni szerkeszteni. 🙂

 13. petati 2017-07-20 - 22:53 - Válasz

  Úgy pontosítanám, hogy egy szerző, aki csak cikket ér hozzá tud-e férni a Divi szerkesztő részéhez, például az egyes elemek beállításához. Köszi!

 14. Nagy Bence 2017-07-21 - 10:20 - Válasz

  Folyamatosan frissítjük a videókat. Köszönjük a visszajelzést! 🙂

 15. Egresi József 2017-08-18 - 18:23 - Válasz

  Szia Attila!
  Én kezdő vagyok a honlap szerkesztés területén.
  Olvastam a bővítményekről.
  Tehát van a DIVI és az AVADA.
  Ezt úgy kell akkor értelmeznem,hogy ezeket tudom rákapcsolni a WP-re és így tudok könnyebben szerkeszteni? Vagy ezek külön álló egységek is lehetnek?
  Tudod,53 évesen már ezek nekem kicsit lassabban mennek!
  Válaszod köszönöm!
  UI.: egyébként feliratkoztam hozzátok!

  • Nagy Attila 2017-08-18 - 19:37 - Válasz

   Szia József! Igen, jól értelmezed 🙂 Vannak más sablonok is, de mi őket ajánljuk. A WP a keretrendszer és erre jönnek a sablonok, amik segítik még jobbá tenni a WP-t különböző funkciókkal. Ha feliratkoztál, akkor többet is meg fogsz róluk tudni. 🙂 Jó tanulást!

 16. ehalasz 2017-08-19 - 16:28 - Válasz

  Szia Attila / Bence, Azon vacilálok már jó ideje, hogy melyik sablont válasszam. Van 3 weboldal amit el szeretnék késziteni a barátaimnak illetve magamnak. 1. az rendezvény szervezéssel kapcsolatos mint pl. esküvők, céges meetingek stb. A 2. az szakmai angol oktatás, webinar illetve a sajátom ami egy portfólio (épitészti) weboldal lenne. Nem tudom eldönteni, hogy melyik sablon jobb. Elég sok felületet ki kéne alakitani: online fizetési lehetőség, online időpontra jelentkezés – calendar, webinar. Tudnál ebben kérlek egy rövid véleményt irni, hogy te melyiket preferálnád? Nagyon köszi előre is: Eszter

  • Nagy Bence 2017-08-19 - 16:38 - Válasz

   Szia!

   Én weboldal készítéssel foglalkozok és a legtöbbször a Divit használom. Az ok egyszerű, stabil, mindig fejlesztik és a lehető leggyorsabb sablon, amivel valaha dolgozhattam.

   Azt gondolom, hogy a komplettebb megoldásokra is bőven elég tud lenni a Divi. Amit leírtál, minden megvalósítható abból, viszont tudnod kell, hogy ezekhez már magasabb tudásra lesz szükséged.

   Az a tapasztalatom, hogy teljesen elkészíthetők ezek az oldalak, csak jól kell tervezni és a folyamatot felépíteni.

   Igazából az időigényes része az, hogy az alap oldalakat elkészítsd, ehhez pedig kreativitás kell. Az online fizetéssel kapcsolatosan, számlázással, webinar kezelőre vannak megfelelő bővítmények, amelyek kiszolgálnak, tehát szerintem ez is megvalósítható. (Amivel találkozhatsz, hogy esetleg le kell fordítanod magyar nyelvre, mert nincs)

   Összefoglalva, szerintem nem döntenél rosszul, ha a Divit választod, mert mindenre alkalmas, és ez továbbra is így lesz. Amit tudnod kell, hogy nem kis fába vágtad a fejszét, de meg lehet valósítani, amit írtál.

   Remélem tudtam segíteni és kielégítő a válaszom számodra. 🙂

   Szép napot!

 17. Péter 2017-09-23 - 20:37 - Válasz

  Szia! Hogy teljesít SEO szempontból a DIVI?

  • Nagy Attila 2017-09-24 - 17:35 - Válasz

   Ezt így nem lehet megválaszolni. Úgy van összerakva, hogy a Google könnyen el tudja olvasni mi van az adott oldalon, szóval nincs vele semmi probléma.

 18. Mátrai Gábor 2017-09-25 - 08:14 - Válasz

  Az Avada kezelő felülete magyarul van?

Hagyj üzenetet

7 részes INGYENES online oktatóvideós WordPress tanfolyam

wpkurzus-mini-doboz
 • Kezdd el a saját weboldalad készítését
 • NEM szükséges tech tudás
 • Csatlakozz a több, mint 1700 WordPress tanulóhoz, aki már elvégezte a kurzust
 • 5000 Ft helyett INGYEN
x